Autor |
Juliet Burke |
Kamilla
Użytkownik
Postać: Kamilla Zauberei
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-08-2011 19:26 |
|
|
Juliet Burke
Elizabeth Mitchell
Data urodzenia: 1970r.
Pochodzenie: Miami, USA
Krótki opis: Juliet Burke zdobyła sławę jako znakomity naukowiec - specjalista od płodności. Leczyła bezpłodność, a nowatorską terapię testowała na siostrze Rachel. Jej ukochana siostra zachorowała na raka i w wyniku chemioterapii straciła szansę na dziecko. Po wielu miesiącach w wyniku leczenia przez Juliet pragnienie jej siostry spełniło się - Rachel zaszła w ciążę.
Juliet nie układało się w życiu prywatnym. Miała kłopoty z byłym mężem Edmundem Burke, który wcześniej prawdopodobnie się nad nią znęcał. Wciąż jednak razem pracowali. Któregoś wieczoru Juliet, wykradając z pracy leki dla siostry, ujrzała męża w niedwuznacznej sytuacji z pracownicą. Na jej widok były mąż zaczął wygłaszać złośliwe uwagi. Juliet uciekła, bliska płaczu.
Jakiś czas potem skontaktował się z nią dr Richard Alpert, przedstawiciel Mittelos Bioscence. Wyraził podziw dla jej dokonań i zaproponował pracę u siebie - dowodzenie zespołem naukowców w okolicy Portland przez pół roku. Juliet, choć uradowana pochwałami, nagle rozkleiła się. Powiedziała, że chętnie przyjęłaby propozycję, ale jej ex-mąż się nie zgodzi - utrudnia jej życie, a ona jest od niego uzależniona. Dodała, że nie nadaje się na lidera. Dorzuciła żartobliwie, że gdyby jej ex-mąż został przejechany przez autobus, wtedy może i by się zgodziła. Następnego dnia Edmund Burke, podczas rozmowy z nią, zginął pod kołami autobusu.
Juliet, po załatwieniu formalności w domu pogrzebowym, wybuchnęła histerycznym płaczem. Wtedy podszedł nagle do niej dr Alpert wraz z Ethanem Romem, który podał jej chusteczki. Juliet przypomniała ich wczorajszą rozmowę o autobusie, a Richard odrzekł, że nic takiego sobie nie przypomina. Ostatecznie kobieta wyraziła zgodę na pracę w Mittelos Bioscience.
Następnego dnia przyjechała do ich siedziby, przed bramą czule żegnając się z Rachel. W środku Alpert podał jej szklankę z sokiem pomarańczowym, informując, że zawiera on środek nasenny. Widząc jej wahanie, dodał, że podróż jest uciążliwa. Kobieta, podejmując nagłą decyzję, wypiła wszystko jednym haustem. Ocknęła się przywiązana do łóżka na łodzi podwodnej, podobno dla bezpieczeństwa. Na pomoście przywitał ją Benjamin Linus.
Preferowany obóz: Inni
Chęć gry NPC: nie
Mam nadzieję, że niczego nie pokręciłam
Tylu chętnych było na Juliet, a tu takie zgłoszenie Postać zaakceptowana. Uzupełnij tylko datę urodzenia
L.
Chyba nie było w serialu powiedziane, ile Juliet ma lat, albo nie pamiętam. Ale niech będzie taki rok
Edytowane przez Kamilla dnia 30-08-2011 20:20 |
|
Autor |
RE: Juliet Burke |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-08-2011 20:37 |
|
|
Wreszcie Juliet Witamy Kamillę |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-08-2011 20:59 |
|
|
Kurcze, już myślałam, że to moja kochanka Octopusowa
' target='_blank'> |
|
Autor |
Michal
Użytkownik
Postać: Gregory Cooper
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 30-08-2011 21:01 |
|
|
spoko fota
|
|
Autor |
Kratos 16
Użytkownik
Postać: Michael Dawson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 31-08-2011 22:22 |
|
|
Ona jest młodsza chyba, bynajmniej tak wygląda
See you in another life brother |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-09-2011 07:45 |
|
|
Pani Mitchell urodziła się dokładnie w 1970 roku.
Choć moim zdaniem też wygląda młodziej.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-09-2011 10:18 |
|
|
Fakt, Juliet wygląda na młodszą
Ale i tak jest mimo wieku ładniejsza od niedołężnej Kate |
|
Autor |
Kamilla
Użytkownik
Postać: Kamilla Zauberei
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-09-2011 11:54 |
|
|
Niestety muszę zrezygnować z gry Przepraszam, że zajmowałam postać, ale dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że nie będę mieć czasu na pisanie
Także oficjalnie Juliet chyba jest nadal do wzięcia
Jeszcze raz sorki. Trzymajcie się i miłej gry |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-09-2011 11:57 |
|
|
No szkoda w takim razie. Mamy nadzieję jednak, że zagrasz w kolejnych edycjach skoro w tej nie możesz. Zresztą zapisy potrwają jeszcze trochę, więc może znowu zmienisz zdanie.
Póki co na Twoją odpowiedzialność wykreślam Cię z listy.
Pewnie Andzia i Octopus się ucieszą widząc, że Juliet jest jednak wolna.
PS: Dzięki za informację i nie robienie sztucznego tłoku.
Pozdrawiam, U.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Muminka
Użytkownik
Postać: Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir
Mistrz Przetrwania