Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 17 2025 17:54:04 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 5
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny22:21:36
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 67 z 135 << < 64 65 66 67 68 69 70 > >>
Autor RE: Morze Karaibskie
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 18:42
Mimo, że Denzil siedział już sobie spokojnie w szalupie, ruszyłam za dziewczynami, by pomóc im w zbieraniu zapasów żywności. Nigdy nie byłam jakoś szczególnie towarzyska, ale teraz, kiedy na widok własnego brata robiło mi się niedobrze, potrzebowałam po prostu zmian. Po wejściu do kuchni, w oczy od razu rzuciły mi się korale, trzymane przez Louise. - Znalazłyście to w kuchni? Nie znam się za bardzo na biżuterii, ale te wyglądają na dosyć drogie. - mruknęłam, podchodząc do nich.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 18:47
- Jake powiedział, że siedziałeś w więzieniu. - wypaliłam prosto z mostu i odsunęłam się od niego trochę, puszczając jednocześnie jego rękę. W sumie, to czego innego mogłam się spodziewać? Skoro znalazł się na statku, a wcześniej widziałam go tylko, kiedy śledził ludzi na przyjęciu, powinnam sobie zdawać sprawę, z kim się zadaję. Jednak przez ten cały czas był taki miły i chyba jako jedyny martwił się tu o mnie... - To prawda? - spytałam, patrząc na niego przestraszona.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Jack Sparrow
Użytkownik

Postać:
Jack Sparrow

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 18:55
Kapitan Sparrow też ruszył do szalupy, akurat tej, gdzie był już Denzil.
-Bierz wiosło w dłoń marynarzu, tak nakazuje kapitan. Dzięki mnie zdobędziesz skarby, ludzie zapomną o twoim kolorze skóry - rzekł do niego przyglądając się swojej nowej broni, Barbossa będzie niezadowolony, gdy odkryje że ma tępą broń, która wcześniej należała do Jack, a on sam teraz ma jego broń, która się nadawała do walki. Kapitan Sparrow był pewny, że napotkają na trudności.

Edytowane przez Jack Sparrow dnia 29-07-2011 18:56
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 18:58
- Tak, spakowałam tyle ile mogłam. - mruknęła w stronę blondynki, która zaczęła szperać w szufladach. Odwróciła się do niej, gdy coś znalazła.
- Są cudowne. - powiedziała z zachwytem, przyglądając się naszyjnikom. Stanęła tyłem i odgarnęła włosy, gdy Louise zaproponowała, że jeden z nich jej założy. - I jak? - zapytała. - Hej! Może weźmiemy też coś dla Laury? Spójrz na te. - wskazała ręka na korale. - Myślisz, że jej się spodobają? - zapytała, w momencie gdy weszła Laura. - Właśnie wybierałyśmy coś dla ciebie. Spójrz. Które ci się podobają?
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 19:03
Bernard tymczasem już wykopał dół na prawie metr, z którego z każdym momencie coraz mnie widać było Bernarda. Do skarbu się jednak jeszcze nie dokopał więc szukał dalej wiedziony rządzą zdobycia skarbu by powrócić wreszcie do domu.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 19:13
- Kapitanie, ale czekam jeszcze na 3 pasażerki.
Oczywiście jeśli Sparrow podtrzyma swoją decyzję to Denzil ruszy, trzeba słuchać przywódca. Tylko o co chodziło Jackowi z tym kolorem skóry...?

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 19:19
- No to w drogę - powiedziała do Jacoba i ruszyła na górny pokład. Większość osób była już w szalupach. Juanita zręcznie weszła do łódki i zajęła jedno z miejsc obok Kinga. - Masz szczęście. Może znajdziesz dla siebie jakąś ludożerczynię nadającą się na małżonkę. Zawsze można porozumiewać się na migi, a wegetarianizm też nie jest taki zły.
Hector Barbossa
Użytkownik

Postać:
Hector Barbossa

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 19:23
Barbossa zajął miejsce obok Jacka. Nie sprawdzał swojej broni, nie wiedział, że jest tempa. Jednak Hector zauważył broń, jaką miał Sparrow i bardzo ona mu przypominała jego szablę. Pirat zmarszczył brwi i zaczął kręcić palcem swoją bródkę, głęboko się zastanawiając. - Jack, czy to nie jest przypadkiem moja broń? Wygląda dokładnie jak moja szabla.
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 19:23
Posłałam Eliot pełen politowania uśmiech. - Ja? Błagam Cię. Wychowałam się w slumsach, nie zasługuję nawet na to, by posiadać jeden taki koralik. - powiedziałam cicho.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 29-07-2011 19:34
Czemu człowiek tak rzadko myśli o konsekwencjach swoich czynów? Wchodziłem do kajuty Rose, która nie była mi obojętna i trzeba się było naprawdę postarać by to co było między nami zepsuć. Chyba mi się to udało, niestety. Parzyliśmy tak teraz, ona w jeden kąt, a ja w drugi. Bez słowa. Nie chciałem jednak wychodzić i być teraz sam. Niepokojące były jednak odgłosy dochodzące z pokładu. Jakby się tam coś działo. - Słyszysz to? - przerwałem ciszę.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 19:34
- Nawzajem. Przy dobrych wiatrach może nawet Cię ogłoszą królową. Gdzieś słyszałem, że białych ludzi inaczej się traktuje. - obejrzałem się na ląd. - Naprawdę myślisz, że nie stać mnie na nic więcej?
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 19:35
- Nie przesadzaj. Każda dziewczyna zasługuje, żeby mieć coś takiego. - wskazała na biżuterię. - A ty w szczególności. - dodała, uśmiechając się do niej zachęcająco. - Odwróć się, pomogę ci je założyć. Będziesz wyglądła cudownie.
Jack Sparrow
Użytkownik

Postać:
Jack Sparrow

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 19:42
Sparrow nawet nie zwrócił uwagi na słowa Denzila, odkąd jest kapitanem nie miał zamiaru zawracać sobie głowy problemami z czarnuchami, Barbossą lub Jonesem. Na jego pech akurat tą szalupę musiał wybrać Hector, który już od razu zaczął go oskarżać o kradzież.
-To moja broń Hectorze, śmiesz zarzucić mi kłamstwo, ty znany kłamca?! Jestem twoim kapitanem, kapitan nie kłamie i nie oszukuje załogi, tym bardziej jej nie rozkrada w nocy gdy sobie śpi - akurat w chwili, gdy skończył mówić z jego kieszeni wypadły monety, Urugwajskie. - Moja kasa! - krzyknął i rzucił się, by je wszystkie pozbierać, musiał wymyślać kłamstwo na temat tego, jak je w uczciwy sposób zdobył.

Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 19:47
Wywróciłam teatralnie oczami i z rezygnacją odwróciłam się do Eliot plecami. Co ja wyprawiałam? Matka zawsze powtarzała mi "Nie bierz rzeczy od bogaczy, to Ci nie wyjdzie na dobre". Ciekawe, jak zareagowałby James widząc mnie w tych koralach. Zaraz, zaraz... jak zareaguje. Przecież właśnie za chwilę miałam je na sobie mieć.
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 20:31
Denzil podniósł jedną z monet - urugwajska!
- Skąd masz?
Bissessar spytał, ale już chyba znał prawdę. Sparrow tak jak Marion oddał się Urugwajczykom, zrobił im dobrze za trochę złota.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 20:49
Eliot zapięła korale na szyi Laury i stanęła przed nią.
- Wyglądasz przepięknie! - uśmiechnęła się do niej. - Zobaczmy co tu się jeszcze ukrywa. - otwierała kolejne szuflady, w których znajdowały się przeróżne błyskotki, aż dotarła do ostatniej. - Zamknięta? - szarpnęła mocniej, ale szuflada ani drgnęła.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 20:53
Obróciłam w palcach pustą już butelkę. Czułam się teraz inna, niedoceniona. Jakby ktoś wbił mi nóż w plecy. Jakby ktoś mnie wykorzystał; Zabrał to, co jest mi cenne. Moją godność, moje zaufanie. Olałam to, że do mnie gadał i obojętna wpatrywałam się w ścianę. - Możesz iść. - Powiedziałam nie zważając na to, co działo się na pokładzie.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 20:56
A Bernard kopał dalej lecz za nic w świecie nie mógł się do czegokolwiek wartościowego dokopać. A dół miał już niemal dwa metry.

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 21:01
- Ja nic nie myślę. - odpowiedziała do Kinga. Wyobraziła sobie Jacoba z jakąś półnagą dzikuską, ubraną jedynie w liście palmy. Mimowolnie się uśmiechnęła. - Tylko tym razem mnie nie chlap, bo znowu będziesz musiał mnie 'ratować'.
Hector Barbossa
Użytkownik

Postać:
Hector Barbossa

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 21:09
- Jack, nawet nie przeszło mi przez myśl, byś mógł kogoś okraść. Jesteś najbardziej uczciwym piratem, jakiego kiedykolwiek znałem. - odpowiedział, wyszczerzając swoje czarne zęby. Wtedy Jackowi wyleciały urugwajskie monety. Barbossa już był pewny, że to jego szabla. Ale nie mógł jej tak po prostu zabrać, bo Jack był tymczasowym kapitanem. - Jack, patrz co znalazłem! To Twoja ulubiona, stara szabla! Masz, zabierz ją sobie z powrotem, na pewno za nią tęskniłeś! - powiedział Barbossa, korzystając z nieuwagi Sparrowa zbierającego monety. Zabrał swoją szablę Jackowi i podsunął mu jego tępą broń.
Strona 67 z 135 << < 64 65 66 67 68 69 70 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum