Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 21 2024 23:16:34 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 9
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny02:12:57
Michal 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku10 weeks
Isabelle12 weeks
chlaaron29 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 15 - Archiwum | OGONOWCY
Strona 2 z 74 < 1 2 3 4 5 > >>
Autor RE: Ogon
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 20:49
Oscar podniósł głowę. Jeszcze nie wiedział co się przed chwilą stało, minęło za mało czasu. Jedyne co wiedział to to, że ma rozwaloną głowę i że jest w wodzie. I że trzyma się swojej torby. Za sobą cały czas słyszał okropny zgrzyt tylnej części samolotu. Właśnie znikał pod wodą. Wolał nie myśleć ilu ludzi wciąż w nim jest... Obok niego co chwilę wyłaniali się ludzie - jedni byli przerażeni, drudzy nie mieli ręki, a trzeci w ogóle byli martwi. Nie zauważył ani jednej zwykłej miny, wszystkie twarze miały grymas bólu i cierpienia.
Edytowane przez Lion dnia 20-09-2011 20:50
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 20:49
- Goodwin ale wy wiecie kim oni są?! Skoro mamy ich szpiegować to źli ludzie tak? Oni zagrażają wyspie?!- kolejne pytania wylatywały z moich ust coraz szybciej. Dostałam słowotoku przez co ledwo nadążałam za facetami.

' target='_blank'>
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 20:50
- Hej, złap się mnie - Camila usłyszała głos jakiegoś mężczyzny. Normalnie nie podałaby mu ręki - lubiła pokazywać wszystkim jaka jest samodzielna i nie potrzebuje pomocy kogokolwiek. Była jednak wyczerpana - przeżycie katastrofy samolotu i brak jedzenia od ponad 48 godzin robił swoje - więc z wdzięcznością spojrzała na mężczyznę i skorzystała z jego pomocy.

z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Goodwin
Użytkownik

Postać:
Goodwin Stanhope

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 20:53
- Jacob tego chce, a jego o powody się nie pyta. - odpowiedział Melanie, Goodwin. - Dobry kamuflaż zrobiłaś. Matt, nadstaw twarz. Nie wyglądasz jakbyś się rozbił. - powiedział do mężczyzny. - Melanie, uderz go. Mocno.
Edytowane przez Lincoln dnia 20-09-2011 21:03
Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 20-09-2011 20:55
- Ale... - nie dokończyłem jednak mojego protestu przed tym co rozkazał Goodwin, w obawie przed nim. - Byłem tu przecież jeszcze świeżakiem bez prawa do głosu. - Przymknąłem jedynie w oczy w oczekiwaniu na uderzenie.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 20:55
Przyjrzałam się zdezorientowana jej zakrwawionym włosom.-Nie ruszaj się stąd. Urazy głowy są niebezpieczne... lepiej, żebyś tu została, a ja przyniosę bagaż.- z tej chwili nie myślałam nawet o swojej walizce-w której swoją drogą nie było nic cennego-ale o tych wszystkich ludziach. Tych wszystkich osobach, które nie przeżyły i leżały teraz martwe na plaży lub na dnie oceanu, nieświadome tego, co w tej chwili przeżywaliśmy. Dotarłam do walizki Madeline i zacisnęłam mocno palce na jej uchwycie. Nie była taka ciężka, na jaką wyglądała- z łatwością doniosłam ją do młodej dziewczyny.-Proszę. Znałaś tego chłopaka, który siedział obok Ciebie w samolocie?- spytałam, niepewnie przeczesując wzrokiem okolicę.
Edytowane przez Andzia dnia 20-09-2011 20:57
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 20-09-2011 20:56
Gdy już udało mi się złapać oddech wstałem i zacząłem powoli przemierzać plażę. Wokół było pełno ludzi. Prawie tak jak na lotnisku, z tym, że wtedy nie było piachu i oceanu, a wszyscy zdawali się być w zdecydowanie lepszych nastrojach. Teraz było naprawdę źle, albo wręcz przeciwnie. Przecież mogliśmy wszyscy zginąć. Wtedy dopiero byłoby źle - pomyślałem. Szedłem tak przed siebie jakby chcąc komuś pomóc, lecz nie miałem pojęcia komu. Z oceanu wypływały martwe ciała, a na plaży leżeli ranni ludzie. Zupełnie obcy mi ludzie...

Edytowane przez Flaku dnia 20-09-2011 20:58
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 20:57
Kobieta chyba przyjęła moją pomoc z wdzięcznością więc poczułem się trochę pewniej. Było mi ciężka z drugą osobą u boku ale udało nam się dopłynąć do brzegu. Posadziłem ją delikatnie na piasku i powiedziałem :
-Zostań tu na razie i odpocznij. Ja zobaczę czy ktoś jeszcze nie potrzebuje pomocy. Jeśli będziesz czegoś potrzebowała zawołał mnie lub kogoś innego. Na pewno ktoś tu znajdzie jeszcze chwilę dla ciebie. Jestem Adam tak w ogóle - to mówiąc oddaliłem się.
... Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 20:58
Gdy wrak całkiem opadł, Shelley dostrzegł wyłaniającą się zza niego wyspę. Nie mógł w to uwierzyć. Co za szczęście! Przecież mógł być teraz po środku oceanu... Zaczął więc omijać wrak, który już zniknął i popłynął w stronę wyspy, miał trochę daleko do niej...
Muminka
Użytkownik

Postać:

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 20:59
- Żartujesz?- spojrzałam zaskoczona na Goodwina- nie będę nikogo bić. Jak chcesz to sam go uderz- odchrząknęłam. Jednak Stanhope miał rację. Wprawdzie ja już miałam na czole ranę od książki ale tak czy siak jeszcze sporo nam brakowało do wizerunku rozbitka. Tak więc nie zastanawiając się długo, chwyciłam garść ziemi i wytarłam nią twarz oraz ciuchy. Spojrzałam jeszcze porozumiewawczo na Goodwina- złap...- kiwnęłam głową na rękaw mojej bluzki i mocno szarpnęłam.

' target='_blank'>
mremka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:00
- Camila - wyszeptała, jednak głos jej zadrżał i nie była pewna czy nieznajomy ją zrozumiał - mam na imię Camila.
Próbowała wstać, jednak bardzo silny zawrót głowy szybko posadził ją z powrotem na piasku.

z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:01
Z wdzięcznością wzięłam od niej czerwony plecak podróżny. Chyba rzeczywiście nie powinnam na razie wstawać. Głowa mnie bolała, a w brzuchu przewracał mi się popołudniowy posiłek.
- Tak. To był mój starszy brat. Przyrodni co prawda, ale brat. - odparłam, wyciągając z plecaka buteleczkę wody i apteczkę. Nie byłam doświadczona w opatrywaniu głowy, ale jakoś musiałam sobie poradzić. upiłam trochę z butelki, po czym wylałam resztę jej zawartosci na głowę. Spływająca krew jeszcze mocniej zabarwiła me włosy.
- Muszę super wygladać w takich czerwonych wlosach, nie?
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:03
Oscar płynął i płynął, w połowie drogi poczuł, że robi mu się słabo przez lejącą mu się ciągle z czubka głowy krew. Nic teraz jednak nie mógł na to poradzić i machał nogami dalej trzymając swoją torbę. Pomyślał o tym, że już niedługo się dowiedzą ratownicy, że oni tu spadli, może jego kariera w Stanach nie zostanie zaprzepaszczona, jeśli się tylko trochę spóźni...
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:03
- Blablabla, ratowanie ludzi, sztuczne oddychanie, czy jak to tam się zwie... - szydziłam pod nosem, nie zdając sobie sprawy, że mam kawał zdartej skóry gdzieś w okolicy łokcia, i że właśnie wdaje mi się tam zakażenie. Katastrofa oznaczała jedno - brak alkoholu przez najbliższy czas. Wiedziałam, co to oznacza i byłam niezwykle sfrustrowana. Na samą myśl cała się telepałam i trzęsły mi się ręce. Już układałam w głowie, co będzie, jak nie będę miała wspomagaczy we krwi. Stałam sobie tylko i patrzyłam, jak inni się męczą.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:05
-Bagaże? Kobieto, ledwo żyjesz a martwisz się o bagaże! -warknęłam, nie byłam jednak wkurzona a zaniepokojona jej stanem. Chwyciłam ją za ramiona i mocno usadowiłam na piasku -Siedz tu, musisz odpocząć. -Spojrzałam na ludzi dryfujących po tafli oceanu. Trzeba pomóc ciemnoskóremu powyciągać ciała..

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Goodwin
Użytkownik

Postać:
Goodwin Stanhope

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:06
- Słuchaj... - Goodwin nachylił się nad Melanie, niemal dotykając ustami jej ucha. - Zrobisz to, albo nie skończy się to dla Ciebie najlepiej. I tak masz szczęście, że daję Ci drugą szansę. - szepnął i szarpnął wyciągnięty rękaw.
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 20-09-2011 21:08
Dlaczego? - to pytanie chodziło mi po głowie, podczas gdy pokonywałem kolejne metry drogi. Myślałem, że mój limit nieszczęść się wyczerpał, ale wyglądało na to, że jest zupełnie inaczej. Po chwili ujrzałem młodą kobietę samotnie siedzącą na piasku (mremka). - Wszystko w porządku? - zapytałem widząc jak dziewczyna podjęła nieudaną próbę wstania na dwie nogi.

Edytowane przez Flaku dnia 20-09-2011 21:10
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:09
Oscar dopłynął. Musiał chyba źle wyglądać, bo już jakiś wielki murzyn podszedł do niego i chciał go wyłowić z wody. Jednak blondyn popatrzył tylko i murzyn posmutniał i poszedł pomagać gdzieś indziej. Z torbą w ręcę, udał się na skraj lasu, jak najdalej od wody. Od dzisiaj nie będzie lubił wody. Usiadł sobie i jeszcze nie wiedział za co się zabrać, obserwował więc ludzi.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:10
Mimo że kobieta kazała mi usiąść, podniosłam się natychmiast i podbiegłam do mężczyzny [Lion again], który siedział obok mnie w samolocie.
-Pięćset tysięcy dolarów.- szarpnęłam go za ramię. -Pięćset tysięcy za znalezienie mojego bagażu. Błagam....

Oczyma wyobraźni widziałam ten kawałek płótna, to dzieło warte kilkanaście milionów, ten najbardziej znany obraz świata, znikający pod wodą.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.

Edytowane przez agusia dnia 20-09-2011 21:11
Muminka
Użytkownik

Postać:

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 20-09-2011 21:10
Nie wiem czy Goodwin był aż tak silny czy chciał mnie po prostu nastraszyć. Właściwie może obydwie rzeczy pasowały, ale gdy pociągnął rękaw momentalnie poleciałam za nim jak kłoda. Mimo że cholernie zabolało, spojrzałam na niego zaciętym wzrokiem i wydusiłam przez zęby:
- Nie uderzę go.

' target='_blank'>
Strona 2 z 74 < 1 2 3 4 5 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum