Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 17 2025 17:59:49 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 10
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny22:27:22
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 77 z 135 << < 74 75 76 77 78 79 80 > >>
Autor RE: Morze Karaibskie
Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 19:21
- Chybaaa.. nie mam.. -odparłem uciekając wzrokiem od oczu Elise. Wbiłem wzrok w skały po czym przełknąłem ślinę -wychowywałem się na ulicy, nie znam swoich rodziców Elise. Nie mam nikogo.

Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 19:33
Bez słowa usiadłam obok Seana i spojrzałam w kierunku Lou. Stała na plaży wesoło mocząc stopy. Starałam się domyśleć o czym teraz myśli. Nie było to wykonalne, oczywiście. Ale teraz myślałam o tym, że nie mogłabym tak żyć. Nie mogłabym żyć będąc nieszczęśliwą. Szczerze jej współczułam tego, że nie mogła się zakochać, bo jej rodzice mieli już dla niej plany.
Po chwili spojrzałam na tańczącego i wiwatującego na piasku Sparrowa. Zaśmiałam się pod nosem widząc, że o mało nie przewrócił się na piach a po drodze traci swoje skradzione monety. - Hej Sparrow, coś Ci wypadło! - Przerwałam jego śmieszny śpiew.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 19:43
Juanita wreszcie zabrała wszystko, co jej było potrzebne. - Nareszcie. - przewróciłem oczyma. - Wracajmy. - odpowiedziałem szybko. Rzuciłem Elise karcące spojrzenie, po czym wyszliśmy z jaskini, kierując się do wyjścia.
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 19:51
- Piękny. - powiedziała przyglądając się łańcuszkowi. - Ja znalazłam to. - pokazała jej swoje kolczyki w momencie, w którym Lou ją ochlapała. - Ej! Taka jesteś? Nie ujdzie ci to płazem! - powiedziała śmiejąc się i też ją ochlapała.
Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 19:51
Zrobiło mi się cholernie przykro. To niesprawiedliwe, że tacy mili ludzie jak Sykes muszą cierpieć bez rodziny. Poczułam się, z resztą nie pierwszy raz, jak rozpieszczona dziewczynka nieznająca życia. Do tego Jake znowu spojrzał na mnie w stylu 'trzymaj się od niego z daleka'. Nie chciałam, żeby się tego wstydził. To wszystko złożyło się na to, że po krótkiej chwili odpowiedziałam nieśmiało, patrząc na niego: - Masz mnie.
Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 19:59
- i gdyby nie to, pewnie już dawno kopałbym grób.. Dziękuję Elise- uśmiechnąłem się i objąłem ją ramieniem po czym również skierowaliśmy się ku wyjściu. Nauczyłem się żyć nie wspominając złych chwil, nie pamiętając o przeszłości, żyć teraźniejszością. Nie martwić się o przyszłość..

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 20:02
Chcąc uciec od pomoczenia skoczyłam niefortunnie w bok, upadłam na kolana i zamoczyłam brudną sukienkę -O nie, sama nie będę mokra.. -przygryzłam dolną wargę i spojrzałam na szczerzącą się Eliot. Szybkim ruchem rzuciłam się na nią i powaliłam do wody.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 20:15
- Po co brałeś te wszystkie skarby, skoro i tak jesteś już bogaty? - zagadnęła w drodze powrotnej Jacoba. Nie widziała w tym sensu. Albo po prostu nie chciała tego widzieć. - Wiesz, że to może podejść pod kradzież? - dodała, lekko się uśmiechając.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 20:15
Odwzajemniłam uśmiech w odpowiedzi. Miałam ochotę spytać go, czy nie szukał rodziny przez te wszystkie lata, ale nie chciałam, żeby chodził przybity. Przeszliśmy w milczeniu całą drogę. Już na górze, na plaży, znaleźliśmy resztę ludzi, cieszących się ze znalezienia skarbu. Zdjęłam buty i zamoczyłam stopy i przy okazji kawał sukienki w wodzie. - Nie chcę wracać do domu. Dobrze mi tu. - powiedziałam, patrząc na fale zbliżające się do nas.
Stokrotka
Użytkownik

Postać:
Linda Mallory

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 20:18
Stokrotka postanowiła zabrać tylko swojego złotego konia. Nie miała jak zabrać więcej, bo w stroju kąpielowym nie było kieszeni. Na pocieszenie włożyła kilka naszyjników i złotych monet w biust. Z uśmiechem na twarzy udała się za resztą na statek.
Jack Sparrow
Użytkownik

Postać:
Jack Sparrow

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 20:19
-Do mnie, mnie, mnie... - Sparrow by nadal śpiewał, gdyby nie słowa Rose o monetach oraz to, co zauważył na skraju dżungli. Grupę dzikusów, trzymających w dłoniach dzidy i łuki. Spoglądali oni na Sparrowa i resztę przy szalupach, od dawna nie oddali żadnej żywej dwunożnej istoty w ofierze dla swoich Bogów, więc Sparrow i reszta załogi była teraz ich celem. Bez zastanawianie się Sparrow uciekł biegiem, tak jak jest na dole w gifcie, nawet nie zbierał swoich wcześniej wyrzuconych monet, co chwilę poprawiał koronę w biegu.
-Wiosła w dłoń! Na statek! -krzyczał w biegu.

-Cel
Uciekajcie na statek, walczcie z dzikusami na plaży lub spróbujcie się z nimi dogadaćsmiley

Edytowane przez Furfon dnia 01-08-2011 20:25
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 20:26
- Naprawdę myślisz, że posiadanie pieniędzy to wystarczający powód, żeby nie kraść? - prychnąłem, wychodząc na górę. Niestety, zamiast sielanki na plaży znowu musieliśmy uciekać. Zgraja ludzi wymachująca dzidami biegła w naszą stronę. - Chyba mamy problem. - rzuciłem, po czym wziąłem Juanitę za rękę. - Wiejemy.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 20:36
- Co Ty... - powiedziała, jednak nie zdążyła dokończyć, bo Jacob pociągnął ją za sobą. Juanita obejrzała się w biegu do tyłu i mina jej trochę zrzedła. Przyspieszyła bieg. Dziękowała samej sobie, że wpadła na pomysł z sukienką. Gdyby nie to, już dawno byłaby obiadem dla dzikusów. Po chwili dobiegli do szalupy, którą wypchnęli do wody. Wskoczyli do łódki i już kierowali się do statku. Brunetka była zdyszana, jednak głośno zaczęła się śmiać. Nie zwracając uwagi na Kinga, położyła się w szalupie, nie mogąc złapać tchu.
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 20:40
Eliot była prawie cała mokra.
- Jak mogłaś? - zaśmiała się i po raz kolejny ochlapała Lou. - Hej, Laura jest jeszcze sucha. - wskazała podbródkiem na dziewczynę cały czas stojącą na brzegu. - Nie możemy jej na to pozwolić. - uśmiechnęła się przebiegle do Lou i już chciała ochlapać Laurę, gdy usłyszała krzyk Sparrowa i zobaczyła tubylców z dzidami. Na jej twarzy pojawiła się emotka smiley. - Chyba powinnyśmy uciekać!
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 20:46
- Nowy rekord! - powiedziałem w przerwach między głębokimi wdechami i wydechami. Do tego musiałem wiosłować, bo tamtym mogło przyjść do głowy gonienie nas. Kiedy byliśmy już na bezpieczniejszej odległości od plaży, na moment opuściłem wiosła i zacząłem śmiać się razem z Juanitą. - Nie no, fajnie było...
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 20:49
A Bernard siedział sobie na statku i za pomocą lunety obserwował sobie co się dzieje na wyspie. Miał nadzieję, ze Ci tubylcy pozjadają tych wszystkich ludzi i to on, Bernard zostanie kapitanem tego statku i dzięki jego skarbom już wkrótce zawiną do jakiegoś portu w Europie gdzie Bernard będzie pędzić życie bogacza i mecenasa sztuki. Tak się rozmarzył, że nawet nie zauważył jak ten dziwny Urugwajczyk zaczął zamiatać kijem bez szczotki obok niego i zaczął wykonywać jakieś dziwne ruchy z tym kijem.

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 20:53
- I można by pomyśleć, że uciekałeś przed swoją przyszłą żoną - powiedziała przez śmiech dziewczyna. Była pewna, że Jacob nie wiedział z czego ona się śmieje. - Z wrażenia pogubiłam połowę skarbów. A Ty masz wszystko?
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 20:56
Po moim podbródku kapała woda, klęczałam na kolanach z otwartymi ustami i wytrzeszczonymi oczami -Uciekamy dziewczyny!! -krzyknęłam głośno i rzuciłam się do ucieczki w stronę szalup. Choć bardzo podobało mi się na wyspie, nie miałam zamiaru zostać zjedzona przez dzikusów.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 21:04
- Nie wziąłem za dużo, ale przynajmniej nic nie straciłem. - odpowiedziałem, sprawdzając swoje kieszenie. Na plaży cały czas nasi uciekali. - Patrz! - rzuciłem i zacząłem rechotać, kiedy zobaczyłem te wszystkie damy same wsiadające do szalup.
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 21:10
Eliot ruszyła w stronę szalup. Nie miała pojęcia, ze potrafi tak szybko biegać. Odwróciła się, chcąc sprawdzić jak daleko są ludzie z dzidami, ale potknęła się o własną sukienkę i upadła.
- Cholera. - wstała i biegła dalej przytrzymując rękoma sukienkę.
Strona 77 z 135 << < 74 75 76 77 78 79 80 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum