Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 01 2024 02:10:30 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 2
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
muzyka
Ostatnio widziałem, ...
Alernatywna historia...
Co byś zrobił, gdyby...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Otherwoman 3 weeks
Lincoln 5 weeks
Flaku 7 weeks
Isabelle 9 weeks
Michal18 weeks
chlaaron26 weeks
mrOTHER29 weeks
Diego29 weeks
shimano35 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 29 z 135 << < 26 27 28 29 30 31 32 > >>
Autor RE: Morze Karaibskie
Jack Sparrow
Użytkownik

Postać:
Jack Sparrow

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-07-2011 23:22
Takiego owłosionego tyłka Sparrow w swoim życiu nie miał okazji zobaczyć. Zasłonił sobie oczy kapeluszem, by tego nie widzieć i próbował obejść Frey'a, by się znalezc za jego stołem. Obok jego krzesła była jego słynna laska, aż strach pomyśleć, co nią robić...
-Nie zaprosiłeś a i tak przybyłem! Nawet nie żywię do ciebie urazy, że mnie nie zaprosiłeś, a powinieneś zaprosić, gdybyś wiedział to co ja. Więc uznajmy, że mnie zaprosiłeś! Tak tylko potrafi kapitan Sparrow, zapamiętaj to do reszty swoich dni - które będą już krótkie dodał w myślach Jack, ale tego nie powiedział. Skupiał swój wzrok na lasce, by nie widzieć brzydoty i starości ciała Frey'a. -Niech kapitan się ubierze, bo załoga się buntuje. Wiem o wszystkim, podsłuchałem. Nie jestem tu, by podziwiać te twoje młode ciało...

Wyślij Prywatną Wiadomość
Walder Frey
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-07-2011 23:31
Frey machnął tylko ręką koło ucha, jakby się oganiał od muchy. Takie było jego zdanie na temat ubierania się. Przecież było ciepło. He? Co takiego? - do starca dotarło znaczenie słów Jack. Zbliżył się do Jacka z dyndającym mu się kawałkiem mięsa między nogami. Kto się buntuje, he? - Frey spojrzał na swoją mapę z "klockami". Wiedział, jak się pozbyć buntowników...

Jack Sparrow
Użytkownik

Postać:
Jack Sparrow

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-07-2011 23:41
Jack podał mu kapelusz Barbarossy, w celu przykrycia tego "czegoś"(w przypadku starego Frey'a tak można nazwać). Obszedł stół, by być jak najdalej na wszelki wypadek.
-Wszyscy. Cała załoga. Barbossa z Jonesem szczególnie, takim typom to nie można ufać. Akurat grzecznie wykonywałem moje obowiązki jako twój posłuszny pirat, gdy słyszałem jak spiskują ci wredni spiskowcy, bez skrupułów wciągnęli wszystkich w swoich ogólny piracki spisek. Niedorzeczne! Niegodziwcy! Jak mogą pozbyć się swojego ukochanego i wielbionego kapitana Frey'a? -Jack skończył swoją przemowę, pewnie co 10 słowo zrozumie Frey, co i tak będzie dużym sukcesem. Kapitan Sparrow miał propozycję, co z nimi można zrobić. To co z nim zrobił kiedyś Barbossa podczas buntu, teraz on i reszta tam wylądują, a statek będzie dla Jacka!

Walder Frey
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-07-2011 23:54
Frey się wkurzył. Strząsnął ze stoły wszystkie klocki z nazwiskami machnięciem ręki. Rozsypały się one po kajucie. Pozbądź się ich! - sam podszedł do łóżka, czy też legowiska, które śmierdziało, jak Dworzec Wschodni w Warszawie. Jestem zmęczony... - chciał powiedzieć "za stary", ale się powstrzymał. Na to też znajdzie się rada...

Jack Sparrow
Użytkownik

Postać:
Jack Sparrow

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 00:12
Kapitan Jack Sparrow zadowolony opuścił ten pełen syfu burdel, który kiedyś był kajutą kapitana. Gdy Jack zajmie jego miejsce, będzie musiał dokładny zrobić remont. Myśli o zmianach przerwał, gdy zobaczył ster. Wyjął swój kompas, który wskazywał to, czego pragnął. Teraz chciał tamtej pamiętnej wyspy... Obrał odpowiedni kurs i zaczął myśleć, kogo wysłać razem z Davy'm i Barbossą na samotną wyspę. Osób, którym Jack mógł zaufać było mało, oprócz Vivianne nikt mu teraz nie przychodził do głowy. Obiecał sobie, że musi dokładniej i szybko przebadać ludzi na okręcie, czasu na to ma mało, pewnie tylko dzień...

Hector Barbossa
Użytkownik

Postać:
Hector Barbossa

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 11:13
Barbossa bacznie przyglądał się Jackowi. Wiedział, że coś knuje, obrał jakiś kierunek, dokądś zmierza. Do tego zabrał jego wspaniały kapelusz!? Postanowił na razie nic nie robić, tylko obserwować Sparrowa.
Kratos 16
Użytkownik

Postać:
Michael Dawson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 11:18
-Co to za syf
rzekł Nestor
-to jest nasz statek jazda doprowadzić to do porządku
rzekł w kierunku Sparrowa

See you in another life brother
Zagubieni 24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 16-07-2011 11:59
Sean całą noc spędził na pokładzie. Było ciepło więc po rozłożeniu się wygodnie między skrzyniami na jakiś szmatach nie chciało mu się wracać do dusznej kajuty. Gdy się rano obudził, leniwym krokiem skierował się do kuchni.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 12:50
Bernard po przespanej dobrze nocy postanowił wybadać sytuację jaka teraz panuje na statku. Nie chciał tak właściwie sam nie wiedząc czemu by Sparrow był kapitanem bo to tylko zwykły dewiant i pijak. Wolał by prowadził ten statek Barbarossa, który wydawał się być doświadczonym i godnym funkcji kapitana. Teraz jednak Bernard poszedł coś zjeść. Ruszył więc w kierunku miejsca gdzie jadła pozostała część załogi.

Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 13:29
Ucieszyłam się, kiedy Jack został kapitanem. Dziwne tylko, że wziął na oficera tą dziwaczkę, która pewnie w ogóle się na tym nie znałasmiley - Chodźmy stąd, James... - mruknęłam do brata i skierowałam się w stronę naszej kajuty. - Czemu Ty jesteś ostatnio taki cichy? - James zawsze gadał aż za dużo, a od czasu przybycia na statek piratów nie odzywał się prawie w ogóle.

// Carmelka smiley
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Vivianne
Użytkownik

Postać:
Vivianne Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 14:34
Byłam tak zaskoczona faktem, że Jack Sparrow wybrał mnie na swojego pierwszego oficera, że przez dłuższy czas w ogóle nie byłam w stanie się odzywać. Przecież ja zupełnie nie miałam pojęcia, jak być oficerem, a co dopiero tym pierwszym. Do głowy przyszła mi irracjonalna myśl, że chyba będę musiała pobrać lekcje u Barbossy(smiley). NIE! Nie będę prosiła o nic tego człowieka., z tą myślą stanęłam w idealnym miejscu, by móc obserwować poczynania kapitana Sparrowa. Dopiero po chwili uświadomiłam sobie, że stoję obok Barbossy, dlatego szybko cofnęłam się o kilka kroków, wykrzywiając twarz w grymasie niezadowolenia.

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 16-07-2011 15:46
- Grrrrrr!!! - warknął Davy, gdy tylko usłyszał słowa Sparrowa. - Oszust... szuja i menda! - zaczął krzyczeć wściekły, po czym odepchnął pijaną Lily, która właśnie na nim wylądowała. - To ja jestem kapitanem... ja! - kontynuował swój monolog, chcąc tym samym przekonać pozostałych do swoich racji. Był pewien, że tym razem nic nie stanie mu na drodze do funkcji kapitana. Jones szybko wyszedł na górę, by znaleźć Sparrowa. Od razu zobaczył w oddali Jacka stojącego przy sterze. - Zaraz cię dopadnę! - wrzeszczał idąc w jego kierunku.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 16:11
Bernard tymczasem jadł kanapkę gdy nagle zobaczył tego brzydala Jones'a. Przy nim to nawet ja jestem młody i piękny - pomyślał sobie Bernard pałaszując dalej kanapkę czując się wreszcie dobrze na tym statku. Gdy już się najadł postanowił wyjść na pokład i porozglądać się trochę nad jakimś zajęciem.

Hayden Abreem
Użytkownik

Postać:
Hayden Abreem

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 18:41
//Andzia smiley

Wzdrygnąłem się, kiedy siostra zadała mi pytanie. Miała rację. Ostatnio strasznie milczałem, ale to ze względu na to, że wciąż rozmyślałem o ucieczce ze statku na Kongres Czarodziei. Jednak tego siostrze powiedzieć nie mogłem. Uśmiechnąłem się tajemniczo i spojrzałem na Laurę.
- Jakoś tak. Zastanawiam się, czy Sparrow będzie dobrym kapitanem, czy znajdziemy skarb i takie tam... - odparłem.
Ginewra
Użytkownik

Postać:
Ginewra Bloom

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 18:47
Przez wszystkie wydarzenia od wyjazdu Carmelki stałem gdzieś z tłu wydarzeń, milcząc i rozmyślając. Mało obchodziło mnie, kto zostanie kapitanem. Jednak gdy Sparrow oznajmił, że Vivanne zostanie pierwszym oficerem, uśmiechnąłem się do niej promiennie i zacząłem cicho klaskać. Dziewczyna wyglądała na dość zakłopotaną tym faktem, co wywołało u mnie rozbawienie. Sam byłem kiedyś czymś w rodzaju pierwszego oficera. Było to niestety kupę lat temu, jeszcze gdy podróżowałem z ojcem.

Moc: Wampir
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 18:52
Obudziłam się o dość nietypowej porze. Wstałam z łóżka i założyłam na siebie luźne męskie ciuchy, po czym pierwszy raz od dłuższego czasu, opuściłam kajutę. Przeszłam wolno przez korytarz, nasłuchując głosów. Najgłośniejsze szumy dochodziły z ładowni, gdzie wybierano kapitana. Zarzuciwszy na siebie kaptur płaszcza, zeszłam na niższy pokład, by przyjrzeć się widowisku.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 20:28
Przez ten czas, kiedy Juanity nie było, postanowiłem poszukać Elise. Przy okazji umyłem się i przebrałem się w czyste ciuchy - nawet facetowi czasem to przeszkadza. Miałem przeczucie, że jakoś sobie radzi, zawsze tak było, ale z drugiej strony póki nie zobaczę, to nie uwierzę. Zrobiłem więc obchód po statku, a na koniec zostawiłem górny pokład. Gwiżdżąc pod nosem, wyszedłem na górę. Słońce świeciło przyjemnie, a woda była wyjątkowo spokojna. I moja siostra stała gdzieś w oddali, poznałem jej rude włosy. Towarzyszył jej jakiś mężczyzna, co wydało mi się dziwne, ale to pewnie nic poważnego, biorąc pod uwagę charakterek Elise. Poczułem nagle, że ktoś na mnie patrzy. Odwróciłem się i zobaczyłem Juanitę, doprowadzoną do porządku. Wyglądała... Ładnie. Jak nie Juanita. Dalej jednak na jej twarzy widniał ten złowieszczy uśmieszek, jakby coś knuła. - Ładna pogoda, huh? - zagadnąłem, podchodząc do niej.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 20:35
- Pogoda to jedyne, co podoba mi się na tej łajbie - odpowiedziała z lekkim uśmiechem. Oparła się o burtę, odgarniając wilgotne jeszcze włosy z czoła. - Widzę i czuję, że Ty też skorzystałeś z kąpieli?
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 20:40
- Kiedyś trzeba. - zaśmiałem się cicho. Przez chwilę oboje wpatrywaliśmy się w ocean. Niby nic, ale było miło. - Zastanawiam się, gdzie płyniemy tym statkiem. Jeszcze nie byłem na pirackiej łajbie. Cała ta podróż ma jakiś cel, czy tylko chodzi o rejs?
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 16-07-2011 20:56
- Czy ja wyglądam na kapitana pirackiego statku? - odpowiedziała i odwróciła się, także wpatrując się w morze. Wiatr lekko muskał jej twarz, powodując przyjemny dreszczyk na ciele. - Nie jesteś zazdrosny o siostrę? Tamten typek siedział w celi obok w Porcie Royal.
Strona 29 z 135 << < 26 27 28 29 30 31 32 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Flaku
08/08/2024 14:22
sraka

Umbastyczny
08/07/2024 19:28
jeszcze nie, ale widziałem, że dodałaś i na pewno przeczytam smiley

Otherwoman
08/07/2024 18:31
czytałeś ten niedołężny rozdział? smiley

Otherwoman
06/07/2024 19:17
ok, to pomyślę, jakby to miało wyglądać smiley Jak masz jakieś pomysły, to też możesz się podzielić smiley

Umbastyczny
06/07/2024 14:12
Spróbować można smiley

Archiwum