Opis: Wychowana w Ohio, stanie bez perspektyw. Mówiono jej, że w przyszłości może zostać co najwyżej agentką nieruchomości. Jednak jej determinacja doprowadziła ją w miejsce, o którym zawsze marzyła - Broadway. Jako jedyna osoba ze swojego rocznika opuściła Ohio, jak się okazało, już na zawsze. Chciała być jak swoja idolka - Patti LuPone. A głos miała naprawdę niezły. W NY dostała kilka ról, mniejszych i większych. Dzięki swojemu talentowi dotarła na szczyt. Na Broadwayu uwielbiano ją za jej charakterek na próbach i charyzmę na scenie. Jak to w bajce bywa, znalazła sobie również swojego księcia. Wzięła ślub z Peterem, przystojnym przedsiębiorcą z Wall Street. Nigdy nie zaniedbywała ani jego, ani sceny, bez problemu godziła jedno z drugim, do czasu. Kiedy Jocelyn dowiedziała się, że jest w ciąży, czuła, że coś jest nie tak. Musiała zostać w domu i zrezygnować z kolejnych ról, co ją niszczyło. Pocieszano ją jednak, że wróci do zawodu po ciąży i wszystko będzie w porządku. Urodziła zdrowe, śliczne bliźniaki - Willa i Stacey, dla których była naprawdę dobrą matką, ale estrada kusiła Jocelyn przez cały czas. Wróciła z tą samą energią na kolejne castingi, jednak okazało się, że nie ma już dla niej miejsca. Takich jak ona były tysiące w Ameryce, i każdy zapomniał już o Jocelyn. Z żalu zaczęła pić. Z początku niewiele, potem coraz więcej i nie zauważyła, kiedy znalazła się na samym dnie. Spała z reżyserami kilku ze spektakli, aby dostać rolę, ale wystawiano ją za każdym razem. Jeden z producentów przyłapał ją i co gorsze, powiedział wszystko mężowi. Peter dla dobra kilkuletnich dzieci wysyła Jocelyn do ośrodka odwykowego w Sydney. Kobieta nie wytrzymuje tam nawet pół dnia. Będąc pod wpływem alkoholu kupuje bilet, jak jej się wydaje, do Nowego Jorku.
Preferowany obóz: Ogon
NPC: Oui
Gwyneth fahnie zagrała w Płytykim Facecie Oczywście akceptuję U.
Edytowane przez Umbastyczny dnia 30-08-2011 18:00
Muminka napisał/a:
Gwyneth ma fajnego męża Ążela mam nadzieje, że w końcu uda nam się trochę dłużej ze sobą pograć i ciekawa jestem jak sobie poradzisz z alkoholiczką.
Ja myślę, że panda nie będzie miała żadnych problemów z prowadzeniem takiej postaci-alkoholiczki
Muminka napisał/a:
Gwyneth ma fajnego męża Ążela mam nadzieje, że w końcu uda nam się trochę dłużej ze sobą pograć i ciekawa jestem jak sobie poradzisz z alkoholiczką.
Ja myślę, że panda nie będzie miała żadnych problemów z prowadzeniem takiej postaci-alkoholiczki
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.