W tym temacie wypisywane będą wszystkie zajęte postacie i nicki osób, które nimi kierują.
Postacie z LOST Shannon Rutherford - shan Claire Littleton - April John Locke - Otherwoman James Ford - Casines Kate Austen - Amelia Ana-Lucia Cortez - jazeera Charlie Pace - Michal Michael Dawson - Kratos 16 Tom Friendly - Furfon Boone Carlyle - Arctic Bernard Nadler - adi1991 Juliet Burke - Octopus
Postacie stworzone przez graczy Victoria Bluefield - Umbastyczny Matt Payne - Lincoln Mélanie Boisselier - Muminka Arielle Danes - chlaaron Laura McBride - Xrated Oscar Shelley - Lion Madeline de Villers - Carmelka Jocelyn Harris - panda Camila Coalmouse - mremka Elodie Rachelle Verlaine - Andzia Morten Ousborne - Flaku Walter "Heisenberg" White - mrOTHER Valérie Duchaussoy - agusia Adam Jensen - Mr Nothing Maia Stætersdal - Ala
Postacie niezależne Jack Shephard - Lincoln Eko Tunde - Lincoln Benjamin Linus - Umbastyczny Richard Alpert - Umbastyczny Desmond Hume - Lincoln Danielle Rousseau - Umbastyczny
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.