Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 28 2024 01:06:27 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 20
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Michal 2 weeks
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 3 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 9 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego33 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 3 z 27 < 1 2 3 4 5 6 > >>
Autor RE: Tortuga
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:18
Dziewczyna była tak głupia, ze nawet nie trafiła ślina w moją twarz. Widząc, że jest uparta i denerwująca, zgrabnym ruchem wykręciłam jej rękę, położyłam na ziemi, usiadłam jej okrakiem na plecach i przyłożyłam nóż do gardła.
- Odwołaj to, a może cie nie zabiję. - szepnęłam uśmiechając sie przebiegle.

Wyślij Prywatną Wiadomość
MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:21
- Imię? - powiedział nieprzytomny Gary i zamyślił się - Gary... chyba... tak...
Po kilku chwilach oprzytomniał i zapytał:
- A tobie jak na imię niewiasto?
NiewolnikAbrahama
Użytkownik

Postać:
Niewolnik Abrahama

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:22
-Ale rozkurwa panie ! - wykrzyknął podekscytowany niewolnik - Co teraz ? Szukamy pana Zappy ? - spytał nie odrywając wzroku od zamieszania w knajpie.
-Nie - odrzekł Abraham a w jego głosie słychać było, że ma dla niewolnika inne zadanie - Widzisz tę dziewoję siedzącą przy stole z kotem na kolanach ? Poderwij ją dla mnie.
-Tak jest panie ! - krzyknął chłopiec i ruszył w stronę Emmy. Przy niej siedział jakiś staruszek jednak jego zignorował - Mój pan chce się z tobą bzykać - wypalił bez żadnego powitania.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:22
Rose skończyła tańczyć, gdyż była przepychana przez walczących mężczyzn. Było ich tam wszystkich za dużo i to ją denerwowało.
Usiadła przy jednym z pustych stolików, na którego blacie stała butelka rumu. Przyjrzała się najpierw butelce, przeczytała zatłuszczony napis, wyjęła kurek i pociągnęła spory łyk obserwując ze smakiem "kogo by tu zaczepić"?

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Justine Friday
Użytkownik

Postać:
Justine Friday

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:23
Justine była dość gibka i szybkim ruchem wywinęła się z uścisku panny Taglione. Nie miała jednak jak się bronić przed nożem. Nie wiedziała co zrobić, więc postanowiła zaśpiewać.
- Ty masz nóż, a ja nie mam
Jak mi go wbijesz, to ja umrę
I będziesz mnie miała na suuuuuumieniu
A zresztą pobrudzisz się z krwią
A jeszcze nie wynaleziono
Persila czy Woolitu

MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:23
- Dzięki młody, ale powiedz mu, że wolę kobiety... - odrzekł Gary, który myślał, że propozycja skierowana jest do niego.
Edytowane przez MietowyJohnathan dnia 29-06-2011 20:28
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:26
-Emma Lefevre - odparłam. Podobało mi się, że trafiłam na takie towarzystwo. Przecież równie dobrze ktoś mógłby w każdej chwili podejść do mnie i zbić krzesłem, na przykład za bycie blondynką.
Wtem względny spokój zmącił jakiś gówniarz. Zwróciłam na niego wczesniej uwagę, gdyż dziwny był widok dziecka w takim towarzystwie. Przybył do tawerny z jakimś podstarzałym, dugowłosym prykiem, który wygladał jak wokalista Black Sabbath. Wulgarne słowa w ustach dziecka były żałosne. Wymierzyłam małemu siarczysty policzke. Upadł.
-Powiedz swemu panu, że może się wziąc za tę kurtyzanę - powiedziałam z wyższością, wskazując na skąpo ubraną dziewczynę (chlaaron). Ja sama nie chciałam juz puszczać się na prawo i lewo jak kiedyś.

Edytowane przez Nicka dnia 29-06-2011 20:27
Lucius
Użytkownik

Postać:
Lucius Cross

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:28
Ten czarny brat musiał mocno oberwać w głowę, bo Lucius go nie rozumiał. Zauważył za to, że azjaci pobici zaczęli uciekać, bójka z tymi brzydalami skończyła się.
-Wszystkim, którzy pomogli mi stawiam butelkę rumu! - wrzasnął, te zdanie mimo hałasu w karczmie było dobrze słychać. Rzucił mały woreczek z kasą w stronę barmana, było warto stracić trochę by mieć wdzięczność tych ludzi. Usiadł przy dawnym stole żółtków, który był największy w tej karczmie, był ciekawy czy się do niego przysiądą ci, którzy go bronili. Przecież wspomniał o tym, że jest piratem, mogą chcieć jego pomocy...
Kratos 16
Użytkownik

Postać:
Michael Dawson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:28
Wszedłem na stół i z radością rzuciłem się w wir walki.

See you in another life brother
Zagubieni 24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:29
/ smileyA jeszcze nie wynaleziono Persila czy Woolitu smiley

- Zabiłam tylu ludzi, że dodatkowa idiotka, nie robi mi różnicy. - odwarknęłam i przeturlałam się po podłodze. Zatrzymałam się obok brunetki i wbiłam jej nóż w udo, po czym sprawnie wspięłam się na balustradę górnego pietra, gdzie byłam bezpieczna.

Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:30
Tak naprawdę chciałem się w ten sposób pozbyć małego. Ta dziewka mnie nie interesuje, zresztą i tak jakiś staruszek ją już chyba zajął. Rozejrzałem się po tawernie w poszukiwaniu jakiejś niewiasty godnej mojego skromnego ja. Było ich kilka ale wszystkie były zajęte... chociaż nie. Jakaś sexi laska siedziała samotnie z butelką rumu. Ruszyłem w jej kierunku, Zappa i jego statek zaczeka.
-Witaj - powiedziałem do Rose, która wyglądała jak jakaś Shakira czy coś - Wiesz, w normalnych warunkach bym się przedstawił ale czas nagli więc spytam od razu. Jest tu jakiś wolny pokój ? Mam nadzieję, że wiesz do czego zmierzam ?
... Wyślij Prywatną Wiadomość
Ginewra
Użytkownik

Postać:
Ginewra Bloom

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:33
Zadowolony przysiadłem się do czarnego staruszka.
- Witam. Jestem Jesper. Może pan o mnie słyszał, lub nawet zamówił śmierć jakiegoś wroga. - powiedziałem z iskierką w oku. Dawno nie piłem rumu, bo Elenore sie to nie podobało, ale chwilowo nigdzie jej nie widziałem, więc chciałem skorzystać z okazji.

Moc: Wampir
Justine Friday
Użytkownik

Postać:
Justine Friday

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:33
Na szczęście Justine oberwała tylko w ubranie i jej spódnica została rozdarta, ale nie była ranna. Nabrała dużo powietrza do buzi i wypchnęła policzki w geście fochu. Zazdrość to straszne uczucie.
Dziewczyna zaczęła się przechadzać po lokalu oglądając uważnie przybyłych gości.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:34
- Przepraszam milordzie, lecz Twoje zachowanie w stosunku do mojej osoby nijak mi się nie podoba. - Szepnęłam uwodzicielsko do dziwnie wyglądającego mężczyzny. Miał długie włosy i okropną twarz, lecz mimo wszystko postanowiłam się przedstawić.
- Rosalie. - Wyciągnęłam w jego kierunku dłoń tak, by ją ujął i ucałował.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
NiewolnikAbrahama
Użytkownik

Postać:
Niewolnik Abrahama

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:36
-Aj tam aj tam, bogaci jesteśmy. Mój pan już dawno niczego nie bzykał. Zresztą ja też nie. Ja tego nigdy nie robiłem - zrobił smutną minę- To skoro nie on to chociaż ja. Mam tu trochę monet. Prooooooooooooooooszę - pokazał jej kilka złotych monet i zrobił oczka kota ze shreka. Słysząc słowa Gary'ego odpowiedział tylko tyle - Mój pan też woli kobiety. I co najważniejsze, on je posiada ! Ha !
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:37
-Więc... przybyłes to dla Zappy? - zapytałam, z błyskiem w oku, Garry'ego. Popatrzyłam na zebranych, na młodych, starych, brzydkich, zadufanych w sobie, wychlewających rum, po czym westchnęłam ciężko. Na pewno oni wszyscy sa tu dla jakiegoś Zappy, którego nawet na oczy nie widzieli. I pewnie to z nimi będę niebawem żeglowała z zagrożeniem życia po oceanie. Należałoby potworzyć grupy znajomościowe... - mruczałam pod nosem, snując plany na najbliższa przysżłosć.
Rozmyślenia przerwał mi ten uparty gówniarzyk od wokalisty Black Sabbath. Zdziwił mnie jego upór, a jeszcze bardziej poziom zdegradowania umysłowego. Jednym ruchem ręki zgarnęłam monety, które posypały się po podłodze, dokładając do hałasu.
-Dziecko, gdzie sa twoi rodzice? - zapytałam, mając nadzieję, że człowiek wyglądający jak Ozzy Osbourne, nie był jego ojcem.

Edytowane przez Nicka dnia 29-06-2011 20:39
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 29-06-2011 20:39
Davy Jones powoli przemierzał ulice miasta. Szedł tak przed siebie rozmyślając o tym i owym. - Młodość, nie wieczność - pomyślał. - Ile ja to już mam lat - zaczął wyliczać w głowie, ale doliczyć się nie mógł. - Ale i tak się nieźle trzymam - próbował się pocieszać, spoglądając siebie. - Dobrze, że chociaż serce nowe... Ale dosyć już tego. Tawerna? Tak, tego miałem szukać - pomyślał, po czym ruszył w jej kierunku. Wszedł do środka. Zdziwił się, że nikt nie reaguje na niego entuzjastycznie. Przecież to Davy Jones - postrach oceanów, były kapitan latającego holendra. - Teraz cały świat jest mój. Znów będę bogaty - pomyślał o złocie, które znajdzie już niebawem.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:41
-Abraham Young, dla przyjaciół wielki Abraham - przedstawiłem się i ucałowałem jej dłoń. Może dzięki temu będę bliżej zaliczenia - Jeśli chcesz wiedzieć dlaczego wielki to wiesz... możemy się udać gdzieś na górę do pokoju i tam poznać historię tego pseudonimu. Mam tu nawet coś na zachętę - rzuciłem na stół sakiewkę pełną złotych monet. Kradzionych ale z co z tego - Mogą być twoje.
... Wyślij Prywatną Wiadomość
MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:41
- Tak, tak, racja... - powiedział Gary, po czym zmienił temat - Wiesz, że ten kot potrafi mówić ludzkim głosem?
Postawił kota na ziemi i zapytał:
- Powiedz, jaka jest forma czasu przeszłego czasownika "mieć"
Kot odpowiedział "miał".
- No widzisz? - zapytał Gary po czym uśmiechnął się.
Lucius
Użytkownik

Postać:
Lucius Cross

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 20:43
-Nadasz się Jasperze na statek mojego kapitana, jest to sławny kapitan. Zbiera teraz ekipę, bo chce zdobyć legendarne skarby. Chcesz być bogaty? -spytał się Cross, znał odpowiedz młodzieńca z góry. Takich ludzi potrzebowali na statek, gdyby mieć pełną załogę młodych, którzy nie boją się śmierci nie byłoby problemu. . Tak naprawdę na statku kapitana potrzebowali każdego, bo inaczej nici z tego legendarnego skarbu...
Strona 3 z 27 < 1 2 3 4 5 6 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum