Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 17 2025 17:52:25 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 9
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny22:19:57
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 69 z 135 << < 66 67 68 69 70 71 72 > >>
Autor RE: Morze Karaibskie
Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 14:47
- No cóż.. Właściwie to tak.. -rzuciłem stojąc na przeciwko Elise. Widać było, że miała nadzieję, iż powiem coś odwrotnego. Była przestraszona, bała się mnie. Czy to wszystko co się wcześniej działo zamkniemy w pudełku tylko ze względu na moją przeszłość? O nie. -W sumie to czego ty się spodziewałaś? -wzruszyłem ramionami po czy dodałem szybko -.. ja nikogo nie zabiłem. Nikomu nie zrobiłem krzywdy.. -wiedziałem jedno, Jacob jest totalnym kretynem i już go nie lubię.

Edytowane przez Edmund dnia 30-07-2011 16:17
Wyślij Prywatną Wiadomość
Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 15:40
- Wiem, wierzę Ci. Po prostu myślałam... Byłeś miły i w ogóle... - zatrzymałam się na moment, próbując dobrać słowa. Nie chciałam, żeby sobie poszedł, bo zostanę sama, a nie chciałam już o nic prosić Jake'a. - Nieważne. Na tym statku i tak to wszystko się nie liczy. Może oboje o tym zapomnimy, hm? O pochodzeniu, naszym stanie społecznym i w ogóle...
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 15:51
Szalupa dobiła do brzegu. Juanita wyskoczyła na plażę i ruszyła przed siebie, w stronę dżungli. Zatrzymała się przez chwilkę przy wielkim dole Bernarda i odwróciła wzrok do Jacoba. - Gotowy na przygodę?
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Jack Sparrow
Użytkownik

Postać:
Jack Sparrow

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 15:56
Sparrow spojrzał przelotnie najpierw na Barbossę, zanim odpowiedział murzynowi, musiał starannie dobierać słowa, znał doskonale swojego starego przyjaciela Hectora, wiedział, że cokolwiek Jack powie, ten i tak będzie starał się to wykorzystać na swoją korzyść. Nie zrozumiał on też Denzila, gdy mówił o oddawaniu się, chyba go z kimś pomylił...
-Jestem kapitanem i obiecałem mojej załodze zdobyć skarby, jeśli te twoje koleżanki zaraz nie przyjdą to sami odpłyniemy. Tutaj jest miejsca na jeszcze 3 osoby, idź i poszukaj ludzi do szalupy - rozkazał murzynowi, w ten sposób Sparrow pozbył się kolejnej osoby do podziału skarbów, został mu jeszcze Barbarossa...

Ocelot
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 16:01
-Tak! Chodźmy szukać mojego skarbu! - zakrzyknął Forlan do Marion, mówiąc mojego skarbu miał na myśli Stokrotkę, o której ciągle myślał. Ruszył razem z Marion w stronę swojej kajuty, by wziąć odpowiedni ekwipunek...
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 16:08
W pokoju pojawiły się kolejne osoby. Eliot nie wiedziała czy powinna pokazać im mapę, czy lepiej nic nie mówić. Nagle Rasiak schylił się po nią, a po pokoju rozszedł się głos rudowłosej.
- Zostaw to! - powiedziała, ale było już za późno, bo Grzesiu miał w ręce cześć mapy. Eliot wyrwała mu z ręki papier, na szczęście tym razem go nie uszkadzając. - Zobacz co narobiłeś!
Jack Shitman
Użytkownik

Postać:
Jack

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 16:09

-Gdzie są skarby?! - zapytał się z pretensją w głosie Jack Juanity i Jacoba, dał sobie spokój z Hansem Barberem, nie miał ochoty już go ratować. Uznał, że lepiej dla niego będzie, jak zdobędzie skarby, dlatego wyruszył szalupą na wyspę, ludzie przestaną wtedy mówić na niego Shitman, uznają go za kogoś ważnego i odpowiedniego, by nimi liderować, bo Jack od dzieciństwa chciał być liderem jakiejś grupki.
Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 16:44
-Już dawno zapomniałem, dla mnie się to nie liczy. - burknąłem odgarniając włosy za uszy. Wysiliłem się na uśmiech i westchnąłem spoglądając na jej twarz -Chodźmy Elise, nie powinniśmy siedzieć tu, rozmawiać o smutnych sprawach, dołować się wzajemnie. Życie jest wspaniałe, jest tyle świetnych rzeczy do zrobienia! - powoli zaczynaliśmy iść w stronę górnego pokładu.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 16:48
Denzil wyszedł z szalupy, ale dla pewności wziął ze sobą oba wiosła, także Sparrow był unieruchomiony. Mężczyzna w końcu znalazł kobiety, które bawiły się jakąś biżuterią, a także jakimś świstkiem papieru wraz z Rasiakiem.
- Drogie Panie, kapitan wzywa do szalupy. Musimy już odpływać.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 17:19
Wyszliśmy na górę w nieco lepszych humorach. Już mieliśmy wsiadać do szalupy, kiedy zauważyłam, że Jake odpływa z jakąś kobietą. - Czekaj, stąd lepiej widać... - rzuciłam i wytężyłam wzrok. Moja ulubiona sukienka! Pocięta na strzępy! Nie mogłam uwierzyć. Zacisnęłam ręce w pięści i wycedziłam przez zęby: - Hipokryta!
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 17:44
Zostałam sama w kajucie. Myśli nie dawały mi spokoju. Odbijały się w środku niczym rój rozwścieczonych pszczół. Na dodatek każda z nich gryzła mnie zadając wewnętrzny ból. Teraz to tak na prawdę zrozumiałam. Nie mogłam się wiązać. Nie mogło zacząć mi zależeć. Nie mogłam! Zeszłam z łóżka i otworzywszy drzwi bezczelnie minęłam zasmuconego Seana. Nie miałam zamiaru z nim rozmawiać, przynajmniej do czasu. Weszłam na pokład wzrokiem szukając znajomej twarzy.
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 18:03
Wściekłość odmalowała się na mojej twarzy, kiedy ten idiota Grzesiu rozerwał naszą mapę. - Coś ty zrobił?! - krzyknęłam, patrząc na niego oskarżycielsko. Facet właśnie zniweczył naszą wielką szansę dostania się do skarbu. Chyba że... Bezceremonialnie wyrwałam drugą połowę mapy z rąk Rasiaka i przyłożyłam ją do tej, którą trzymała Eliot. - Chyba powinno być dobrze. - stwierdziłam w tej samej chwili, w której Denzil wparował do kajuty. Podniosłam na niego wzrok, marszcząc lekko czoło. - Powinniśmy komuś o tym wspominać? - rzuciła półgębkiem w strone Eliot.
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 18:26
- Tak... Myślę, że da się wszystko odczytać. - powiedziała rudowłosa przyglądając się złożonej z dwóch części mapie. - Myślę, że lepiej będzie jeśli nikomu nic nie powiemy. - uśmiechnęła się do Laury i schowała dwa kawałki papieru. Chwilę później pojawił się Denzil. - Tak, tak, już idziemy. - zwróciła się do niego, po chwil znów zerkając na biżuterię. - Spójrz jaki ten jest cudowny. - mrugnęła porozumiewawczo do Laury, wskazując na naszyjnik.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 18:35
A Bernard tak się rozkopał że aż się zakopał do pasa przez co miał skrępowane ruchy. Teraz zastanawiał co by tu zrobić aby się zbytnio nie narobić ale mimo wszystko opuścić ten dół i ruszyć na dalsze poszukiwania skarbu.

Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 18:37
Odruchowo spojrzałam na naszyjnik, który wskazała mi Eliot. - Och, taak... jest cudowny! - zapiałam, ze sztucznym entuzjazmem biorąc go do ręki. - Ten też weźmiemy. Tak, tak, już idziemy. - mruknęłam w stronę Denzila i trzymając w ręku naszyjnik skierowałam się na górny pokład, gdzie czekała na nas szalupa.
Hayden Abreem
Użytkownik

Postać:
Hayden Abreem

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 18:42
Siedziałem w szalupie i penetrowałem wzrokiem pokład, czekając aż wyjdzie na niego moja siostra. Zdjąłem z siebie torbę i wyciągnąłem z niego kilka papai. Wziąłem jedną do ust napawając się jej rozkosznym smakiem. Przymknąłem oczy i mruknąłem "przepyszne" z pełnymi ustami, więc słychać było tylko "pfepyssne'. Uśmiechnięty od ucha do ucha, rozsiadłem się wygodnie w szalupie.
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 18:47
Eliot wyszła z pokoju zabierając ze sobą plecak i szła podpokładowymi korytarzami, aż dotarła do schodków. Na pokładzie było mało osób, większość była teraz w szalupach lub dotarła już na wyspę. Rudowłosa ruszyła w stronę łódek.
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 18:53
Szłam powoli za Eliot, co jakiś czas zerkając na miejsce, w którym schowała mapy. Ryzykowne było powiedzenie o niej Jackowi, kto wie, jaka byłaby jego reakcja. - Ciekawe, czym właściwie jest ten skarb. - szepnęłam cicho do Eliot, upewniając się uprzednio, że nikt mnie nie usłyszy.
Elias Donne
Użytkownik

Postać:
Elias Donne

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 19:00
Kiedy ten chłoptaś Mar... Elenore posłał mi ostrzegawcze spojrzenie, odpłaciłem mu pięknym za nadobne. Może i byłem wszystkiemu winny, ale to przecież ona sama zdecydowała się wszystko mi wyznać, a potem upić się do nieprzytomności. Powolnym krokiem ruszyłem w stronę szalup, dzięki którym mieliśmy dopłynąć do jakiejś wyspy niedaleko. Niechętnie usiadłem obok jakiegoś faceta - schizofrenika - który właśnie ze smakiem konsumował papaję. Ciekawe, gdzie była ta jego siostrzyczka, którą zawsze miał ze sobą. Najwyraźniej dziewczyna w końcu znalazła trochę zdrowego rozsądku i postanowiła zostawić go trochę samemu sobie.

// Męczyła mnie ta trzecia osoba -.-
z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Hayden Abreem
Użytkownik

Postać:
Hayden Abreem

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-07-2011 19:03
Otworzyłem oczy i szybko pożarłem resztę papai, gdy na pokład wkroczyła moja siostrzyczka. Obserwowałem ją kątem oka, gdy szła za Eliot, co chwila zerkając nerwowo w stronę Eliot , jakby rudowłosa coś ukrywała. Coś ważnego, o czym nie powinien wiedzieć nikt więcej. Zmarszczyłem brwi, unosząc delikatnie kąciki ust. tak dobrze znałem swoją siostrę. Nie była wstanie nic przede mną ukryć.

EDIT: Zupełnie zignorowałem faceta, który dosiadł się do mojej szalupy.
Edytowane przez Hayden Abreem dnia 30-07-2011 19:05
Strona 69 z 135 << < 66 67 68 69 70 71 72 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum