Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 23 2024 04:09:36 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny14:14:06
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 2 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 8 z 135 << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Autor RE: Morze Karaibskie
Jack Sparrow
Użytkownik

Postać:
Jack Sparrow

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 21:38
Sparrow w najlepsze buszował po statku kompanii, w poszukiwaniu głównego dowódcy. Wykombinował sobie, że jak weźmie go do niewoli, wtedy bitwa się skończy, a całe zasługi będą przypisane jemu. W końcu zauważył Norringtona, starego znajomego, który mimo bitwy już podrywał biedną pannę w opresji, którą w tym momencie była Laura w opinii kapitana Sparrowa. Już miał wyciągnął swój rapier i zakrzyknąć tryumfalnie "mam cię!", lecz niestety właśnie w tej chwili ten statek musiał wybuchnąć, a Jack jak inni znalazł się w wodzie...

Wyślij Prywatną Wiadomość
William Turner
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 21:45
Will także wylądował w wodzie. Po raz kolejny. Powoli zaczął się już do tego przyzwyczajać. Jak tak dalej pójdzie, wyrosną mu skrzela. Zaczął wspinać się po drabince na pokład jedynego ocalałego statku.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 21:51
Komodor i oficerowie wylądowali oczywiście w wodzie. Mój Dauntlesssmiley Wokoło nie było żadnej wyspy... Musiał więc tak czy siak wejść na pokład okrętu piratów. Wspiął się po drabince zaraz po Turnerze.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Mercer
Użytkownik

Postać:
Ian Mercer

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 21:52
Mercer po wylądowaniu w wodzie starał się pomóc każdemu dawnemu członkowi statku kompanii, który miał problemu w wodzie. Na pewno ucieszą się z pomocy, będą mu dziękowali mimo jego paskudnej mordy.
Marion
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 21:53
- Co jest kurwa?! - oburzyła się Marion, gdy poczuła kawałki jedzenia na swoim ciele. Po chwili dopiero zorientowała się, że jest całkiem naga. Na początku trochę się wystraszyła, ale chwilę potem uśmiechnęła się do starca. Jeszcze raz spojrzała na siebie. - Ogolona... - powiedziała entuzjastycznie patrząc na Freya.
Edytowane przez Marion dnia 08-07-2011 21:57
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 21:53
Oficerowie korzystali z Mercera i dziękowali mu.
Mr Black
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 22:01
Grześ chwilę potem zamiast w celi był już w wodzie. Na początku nie ogarnął, ale gdy zorientował się w sytuacji od razu zaczął wrzeszczeć: Aaaaaa! Aaaaa! Ratunku! Ja nie umiem pływać!
Edytowane przez Mr Black dnia 08-07-2011 22:01
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 22:05
Któryś z oficerów pomógł Grzegorzowi.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 22:13
Stałam obok steru i obserwowałam Marion, która stała do mnie tyłem. Tyłek miała dosyć pokaźny, ale nie była dla mnie konkurentką, więc nie uznałam jej za mego wroga. Postanowiłam dać jej dobrą radę.
- Hej mała... - Już miałam dokończyć, by lepiej nie świeciła swoim bladym ciałem, gdy wybuch statku unoszącego się na wodzie obok naszego pirackiego wyleciał w powietrze.
Ukucnęłam, gdy jego kawałki rozprysły na wszystkie części.
Spojrzałam na wszystkich próbujących dostać się na nasz statek i zacmokałam niepozornie.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 22:16
Norrington wszedł na pokład. Był oczywiście mokry, nie miał munduru, kapelusza ani peruki. Na twarz opadały mu jego brązowe włosy... Patrzył na piratów i czekał na ich reakcję, właściwie to powinni się rzucić na niego i zabić, ale może im się nie chce.
Jack Sparrow
Użytkownik

Postać:
Jack Sparrow

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 22:18
Jack Sparrow cały mokry,ale zadowolony z siebie stanął przed kapitanem Frey'em oraz nagą Marion. Czuł do niej lekką odrazę, tak się poniżyć, jak mogła z Frey'em....
-Widzisz? To zasługa kapitana Jacka Sparrowa, to dzięki mnie pojmałeś tyle jeńców -zaczął się przechwalać Jack, zniszczenie okrętu angielskiego przypisał do swoich zasług, chociaż w tej materii nie kiwnął nawet palcem. -Pomyśl sobie, ile będziesz mógł kupić swojego sera dla załogi, gdy wymienisz okup za nich

Mr Black
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 22:34
Uradowany Grześ po chwili znalazł się na pokładzie statku pirackiego. Od razu zobaczył nagą Marion. Wprawdzie wolałby jakąś seksowną niedźwiedzicę, ale to też nie było złe. Zrobił minę taką jak na avatarze, po czym bez zastanowienia ściągnął spodnie i zaczął się masturbować, wciąż patrząc na nagą kobietę.
Edytowane przez Mr Black dnia 08-07-2011 22:38
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 22:38
Zeszłam powoli po paru schodkach na pokład przyjrzeć się z bliska naszym nowym kompanom.
Ręce splotłam z tyłu wypinając wypadające z gorsetu piersi do przodu. Przeszłam ponętnie obok mokrego Norringtona gładząc Go po mokrej koszuli, obok uśmiechającego się Rasiaka, aż wreszcie stanęłam obok Sparrow'a z uśmiechem.

// Eeeeeee smiley Trudno, już nie edytuję i nie komentuję zachowania Rasiaka smileysmileysmiley

Edytowane przez chlaaron dnia 08-07-2011 22:38
Walder Frey
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 22:41
A Rasiak nie był na statku pirackim? smiley Bo Victor był w celi na statku Freya przecież smiley

Frey zaczął niezdarnie strzepywać ser z ciała Marion, pomrukując przy tym swoje obleśne he he he. Spojrzał na jacka, gdy ten zjawił się przed nieskazitelnym obliczem kapitana. Co? A e tego... Masz rację. Frey postanowił doprowadzić się do porządku i znów przeobrazić się w złego kapitana. Marion jednak nadal go rozpraszała...

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 22:42
Jakiś gościu stojący obok Norringtona zaczął się masturbować. Popatrzył tam gdzie on patrzył - stała tam naga kobieta. Inna kobieta przeszła właśnie obok niego w dość wyzywający sposób. To piraci to tylko dziwki i rasiaki? Miałem o nich lepsze zdanie... James wypchnął Rasiaka za burtę, nie mógł patrzeć na to. Po chwili zaczął szukać wzrokiem kapitana piratów, może się dogadają.
Marion
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 22:46
Marion zaczęło podniecać gdy Frey strzepywał z niej ser. Wyobrażała sobie właśnie jak starzec ją posuwa. Wprost nie mogła się już tego doczekać. Przez chwilę zapomniała, że nie są sami i zaczęła się "zabawiać" dłońmi.

/Kurde... Zastawiałem się właśnie gdzie jest Rasiak i wyszło mi, że na statku kompanii smiley Zresztą zawsze mógł się teleportować smiley/
Edytowane przez Marion dnia 08-07-2011 22:49
Walder Frey
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 22:52
Frey podrapał się po głowie. Spojrzał na swoich "gości". Macie wybór, he. - powiedział i wciągnął smarki nosem. Możecie się do nas przyłączyć i stać sie częścią załogi, he. Jęśli odmówicie, będziecie naszymi więźniami. Frey zatarł ręce i oblizał wargi. Zaczął sobie wyobrażać, co mógłby zrobić z jeńcami...

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 22:53
- Kobieto, przestań. Poniżasz się. - Przemówiłam pełna satysfakcji. Dziewczyna sama nie wiedziała co robi. Dlaczego musieliśmy trafić akurat na taką straszną dziwkę?! To był cios poniżej pasa. Złapałam pierwszą lepszą szmatkę, podbiegłam do kobiety i okrywając ją przepchnęłam pod pokład, gdzie zamknęłam ją w jednej z kajut.
Ze złośliwym uśmieszkiem wróciłam na pokład i stanęłam tam, gdzie przedtem Ona.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 22:54
- Nie dołączymy do was, jesteście dewiantami - odpowiedział za wszystkich James.
Marion
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-07-2011 23:00
Marion posłuchała rady koleżanki z branży i ubrała się szybko, po czym wróciła na górę. - Wybaczcie - zagaiła spoglądając na pozostałych. Stanęła z boku i "puściła oczko" do starego Freya. Miała nadzieję, że odwiedzi ją wieczorem w jednej z kajut.
Strona 8 z 135 << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum