Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 28 2024 01:12:43 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Michal 2 weeks
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 3 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 9 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego33 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 84 z 135 << < 81 82 83 84 85 86 87 > >>
Autor RE: Morze Karaibskie
Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-08-2011 19:35
Prędzej, czy później musiało się to stać. Nawet nie zdążyłam czegokolwiek powiedzieć, spojrzeć na niego jeszcze raz, po prostu to zrobił. A ja nie protestowałam. Moje serce gwałtownie przyspieszyło, ciało zadrżało, a mięśnie rozluźniły. Woda oblewała nas mniej lub bardziej wraz z kolejnymi falami. Nie chciałam przerywać, bo to uczucie było zdecydowanie najprzyjemniejsze, jakie kiedykolwiek mnie spotkało. Zupełnie zapomniałam o tym, że nie wyglądamy tak, jak powinniśmy. Dopiero wtedy zdałam sobie sprawę, jaka głupia byłam, że odpychałam tę chwilę od siebie. Wreszcie oderwaliśmy się od siebie. Kiedy byłam jeszcze bardzo blisko, wyszeptałam: - Miałeś rację. - i otworzyłam oczy.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-08-2011 19:45
- No właśnie wiem.. Jak nałóg, prawda? -wyszeptałem i przyciągnąłem ją do siebie całując po raz kolejny. Doprawdy, nie liczyło się dla mnie nic w tej chwili oprócz Elise. Mogliśmy sobie grzęznąć w wodzie, mogli teraz wpaść dzikusi i chcieć nas zjeść na ognisku, mogli nawet nie przypływać ludzie ze statku. Ważne było to, że miałem ją przy sobie. Mogłem wplatać palce w jej włosy i rozkoszować się niezwykłym smakiem jej ust. Oderwaliśmy się od siebie i spojrzeliśmy sobie w oczy - narkotyku...

Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-08-2011 20:00
- Chcę tu zostać, Sykes... - westchnęłam cichutko. To było magiczne. Po co człowiekowi statek, po co pieniądze, skoro takie przyjemne rzeczy można mieć na wyciągnięcie ręki. Zapominałam o bracie, o piratach, nawet o tej cholernej klątwie, kiedy był tak blisko. Wszystkie te rzeczy zagłuszało bicie naszych serc gdzieś w środku. - Nie wracajmy do domu, po co? - oparłam swoje czoło o jego i uniosłam lekko kąciki ust.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 02-08-2011 20:00
Wybiegłem zdenerwowany na pokład, ale widząc, że nie tylko ja jestem w takiej sytuacji, trochę mi ulżyło. Zawsze to raźniej gdy inni również mają podobny problem. Słuchałem uważnie Sparrowa. Brzmiało to mało wiarygodnie bo również się postarzałem, a skarbu w rękach nie miałem. Całe szczęście, że nie postarzałem się tak mocno jak inni, których teraz kompletnie nie poznawałem. Wyciągnąłem z kieszeni papierosy i odpaliłem jednego z nich.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-08-2011 20:16
Spletliśmy swoje dłonie i usiedliśmy razem przy ognisku -A Twój brat, Elise? Nie będzie zadowolony. -szczerze mówiąc to mi pasowało takie życie. Ja, Elise i wyspa. Nie potrzebowaliśmy niczego więcej, wybudujemy domek w dżungli, nauczymy się tu żyć. Nie widziałem przeszkód by nie spróbować...

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-08-2011 20:20
- Mogę też? -spytałam wyciągając dłoń po papierosa do tego gościa od Rosalie. W sumie to paliłam tylko cygara kradzione ojcu, ale w tym stanie nie pogardzę też papierosem..

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 02-08-2011 20:23
Spojrzałem na blondynkę kątem oka, uważnie się jej przyglądając. - Domyślam się, że to Ciebie wtedy widziałem w kajucie Rose i później przy szalupach, prawda? - wyciągnąłem paczkę papierosów w jej kierunku. - Trochę się zmieniłaś od tamtego czasu. - uśmiechnąłem się i podsunąłem pod jej twarz zapalniczkę.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-08-2011 20:25
Na takim słońcu kropelki wody dość szybko wchłonęły się w naszą skórę. Co jakiś czas dorzucałam kolejne patyki do ogniska, żeby nie zgasło. - Ja już nie liczę sytuacji, w których ja nie byłam zadowolona z jego decyzji. Może już czas, żebym uniezależniła się od niego, dwa uzależnienia to chyba za dużo... - odparłam spokojnie, a ostatnie słowa prawie wymruczałam mu do ucha. Odsunęłam się od Sykesa, po czym wyciągnęłam swoje długie nogi na piasek. Zebrałam wszystkie włosy i skręciłam je tak, żeby usunąć z nich jak najwięcej wody. - Chyba powinnam się ubrać. Musimy coś zjeść.
Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-08-2011 20:30
Uśmiechnąłem się mimowolnie kiedy szepnęła mi do ucha słowa o uzależnieniach. -Masz rację, najwyższy czas.. Możemy z nim razem porozmawiać -korciło mnie to. Chciałem widzieć minę Jacoba. Czułem się jakbym rywalizował z nim o względy Elise i miałem wygrać, miałem zadać ostateczny cios i koniec wojny.. Włożyłem spodnie i spojrzałem na dżunglę -zanim po nas przypłyną pewnie minie trochę czasu, więc możemy się udać na przechadzkę. Może znajdziemy jakieś jadalne owoce.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-08-2011 20:31
- Masz rację. Tylko co ja mam zrobić? Sparrow samemu mnie nie puści. A w takim stanie, kiedy nie wiadomo, czy zaraz nie zniedołężnieję, to już w ogóle. - przygryzłem nerwowo wargę i dalej patrzyłem na dym.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-08-2011 20:34
- Taaak.. to ja. -powiedziałam nieco naburmuszona. Oznaczać to miało, że w tym momencie wyglądam okropnie i nie jestem podobna do siebie wcześniej, czy mężczyzna po prostu mnie nie pamięta bo widział dwa razy w życiu? Machnęłam mimowolnie dłonią i włożyłam papierosa do ust. Schowałam ogień w dłoniach przed wiatrem i rozpaliłam fajkę mocnym wdechem -Zaglądałeś w lustro? Ty również się zmieniłeś. -uśmiechnęłam się o tak smiley, miałam oczywiście na myśli to, że przybyło mu kilka zmarszczek..

-Penelope Widmore

Edytowane przez jazeera dnia 02-08-2011 20:35
Stokrotka
Użytkownik

Postać:
Linda Mallory

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-08-2011 20:36
Stokrotka skończyła swoje ćwiczenia rozciągające i udała się pod pokład. Usłyszała czyjeś szlochy. Postanowiła to sprawdzić. Otworzyła drzwi i ujrzała starą dziwkę Marion Cotylard. Linda uśmiechnęła się przyjaźnie do staruszki, pokazując swoje olśniewająco białe zęby. - Przepraszam, mogę w czymś pomóc?
Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-08-2011 20:39
Założyłam już spódnicę, potem włożyłam na siebie gorset. - Zwiążesz? - spytałam, a Sykes zaczął wykonywać moje polecenie. - Jeśli chodzi o Jake'a... On potrafi być narwany. Szczególnie, jeśli chodzi o mnie. Proszę, załatwcie to pokojowo, dobrze?
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-08-2011 20:39
Denzil nagle natknął się Lindę i Marion. Może był stary, ale ciągle podobały mu się kobiety. Może zostaną moimi króliczkami? Mężczyzna podszedł bliżej.
- Co się dzieje?

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 02-08-2011 20:41
- Tak, widziałem. - odpowiedziałem rozbawiony i zaciągnąłem się papierosem. - Ale w przeciwieństwie do większości osób nie doszła mi żadna zmarszczka. Więc nie narzekam. - powiedziałem zgodnie z prawdą. Wciąż towarzyszył mi uśmiech bo Louise zabawnie wyglądała z takim uśmiechem :] Gdybym spróbował się tak uśmiechnąć, pewnie wyglądałbym jak debil. A ona z takim uśmiechem wyglądała naturalnie i uroczo. - Sean jestem. - przedstawiłem się po chwili i wyciągnąłem w jej stronę dłoń.

Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-08-2011 20:41
-Jasne, jasne.. -kiwnąłem głową po czym zrobiłem kokardkę na końcu -chodźmy..-ruszyliśmy w kierunku dżungli, zacząłem rozglądać się po drzewach, aby znaleźć jakiś owoc. Martwiłem się też tym, że zaraz mogą wyskoczyć dzikusi..

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-08-2011 20:42
- Zrzędzisz jak stara baba. Od kiedy to Sparrow Ci rozkazuje? Weź się za siebie, a nie miauczysz o tym, że jesteś bezsilny. Powiedz, że tchórzysz i nie zwalaj winy na swoją niedołężność. - powiedziała, wstając z podłogi. Rzuciła Jacobowi wyzywające spojrzenie, odwróciła się na pięcie i zniknęła za drzwiami, po drodze zabierając pistolet. Szybkimi krokami kierowała się w stronę szalup...
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Stokrotka
Użytkownik

Postać:
Linda Mallory

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-08-2011 20:45
- Nie wiem, szanowny panie. - odpowiedziała z szacunkiem do starszego pana Denzila, który wszedł do kajuty Cotylard. - Weszłam tutaj przed chwilką, sprawdzić co się dzieje. Ta biedna pani chyba płacze. - ze smutkiem wypięła swoje jędrne piersi.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-08-2011 20:51
-Lou, a w zasadzie Louise. -uścisnęłam dłoń blondyna, kiedyś zapewne oburzyłabym się, za brak szacunku. Krzyczałabym, że nie jest gentelmenem i takie tam ale obecnie to nie miało znaczenia, wszyscy byliśmy równi. Zaciągnęłam się i zagadałam by podtrzymać rozmowę -więc Rosalie to Twoja żona, tak?- wbiłam wzrok w twarz Seana.

-Penelope Widmore

Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 02-08-2011 20:55
Znowu wkroczyliśmy do dżungli. Teraz mogłam przyglądać się temu wszystkiemu z bliska. Jak zaczarowana szłam ścieżką, podziwiając kolorowe ptaki, wielkie drzewa i piękne kwiaty. Coraz bardziej chciałam tu zostać, nawet żyjąc w strachu przed tymi dzikusami. Po dłuższej chwili znaleźliśmy wielkie, papajowe drzewo. - Co to? Zjadliwe? - spytałam, podbiegając od razu i zrywając owoc.
Strona 84 z 135 << < 81 82 83 84 85 86 87 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum