Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 01 2024 01:18:46 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 2
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
muzyka
Ostatnio widziałem, ...
Alernatywna historia...
Co byś zrobił, gdyby...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Otherwoman 3 weeks
Lincoln 5 weeks
Flaku 7 weeks
Isabelle 9 weeks
Michal18 weeks
chlaaron26 weeks
mrOTHER29 weeks
Diego29 weeks
shimano35 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 3 z 135 < 1 2 3 4 5 6 > >>
Autor RE: Morze Karaibskie
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-07-2011 19:09
Obok Eliot pojawiła się blondynka. Rudowłosa przez pierwszą chwilę myślała, że to piratka i już miała ją błagać, aby Laura jej nie zabijała, gdy ta podała jej nóż. Do przerażonej Eliot dotarło, że dziewczyna była na statku komodora i wcale nie chce jej zabić. Drżącą ręką wzięła od niej nóż i odwzajemniła jej uśmiech mówiąc:
- Dziękuję.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 05-07-2011 19:31
Davy spojrzał tylko z zadowoleniem na walczącego w oddali z morskimi falami Turnera, po czym odwrócił się i zaciągnął jeszcze raz fajką. Wokół panował chaos. Wszyscy walczyli między sobą, a Jones w tym czasie drapał się po głowie jedną ze swoich macek. Spojrzał podejrzliwie na tłum obcych mu ludzi, po czym ruszył przed siebie. Rozglądnął się za swoją przyszłą ofiarą. W oko wpadła mu rudowłosa dziewka. Doprawdy nie zamierzał jej zgwałcić, bo niby czym? Nie od dziś wiadomo było, że Davy'emu doskwierała prostata, a w spodniach miał już co najwyżej wijącą się mackę zamiast twardego i okazałego organu rozrodczego. Miał ochotę ją zabić, albo przynajmniej zadać jej swoje ulubione pytanie. Nie zastanawiając się już zbytnio ruszył w jej kierunku. Złapał dziewczynę swoimi szczypcami po czym rzucił na kilka metrów. Następnie podszedł i pochylił się nad nią. - Boisz się śmierci? - zapytał z powagą w głosie spoglądając jej prosto w oczy.

Edytowane przez Flaku dnia 05-07-2011 19:48
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-07-2011 19:37
- Nie ma za co... Lepiej nie rzucaj się w oczy, wiesz... nie krzycz, ani nie piszcz. To może ich przyciągnąć. - po tych słowach stwierdziłam jednak, że trudno będzie dziewczynie nie rzucać się w oczy z tak charakterystycznym kolorem włosów. Nagle moją uwagę przykuł człowiek-ośmiornica, zbliżający się niebezpiecznie w naszą stronę. Gdy podszedł do Eliot, poczułam nagły przypływ adrenaliny. - Hej, brzydalu, zostaw ją! - krzyknęłam, przystawiając nóż do jednej z jego macek.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Mr Black
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-07-2011 19:42
- Co się dzieje?! - zapytał ponownie Rasiak, tym razem głośniej, gdyż stary pryk zdawał się go nie słyszeć, będąc tak zajęty. Po chwili zorientował się, że zapomniał wyciągnąć kija z odbytu, więc zrobił to bez zastanowienia mimo, że wcale mu to nie przeszkadzało, a wręcz przeciwnie. Obejrzał laskę uważni dookoła. - Wiesz może gdzie jest ten pedał w zielonej kurtce? Chciałem mu to oddać - powiedział podsuwając laskę prosto pod nos Bernarda.
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-07-2011 19:43
Nagle coś chwyciło Eliot i bynajmniej nie były to ręce. Zanim dziewczyna się zorientowała leżała już kilka metrów dalej. To coś, co przed chwilą rzuciło nią o pokład właśnie się nad nią pochylało. Odór jaki wydobywał się z ust człowieka-ośmiornicy, gdy je otworzył, był niewyobrażalny. Eliot słysząc pytanie skierowane w jej stronę dźgnęła Jonesa nożem, co na chwilę go zdezorientowało i wraz z Laurą, która próbowała jej pomóc uciekła.
- Kto, albo raczej co to było? - zapytała.
Edytowane przez Ala dnia 05-07-2011 19:46
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 05-07-2011 19:47
- Aaaa! - Jones wrzasnął z bólu, gdy poczuł ostrze noża w swoim ciele. Nie minęło kilka sekund, a dziewczyny już nie było. - Ruda suka! - krzyknął Davy patrząc na uciekającą kobietę.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Marion
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-07-2011 19:51
Zniecierpliwiona Marion wciąż czekała na Sparrowa w kajucie. Nie było go już przez dłuższy czas, więc znalazła jakąś świeczkę i z nudów zaczęła się nią "zabawiać".
Edytowane przez Marion dnia 05-07-2011 19:52
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-07-2011 19:52
Puściłam się biegiem zaraz za Eliot, uprzednio ucinając temu czemuś mackę. Wtargnęłam bez namysłu do jednej z kajut, oddychając ciężko. - Nie mam pojęcia. Może to Davy Jones, ten o którym opowiadają niektórzy miejscowi? - zasugerowałam, ocierając pot z czoła. Na myśl o wstrętnych mackach Jonesa, poczułam nagłe mdłości. - Spodziewałam się piratów, ale czegoś takiego. - pokręciłam głową z niedowierzaniem. - A Ty? Wszystko w porządku, nic ci nie zrobił?
William Turner
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-07-2011 19:57
Willowi ponownie udało się wdrapać na statek, tym razem prawidłowy. Kiedy, ociekający wodą, postawił stopę na pokładzie od razu zobaczył Rasiaka z kijem. Pomyślał,że to broń i natychmiast wyciągnął swoją szpadę. Poddaj się! - wrzasnął do zboczeńca. Nie zorientował się nawet, że Rasiak nie pochodzi wcale ze statku pirackiego.

Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-07-2011 19:59
Eliot wraz z Laurą biegiem ruszyły do kajuty.
- Dzięki za pomoc. - powiedziała z uśmiechem. - Gdyby nie ty, pewnie już bym nie żyła. - rudowłosa nadal lekko się trzęsła ze strachu, myśląc o czymś co ją zaatakowało, ale była szczęśliwa, że nadal żyje. - Davy Jones? Nigdy o nim nie słyszałam. - przyznała. Przypuszczenia Laury były prawdopodobne. - Może masz rację. - powiedziała. - Nic mi nie jest. Jeszcze raz dziękuję za pomoc.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 05-07-2011 20:06
Sean przez ostatnich kilkadziesiąt godzin nie wychodził ze swojego pokoju. Całe szczęście, że nie musiał go z nikim dzielić. Żałował, że zdecydował się wsiąść na jego pokład. Życie, w którym miał to, czego potrzebował zamienił na samotność bez szans na powrót do znanych sobie miejsc. Ubranie, które wyschło po niespodziewanej przygodzie w wodzie nałożył na siebie i powolnym krokiem wyszedł na pokład. - Co tu się działo? - zapytał sam siebie w myślach, marszcząc brwi.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Slatero
Użytkownik

Postać:
Slatero

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-07-2011 20:09
Slatero przeskoczył na statek kompanii, wyciągnął kordelas. Był gotowy z pierwsza osobą, która się do niego zbliży. Były to jednak jakieś dziewczyny, które panicznie gdzies uciekały, a Slatero był dżentelmenem. Gdzie chcecie uciec? - zapytał Laurę i Eliot i wskazał na morze dookoła. Nie zabiję was. - uśmiechnął się. Wezmę was do niewoli.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-07-2011 20:18
James Norrington puknął swoją szablą w ramię Slatero, stojąc za nim.
- Jesteś tego pewien?
Mr Black
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-07-2011 20:31
- A to kto? - zapytał Grześ Bernarda, gdy przed nimi pojawił się jakiś koleś, który zaczął wymachiwać szablą. Rasiak spojrzał na niego lekko zdziwiony (mniej więcej tak). Powoli zaczął wątpić w zdolność mowy starego pryka, dlatego pokazał laskę nieznajomemu. - Może ty wiesz gdzie mogę szukać pedała w zielonej kurtce? - zapytał.
Edytowane przez Mr Black dnia 05-07-2011 20:32
Cristoforo Ibisso
Użytkownik

Postać:
Cristoforo Ibisso

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-07-2011 20:47
Cristoforo nie uzyskał odpowiedzi od wydawałoby się szarmanckiego panicza, który go zwyczajnie olał i poszedł sobie. Włoch spojrzał tylko zniesmaczony, po czym ruszył przed siebie, zupełnie nie przejmując się trwającą właśnie bitwą. Ogólnie to lubił zamieszania. Rozejrzał się tylko za jakąś ładną cipką i od razu w oko wpadła mu pewna blondynka, która zdawała się być czymś wystraszona (Laura). Szybko podszedł do niej. - Chcesz zobaczyć moją klatę mała? - zapytał, spoglądając na nią w TAKI sposób.

Slatero
Użytkownik

Postać:
Slatero

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-07-2011 21:15
Slatero nie był na to przygotowany. Odwrócił się gwałtownie, a jego kordelas skrzyżował się z szablą komodora. Ciekawe, czy w walce jesteś tak samo sztywniacki. - powiedział, mierząc Norringtona od stóp do głów wzrokiem i wykonał koleje cięcie.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-07-2011 21:18
Norrington zwinnie odparował atak. Nie był mistrzem szabli, ale jej znakomita jakość i motywacja w działaniu (jego celem było powstrzymanie piratów) robiły swoje. Rozpoczął fechtunek, atakując Slatero to z jednej to z drugiej strony i przesuwając się w jego kierunku.
Slatero
Użytkownik

Postać:
Slatero

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-07-2011 21:28
Slatero jednak spokojnie dawał radę, gdyż jego ruchy byłe zwinne w przeciwieństwie do sztywniackich ruchów komodora. Teraz to Norrington zaczął się cofać w stronę pirackiego okrętu...

Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-07-2011 21:33
Eliot usłyszała czyjś głos dochodzący zza jej pleców. Obróciła się i wpadła na... pirata. Sparaliżowana strachem stała patrząc na niego. W tym momencie pojawił się Norrington. Skierował swoją szablę na Slatero i zaczęła się walka. Eliot wkroczyła do akcji i uderzyła go od tyłu tak mocno, że się zatoczył. Wraz z Laurą go popchnęła, a ten wypadł za burtę.
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 05-07-2011 21:36
James chciał walczyć, ale post Ali wszystko zniweczył i kazał usunąć posta. Zamiast walczyć obserwował Slatero, pływającego między dwoma statkami, właściwie mógł być przez nie zgnieciony w każdej chwili. smiley
Strona 3 z 135 < 1 2 3 4 5 6 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Flaku
08/08/2024 14:22
sraka

Umbastyczny
08/07/2024 19:28
jeszcze nie, ale widziałem, że dodałaś i na pewno przeczytam smiley

Otherwoman
08/07/2024 18:31
czytałeś ten niedołężny rozdział? smiley

Otherwoman
06/07/2024 19:17
ok, to pomyślę, jakby to miało wyglądać smiley Jak masz jakieś pomysły, to też możesz się podzielić smiley

Umbastyczny
06/07/2024 14:12
Spróbować można smiley

Archiwum