Autor |
RE: Zadaj pytanie |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Postać: Trey
Administrator
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 11-03-2016 22:13 |
|
|
w sumie nic może dlatego, że w ogóle o nich nie myślę ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
Gdybyś miał się stać/podzielić los któregoś z bohaterów Lost (nie kogo najbardziej lubisz), kto by to był i dlaczego?
![](https://i.ibb.co/YWVwpGw/belcia.jpg)
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/55[18].jpg)
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 11-03-2016 22:16 |
|
|
Hugo bo zawsze wychodził na wszystkim najlepiej i nic mu się nie stało podczas całego pobytu na wyspie![smiley](../images/smiley/ok.gif)
ponawiam![smiley](../images/smiley/shock.gif) |
|
Autor |
panda
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/zrzut-ekranu-2019-05-22-o-14-1[70].png)
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 12-03-2016 15:16 |
|
|
Penny bo udalo jej sie odnalezc osobe ktora kochala z wzajemnoscia bezgranicznie
ponawiam
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/ed13[37].jpg)
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 14-03-2016 19:41 |
|
|
Chyba John Locke. Zwłaszcza w pierwszych sezonach. Trafić w miejsce gdzie czujesz się szczęśliwy. Tak naprawdę szczęśliwy, że nic ci więcej nie potrzeba.
O czym marzysz? Co jest dla Ciebie takim punktem, w którym sobie powiesz, że już Ci więcej od życia nie trzeba? |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Administrator
|
Dodane dnia 20-05-2016 20:23 |
|
|
Nie napiszę tego tu, bo to zbyt duży ekshibicjonizm mentalny. Poza tym nie sądzę, by kiedykolwiek następował tak punkt, że niczego już od życia nie będziemy chcieli, gdyż napędza nas ciągłe pragnienie czegoś nowego.
Jak sądzisz, jaki miałaby dla ciebie zapach amortencja?
Edytowane przez Otherwoman dnia 20-05-2016 20:23 |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/seagif26[3771][3771][3771][19].gif)
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 24-06-2016 00:45 |
|
|
kotleta schabowego z ziemniakami
w którą dyscyplinę sportu jesteś/byłbyś najlepszy? do wyboru wszystkie, od szachów, przez łucznictwo na koniach i badmintona, do łyżwiarstwa figurowego i zapasów
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/izstl1[48].png)
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-10-2016 20:16 |
|
|
Potrafię trochę grać w tenisa stołowego, lubię biegać, grałam kiedyś w siatkówkę.. Ale to wszystko jest na takim kiepskim poziomie..
Może oś myśliwska (trap), dzik w przebiegu no i ogólnie strzelectwo myśliwskie![smiley](../images/smiley/ok.gif)
Chciałbyś aby na MP znowu było dużo ludzi?
Edytowane przez jazeera dnia 18-10-2016 20:16 |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 18-10-2016 20:29 |
|
|
obojętne mi to jest
w edycję o jakiej tematyce byś zagrał najchętniej? |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/alf[49].png)
Postać: Żyd
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 19-10-2016 19:11 |
|
|
chyba jakieś post-apo albo coś postmodernistycznego z filmami ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
Gdybyś musiał/a zdecydować w jaki sposób umrzeć to co byś wybrał/a? (śmierć naturalna odpada)
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 23-10-2016 10:01 |
|
|
Wdarłbym się na zjazd szefów najważniejszych państw i posiekał każdego po kolei kataną, a na końcu klasyczne seppuku zanim by mnie dorwali. Stanowiłoby to symboliczne przejście społeczeństw w stronę anarchizmu, a ja zostałbym nowym Jezusem.
Gdybyś mógł wybrać w jakim kraju się urodzisz, w których czasach (możliwe wszystkie lata aż do teraz), z jaką płcią, z jakim kolorem skóry i ew. z jakimi innymi cechami fizycznymi, to co byś dla siebie wybrał? |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 23-10-2016 14:00 |
|
|
północny-zachód USA, urodzenie w latach 30. XX w., mężczyzna, biały![smiley](../images/smiley/shock.gif)
ponawiam pytanie bo nie chce mi się wymyślać![smiley](../images/smiley/shock.gif) |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Administrator
|
Dodane dnia 29-10-2016 00:59 |
|
|
![smiley](../images/smiley/shock.gif) ![smiley](../images/smiley/shock.gif) ![smiley](../images/smiley/shock.gif) ![smiley](../images/smiley/shock.gif) ![smiley](../images/smiley/shock.gif) ![smiley](../images/smiley/shock.gif) ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
a mogę sobie tak wybierać kilka razy? ![smiley](../images/smiley/shock.gif)
na pewno nie kobieta w jakichś krajach arabskich to odpada ;p
W ogóle bedąc kobietą, to jak najlepiej czasy obecne. Przejebane. Ale jakoś tak głupio być facetem. Wybaczcie.
Nooo więc.... kręcą mnie jakoś czasy pionierów w Ameryce, tylko jako kobieta to znowu chujnia z grzybnią, Ale jak tu ruchać kowbojów, będąc facetem? Ech... Raczej kolor skóry biały, bo wszyscy inni mieli zwykle przejebane podobnie, jak kobiety... No ale niech będzie.
Jakbyś mógł wybrać sobie idealnego kochanka/kochankę, to jakie cechy by miał/a????
|
|
Autor |
agusia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/23751_original[35].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-10-2016 02:15 |
|
|
-poczucie humoru [jak u Lincolna na przykład!]
-spontaniczność
-umiejętność zajebistego tańczenia
Wszystko. W sumie to są jak dla mnie cechy nie tylko idealnego kochanka, ale też faceta na życie. Ale kochankiem takim też bym nie pogardziła :}
Co tam słychać?
![](http://i.imgur.com/WbwZ0do.png)
140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-10-2016 09:10 |
|
|
slowcore
w którym roku umrzesz, tak na oko?
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-10-2016 09:58 |
|
|
celowałbym gdzieś w 2080-85, ale znając zamiłowanie mojej rodziny do raka to pewno skończę gdzieś ze 20 lat wcześniej
ponawiam![smiley](../images/smiley/shock.gif) |
|
Autor |
Diego
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/avek[3].jpg)
Postać: Joel Rothschild
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-10-2016 21:56 |
|
|
Jestem nieśmiertelny, pozdro ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
Ile chcesz mieć dzieci?
A ten kto przetrwa, zostanie Mistrzem... |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-10-2016 23:26 |
|
|
zawsze jak gdzieś w mojej obecnosci pojawia sie pytanie tego typu to mam ochotę rzygnąć póki co wystarczą mi koty ![smiley](../images/smiley/ok.gif)
Gdybyś mógł pójść na koncert jednego dowolnego, ale już martwego wykonawcy muzycznego (oczywiście byłby na nim żywy), to kogo byś wybrał?
|
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/ed13[37].jpg)
Mistrz Gry
|
Dodane dnia 15-11-2016 13:26 |
|
|
Michael Jackson
"Gdzie widzisz siebie za 5 lat?" - często pada takie pytanie. Gdyby ktoś Ci je zadał 5 lat temu i byś na nie odpowiedział/a, to czy ówczesna odpowiedź pokryłaby się z rzeczywistością? |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/alf[49].png)
Postać: Żyd
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 15-11-2016 13:32 |
|
|
Nie (po za tym to najbardziej zjebane pytanie wszech czasów i słyszałem je tylko na równie zjebanych rozmowach kwalifikacyjnych )
Dowiadujesz się, że jutro umrzesz. Co robisz?
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/izstl1[48].png)
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-11-2016 11:33 |
|
|
Spędzam dzień w salonie moich rodziców przy kominku z najbliższą rodziną, pijąc winko i grając w kalambury albo inną zabawną grę, jem dużo racuchów i chipsów lays fromage, dzwonię do kilku osób żeby powiedzieć kilka słów, staram się umrzeć z uśmiechem na twarzy.
Jest zdumiony, że Aga Kula nie ma zamiaru wrócić na MP gdyż "Jakbym miała marnować czas, to poooglądałabym jakieś filmy albo seriale, a nie bawiła się w coś, co mnie już nie bawi wyrosłam już z tego" i co byś zrobił gdybyś miał wpływ na zmianę jej decyzji?
Edytowane przez jazeera dnia 17-11-2016 11:34 |
|