Autor |
RE: Port Royal |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:28 |
|
|
Trzech strażników skierowało się wraz z blondynką do jednej z komnat, na pierwszym piętrze. Gdy przechodzili obok jednych z drzwi, można było usłyszeć... stosunek seksualny? Strażnicy zdali sobie z tego sprawę i jeden z nich szepnął coś drugiemu, na co drugi się zaśmiał i ponaglił kobietę. Weszli do garderoby na przeciwko tamtego pokoju. Na półkach leżały równiutko rozmaite szaty we wszystkich kolorach.
- Do wyboru, do koloru - powiedział jeden i spojrzał na Louise. |
|
Autor |
Victor
Użytkownik
Postać: Victor
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:29 |
|
|
Kareta zatrzymała się gwałtownie, aż dyszel omal nie wbił się w koński zad. Z wnętrza dały się słyszeć krzyki Victora, który zleciał z kanapy i uderzył o przednią ścianę. Woźnica szybko zszedł i otowrzył drzwi, by pomóc panu. W tym momencie Victor wytoczył się na ziemię. Szybko wstał i zaczął strzepywać ubranie. Woźnica stał nieruchomy i blady. Lord Hayford spojrzał na niego tylko i uderzył laską w głowę, po czy bez słowa ruszył w stronę sali bankietowej.
Edytowane przez Victor dnia 29-06-2011 20:30 |
|
Autor |
Elise
Użytkownik
Postać: Elise King
Mistrz Przetrwania
|
|
|
/aaargh 'na prawdę'! To było specjalnie, wiem!
Odłożyłam kieliszek na stół. Rzuciłam karcące spojrzenie na resztę towarzystwa. Rodzice wpoili mi aż zbyt wiele etykiety, jakby chcieli nadrobić mojego brata. Wreszcie obdarzyłam mężczyznę długim, mierzącym od stóp do głów spojrzeniem. Mogłabym przysiąc, że drgnął na krześle. Zatrzymałam wzrok na jego oczach, hipnotyzując go spojrzeniem. - Gdzie jest haczyk, panie Norrington? |
|
Autor |
Robert Black
Użytkownik
Postać: Robert Black
Mistrz Przetrwania
|
|
|
Robert nie miał nic do stracenia i schował się za plecami Nestora, który trzymał sztylet.
- Ten dzielny jegomość mnie obroni, Ty popaprańcu!
|
|
Autor |
sugar
Użytkownik
Postać: Roger Keamy
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:31 |
|
|
- Odejdź więc. Masz moje pozwolenie. - Bear machnął ręką. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:32 |
|
|
Norrington siedział obok niej minutę, a już zdążył poczuć do niej niechęć.
- Haczyk, taaa... Nie ma haczyka, przecież głupio by było gdybym sam popłynął tym statkiem, prawda? Chciałbym z wami spędzić ten czas. Jeśli pani się nie pisze to może pani wrócić do domu - powiedział z wymuszonym uśmieszkiem. |
|
Autor |
William Turner
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:33 |
|
|
Will chyżo rozejrzał się po celi. Pod oknem stała stara drewniana ławka, jedyny mebel prócz dziurawego wiadra na nieczystości obok. Kątem oka dostrzegł, że brodaty mężczyzna dziwnie często zerka na jego wiadro. Podszedł do ławki i zaczął ją ciągnąć w kierunku krat.
Edytowane przez William Turner dnia 29-06-2011 20:34 |
|
Autor |
Kratos 16
Użytkownik
Postać: Michael Dawson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:34 |
|
|
- Narobić Ci problemów nieznajomy
rzekł do Bear
See you in another life brother |
|
Autor |
Sam
Użytkownik
Postać: Sam
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:34 |
|
|
Sam zauważył młodzieńca w jego wieku, w końcu będzie mógł z kimś porozmawiać. Victor, jego Pan dał mu wolne, bo nie chciał go zabrać na przyjęcie, obawiał się, że Sam by mu przyniósł wstydu. Robert był w towarzystwie dwóch facetów, z niewiadomych powodów uznał Sam, że to są rodzicie Roberta Blacka, to jakoś dla niego miało ukryty sens. Dwóch facetów ojcem i zarazem matką Roberta Blacka...
-Jestem głodny... - to były jego pierwsze słowa skierowane do tej trójki, liczył że będą oni łaskawi i się z nim podzielą...
Edytowane przez Sam dnia 29-06-2011 20:35 |
|
Autor |
Robert Black
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:35 |
|
|
- Narób mu problemów! To zły człowiek!
Robert mówiąc to stał skulony za Nestorem, tak że nawet nie widział Beara. Miał nadzieję, że jego wybawca nie jest psycholem...
|
|
Autor |
Kratos 16
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:36 |
|
|
- To nie karczma nie mam nic do jedzenia chłoptasiu
See you in another life brother
Edytowane przez Kratos 16 dnia 29-06-2011 20:36 |
|
Autor |
sugar
Użytkownik
Postać: Roger Keamy
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:37 |
|
|
- Widzę, że nie jestem tu mile widziany, więc lepiej odejdę. - Powiedziawszy te słowa zniknął w ciemnej uliczce. |
|
Autor |
Kratos 16
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:37 |
|
|
- Cicho mały
Rzekł do Roberta
|
Autor |
Hayden Abreem
Użytkownik
Postać: Hayden Abreem
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:38 |
|
|
- No pieseczku, chodź tutaj. - mówiłem dale, zupełnie ignorując dziewczyne w celi obok. - Nio choć. Jesteś taki piękny. Jeżeli nie masz pana przygarnę cię, słodziaku. - byłam szczerze zauroczonym w tym piesku. Miał taki cudowny pyszczek. |
|
Autor |
Kratos 16
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:39 |
|
|
- Masz coś w nagrodę za swoje wybawienie Mały
rzekł do Roberta
|
Autor |
Robert Black
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:40 |
|
|
Nestor również był agresywny dla Roberta. Nagle pojawił się Sam, głodny Sam. Black postanowił to wykorzystać.
- Mam jedzenie w domu! Chodź, nakarmię Cię i zostaniemy przyjaciółmi.
Chłopak miał nadzieję, że Torres przestraszy się Sama, który był sporych rozmiarów.
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
|
|
Kółko francuskich plotkar miałoby ciekawe rozmówki gdybym tylko dowiedziała się kto uprawia miłość w komnacie obok.. Wybrałam podobną, błękitną suknię i wzięłam ją do rąk, gestem dłoni kazałam odwrócić się mężczyznom. Oczywiście w normalnej sytuacji nigdy, przenigdy nie ubrałabym się przy straży, ale nie było czasu. Koniecznie chciałam uczestniczyć w bankiecie. Przyznam szczerze, że trudno się ubiera suknie, wcześniej nigdy sama takich rzeczy nie robiłam; wszyściutko za mnie robiły służki - Możemy iść, ale.. Trzeba związać gorset, mocno. - powiedziałam stanowczo i odwróciłam się by jeden z mężczyzn związał ciasno suknię - Przy okazji.. Czyje to lamenty w pokoju obok, może będziecie łaskawi powiedzieć? - ciekawość nie zna granic.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
|
|
Odwróciłem się i wypiłem kilka kieliszków wina. Gdzieś w oddali dostrzegłem Norringtona w towarzystwie Elise. Nie byłem przyzwyczajony do tego, żeby z kimkolwiek rozmawiała, ale skoro tak zdecydowała, musiało to być z korzyścią dla nas. Dalej jednak bardziej interesowały mnie losy rozkapryszonej blondynki, którą dwóch strażników prowadziło na górę. Od siostry nauczyłem się śledzić ludzi, to ona była w tym mistrzem. Wypiłem jeszcze kieliszek, odpiąłem guzik koszuli i poszedłem za tamtą trójką. Utrzymywałem bezpieczną odległość, zależało mi, żeby i strażnicy, i ona mnie nie zauważyli. |
|
Autor |
Kratos 16
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:43 |
|
|
- Nic z Tego, nie tak szybko chłoptasiu nigdzie nie pójdziesz, bez mojej zgody.
|
Autor |
Kratos 16
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:46 |
|
|