Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 08:03:33 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 3
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny11:41:29
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 75 z 135 << < 72 73 74 75 76 77 78 > >>
Autor RE: Morze Karaibskie
Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 15:38
Mackowaty zbliżył się do mnie na tyle blisko, że poczułem odór wydobywający się z jego paszczy, nie było to przyjemne uczucie. Zmarszczyłem brwi i oddaliłem się od niego mówiąc na odchodnym -Zobaczymy.. -włożyłem do kieszeni kilka monet i spojrzałem na Elise -wybrałaś sobie coś ładnego? Nie mogę uwierzyć w to, że tu jestem.. Za takie pieniądze.. Och, można całe życie przeżyć w dostatku!

Wyślij Prywatną Wiadomość
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 01-08-2011 15:42
Davy tylko zaśmiał się szyderczo spoglądając na przestraszonego Sykesa. Bardzo lubił kiedy ludzie się go bali. Po chwili niezwłocznie ruszył w kierunku wyjścia z myślą o powrocie na statek.

Edytowane przez Flaku dnia 01-08-2011 15:43
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 15:42
Oddaliłam się od Louise i chodziłam między ludźmi oglądając skarby. Wszyscy zabierali co się dało. Zabrałam do ręki dwa małe woreczki ze złotymi monetami i podrzucałam nimi do góry. Stanęłam obok Louise. - Dużo tego, prawda? - Powiedziałam jakbym była tutaj nie pierwszy raz. Jakbym chodziła tu po kieszonkowe, jakbym doskonale znała to miejsce. Schowałam dwa woreczki wiadomo gdzie i spojrzałam za siebie. Nie ma... Skierowałam wzrok na kobietę. - Częstuj się...
Rzuciłam okiem na mackowatego i uśmiechnęłam się do niego łobuzersko.
Edytowane przez chlaaron dnia 01-08-2011 15:48
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 15:46
Juanita zaniemówiła. Nigdy nie widziała tyle złota naraz. Otworzyła szeroko usta z zachwytu i ruszyła przed siebie. Tyle złota starczy jej na dostatnie życie do końca jej dni. Za tyle kasy kupi ogromny dom z pięknym ogródkiem. I jeszcze zostanie. Dziewczyna kucnęła przy ogromnej górze skarbów i zaczęła zapychać nimi kieszenie. Pierścienie, biżuteria... wszystko było jej. W jej ręce wpadł ogromny, złoty sygnet. - Łap... to w prezencie na urodziny - rzuciła do Jacoba błyskotką i uśmiechnęła się.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 15:50
Eliot stała nad dołem i zastanawiała się jak głęboki jest i czy skok jest na pewno bezpieczny. Louise i Rose były już na dole, więc rudowłosa zamknęła oczy i skoczyła. Miała nadzieje, że nie będzie aż tak głęboko. Straciła równowagę i upadła.
- Auć. - wstała z grymasem bólu na twarzy i ruszyła ciemnym korytarzem.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 15:56
-Prawda, prawda. -skinęłam głową i wykrzywiłam usta w uśmiechu. Zauważyłam gdzie Rosalie chowa pieniądze, jej piersi wydawały się jeszcze bardziej obfite i większe.. Spojrzałam na swoje, cóż nie było porównania, jak w świecie realnym.. Wzruszyłam ramionami i sięgnęłam po leżący wisiorek z serduszkiem, przy innych błyskotkach wydawał się prawie niezauważalny. -Ciekawe czy po tym rabunku, skierujemy statek w stronę Europy.. Chciałabym już wrócić do domu. -zagadałam.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 16:02
Kiedy do mnie podszedł, zaczynałam wierzyć, że to naprawdę się uda. Sykes porządnie zainwestuje pieniądze i więcej nie wyląduje w więzieniu, powiem więcej - może nawet będzie w stanie utrzymać dobrze całą posiadłość. I przy okazji kupić tytuł, dopowiedziałam w myślach. Nie ma co ukrywać - pieniądze rozwiązałyby większość jego problemów. Uśmiechnęłam się lekko do niego. - I mówią, że pieniądze szczęścia nie dają. - po czym spojrzałam na jego wypchane złotem kieszenie. - Ja? Ja nie... Za dużo tego wszystkiego.
Jack Shitman
Użytkownik

Postać:
Jack

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 16:07
Jack wśród skarbów odnalazł kolekcje złotych wiader, w których zaczął gromadzić monety. Teraz myślał o tym, jaki będzie bogaty, w końcu się ogoli i przestanie być shitmanem.
-Bierzcie te złote wiadra, w tym łatwiej wam będzie przenieść skarby na statek. Plądrujmy razem, wydawajcie kasę osobno - odezwał się niespodziewanie, nabrał odwagi w związku z swoim nowym bogactwem.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 16:12
Bernard widząc, że ten uparty Grześ jest na jego łódce postanowił się go pozbyć raz jeszcze. Tym razem znów walnął mu z wiosła tak,że Rasiak wyleciał za burtę i upewnił się, że nie złapał się on za jego szalupę. Po chwili odpłynął lecz ujrzał, że Grzesiu się topi. Może i Bernard by się cofnął po niego gdyby nie fakt, że Rasiak był na płyciźnie gdzie dno było metr pod nim. To jednak nie spowodowało, ze Rasiak się nie topił.

Ocelot
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 16:15
=W takim razie zostaniesz królową dziwek na świecie! - powiedział Forlan po czym na głowie Marion założył diadem. Nadal nie znalazł super prezentu dla Stokrotki, musiał się kogoś zapytać o radę. -Zaraz wracam kochana, niespodziankę przygotuję - takie kłamstwo rzekł do Marion, skierował się w stronę Louise i Rose, uznał, że one będą wiedziały co dać Stokrotce
--Hej! Chce "kupić" prezent Stokrotce, macie propozycje? - zapytał się z nadzieją w głosie, był lekko zakłopotany.

Edytowane przez Ocelot dnia 01-08-2011 16:16
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 16:16
- Hej! Dzięki! - zawołałem i włożyłem go do kieszeni. Złoto było wszędzie. Miło było zbierać kasę, szczególnie, że było jej tyle, że nikt się o nią nie kłócił. Wziąłem jedno złote wiadro (czy tylko mnie to śmieszy smiley) i podałem Juanicie. - Trzymaj, wejdzie więcej niż do kieszeni.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 16:21
- Ładne. - Szepnęłam widząc w jej rękach prześliczny wisiorek. Nie był o wiele ładniejszy od mojej cudownej czarnej muszelki i przepięknego szafirowego wisiorka spoczywających na moim dekolcie. - Nie mam pojęcia gdzie teraz się skierujemy... Musisz się spytać kapitana. - Puściłam jej oczko i złapałam jeszcze jeden woreczek z monetami. Podrzuciwszy go dwa, trzy razy schowałam w gorsecie, gdzie o dziwo było jeszcze miejsce. Poprawiłam piersi potrząsając nimi, by woreczki się "ułożyły". - Skąd pochodzisz Lou?
Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 16:37
-Rozumiem.. Pewnie tyle samo spoczywa w skrytce Kingsów.. -skrzyżowałem ręce na piersiach i spojrzałem na Elise -ciekawe jak długo jeszcze będziemy tak pływać z wysp do wysp w poszukiwaniu bogactw...

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 01-08-2011 16:41
Siedziałem kilkadziesiąt metrów od tunelu.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 16:48
Odwróciłam wzrok kiedy Rose potrząsała swoim dobytkiem.. Ja wiedziałam, że oni są otwarci, ale żeby być tak bezpośrednim? -Skąd pochodzę? Nie poznałaś po akcencie? Jestem francuską -powiedziałam dumnie wypinając pierś. Uśmiechnęłam się do Rosalie -Lubisz takie życie? No wiesz... -zaczęłam gestykulować- życie na statku, codzienna walka o przetrwanie..

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 16:50
- Oby jak najdłużej. Inaczej bym Cię nie poznała. - wzruszyłam ramionami. Zrobiło się nieco niezręcznie, na szczęście znalazłam łańcuszek z wisiorkiem, który wyglądał, jakby był stworzony do tamtej bransoletki. - Jej, śliczny! - wyszeptałam z zachwytem i wzięłam go do rąk. - Zapniesz? - spytałam Sykesa, unosząc brwi.
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 16:52
Eliot szła korytarzem, który z każdym krokiem wydawał się być jaśniejszy. W pewnym momencie blask stał się tak silny, ze rudowłosa musiała zmrużyć oczy. W końcu dotarła do ogromnej jaskini wypełnionej złotem.
- A więc ta wygląda piracki skarb... - powiedziała, nie kierując swych słów do nikogo konkretnego.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 16:53
- O tak. Marzyłam o tym odkąd tylko pamiętam. Bezkresne morze, zero problemów... - Powiedziałam i spojrzawszy na jej twarz odgarnęłam włosy. - Tobie się pewnie nie podoba takie życie. Ty pewnie teraz tęsknisz za swoją rodziną, przyjaciółmi... - Powiedziałam wyliczając powoli. Spojrzałam znów za siebie, w kierunku wyjścia. - Bierzesz coś jeszcze, czy możemy stąd wychodzić? - W środku było zimno, ciemno i wilgotno. Nie miałam zamiaru dłużej tam stać.
Mr Black
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 16:59
Grześ z powrotem wylądował w wodzie. Na początku myślał, że się topi, ale po kilku minutach zorientował się, że było tak płytko iż Rasiak nie byłby w stanie się utopić. Po chwili więc wstał, ale szalupa Bernarda była już na tyle daleko, że Grześ nawet nie próbował za nią biec. Zniesmaczony wrócił, więc na brzeg i popłynął następną łodzią.
Edytowane przez Mr Black dnia 01-08-2011 17:00
Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 01-08-2011 17:03
Oczywiście.. - Elise podniosła włosy, a ja zacząłem spinać wisiorek -To niesamowita przygoda, nigdy wcześniej nie spotkało mnie coś tak niesamowitego- powiedziałem po czym w końcu zapiąłem łańcuszek. -i poznać kogoś takiego jak Ty, Elise. Właściwie to mam nadzieję, że nasza.. przyjaźń nie skończy się wraz z dopłynięciem do jakiegoś portu..

Strona 75 z 135 << < 72 73 74 75 76 77 78 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum