Autor |
RE: Morze Karaibskie |
Jack Sparrow
Użytkownik
Postać: Jack Sparrow
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 21:38 |
|
|
Sparrow w najlepsze buszował po statku kompanii, w poszukiwaniu głównego dowódcy. Wykombinował sobie, że jak weźmie go do niewoli, wtedy bitwa się skończy, a całe zasługi będą przypisane jemu. W końcu zauważył Norringtona, starego znajomego, który mimo bitwy już podrywał biedną pannę w opresji, którą w tym momencie była Laura w opinii kapitana Sparrowa. Już miał wyciągnął swój rapier i zakrzyknąć tryumfalnie "mam cię!", lecz niestety właśnie w tej chwili ten statek musiał wybuchnąć, a Jack jak inni znalazł się w wodzie...
|
|
Autor |
William Turner
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 21:45 |
|
|
Will także wylądował w wodzie. Po raz kolejny. Powoli zaczął się już do tego przyzwyczajać. Jak tak dalej pójdzie, wyrosną mu skrzela. Zaczął wspinać się po drabince na pokład jedynego ocalałego statku.
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Postać: shimano
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 21:51 |
|
|
Komodor i oficerowie wylądowali oczywiście w wodzie. Mój Dauntless Wokoło nie było żadnej wyspy... Musiał więc tak czy siak wejść na pokład okrętu piratów. Wspiął się po drabince zaraz po Turnerze. |
|
Autor |
Mercer
Użytkownik
Postać: Ian Mercer
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 21:52 |
|
|
Mercer po wylądowaniu w wodzie starał się pomóc każdemu dawnemu członkowi statku kompanii, który miał problemu w wodzie. Na pewno ucieszą się z pomocy, będą mu dziękowali mimo jego paskudnej mordy. |
|
Autor |
Marion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 21:53 |
|
|
- Co jest kurwa?! - oburzyła się Marion, gdy poczuła kawałki jedzenia na swoim ciele. Po chwili dopiero zorientowała się, że jest całkiem naga. Na początku trochę się wystraszyła, ale chwilę potem uśmiechnęła się do starca. Jeszcze raz spojrzała na siebie. - Ogolona... - powiedziała entuzjastycznie patrząc na Freya.
Edytowane przez Marion dnia 08-07-2011 21:57 |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 21:53 |
|
|
Oficerowie korzystali z Mercera i dziękowali mu. |
|
Autor |
Mr Black
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 22:01 |
|
|
Grześ chwilę potem zamiast w celi był już w wodzie. Na początku nie ogarnął, ale gdy zorientował się w sytuacji od razu zaczął wrzeszczeć: Aaaaaa! Aaaaa! Ratunku! Ja nie umiem pływać!
Edytowane przez Mr Black dnia 08-07-2011 22:01 |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 22:05 |
|
|
Któryś z oficerów pomógł Grzegorzowi. |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 22:13 |
|
|
Stałam obok steru i obserwowałam Marion, która stała do mnie tyłem. Tyłek miała dosyć pokaźny, ale nie była dla mnie konkurentką, więc nie uznałam jej za mego wroga. Postanowiłam dać jej dobrą radę.
- Hej mała... - Już miałam dokończyć, by lepiej nie świeciła swoim bladym ciałem, gdy wybuch statku unoszącego się na wodzie obok naszego pirackiego wyleciał w powietrze.
Ukucnęłam, gdy jego kawałki rozprysły na wszystkie części.
Spojrzałam na wszystkich próbujących dostać się na nasz statek i zacmokałam niepozornie.
If you don't take drugs probably you have other addictions. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 22:16 |
|
|
Norrington wszedł na pokład. Był oczywiście mokry, nie miał munduru, kapelusza ani peruki. Na twarz opadały mu jego brązowe włosy... Patrzył na piratów i czekał na ich reakcję, właściwie to powinni się rzucić na niego i zabić, ale może im się nie chce. |
|
Autor |
Jack Sparrow
Użytkownik
Postać: Jack Sparrow
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 22:18 |
|
|
Jack Sparrow cały mokry,ale zadowolony z siebie stanął przed kapitanem Frey'em oraz nagą Marion. Czuł do niej lekką odrazę, tak się poniżyć, jak mogła z Frey'em....
-Widzisz? To zasługa kapitana Jacka Sparrowa, to dzięki mnie pojmałeś tyle jeńców -zaczął się przechwalać Jack, zniszczenie okrętu angielskiego przypisał do swoich zasług, chociaż w tej materii nie kiwnął nawet palcem. -Pomyśl sobie, ile będziesz mógł kupić swojego sera dla załogi, gdy wymienisz okup za nich
|
|
Autor |
Mr Black
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 22:34 |
|
|
Uradowany Grześ po chwili znalazł się na pokładzie statku pirackiego. Od razu zobaczył nagą Marion. Wprawdzie wolałby jakąś seksowną niedźwiedzicę, ale to też nie było złe. Zrobił minę taką jak na avatarze, po czym bez zastanowienia ściągnął spodnie i zaczął się masturbować, wciąż patrząc na nagą kobietę.
Edytowane przez Mr Black dnia 08-07-2011 22:38 |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 22:38 |
|
|
Zeszłam powoli po paru schodkach na pokład przyjrzeć się z bliska naszym nowym kompanom.
Ręce splotłam z tyłu wypinając wypadające z gorsetu piersi do przodu. Przeszłam ponętnie obok mokrego Norringtona gładząc Go po mokrej koszuli, obok uśmiechającego się Rasiaka, aż wreszcie stanęłam obok Sparrow'a z uśmiechem.
// Eeeeeee Trudno, już nie edytuję i nie komentuję zachowania Rasiaka
If you don't take drugs probably you have other addictions.
Edytowane przez chlaaron dnia 08-07-2011 22:38 |
|
Autor |
Walder Frey
Użytkownik
Postać: NPC
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 22:41 |
|
|
A Rasiak nie był na statku pirackim? Bo Victor był w celi na statku Freya przecież
Frey zaczął niezdarnie strzepywać ser z ciała Marion, pomrukując przy tym swoje obleśne he he he. Spojrzał na jacka, gdy ten zjawił się przed nieskazitelnym obliczem kapitana. Co? A e tego... Masz rację. Frey postanowił doprowadzić się do porządku i znów przeobrazić się w złego kapitana. Marion jednak nadal go rozpraszała...
|
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 22:42 |
|
|
Jakiś gościu stojący obok Norringtona zaczął się masturbować. Popatrzył tam gdzie on patrzył - stała tam naga kobieta. Inna kobieta przeszła właśnie obok niego w dość wyzywający sposób. To piraci to tylko dziwki i rasiaki? Miałem o nich lepsze zdanie... James wypchnął Rasiaka za burtę, nie mógł patrzeć na to. Po chwili zaczął szukać wzrokiem kapitana piratów, może się dogadają. |
|
Autor |
Marion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 22:46 |
|
|
Marion zaczęło podniecać gdy Frey strzepywał z niej ser. Wyobrażała sobie właśnie jak starzec ją posuwa. Wprost nie mogła się już tego doczekać. Przez chwilę zapomniała, że nie są sami i zaczęła się "zabawiać" dłońmi.
/Kurde... Zastawiałem się właśnie gdzie jest Rasiak i wyszło mi, że na statku kompanii Zresztą zawsze mógł się teleportować /
Edytowane przez Marion dnia 08-07-2011 22:49 |
|
Autor |
Walder Frey
Użytkownik
Postać: NPC
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 22:52 |
|
|
Frey podrapał się po głowie. Spojrzał na swoich "gości". Macie wybór, he. - powiedział i wciągnął smarki nosem. Możecie się do nas przyłączyć i stać sie częścią załogi, he. Jęśli odmówicie, będziecie naszymi więźniami. Frey zatarł ręce i oblizał wargi. Zaczął sobie wyobrażać, co mógłby zrobić z jeńcami...
|
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 22:53 |
|
|
- Kobieto, przestań. Poniżasz się. - Przemówiłam pełna satysfakcji. Dziewczyna sama nie wiedziała co robi. Dlaczego musieliśmy trafić akurat na taką straszną dziwkę?! To był cios poniżej pasa. Złapałam pierwszą lepszą szmatkę, podbiegłam do kobiety i okrywając ją przepchnęłam pod pokład, gdzie zamknęłam ją w jednej z kajut.
Ze złośliwym uśmieszkiem wróciłam na pokład i stanęłam tam, gdzie przedtem Ona.
If you don't take drugs probably you have other addictions. |
|
Autor |
Lion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 22:54 |
|
|
- Nie dołączymy do was, jesteście dewiantami - odpowiedział za wszystkich James. |
|
Autor |
Marion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-07-2011 23:00 |
|
|
Marion posłuchała rady koleżanki z branży i ubrała się szybko, po czym wróciła na górę. - Wybaczcie - zagaiła spoglądając na pozostałych. Stanęła z boku i "puściła oczko" do starego Freya. Miała nadzieję, że odwiedzi ją wieczorem w jednej z kajut. |
|