Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 28 2024 01:07:30 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 4
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Michal 2 weeks
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 3 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 9 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego33 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 23 z 29 << < 20 21 22 23 24 25 26 > >>
Autor RE: Port Royal
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 17:46
Wiedziałem, że coś jest z nią nie tak. Złapałem ją mocno tak, żeby nie mogła się ruszyć, ani mnie uszkodzić. - Jesteś pewna, siostra? - spytałem, żeby się tylko upewnić. Dziewczyna kiwnęła głową, roztrzęsiona jak rzadko kiedy. Przerzuciłem Juanitę przez plecy i poszliśmy szukać Norringtona. - James Norrington! - krzyczałem co jakiś czas, żeby się pokazał.
Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 17:48
/Przerzuciłem Juanitę przez plecy i poszliśmy szukać Norringtona.
pandzia wymiata smiley/

Tymczasem ja siedziałam sobie w ogromnej jadalni i wcinałam winogrona.

/coś nie mam weny.. zmęczona jestem..smiley

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Edytowane przez jazeera dnia 02-07-2011 17:49
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 18:06
Juanita nie reagowała. Podparła głowę łokciami, wbijając Jacobowi kości w łopatkę. Nawet nie myślała, że sprawy tak się potoczą, na jej korzyść. - Wiesz co? Jednak miałam rację. Jesteś zakompleksionym chłystkiem, dla którego ważniejsza jest sukienka rozbeczanej siostry, niż wolność innego człowieka. - powiedziała po chwili zastanowienia. Trochę ocierało ją ramię Kinga i to było najbardziej denerwujące.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 18:19
- Wiesz co? - przedrzeźniłem ją, dalej niosąc ją na ramieniu. - Zamiast oceniać innych po wyglądzie, weź się za siebie. - powiedziałbym coś więcej, ale byłem zbyt zdenerwowany, żeby z nią rozmawiać. Ukradła sukienkę. Jednak to nie był dobry pomysł z tym rejsem.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 18:22
- Wziąć się za siebie? I to mówi napakowany frajer, którego jedynym zajęciem jest wydawanie pieniędzy i gapienie się na tyłki dziewcząt. - odpowiedziała z uśmiechem na twarzy Juanita. Ta cała sytuacja ją bawiła. Jeszcze bardziej wcisnęła swoje łokcie w łopatkę Jacoba, by uprzykrzyć mu życie.
William Turner
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 18:26
William buszował po statkluposzukując piratów i innych wyjętych spod prawach dewiantów. nagle trafił na celę Bernarda. W pierwszej chwili pomyslał, że siedzi tam jakiś gruby niedźwiedź. Szybko jednak zorientował się, że to człowiek, hańbiący miano człowieczeństwa. Wyciągnąćł szpadę i wsadził ją przez małą dziurkę do celi Benrarda. Broń się, ty nędzna piracka szumowino! - wykrzyknął. Miał nadzieję, ze uda mu się wreszcie poknac jakiegos pirata, choćby był on bezbronny i zamkniety w pokoju o powierzchni cztrerech metrów kwadratowych.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 18:31
- Zazdrościsz? - wyszczerzyłem się, niosąc dziewczynę teraz przez korytarz.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 18:39
- Pieniędzy owszem, co do tego drugiego to raczej nie. Chociaż te panienki na pewno są bardziej pociągające od Ciebie. - odpowiedziała. - Daleko jeszcze?
Mercer
Użytkownik

Postać:
Ian Mercer

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 19:48
Mercer właśnie obgryzał paznokcia, gdy zobaczył Jacoba niosącego Juanitę. Kinga każdy kojarzył, nawet taki sztywniak jak Mercer. Ten widok mocno zaciekawił paskudnego Mercera.
-Tak się nasza szlachetna arystokracja bawi na statku komodora? Porywa sobie dziewki? - zapytał się bez cienia uśmiechu, ludzie rzadko długo wpatrywali się w jego twarz, gdyż nie mogli znieść widoku jego brzydoty.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 19:54
Zmrużyłem oczy. - Dobrze wiesz, że kobiety same pchają się do mojego łoża. - zaśmiałem się cicho; on pewnie nie mógł mieć żadnej. - Poza tym, nie gustuję w złodziejkach. Ukradła suknię mojej siostrze, niosę ją do komodora. No, chyba że mógłbyś jakoś to załatwić...
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 20:01
Juanita prychnęła, słysząc słowa Kinga. - Pochlebiasz sobie. Te "kobiety" musiałyby być albo ślepe, albo w stanie nietrzeźwym. Chyba, że płacisz im za każdą noc, to wtedy możliwe. - rzuciła.
Mercer
Użytkownik

Postać:
Ian Mercer

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 20:07
-Powiadasz, że to złodziejka? Karą za kradzież jest ucięcie ręki, prawa czy lewa? Panie Kingu, decyduj. - odparł Ian, był ciekawy reakcji młodego Jacoba. Czy pozwoli na okaleczenie młodej kobiety? Ciekawe co by o nim mówili wtedy ludzie, czy inne by nadal pragnęły wylądować z nim w łóżku.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 20:11
- Ręce bardziej przydadzą się do... - urwałem, żeby nie powiedzieć, co mogłaby teraz zrobić. - Szorowania pokładu, o tak! Najlepiej górnego, żeby wszyscy widzieli!
Julian
Użytkownik

Postać:
Julian

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 20:11
Kołyszący się statek obudził Juliana. Chłopiec cały telepał się z zimna, burczało mu w brzuchu. Na nieszczęście pod pokładem było bardzo zimno, jednak dziecko musiało się tym zadowolić. Bardzo tęsknił za swoją babcią, za domem, jednak był dzielnym chłopcem i nie płakał. Podniósł się z ziemi i wyszedł ze swojego ukrycia - zza kilku skrzynek z towarami. Chłopiec stawiał kolejne kroki, po chwili jego oczom ukazało się kilku obcych. Julian schował się za rogiem korytarza i obserwował z ukrycia jakiegoś pana, trzymającego na ramieniu jakąś panią.
Mercer
Użytkownik

Postać:
Ian Mercer

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 20:20
- W takim razie już wiemy, gdzie wyląduje winna. Jesteś zbyt łaskawy Panie King, dla marginesu społecznego takiego jak ona. - odpowiedział, gdyby on miał zdecydować o losie Juanity, to już by zawisła na szubienicy. Zaprowadził ich na pokład, sztywnym, równym krokiem. Akurat pracował Jack, wykorzystując swoje wiadro. Byli też inni, jeszcze gorsze typy...
-Oni w sam raz pasują do tej złodziejki...
Edytowane przez Mercer dnia 02-07-2011 20:20
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 20:29
Tylko nie Jack... smileysmileysmiley

- A Twoje miejsce frajerze jest za burtą. - odpowiedziała, wchodząc na górny pokład. Juanita najpierw chciała symulować chorobę, by nie pracować, jednak widząc taką hołotę, byłoby to lekko mówiąc niebezpieczne. Zrezygnowana, stała i przyglądała się Jackowi i jego wiadru.
Julian
Użytkownik

Postać:
Julian

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 20:31
Julian, czując i słysząc jak burczy mu w brzuchu, postanowił coś z tym zrobić. Podszedł od tyłu do pana Kinga i zaczął go lekko ciągnąć za nogawkę.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 20:36
- A, zapomniałbym, panie Mercer! - zawołałem, kiedy zauważyłem brudnego, ale uroczego dzieciaka uczepionego mojej nogawki. - Jeszcze to dziecko. Chyba z nią współpracuje!
Julian
Użytkownik

Postać:
Julian

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 20:49
Julian, widząc, że ten pan jest zły, postanowił jak najszybciej uciec. - Gupek! - powiedział i wystawił język do Jacoba, następnie obrócił się i w mgnieniu oka pobiegł pod pokład. Nie chciał sprzątać, wolał już siedzieć pomiędzy skrzyniami i marznąć. Jacy Ci ludzie są podli.
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-07-2011 21:00
- Co do cholery?! - Eliot obudził hałas dochodzący zza drzwi. Postanowiła sprawdzić co, albo raczej kto wyrwał ją ze snu. Usiadła na krawędzi łóżka, wsunęła nogi w swoje ulubione kapcie w różowe kotki i wstała. Miała na sobie suknię, ponieważ idąc spać nie miała ochoty się przebierać. Była jedynie lekko rozczochrana, ale trzeba przyznać, że to tylko dodawało jej uroku. Otworzyła drzwi, ale najwyraźniej hałasujący ludzie już się oddalili. Rozejrzała się po korytarzu i postanowiła wyjść na pokład. Nagle wpadł na nią jakiś mały chłopiec.
Dziecko? Jak dziecko znalazło się na pokładzie wielkiego statku komodora Norringtona? - pomyślała.
Postanowiła go o to zapytać. Przykucnęła, by być na wysokości jego oczu.
- Jak masz na imię? - zapytała z przyjaznym uśmiechem. - I jak się tu znalazłeś?
Strona 23 z 29 << < 20 21 22 23 24 25 26 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum