Autor |
RE: Tortuga |
Nicka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/josh[469].jpg)
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:44 |
|
|
Uśmiechnęłam się, tłumiąc śmiech.
-Widzę, widzę... A nawet słyszę. - powiedziałam.
-Skąd jestes? - zapytałam mojego nowego znajomego. W zasadzie jedynego. Kapitan statku, na którym tu dopłynęłam, na pewno zawrócił już, lub wyrzuszył w dalsza podróż. Uprzedziłam go o tym, że zostaję.
|
|
Autor |
NiewolnikAbrahama
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/29z9de0[1340].jpg)
Postać: Niewolnik Abrahama
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:45 |
|
|
-Nie mam rodziców, ale jak chcesz to możesz zostać moją mamą i zaopiekować się mną oraz moim małym ... - chłopak uśmiechnął się szeroko - A ! Te pieniądze muszą do mnie wrócić ! To nie moje, to mego pana... |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:45 |
|
|
- Sam rozumiesz Lordzie, że czasy okropne i ze złotem krucho, lecz wybacz. Nie mogę tego zrobić.
Szepnęłam z łobuzerskim uśmiechem butem gładząc pod stołem jego nogę. Pochyliłam się nad blatem stołu i zaczęłam namiętnie całować Abrahama. Po skończeniu, gdy mężczyzna jeszcze miał zamknięte oczy sakiewkę schowałam w gorsecie (choć już nie było tam miejsca) i z butelką w ręku wyszłam przed Tortugę.
If you don't take drugs probably you have other addictions. |
|
Autor |
Nicka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:48 |
|
|
-Nie, merci - odparłam poirytowana temu upartemu dziecku. Z jednej strony był upierdliwy, lecz z drugiej mogłoby być go żal. Nie zareagowałam na informację o jego małym... mózgu -Taak? Możesz powiedzieć swemu panu, że nic mnie on nie obchodzi i może się gonic - szepnęłam małemu z uśmiechem pełnym szyderstwa na twarzy.
|
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[173].png)
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:48 |
|
|
Denzil usłyszał o czym mówił ten podły, czarnoskóry staruch i mimo obrzydzenia odezwał się do niego.
- Też chcę się zaciągnąć, właściwie po to tutaj przyszedłem!
![](http://i.imgur.com/ZVFfoZR.png)
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Ginewra
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/Megan-Fox-actresses-1071905_100_100[1338].jpg)
Postać: Ginewra Bloom
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:49 |
|
|
- Nie zależy mi na fortunie. - powiedziałem prawdę. Najbardziej zależało mi na tym, bym Elenore żyła jak na cywilizowanego człowieka przystało. - Wystarczy, ze dostanę na dobre mieszkanie i dogodne życie w ciągu następnych kilku lat. - dodałem po chwili. - Ale jeśli ja mam należeć do załogi twego kapitana, musisz wziąć też moja towarzyszkę. Ona też brała udział w bójce.
Moc: Wampir |
|
Autor |
MietowyJohnathan
Użytkownik
Postać: Gary Harrison
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:49 |
|
|
Spod stołu dobiegł koci głos mówiący "Z Warszawy". Kot wskoczył na kolana Gary'ego.
- Z Liverpoolu... - Gary mówiąc to wpatrywał się w dziwnego gościa, który nie wyglądał za bardzo na człowieka. Wyglądał jak ośmiornica z ludzkim tułowiem. Właśnie przechodził obok Emmy i Gary'ego.
- Eeee... Mówił ci już ktoś, że nie masz nosa? - zwrócił się do niego. |
|
Autor |
Slatero
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/slatero[909].jpg)
Postać: Slatero
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:50 |
|
|
Slatero przepychał się na swoje miejsce z nową butelką rumu, gdy do tawerny wszedł nie kto inny, jak stary znajomy, Davy Jones. Któryś z mężczyzn natychmiast wyciągnął pistolet. Odłóż, to głupcze. - Slatero złapał za rękę chojraka. Jego broń wystrzeliła sufit i po chwili duży i ciężk żyrandol runął na stół, przy którym siedział stary murzyn i rozdwał rum.
![](http://i55.tinypic.com/1181tlf.gif)
Edytowane przez Slatero dnia 29-06-2011 20:52 |
|
Autor |
Mr Nothing
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/308xix0[773].jpg)
Postać: Adam Jensen
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:51 |
|
|
Tak, wreszcie pobzykam ! pomyślałem gdy dziewczyna zaczęła mnie całować. Po chwili jednak musiałem zderzyć się z rzeczywistością. Dziewczyna uciekła i zabrała pieniądze.
-Wracaj tu dziwko ! - krzyknąłem za nią jednak ta już dawno zniknęła mi z oczu - Asz to dziwka ! Ładna ale dziwka ! - krzyknąłem całkowicie nie zdając sobie sprawy, że pół knajpy mnie słucha. Walić ich, gdzie jest mój niewolnik ? Kto mi pomasuje stopy ?! - Niewolnik ! - ruszyłem na poszukiwania gówniarza. |
|
Autor |
Nicka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:53 |
|
|
Spojrzałam nagle na dziwnego jego mościa z... ośmiornica zamiast twarzy? Ze swej buzi zrobiłam zdziwoną emotę.
-Kurcze, jeszcze nigdy się tak nie spiłam - stwierdziłam, bardzo zdziwiona. Przetarłam oczy. Człowiek o ośmiorniczej twarzy nadal ukazywał się moim oczom. Podniosłam butelkę z niedopitym rumem.
-Chce ktoś? Ten trunek ma interesujące skutki... - rzekłam, zaś Garry'emu odparłam, że pochodzę z Paryża.
|
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:55 |
|
|
Zaczerpnąwszy świeżego powietrza znów weszłam do Tortugi, tym razem udając się w drugą stronę pomieszczenia. Przedzierając się przez tłum mężczyzn okładających się obsypywałam każdego z nich przecudownie słodkimi uśmiechami.
If you don't take drugs probably you have other addictions. |
|
Autor |
NiewolnikAbrahama
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/29z9de0[1340].jpg)
Postać: Niewolnik Abrahama
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 20:58 |
|
|
Z marzeń o tym jak mały będzie zabawiał się z Emmą, wyrwał go widok gościa z ośmiornicą zamiast twarzy.
-Ale fajny ryj ! - wykrzyknął chłopaczek i wszedł na stół tak, że był z nim na równi - Ile pan za to zapłacił ? - spytał bawiąc się jego twarzą. |
|
Autor |
Nicka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 21:00 |
|
|
gówniarzy niewolnik Ozzy'ego w końcu się na coś przydał. Wdrapał się na stół, by już po chwili wejść w konfrontację z twarzą wytworu mej spitej wyobraźni. Ale... skoro nie tylko my z Garry'm do widzieliśmy, ale już trzecia osoba... Spojrzałam z przestrachem na paskudę stojąca naprzeciw nas. Zemdlałam z nadmiaru alkoholu i wrażeń.
|
|
Autor |
Lucius
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/murzyn[481].jpg)
Postać: Lucius Cross
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 21:01 |
|
|
-Nie ma sprawy, macie zapewnione miejsce. Tylko się podpiszcie tutaj, - Lucius wyjął zwitek papieru, ciekawe kto w tej knajpie potrafi pisać, na pewno nie wszyscy. -Postawcie znak, wystarczy tyle - dodał po chwili, nie wiedział czy potrafią pisać. Już zadowolony uśmiechał się, gdy nagle na stół spadł żyrandol, rozwalając butelki rumu. Tego już było dość!
-Kto tym razem?! |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/av[173].png)
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 21:03 |
|
|
Denzil złożył swój podpis i popatrzył z pogardą na Luciusa.
- Znak to wstawiają małpiatki, a luuuu-dzieee umieją się podpisać.
![](http://i.imgur.com/ZVFfoZR.png)
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Adam
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/6fzawy[1371].png)
Postać: Adam Dobradusza
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 21:05 |
|
|
Siadłem sobie w kącie i przyglądałem się temu co ludzie robią z tawerną. Takiej hołoty nigdy nie widziałem. Obok mnie mój brat dalej walił jakieś nudne kazanie o jaskrawych lakierach do paznokci i o żelu do włosach. Nagle coś przykuło moją uwagę. Nie, to nie był koleś z twarzą ośmiornicy a pewna niewiasta siedząca niedaleko. Po chwili dziewoja zemdlała. Widząc, że nikt nie chce jej pomóc zerwałem się na nogi i ruszyłem w jej stronę.
-Hej ! Słyszysz mnie ? Za dużo rumu czy co ? - mówiłem do nieprzytomnej dziewczyny. Tak naprawdę to chciałem ją poderwać a uratowanie z opresji jest dobrym rozpoczęciem. |
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/camp25[737].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 21:06 |
|
|
Skoczyłam z balustrady na miejsce obok Jespera.
- Nie podpisuj. - rozkazałam, jednocześnie rozbijając o podłogę jego kufel z rumem. - I nie pij. To może być podstęp. Musisz mieć trzeźwy umysł.
Utkwiłam swe spojrzenie w murzynie, który dal nam ofertę. Instynkt podpowiadał mi, że coś tu nie gra, więc chwyciłam umowę i zaczęłam ja czytać, bo jao córka londyńskiej damy potrafiłam.
|
|
Autor |
Justine Friday
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/100_100[1365].jpg)
Postać: Justine Friday
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 21:08 |
|
|
Do listy dorwała się Justine i również się podpisała.
- Zostałam piratką, zostałam piratką.
Friday zaczęła klaskać i skakać z podekscytowania. Nawet wydawała przy tym z siebie wyjątkowo wysokie piski.
![](http://images4.fanpop.com/image/photos/20400000/Rebecca-rebecca-black-20489444-320-180.gif) |
|
Autor |
Nicka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 21:10 |
|
|
Moja głowa, zarówno jak i ręce, zwisały bezwiednie z krzesła. Za dużo rumu... Ocknęłam się chyba tylko na parę sekund. Ujrzałam nad soba twarz tamtego blondyna, którego jeszcze niedawno piłam zdrowie, wznoszac toast trunkiem, który mi zaszkodził. Nasze spojrzenia spotkały się tylko przez chwilę, co kosztowało mnie sporo wysiłku, po czym znowu opadłam. Jednak tym razem byłam pół-przytomna. Zjechałam trochę z krzesła i przetarłam oczy. Kręciło mi się w głowie.
|
|
Autor |
MietowyJohnathan
Użytkownik
Postać: Gary Harrison
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-06-2011 21:10 |
|
|
Człowiek ośmiornica nie odpowiedział, ponieważ mały chłopiec zaczął bawić się jego twarzą.
- Widzisz tych murzynów przy tamtym stoliku? - powiedział Gary, nieświadomy tego, że Emma zemdlała. Ten, który posiadał zarost miał jakąś kartkę. Czy to możliwe, że to on jest Zappą? Też ma wąsy... Ale to jednak chyba mało prawdopodobne...
Gary zamierzał wstać i się przedstawić, ale w tej chwili na stolik murzynów spadł żyrandol. Usiadł z powrotem. Wtedy Gary zauważył, że Emma jest nieprzytomna. Nie wiedział co robić, więc pozostawił ją omdlałą.
Edytowane przez MietowyJohnathan dnia 29-06-2011 21:11 |
|