Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 01 2024 00:00:01 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 5
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
muzyka
Ostatnio widziałem, ...
Alernatywna historia...
Co byś zrobił, gdyby...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Otherwoman 3 weeks
Lincoln 5 weeks
Flaku 7 weeks
Isabelle 9 weeks
Michal18 weeks
chlaaron26 weeks
mrOTHER29 weeks
Diego29 weeks
shimano35 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 30 z 135 << < 27 28 29 30 31 32 33 > >>
Autor RE: Morze Karaibskie
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 21:01
- CO? - odwróciłem głowę natychmiast, wbijając wzrok w Sykesa. - Jesteś pewna? - mruknąłem, przenosząc wzrok na brunetkę, a kiedy ta kiwnęła głową, dodałem: - Za co tam siedział? Jak się zachowywał? Jak on jej coś zrobi, to...
Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 21:07
- Poza tym, że został oskarżony o 5 morderstw i gwałt na dziecku, to całkiem porządny człowiek - odpowiedziała z uśmiechem. - Daj spokój. Nie wszyscy ludzie z więzienia to potwory. Spójrz na mnie. Zresztą Twoja siostra ma swój rozum, nie zadawałaby się z kimś takim. Wiesz co? W tej właśnie chwili cieszę się, że nie mam starszego brata.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 21:10
Miała rację co do Elise. Zawsze, cwaniara, nadrabiała inteligencją i taktem. - Czemu? Ja jej nie przeszkadzam, po prostu się martwię. Nie mam nikogo prócz niej. A jak się człowiek zakocha, to się ten rozum traci. Ty pewnie w życiu nie kochałaś, to nie wiesz jak to jest.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 21:15
- Masz rację. Ale to ma swoje plusy. Nie musisz się nikim opiekować, masz przespane noce. Poza tym uważam, że kobiety mają przechlapane w związkach. Sam wiesz... to gotowanie, sprzątanie, pranie. Koszmar! Najlepiej mają bogate kobiety. Tapeta na twarz i plotki to jedyne wykonywane przez nie zajęcie. - odpowiedziała, patrząc się perfidnie na Elise i Sykesa.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 21:20
- O przepraszam bardzo. Elise się nigdy nie obijała i potrafi zrobić to, co przeciętna kobieta robi na co dzień. Musisz kiedyś ją poznać osobiście. - odpowiedziałem, uśmiechając się lekko. - Masz trochę dziwną opinię wyrobioną na nasz temat. Bardzo jestem ciekaw, co myślisz o bogatych kawalerach, skoro o pannach już co nieco się dowiedziałem.
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 16-07-2011 21:26
Tymczasem Jones szedł właśnie w kierunku Sparrowa i jedyne o czym myślał to to, by odpłacić mu się za oszustwo. Patrzył się na niego w oddali ze skrzywioną twarzą, aż nagle potknął się o jakąś beczkę i niespodziewanie wylądował na ziemi.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 21:29
- Z kawalerami jest jeszcze gorzej. Prowadzą wojny, bawią się w politykę, płodzą dzieci... i na tym kończy się ich życiowa rola. A wiem co mówię, bo na dworze w Hiszpanii spotkałam ich wielu i każdy był taki sam. - odpowiedziała, obserwując ludzi na statku. - Może w Anglii są inne zwyczaje, co? Jeśli tak, to zwracam honor.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 21:35
- W sumie tak samo. Ale skoro ich to nie nudzi, to co mnie to obchodzi? - wzruszyłem ramionami. Taki był mój ojciec, zapatrzony w wojsko i króla, nie zwracający uwagi nawet na własne dzieci. - Wiesz, są jednak wyjątki, tutaj taki jeden trafił... Jake, kojarzysz?
Marion
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 21:36
Marion właśnie obudziła się i po krótkich oględzinach uświadomiła sobie, że nadal jest na statku w ładowni. Wstała, jeszcze nieco się chwiejąc. Rum wyraźnie jej zaszkodził, a właściwie jego nadmiar. W ładowni pozostali już tylko nieliczni. Marion właśnie próbowała wykonać kilka ruchów. Szło jej całkiem nieźle i po kilku minutach była już na górze. Weszła do pierwszej lepszej kajuty i ku swojemu zaskoczeniu ujrzała w niej leżącego na kanapie gołego Freya. Od razu ogarnęła ją chęć seksu i nie mogła sobie jej bynajmniej odmówić. Nawet stare pomarszczone i owłosione ciało kapitana w niczym jej nie przeszkadzało. Wskoczyła więc szybko na niego i zaczęła się z nim zabawiać.
Edytowane przez Marion dnia 16-07-2011 21:37
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 21:40
- Hmm...nie przypominam sobie. Zresztą z tej ekipy szlachciców znam tylko Ciebie. Mam nadzieję, że przedstawisz mi go kiedyś, chętnie go poznam - odpowiedziała z poważną miną, nie patrząc na Jacoba.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 21:44
- Jasne, że przedstawię. Albo lepiej, sam to zrobi. - odpowiedziałem, i znowu mój wzrok poleciał w kierunku tamtej dwójki. Nie widzieli nas, na szczęście. - Co, jeśli już ją omotał? Cholera, zabierze ją i nie będę miał nic do powiedzenia. Ojciec mnie zabije.
Mr Black
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 21:51
Rasiak właśnie obudził się ze snu. Akurat zdążyło go ominąć zebranie, ale Grzesiowi niespecjalnie to przeszkadzało. Powoli otworzył oczy i... zaczął wrzeszczeć, po czym wstał i biegał bez celu dookoła, aż do momentu, w którym uświadomił sobie gdzie jest. Wtedy zatrzymał i z szerokim uśmiechem sięgnął po laskę. To właśnie jej widok pozwolił mu się całkowicie uspokoić. Grześ był przekonany, że tylko ta laska jest w stanie uchronić go przed wszelkim złem. Teraz już nie tylko traktował ją jako swojego przyjaciela, ale również zaczął ją ubóstwiać. Aż strach pomyśleć, co by się stało gdyby ktoś mu ją zabrał. Grześ nawet nie brał tego pod uwagę, gdyż za bardzo się do niej przywiązał. Mógłby popaść nawet w depresje, albo co gorsza popełnić samobójstwo. Rasiak delikatnie i dokładnie obmacał laskę w każdym miejscu sprawdzając, czy aby na pewno nic się jej nie stało. - Już nigdy nie włożę cię do odbytu. Obiecuję - zaczął do niej mówić. - To znaczy... Nigdy wtedy gdy nie będzie to konieczne - kontynuował lekko zmieszany, gdyż uświadomił sobie, że pod żadnym pozorem nie może okłamywać swojego najlepszego przyjaciela. - No dobra... Nigdy częściej niż raz dziennie. Ok? - zapytał jakby oczekując na odpowiedź, której naturalnie nie uzyskał. Uśmiechnął się więc do kawałka drewna, po czym wyszedł na górę w celu poszukiwania nowych przygód.
Edytowane przez Mr Black dnia 16-07-2011 22:04
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 21:52
- Na Twoim miejscu pogadałabym sobie z siostrzyczką. - odpowiedziała, kierując wzrok na Jacoba. Nigdy nie widziała zazdrosnego brata, to było zabawne, jednak w duchu wiedziała, że też by się denerwowała na jego miejscu. - Ta jak? Dasz mu w gębę, czy rozmowa z siostrą wystarczy?
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 21:57
- Rzadko z nią rozmawiam. Z nią jest tak, że ja sobie mówię, a ona czasem nawet głową nie kiwnie i sobie pójdzie. I nie wiesz, czy coś do niej trafia, bo ma minę w stylu 'i tak zrobię swoje'. Mam lepszy pomysł. Z nim pogadam. - odparłem i wyszczerzyłem się. - Jak tak nad tym karzełkiem stanę i po prostu mu coś powiem, powinien się odczepić. Co myślisz?
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 21:59
- To Twoja siostra. Nie jestem odpowiednią osobą do doradzania w tych sprawach. Chociaż na jego miejscu i tak bym nie posłuchała. I muszę przyznać, że popieram Twoją siostrę - dodała wyszczerzając się do Kinga.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 22:04
- No ale dlaczego? - złapałem się za głowę. - Rozumiem, że czasem nie kłaniam się tak jak należy, albo nawet często, zaczynam bójki i palnę raz na jakiś czas coś głupiego, ale bez przesady... - Przerwałem i spojrzałem na Juanitę niepewnie. - Aż tak źle ze mną?
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 22:10
- Nie, jesteś nawet w porządku, jak na szlachcica. Szczerze powiedziawszy, to trochę dziwne, że jesteś taki luzacki, ale to zaliczam do pozytywów. Sama, jako eks szlachcianka raczej się nie zachowuję jak dama, raczej, jak to powiedziałeś "chłopczyca" - odpowiedziała, szczerząc się do niego. - To jak, zazdrość przeszła?
Kratos 16
Użytkownik

Postać:
Michael Dawson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 22:12
Nestor zauważył że Davy Jones, ten sam który go rzucił swoimi szczypcami, kieruje się naprzeciw niemu, więc szukając ukrycia, wszedł do ładowni.

See you in another life brother
Zagubieni 24 Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 22:14
- Przejdzie, jak stąd pójdziemy. Potem poszukam tego gościa. - burknąłem i rzuciłem ostatnie spojrzenie mojej siostrze, która chyba pierwszy raz mnie w ogóle nie zauważyła. Odeszliśmy kilka kroków. - Ale powiedz mi, nie siedział za gwałt, nie?
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 16-07-2011 22:15
Lily leżała nadal sponiewierana pod pokładem i przeleży tak jeszcze trzy tygodnie smiley

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 30 z 135 << < 27 28 29 30 31 32 33 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Flaku
08/08/2024 14:22
sraka

Umbastyczny
08/07/2024 19:28
jeszcze nie, ale widziałem, że dodałaś i na pewno przeczytam smiley

Otherwoman
08/07/2024 18:31
czytałeś ten niedołężny rozdział? smiley

Otherwoman
06/07/2024 19:17
ok, to pomyślę, jakby to miało wyglądać smiley Jak masz jakieś pomysły, to też możesz się podzielić smiley

Umbastyczny
06/07/2024 14:12
Spróbować można smiley

Archiwum