Autor |
RE: Morze Karaibskie |
Daenerys Targaryen
Użytkownik
Postać: NPC
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2011 19:21 |
|
|
Dariusz nie miał zamiaru marnować czasu na szorowanie pokładu, gdy miał ważniejsze rzeczy do robienia, Bernard był zazdrosny o jego żonę, dlatego pewnie dał takie poniżające zadanie takiemu człowiekowi jak jemu. Do tego wywalił jego kwiaty, przeznaczone dla ukochanej, wściekły podszedł do Wellsa.
-Ty się odwal od mojej żony, nie życzę sobie, żeby tacy jak ty łazili za nią! -krzyknął przed nim, machając mopem, który miał zamiar dać dla swojej ukochanej(której jeszcze nie miał...)
Edytowane przez Daenerys Targaryen dnia 16-08-2011 19:24 |
|
Autor |
Stokrotka
Użytkownik
Postać: Linda Mallory
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2011 19:29 |
|
|
Stokrotka siedziała sobie w jednej z kajut razem z Bearem Gryllsem i przyglądała się, jak mężczyzna je obślizgłe robale, nazbierane jeszcze w luku. Gdy połykał kolejne robaki, Stokrotka entuzjastycznie klaskała i ochoczo potrząsała swoim biustem. Nie miała pojęcia, że w tej chwili Forlan szykuje dla nich ślub... |
|
Autor |
Umbastyczny
Użytkownik
Postać: Cynthia Hickey
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2011 20:28 |
|
|
Denzil, mimo iż był pod pokładem, dostrzegł oślepiające światło w momencie, gdy statek się wywrócił.
- Cóż do czorta?
Nagle wszystko się ustabilizowała, ale na jego dłoniach pojawiły się delikatne zmarszczki.
- No nie! Znowu?!
Murzyn przyglądał się Izoldzie i Louise chcąc sprawdzić czy na nie również ponownie zaczęła działać klątwa. Dopiero teraz dotarło do niego, że ta pierwsza proponuje ucieczkę.
- Ale jak? Gdzie? Możemy się najwyżej schować w jednej z kajut i uciec jak dopłyniemy do lądu.
A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
Edytowane przez Umbastyczny dnia 16-08-2011 20:44 |
|
Autor |
Conan Balboa
Użytkownik
Postać: Conan Balboa
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2011 20:45 |
|
|
Conan nie rozumiał co się dzieje. Był zdziwiony i przerażony, gdy statek się wywrócił i zobaczył światło. Na swoje szczęście nie zorientował się, że znowu się starzeje. Balboa zobaczył, że jakiś facet kłóci się z Wellsem. Cieszył się z tego, ale po ostatniej porażce sam bał się podejść. Olbrzyma naszła ochote na karuzelę, więc podszedł do steru, usiedła na nim i zaczął się kręcić, spadając twarzą na podłogę co parę sekund.
- Zepsuta karuzela, Conan zły!
|
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2011 22:48 |
|
|
Ty panie romantyk nie podskakuj bo ja tu jestem pierwszym oficerem, a nie ty. Wracaj więc do roboty, a nie marudzisz. - po tych słowach Bernard oddalił się od tego dziwnego człowieka i wrócił za ster statku kierując go na Tortugę zastanawiając się jednocześnie czemu trzyma się takich dewiantów na Perle.
|
|
Autor |
Daenerys Targaryen
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2011 23:17 |
|
|
Dariusz tylko spojrzał zniesmaczony na Bernarda, ten człowiek już nigdy więcej nie podejdzie do jego żony i nie pozwoli mu się tak poniżać jak wcześniej, nie chciał używać przemocy wobec niego, gdyż jego ukochana by pomyślała o nim jako o brutalu, a po drugie zrobiłby krwawą miazgę z biednego Panna Wellsa. Zamiast szorować pokład zgodnie z rozkazem Bernarda Dariusz zaczął za pomocą kredy rysować laurkę dla swojej wybranki.
-Jak ona to zobaczy, to na pewno doceni mnie, jeszcze dziś się oświadczę - mruczał sobie sam pod nosem podczas rysowania.
Edytowane przez Daenerys Targaryen dnia 16-08-2011 23:18 |
|
Autor |
Diane
Użytkownik
Postać: Diane
NPC
|
Dodane dnia 16-08-2011 23:47 |
|
|
Nagle Izolda zobaczyła jakiegoś kretyna na łodzi.
|
|
Autor |
Daenerys Targaryen
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2011 23:49 |
|
|
-Kochanie, zobacz co dla ciebie zrobiłem - powiedział uradowany jej widokiem Dariusz, tym kretynem, którego ona widziała był Dariusz. Pokazał jej laurkę na pokładzie, serduszko z napisem KOCHAM CIĘ!
|
|
Autor |
Diane
Użytkownik
NPC
|
Dodane dnia 16-08-2011 23:52 |
|
|
- Ty jesteś jakiś pojebany! Weź się człowieku lecz! - wykrzyknęła zdenerwowana kobieta wyrzucając kartkę papieru.
|
|
Autor |
Daenerys Targaryen
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 16-08-2011 23:55 |
|
|
-Aleś kochana żono, co ty wygadujesz? Myszko, ja mam dziś dla ciebie kolejny prezent, chodź ze mną na spacer - Dariusz złapał za rękę Izoldę, w celu zaprowadzenia jej w romantyczne miejsce(czyli jego kajutę w jego rozumieniu)
|
|
Autor |
Diane
Użytkownik
NPC
|
Dodane dnia 16-08-2011 23:57 |
|
|
- Nie dotykaj mnie ty świrze! - wykrzyknęła wyrywając się. - Ty powinieneś się leczyć kretynie
|
|
Autor |
Daenerys Targaryen
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-08-2011 00:00 |
|
|
-Słoneczko, zrobiłem dla ciebie wierszyk, zaraz ci go przeczytam - sięgnął do kieszeni swojego płaszcza, w poszukiwaniu wiersza dla swojej ukochanej Izoldy.
|
|
Autor |
Diane
Użytkownik
NPC
|
Dodane dnia 17-08-2011 00:03 |
|
|
- Weź się ode mnie odczep! - wykrzyknęła obróciła się na pięcie i odeszła. Miała dość tego kretyna.
|
|
Autor |
Daenerys Targaryen
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-08-2011 00:08 |
|
|
-Izoldo,
mój aniele,moja różo,
mój misiaczku,
nikogo nie kocham tak jak Ciebie
kiedy się całowaliśmy,
kiedy leżeliśmy w moim łóżku, to wiedziałem
że to ty,
BLISKO DALEKO
zawsze Cię kocham
Izolda, jesteś moją miłością,
blisko daleko, na zawsze razem,
dlatego zawsze zostanę przy tobie i
dla ciebie,Izoldo! - Dariusz wyrecytował swój wierszyk dla Izoldy, biegnąc ciągle za nią.
|
|
Autor |
Diane
Użytkownik
NPC
|
Dodane dnia 17-08-2011 00:09 |
|
|
- CO TY ODPIERDALASZ KRETYNIE?! JA SIĘ Z TOBĄ NIGDY NIE CAŁOWAŁAM, JA MAM MĘŻA! NAWET DWÓCH! WEŹ ZOSTAW MNIE W SPOKOJU! - wykrzyknęła zatykając uszy dłońmi.
|
|
Autor |
Daenerys Targaryen
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-08-2011 00:16 |
|
|
-Różyczko, zaraz ci zaśpiewam moją piosenkę. - próbował ją uspokoić, zaczął szukać wzrokiem instrumentów muzycznych
|
|
Autor |
Diane
Użytkownik
NPC
|
Dodane dnia 17-08-2011 00:17 |
|
|
- Odejdź ode mnie! Odczep się! Nie rozumiesz, że ja cię nawet nie znam?! Nie mów do mnie! ODEJDŹ i zostaw mnie samą! - wykrzyknęła odpychając go.
|
|
Autor |
Ocelot
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-08-2011 00:23 |
|
|
Chus tymczasem obserwowal potajemnie to co zachodziło między niejaką Izoldą a Darkiem. |
|
Autor |
Daenerys Targaryen
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 17-08-2011 00:23 |
|
|
-Misiaczku, nie pamiętasz naszych wspólnych nocy? To jest nasza miłość od pierwszego wejrzenia, musimy kupić sobie wspólny dom, niedługo założymy naszą rodzinkę - już miał dokładnie zaplanowane kupno domu dla swojej żony, imiona dzieci też miał w głowie, był pewny, że Izolda się na nie zgodzi...
|
|
Autor |
Diane
Użytkownik
NPC
|
Dodane dnia 17-08-2011 00:39 |
|
|
- Odczep się ode mnie, na mnie czeka kochający mąż, który pomógł mi wydostać się z więzienia, czeka na mnie! Znajdź sobie wolną kobietą! - warknęła.
|
|