Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Października 31 2024 23:46:44 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 2
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
muzyka
Ostatnio widziałem, ...
Alernatywna historia...
Co byś zrobił, gdyby...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Otherwoman 3 weeks
Lincoln 5 weeks
Flaku 7 weeks
Isabelle 9 weeks
Michal18 weeks
chlaaron26 weeks
mrOTHER29 weeks
Diego29 weeks
shimano35 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 26 z 135 << < 23 24 25 26 27 28 29 > >>
Autor RE: Morze Karaibskie
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2011 21:50
- Cóż.. hm.. dobrze.. - zdążyłam tylko to powiedzieć bo James Norrington poszedł sobie w stronę pokoi.. Odprowadziłam go wzrokiem po czym spojrzałam na resztę więźniów, byłam gotowa ich wypuścić, ale jakoś żaden się nie kwapił do wolności. Zamknęłam celę, odłożyłam klucze na miejsce i ruszyłam korytarzem.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2011 21:54
- Tajne Jacobowe zapasy. - wyszczerzyłem się. - Mam całe skrzynki pod pokładem, zaprowadzę Cię, jak będziesz grzeczna.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2011 21:54
Skończywszy jeść dwie kromki suchego chleba musiałam odetchnąć świeżym powietrzem. Poza tym, że nie potrafiłam oddychać w ciasnym jak diabli gorsecie, było okej. Wstałam z krzesła, strzepnęłam okruchy z kiecki i wyszłam na pokład, gdzie dobrze widać niebo. Usiadłam na podłodze opierając się o burtę. Odchyliłam głowę w tył opierając ją o drewniany element i przyglądałam się gwiazdom.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2011 21:59
- Nie umiesz kłamać - odpowiedziała i uśmiechnęła się lekko. W głowie już trochę się jej kręciło, ale trzymała się mocno. - Nie jestem alkoholiczką. Szczerze powiedziawszy, pierwszy raz w życiu wypiłam tyle alkoholu.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2011 22:04
- Jaką tam alkoholiczką. Nie pije się po to, żeby się uchlać. To bez sensu. Jest tyle innych powodów.... - przerwałem, bo powiedziała bardzo interesującą rzecz. - Doprawdy? I jeszcze się kontrolujesz? Mocny łeb, tak trzymaj!
Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2011 22:11
- Nie, nie, nie.. - kiwnąłem przecząco głową -już tego wystarczy w Twoim organizmie- kucnąłem by wziąć butelkę w której mieściło się jeszcze 1/4 alkoholu. Usiadłem na podłodze i schowałem za sobą rum -chyba powinnaś się już położyć, jutro będziesz się źle czuła.. - uśmiechnąłem się do niej.

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2011 22:12
- Wiesz co, chyba starczy na dzisiaj. Jak chcesz, to dokończ. Mam pytanie. Umiesz grać w kości? No wiesz, taka piracka gra...
Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2011 22:17
- Nie-e! - za cwana byłam na takie numery. - Ja się czuję dobrze! Zaraz idziemy tańczyć, ale najpierw... - tu pochyliłam się nad nim i wykorzystując jego nieuwagę zabrałam mu butelkę i opróżniłam ją duszkiem.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2011 22:23
- Jak masz kości przy sobie, to możemy zagrać, bo ja takich rzeczy przy sobie nie noszę. - odparłem i wziąłem rumu. Skoro mnie poczęstowała, nie trzeba było odmawiać.
Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2011 22:27
- Zadziwiasz mnie z każdą chwilą, zdajesz sobie z tego sprawę?- mruknąłem obserwując jak wypija resztki rumu, nie wiedziałem, że jest do tego zdolna.. Tańczyć nie potrafię mam nadzieję, że o tym zaraz zapomni.. Jak dla mnie może być pijana codziennie..

Edytowane przez Edmund dnia 14-07-2011 22:27
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2011 22:29
Gdy ustalony przeze mnie czas oczekiwania na przypadkowe przybycie pewnej osoby się skończył wstałam zrezygnowana i postanowiłam poszukać namierzanego przeze mnie osobnika. Zanim jednak zastukałam do drzwi Pana Maceirasa przyłożyłam do nich ucho, by podsłuchać, czy może nie baraszkuje już z inną panną. W środku cisza. Odsunęłam się mały kroczek, wzięłam głęboki wdech i zastukałam wypuszczając ze świstem powietrze z ust.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2011 22:29
- Tak się składa, że pożyczyłam je od jednego pirata. - odpowiedziała, kładąc na stole kilka kości. Obok postawiła drewniany kubek i spojrzała na Jacoba. - Do dzieła.
Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2011 22:31
Pokiwałam głową, przygryzając wargę. - Saaajks... - zaczęłam i usiadłam na stole. Kompletnie nie zwróciłam uwagi, że sukienka podwinęła mi się aż za kolana. - Powiedz mi, jakie jest Twoje największe marzenie? - powiedziałam, po czym ziewnęłam, zakrywając usta.
Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2011 22:40
Zrobiłem facepalma i stanąłem przed siedzącą na stole Elise. Nie mogłem się powstrzymać od śmiechu, podobała mi się ta śmiała panienka. Była piekielnie urocza, nawet rum nie odbierał jej uroku.. Kusiło mnie by pocałować ją raz jeszcze, z trudem się opanowywałem. Położyłem dłonie na jej talii i zwinnie przeniosłem ją na podłogę - Moim marzeniem jest.. - zawahałem się, zastanawiając się nad odpowiedzią - nie wiem Elise, muszę nad tym pomyśleć.. Mam tak dużo pragnień i marzeń, musiałbym się dłużej zastanowić nad wyborem jednego.. A teraz.. powinnaś się położyć.. - uśmiechnąłem się i wskazałem na pryczę.

Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2011 22:46
- Ale odpowiesz mi jutro, dobrze? - powiedziałam smutnym tonem, kiedy stałam już na podłodze. Gdybym nie była pijana, Sykes dostałby po twarzy i nie tylko, a ja szukałabym Jake'a żeby się poskarżyć, ale wtedy nawet nie zwracałam uwagi na to jak śmiało ten młodzieniec się wobec mnie zachowuje. Położyłam się posłusznie na łóżku. - Odpowiesz? Odpo... Łał, Sykes, jesteś taki śliczny... - wybełkotałam, po czym zamknęłam oczy i natychmiast zasnęłam.
Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2011 22:56
- Taa.. taa... - mruknąłem uśmiechając się i kryjąc ją kocem. Kiedy już zasnęła położyłem się obok niej bo było mi niewygodnie na ziemi.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 14-07-2011 23:03
Ze zrezygnowaniem poszłam do swojej kajuty, gdzie pozostanę jeszcze dwa dni w ukryciu. Będę upijała się rumem i nic nie jadła.

/do niedzieli smiley
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 14-07-2011 23:45
Davy Jones właśnie został potrącony przez pijanego Sparrowa. - Nareszcie jesteś - mruknął pod nosem lekko skrzywiony. Chwilę później Jack rozpoczął swoją przemowę. Davy już zacierał macki na samą myśl o byciu kapitanem. Słuchał tylko z zaciekawieniem słów Sparrowa.

Edytowane przez Flaku dnia 14-07-2011 23:50
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Vivianne
Użytkownik

Postać:
Vivianne Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-07-2011 09:22
Zrobiłam taką minę smiley, kiedy stanął przede mną Jack Sparrow we własnej osobie. Na pierwszy rzut oka było widać, że jest pijany i nie trzyma się dobrze. Mimo to, i tak nadal uparcie sądziłam, że to on powinien zostać kapitanem.- Yy... no dobrze. - mruknęłam i złapałam go za ramię, by pomóc mu wejść na podwyższenie. Nie było to dosyć łatwą sprawą, ale w końcu mi się udało. Stanęłam obok niego i piorunowałam wzrokiem kolejno Davy'ego Jonesa i Barbossę.

Elias Donne
Użytkownik

Postać:
Elias Donne

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 15-07-2011 09:55
Elias posłał kobiecie najskromniejszy ze swoich uśmiechów. - A Ty madame, jesteś urocza... - jak wiele kobiet na tym statku, dodał w myślach. - Ja? Po prostu szukałem przygody. Zmęczyło mnie bezczynne siedzenie w mieście. - wzruszył ramionami. Nagle przypomniał sobie o butelce rumu, którą przemycił z ładowni. Wyciągnął ją szybko z lisim uśmiechem. - Rumu?
z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 26 z 135 << < 23 24 25 26 27 28 29 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Flaku
08/08/2024 14:22
sraka

Umbastyczny
08/07/2024 19:28
jeszcze nie, ale widziałem, że dodałaś i na pewno przeczytam smiley

Otherwoman
08/07/2024 18:31
czytałeś ten niedołężny rozdział? smiley

Otherwoman
06/07/2024 19:17
ok, to pomyślę, jakby to miało wyglądać smiley Jak masz jakieś pomysły, to też możesz się podzielić smiley

Umbastyczny
06/07/2024 14:12
Spróbować można smiley

Archiwum