Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 01 2024 01:14:23 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 4
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
muzyka
Ostatnio widziałem, ...
Alernatywna historia...
Co byś zrobił, gdyby...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Otherwoman 3 weeks
Lincoln 5 weeks
Flaku 7 weeks
Isabelle 9 weeks
Michal18 weeks
chlaaron26 weeks
mrOTHER29 weeks
Diego29 weeks
shimano35 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 5 z 27 << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Autor RE: Tortuga
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:15
Wreszcie minąwszy mężczyzn usiadłam samotnie przy stoliku. Popijałam ze smakiem rum. - Gdzież ten cholerny Zappa się podziewa...? - Spytałam siebie szeptem uśmiechając się do nieznajomego z naprzeciwka.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Adam
Użytkownik

Postać:
Adam Dobradusza

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:17
-Na pewno nic ci nie jest ? Chcesz rumu ? Może coś innego ? - spytałem z udawaną troską. Tak naprawdę to chciałem ją przelecieć. Widząc, że dziewczyna nie jest jeszcze całkiem żywa, pocałowałem ją. Nie trwało to zbyt długo gdyż po chwili dostałem czymś twardym w głowę. Odwróciłem się.
-Jeśli twoje dziecko całuje się z prostytutką to wiedz, że coś się dzieje ! - wykrzyknął Stefan - Co ci mówiłem ? Zero dziwek ! Ty szatanie !
Slatero
Użytkownik

Postać:
Slatero

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:18
Slatero podszedł do murzyna z żyrandolem. Co to za bałagan tu macie? - skomentował żyrandol i porozbijane butelki. Mam nadzieję, że wasz statek jest w lepszym stanie. - dodał i rzucił okiem na kartkę, którą wszyscy podpisywali.

Edytowane przez Slatero dnia 29-06-2011 21:19
Tywin Lannister
Użytkownik

Postać:
Tywin Lannister

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:19
Tymczasem Zappa i inni właśnie dopłynęli do portu. Jednak Zappa był zmęczony, bo cały dzień czytał jakieś listy, które znalazł pod pokładem, to go bardzo wykończyło. Wrócił pod pokład i poszedł spać. Jutro się nimi zajmę...
MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:19
Jakaś dziewczyna stojąca przy murzynach zaczęła skakać i powtarzać w kółko "zostałam piratką!, zostałam piratką!". Zaintrygowało to Gary'ego. Dziwny, długowłosy koleś zajmował się Emmą (i to aż za bardzo), więc Gary wstał i podszedł do kilkuosobowej grupy, aby zorientować się w sytuacji.
Edytowane przez MietowyJohnathan dnia 29-06-2011 21:20
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:22
Miałam zamknięte oczy i ciepły dotyk warg na mych ustach dodatkowo mnie odurzał. Nieznajomy blondyn zadawał mi pytania z troską w głosie. Kiedy uniosłam powieki, ujrzałam, jak bracia się kłócą. Jednak nadal nie mogłam wyrzec słowa. Nie znałam zamiarów Adama, jednak każdy, z którym w ciągu paru lat ladowałam w łóżku, nie pocałował mnie w usta. Spodobało mi się to. Wstałam, przekładając kota Garry'emu na kolana, po czym bardzo chwiejnym krokiem wyszłam, by zaczerpnąć świeżego powietrza.
Powiew wieczornej bryzy był wspaniałym tchnieniem dodającym mi energi. Oparłam się o ścianę i dochodziłam do siebie. po alkoholu, nie pocałunku. Już dawno straciłąm wiarę w to, że ktoś ujrzy we mnie kogs innego, niż dziwkę. Zresztą - nie wierzyłam w miłosć.

//Ja spadam. Na razie akcja fajnie się rozwija, na luzie... Ale nie piszcie az tyle, proszę smiley Dobranoc, piraci!

Ginewra
Użytkownik

Postać:
Ginewra Bloom

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:22
Spojrzałem zirytowany na Taglionkę. No tak. Wypiłem łyk rumu i już byłem pijany.
- To jest nasza szansa. - szepnąłem do niej.

Moc: Wampir
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 29-06-2011 21:25
Lily nie miała jednak zamiaru zostawać na pokładzie. Od wielu tygodni nie miała w ustach kropli rumu. Gdy tylko statek uderzył o deski doku, wyskoczyła na ląd, nie czekając na położenie schodków. Miała zamiar się zabawić, gdyż w jej żyłach płynęła gorąca krew piratów.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:28
- Nie ufam mu. Poczekajmy na Zappę. Jak On się pojawi, dopiero coś podpiszemy. - zaczytałam się dalej. - Tym bradizje, że każdy kto to podpisał został jego niewolnikiem! - wrzasnęłam rzucając ze złoscią kartki o blat. Wyciagnęłam sztylet i rozejrzałam sie za murzynem który właśnie opuszczał trawerne.

Edytowane przez Carmelka dnia 29-06-2011 21:35
Lucius
Użytkownik

Postać:
Lucius Cross

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:29
Gdy tylko Elanore wzięła kartkę i zaczęła ją czytać, Lucius poczuł skurcz w brzuchu. Delikatnie zaczął wstawać, z zamiarem ucieczki, tak naprawdę ci, którzy się wcześniej wpisywali na listę bez uprzedniego przeczytania, zostali jego niewolnikami. Lucius chciał skorzystać z frajerów, zarobić trochę kasy, w końcu na Tortudze każdy robi takie przekręty. Ona na pewno zorientuje się jak to tylko przeczyta, nie miał ochoty oberwać od jej chłopaka, którego widział w akcji.
-Ja zaraz wracam, muszę się załatwić! - powiedział, w pogotowiu trzymał butelkę rumu i obgryzione jabłko jako broń...
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:31
- Świetnie. Jednak ten murzyn nie jest taki głupi, skoro idzie popełnić samobójstwo.
Denzil źle zrozumiał słowa Luciusa o "załatwianiu się".

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:32
-Tu jesteś ! - krzyknąłem w stronę mojego niewolnika, która nadal bawił się twarzą Jones'a - Przepraszam, mam nadzieję, że nie stwarzał problemów - rzuciłem do człowieka ośmiornicy po czym oddaliłem się z niewolnikiem - Zappa nas wystawił, piróg jeden. Jutro z nim pogadamy, wracamy do domu. I nie zapominaj, masz mi dzisiaj masować stopy przez 30 minut.
... Wyślij Prywatną Wiadomość
Ginewra
Użytkownik

Postać:
Ginewra Bloom

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:39
Słysząc słowa Elenore, o mało co nie zrobiłem face_palma, na myśl o własnej głupocie. Podobnie jak ona złapałem broń i ruszyłem w kierunku wyjścia.
- Gość złamał prawa spisane w Kodeksie Pirackim. - warknęłem , kipiąc gniewem.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:42
Nikogo nie obchodziło moje zgrabne, gorące ciało, które miałam zamiar dzisiaj oddać za dwie sakiewki. Nikogo to nie interesowało, nikt się mną nie interesował... Może dlatego, że miałam na sobie zbyt wiele materiału? Postanowiłam sobie odpuścić.
Wstałam od stołu zostawiając na nim pustą już butelkę rumu i podeszłam do wszystkich stojących nad stołem ludzi.
- O czym tu się rozprawia? - Spytałam z czarującym uśmiechem. Oparłam łokcie o blat stołu obnażając przy tym wspaniałe, krągłe piersi.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Gepard
Użytkownik

Postać:
Eleanor

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:45
Tymczasem przez salę przeszedł Kazuya, ubrany w strój narciarski, na który narzucił sobie płaszcz. Zanim ktokolwiek zdołał go zatrzymać, wyszedł.
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:51
Razem z Jasperem wyszłam przed trawernę, ale murzyna nigdzie nie było.
- Zwiał, tchórz. - splunęłam i zerknęłam na opuszczony dom naprzeciw gospody. Wskazałam go głową.
- Tam poczekajmy na naszego drogiego Zappe. - mruknęłam i włamałam się do budynku.

MietowaInkwizycja
Użytkownik

Postać:
Kardynałowie Ximenes, Biggles i Fang

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:54
- Nikt się nie spodziewał hisz... - przerwał Ximanez, który wparował do tawerny wraz z dwoma swoimi towarzyszami. Rozejrzał się po lokalu.
- Chyba... chyba pomyliliśmy tematy - odezwał się Biggles. - Przepraszamy!
Hiszpańska Inkwizycja wyszła i zaczęła szukać właściwego tematu...
Edytowane przez MietowaInkwizycja dnia 29-06-2011 21:54
Adam
Użytkownik

Postać:
Adam Dobradusza

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:54

-Jeśli twój mąż wraca w sobotę nad ranem trzeźwy to wiedz, że coś się dzieje ! - zaczął swoje kazanie znowu Stefan. Tym razem jednak jego brat był zajęty czymś innym więc Dobradusza miał wolną rękę - Ksiądz mnie kiedyś poprosił o wzięcie udziału w wypędzaniu szatana z ciała jakiejś kobiety. Gdy zobaczył ten krzyżyk - wyciągnął mały krzyżyk z kieszeni - to mnie pogryźć chciał szatan ! Później jak szedłem się napić wody to mnie myrnął o ścianę... - Stefan tak naprawdę nie zdawał sobie sprawy, że nikt go nie słucha więc ciągnął dalej...

Elias Donne
Użytkownik

Postać:
Elias Donne

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 22:01
Nazwa tawerny "Pod Zapchlonym Tyłkiem" niezwykle odpowiadała Eliasowi. Wcale nie zwracał uwagi, na środkowy jej wyraz. Tyłek kojarzył mu się z kobietami, a ich w tawernie z pewnością nie brakowało. - Ach, Margaret, wyciągnę cię z rąk tych okrutnych piratów! pomyślał, przekraczając próg budynku. Musiał udawać jednego z nich, to było jasne. Inaczej nigdy nie odzyska swojej ukochanej. Ale teraz można się trochę zabawić... Elias odrzucił Marge na dalszy plan, kiedy jego uwagę przykuła blondwłosa piękność, pochylająca się prowokacyjnie do przodu. Elias chwycił butelkę rumu i pociągnął z niej solidnie. - Witaj, mademoiselle. - było to jedyne francuskie słowo, jakie znał, ale mimo to używał go niezwykle często wobec pięknych panien. Elias chwycił dłoń kobiety i ucałował ją. To zawsze na nie działało.
z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Ginewra
Użytkownik

Postać:
Ginewra Bloom

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 22:01
- Ja pójdę jeszcze na chwilę do tej zapyziałej trawerny. Spotkamy się za godzinę. Nie będę pił. - rzuciłem do Elenore i wróciłem do karczmy. Podeszlem do niskiej blondynki i spojrzalem na nią z góry.
- Jeden murzyn werbowal niewolników, wmawiając, że werbuje na statek.

Strona 5 z 27 << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Flaku
08/08/2024 14:22
sraka

Umbastyczny
08/07/2024 19:28
jeszcze nie, ale widziałem, że dodałaś i na pewno przeczytam smiley

Otherwoman
08/07/2024 18:31
czytałeś ten niedołężny rozdział? smiley

Otherwoman
06/07/2024 19:17
ok, to pomyślę, jakby to miało wyglądać smiley Jak masz jakieś pomysły, to też możesz się podzielić smiley

Umbastyczny
06/07/2024 14:12
Spróbować można smiley

Archiwum