Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 01 2024 00:44:28 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 4
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
muzyka
Ostatnio widziałem, ...
Alernatywna historia...
Co byś zrobił, gdyby...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Otherwoman 3 weeks
Lincoln 5 weeks
Flaku 7 weeks
Isabelle 9 weeks
Michal18 weeks
chlaaron26 weeks
mrOTHER29 weeks
Diego29 weeks
shimano35 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 29 z 29 << < 26 27 28 29
Autor RE: Port Royal
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-07-2011 19:40
Siedziałam sobie na schodkach i szukałam wzrokiem znajomych mi osób.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Wyślij Prywatną Wiadomość
Krzesuo
Użytkownik

Postać:
Alvaro Silla

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-07-2011 19:49
To był cios dla Alvaro. Jeszcze nigdy w życiu nikt się jego nie brzydził, czuł się teraz upokorzony. Nie wiedział nawet kiedy został zatrudniony jako majtek, zupełnie tego nie pamiętał. Mimo wszystko pieniądze mu się przydadzą. - Udowodnię, że nie jestem dewiantem, zaraz zaraz będę szorował podłogi szmatą. - Alvaro nie bał się pracy. - Muszę tylko pójść się wydepilo... To znaczy, nalać wody do wiadra i biorę się do roboty. - prawie się wygadał, mało brakowało. Nie mógł pracować w takim stanie, ogolenie się było teraz dla niego priorytetem.
Jack Shitman
Użytkownik

Postać:
Jack

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-07-2011 20:33
Jack nie mógł myć pokładu, gdyż stracił swoje bezcenne wiadro. Od tego czasu krążył po po pokładzie, wszędzie szukając swojego skarbu, który mu pomógł w tylu już opresjach. Napatoczył się na biednego Alvaro, którego zostawił właśnie przed chwilą Mercer.
-Widziałeś moje wiadro? Potrzebne mi jest, weź mi pomóż wyszorować pokład koło steru Komodora -spytał się go Jack, oficer, który akurat kierował statkiem cierpiał na chorobę morską, więc ster i jego okolice nie były tymczasowo w stanie użytkowym. Komodor będzie niezadowolony, gdy zobaczy ten syf...
Krzesuo
Użytkownik

Postać:
Alvaro Silla

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-07-2011 20:49
Alvaro w pierwszej chwili zupełnie nie zrozumiał kim jest ten owłosiony brudas, który pojawił się nagle przed nim. Po chwili doszedł do wniosku, że po prostu znów patrzy w lustro. Zbliżył się do swojego "odbicia" i przyglądał się badawczo, będąc kilka centymetrów przed gębą Jacka. - Boże, jak ja śmierdzę. - stwierdził z przerażeniem - Broda mi urosła w ciągu pięciu minut o co najmniej 10 cm. - to ze stresu, zawsze mu włosy rosły szybciej jak go ktoś denerwował.
Jack Shitman
Użytkownik

Postać:
Jack

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-07-2011 21:07
Jack był zrozpaczony tym, że nawet taka ciota jak "Krzesło" traktuje go jak powietrze, w tym wypadku jak odbicie w lustrze. Do tego się z niego naśmiewa, mówiąc o jakimś smrodzie. To skandal, Jack mył się w ostatnim tygodniu(właściwie to wpadł do wody, ale wg. niego lepiej brzmi "mył się"smiley. Strzelił z tak bliska smutnego Jackface'a, to na pewno da do myślenia Alvarowi.
William Turner
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-07-2011 21:25
Statek piracki był już w odległości jednego rzutu wiadrem. Na maszt właśnie wciągano piracką flagę. Piraci! - dokonał przełomowego odkrycia Will.

Edytowane przez William Turner dnia 04-07-2011 21:26
Krzesuo
Użytkownik

Postać:
Alvaro Silla

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-07-2011 21:26
Widząc jackface'a, wszystkie wątpliwości Alvara zostały rozwiane. Tylko bardzo utalentowany człowiek mógł wykrzywić w ten sposób twarz, Krzesło nie posiadał aż tylu mięśni w twarzy. - Kim jesteś? Kim jesteś? - powtarzał, zafascynowany jego mimiką. Taka osoba była idealna żeby stać się twarzą linii kosmetyków Alvara.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-07-2011 21:30
Wyprostowałam się pospiesznie kiedy to usłyszałam donośny głos jakiegoś człeka informującego o tym, że zbliżają się do nas sami.. piraci.. Nigdy nie miałam styczności z piratami, bałam się najgorszego. Umrzemy!! - O zgrozo!- wykrzyknęłam i złapałam policzka dłońmi.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Jack Shitman
Użytkownik

Postać:
Jack

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-07-2011 21:36
Ten człowiek potrafi zaskoczyć Jacka, zwykłego prostaka. Wcześniej go ignorował, jakby był gniotem lub dewiantem, teraz na niego patrzył z podziwem w oczach. To uczucie było dziwne, rzadko kto kiedy tak na niego patrzył.
-Jestem Jack, potrzebuje pomocy - rzekł teraz z nadzieją w oczach, tylko Alvaro zwrócił na niego uwagę, a teraz traktuje go jak kogoś równego sobie, ba, nawet lepszego od siebie.
Krzesuo
Użytkownik

Postać:
Alvaro Silla

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-07-2011 21:49
Alvaro odniósł wrażenie, że Jack się speszył, chyba nigdy od nikogo nie usłyszał żadnego komplementu. Krzesło natomiast widział w nim potencjał, wystarczy tylko go umyć i zgolić brodę, ta twarz może podbić świat.
- W czym ci mam pomóc? - spytał, miał zarobić wszystko o co go Jack poprosi, teraz była okazja żeby zdobyć jego zaufanie.
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 04-07-2011 22:02
Eliot otworzyła oczy. Nie miała już ochoty na sen, więc wstała i odświeżyła się, po czym podeszła do szafy i otworzyła ją. Po chwili zastanowienia wybrała białą, koronkową, ładnie podkreślającą jej kolor włosów sukienkę. Jednak z założeniem jej miała już większy problem niż z wyborem. Zawsze pomagały jej przy tym służące, tym razem jednak musiała sobie poradzić sama. W końcu jednak jakoś jej się udało. Spięła włosy w kok i wyszła z pokoju kierując się na pokład. Panowało tam lekkie poruszenie. Ktoś krzyczał 'Piraci!'. Przerażona Eliot dostrzegła statek na horyzoncie... statek z piracką flagą. Zachwiała się i gdyby nie podparła się o burtę leżała by teraz na podłodze.
- Boże... - wykrztusiła.
Strona 29 z 29 << < 26 27 28 29
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Flaku
08/08/2024 14:22
sraka

Umbastyczny
08/07/2024 19:28
jeszcze nie, ale widziałem, że dodałaś i na pewno przeczytam smiley

Otherwoman
08/07/2024 18:31
czytałeś ten niedołężny rozdział? smiley

Otherwoman
06/07/2024 19:17
ok, to pomyślę, jakby to miało wyglądać smiley Jak masz jakieś pomysły, to też możesz się podzielić smiley

Umbastyczny
06/07/2024 14:12
Spróbować można smiley

Archiwum