Data urodzenia: 27.10.1982
Pochodzenie: Australia, Sydney
Opis: Claire urodziła się w Australii w 1982 roku, wychowana jedynie przez matkę. W młodości była typową buntowniczką- ubierała się na czarno, miała swój salon, w którym robiła tatuaże. Pewnego razu miała wypadek samochodowy, ona wyszła z wypadku cała, zaś jej matka zapadła w śpiączkę. Młoda Littleton wtedy po raz pierwszy poznała swojego ojca Christiana, który opłacił opiekę szpitalną. Później zaszła w ciążę z Thomasem, jej chłopakiem. Claire na początku nie była pewna, czy będzie w stanie zająć się małym dzieckiem, ale mężczyzna uspokaja ją wtedy. Kilka miesięcy później Thomas zostawia ją. Zdesperowana Claire chce oddać dziecko do adopcji. Podczas spotkania z nowymi rodzicami dla dziecka długopisy nie chcą pisać. Kobieta widzi, że coś jest nie tak i postanawia iść do jasnowidza, u którego była wcześniej. Ten mówi jej, że znalazł rodziców zastępczych dla jej dziecka. Wręcza jej bilet lotniczy na lot Oceanic 815.
Preferowany obróz: Plażowicze.
NPC: Brak.
Postać zaakceptowana. Fajnie ją będzie w końcu zobaczyć w MP
L.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.