Data urodzenia: 2 sierpnia 1982 (22 lata) Pochodzenie: Dunedin, Nowa Zelandia Krótki opis: Urodził się i mieszka w Dunedin, miasteczku na wschodnim wybrzeżu Nowej Zelandii. Wiódł tam przez długi czas życie ucznia i nastolatka, a po skończonej szkole zajął się swoją pasją czyli tenisem ziemnym i uprawia ten sport profesjonalnie. W 2004 roku doszedł do trzeciej rundy US Open, gdzie odpadł z jakimś murzynem. Stamtąd wrócił do Australii, gdzie dalej trenował tenisa. Kilka dni później zadzwonił ktoś z Ameryki. Osoba ta dostrzegła jego domniemany wielki talent (którego nie ma) i zaproponował treningi z najlepszymi fachowcami w Stanach. Oscar więc bez wahania postanowił polecieć do Los Angeles, gdzie być może rozwinie swoją grę i wygra kiedyś jakiś turniej. Trudno o nim coś więcej napisać, gdyż nic więcej nie wiadomo. Preferowany obóz: najmniej chętnych do Ogonowców chyba, więc mogą być oni Chęć gry NPC: nie
Otrzymujesz bilet na lot samolotu linii Oceanic 815. Akceptacja.
L.
Edytowane przez Lincoln dnia 30-08-2011 00:53
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.