Autor |
RE: Tortuga |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-07-2011 21:11 |
|
|
Denzil wszedł na pokład.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie. |
|
Autor |
Justine Friday
Użytkownik
Postać: Justine Friday
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-07-2011 21:14 |
|
|
Justine w podskokach znalazła się na statku, z radości biegała po pokładzie, aż wpadła na niezorientowanego w sytuacji Pedziota. Dziewczyna stanęła jak wryta na jego widok. Wydał jej się wyjątkowo piękny i wspaniały - ciacho w jej typie.
- Witaj piękny nieznajomy, jestem tu piracicą. Mam na imię Justine.
|
|
Autor |
Jerry Pedziota
Użytkownik
Postać: Jerry Pedziota
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-07-2011 21:29 |
|
|
Jerry wyraźnie był zaskoczony słysząc czyjeś słowa za plecami. Ktoś powiedział do niego: "piękny". To nie zdarzało się mu zbyt często, właściwie to w ogóle. Był oszołomiony i nawet przestał wrzeszczeć. Jednak czar prysnął gdy Jerry obrócił się i zobaczył "ją". Spodziewał się silnego umięśnionego faceta, a zobaczył coś zupełnie innego. - Nie dość, że ma krzywe zęby to jeszcze baba... blee - pomyślał krzywiąc się na twarzy niemiłosiernie. - Jestem Jerry - odpowiedział po chwili. |
|
Autor |
Justine Friday
Użytkownik
Postać: Justine Friday
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-07-2011 21:33 |
|
|
Justine była rozanielona. Ta fryzura, ten uśmiech, te oczy... Dziewczyna wyborażała sobie już swój pierwszy pocałunek z Jerrym, w czasie którego podniesie w charakterystyczny sposób nogę. Będą chodzić za rączkę i razem śpiewać. Pedziota wyglądał na takiego co to lubi sobie pośpiewać i potańczyć przy każdej okazji.
- Można poznamy się bliżej przy butelce rumu?
|
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-07-2011 22:00 |
|
|
- Ależ ja jeszcze nie powiedziałam nie. - Szepnęłam, gdyż jego ostrze ściskało mi gardło tak, że nie byłam zdolna przełknąć chociażby śliny.
- Chodźmy już na pokład, zanim nie odpłynęli. - Powiedziałam z przekonaniem. - Jeśli mnie nie zabijesz to spełnię Twój warunek. - Obiecałam.
If you don't take drugs probably you have other addictions. |
|
Autor |
MietowyJohnathan
Użytkownik
Postać: Gary Harrison
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-07-2011 22:25 |
|
|
Gary na wszelki wypadek wszedł na pokład, aby jutro Miętowego nie zaskoczyło to, że statek odpłynął bez jego postaci... |
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-07-2011 22:30 |
|
|
Z tego co się Carmelka orientowała na pokładzie byli też: jasper, Elias, Vivanne, Elenore i Emma, którzy czekali na wypłynięcie z portu.
|
|
Autor |
Tywin Lannister
Użytkownik
Postać: Tywin Lannister
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-07-2011 22:32 |
|
|
Skacowany Zappa wyszedł na pokład. Podszedł do Lily.
- Płyńmy już. Najwyższy czas, bo ktoś nam sprzątnie TO sprzed nosa! |
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
Postać: Trey
Administrator
|
Dodane dnia 01-07-2011 22:39 |
|
|
Lily złapała za koło sterowe. Podnieść kotwicę! Postawić żagle! - wydała rozkaz swej nowej załodze. Odpływamy!
Wykonajcie rozkazy Lily. Możecie się też trochę rozejrzeć po statku. Zabronione jest jedynie wchodzenie do kajuty kapitana.
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-07-2011 22:40 |
|
|
Załóżmy, że Abraham puścił Rose i razem weszli na pokład Mam nadzieję MrN, że się nie pogniewasz
Weszłam na okręt z triumfalnym uśmiechem z butelką rumu zaciągając łyka z butelki. Spojrzałam z pożądliwym uśmieszkiem na Zappę, lecz chwilę później odwróciłam wzrok. Oparłam się o burtę obserwując wszystkich dookoła.
If you don't take drugs probably you have other addictions.
Edytowane przez chlaaron dnia 01-07-2011 22:41 |
|
Autor |
Jerry Pedziota
Użytkownik
Postać: Jerry Pedziota
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-07-2011 22:42 |
|
|
- Nie... sądzę - odpowiedział Jerry. Nigdy nie lubił towarzystwa kobiet. Były dla niego wręcz odrażające, co innego wysportowani mężczyźni o których marzył po nocach. Jerry po raz kolejny się skrzywił, po czym niepewnie zrobił kilka kroków w tył potykając się o własne nogi i upadając na ziemie.
Edytowane przez Jerry Pedziota dnia 01-07-2011 22:42 |
|
Autor |
Tywin Lannister
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-07-2011 22:44 |
|
|
- Nie słyszeliście wy nędzne psy? Jeśli ktoś nie podniesie kotwicy to nie odpłyniemy! - krzyczał mężczyzna. |
|
Autor |
MietowyJohnathan
Użytkownik
Postać: Gary Harrison
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-07-2011 23:30 |
|
|
Gary, jako że stał najbliżej tego wichajstra do podnoszenia kotwicy zaczął nim kręcić. Kotwica była ciężka, więc wciąganie jej zajęło 50-letniemu mężczyźnie ponad minutę. |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
Postać: Żyd
|
Dodane dnia 01-07-2011 23:34 |
|
|
- Kotwica w górę! - wrzasnął zdenerwowany Jones. Przez chwile zapominał, że to nie jest jego statek, a on nie jest kapitanem. Spojrzał na pozostałych z grymasem na twarzy po czym wyciągnął swoją fajkę i zaczął się zaciągać spoglądając na morze.
|
|
Autor |
Tywin Lannister
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 01-07-2011 23:44 |
|
|
- Znakomicie majtku! - pochwalił Gary'ego. - Nagrodzę cię. Zamiast dwóch jednego kawałka spleśniałego chleba dostaniesz dwa! - miał nadzieję, że Harrison ucieszy się. |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-07-2011 00:49 |
|
|
Usłyszałam kawałek rozmowy Zappy i Harrisona. Spleśniały chleb nie byłby najlepszym pożywieniem. Musiałam postarać się o coś lepszego do strawy. Podeszłam do Zappy i jak gdyby nigdy nic oparłam się o burtę wypinając piersi.
- Panie, czy i mnie dostanie się jakiś przywilej? - Spytałam z łobuzerskim uśmiechem unosząc jedną brew do góry.
|
Autor |
Tywin Lannister
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-07-2011 00:59 |
|
|
Piersi Rose zadziałały jak magnes.
- Oczywiście... ekhem... - rozglądnął się dookoła. Na podłodze tuż obok jego stóp była jakaś mokra plama. Podał jej szmatkę i powiedział: - Wytrzesz to i dostaniesz nagrodę. |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-07-2011 01:07 |
|
|
Skrzywiłam się odrobinę gdy usłyszałam swoje zadanie, lecz jak na piratkę przystało miałam zamiar wykonać powierzone mi zadanie.
Wzięłam szmatkę i ponętnymi ruchami, wypinając tyłek w jego stronę wytarłam plamę.
Odwróciłam się znów w jego stronę, podałam mu szmatkę i spojrzałam z uśmiechem w oczy.
|
Autor |
Tywin Lannister
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-07-2011 01:11 |
|
|
Sam nie wiedział co go bardziej podnieciło - tyłek, czy piersi.
- A więc chcesz nagrodę? - powiedział swoim niskim głosem, stojąc tuż obok niej. |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 02-07-2011 01:13 |
|
|
Wiedziałam jak reagują na mnie faceci, wszyscy byli tacy sami, wszystkim grała tylko jedna myśl.
- Pragnę mojej nagrody. - Wyszeptałam mu do ucha akcentując pierwsze słowo.
|