Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 01 2024 00:18:16 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 4
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
muzyka
Ostatnio widziałem, ...
Alernatywna historia...
Co byś zrobił, gdyby...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Otherwoman 3 weeks
Lincoln 5 weeks
Flaku 7 weeks
Isabelle 9 weeks
Michal18 weeks
chlaaron26 weeks
mrOTHER29 weeks
Diego29 weeks
shimano35 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 66 z 135 << < 63 64 65 66 67 68 69 > >>
Autor RE: Morze Karaibskie
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 17:25
Rudowłosa szybko odnalazła kuchnię. Wszystko co wyglądało na dość świeże zgarniała do wcześniej znalezionego plecaka. Nie zajęło jej to dużo czasu, więc postanowiła jeszcze rozejrzeć się pod pokładem.
Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 17:31
Usiadłam na łóżku spuszczając nogi na podłogę. Spojrzałam na niego dalej trzymając butelkę w ręku. Coraz bardziej zaskakiwało mnie jego zachowanie. - Dlaczego tak uważasz? - Spytałam skołowana.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 17:34
- Skąd wiesz? A jak umrę w męczarniach na Twoich ramionach? - spytałem, unosząc brwi. Po chwili wróciłem wzrokiem do składu broni. - Czyli lubimy te same zabawki. Trzymaj.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 17:36
Ruszyłam za Eliot, po dłuższym czasie udało mi się znaleźć ją pod pokładem -Spakowałaś już jedzenie? -mruknęłam szukając czegoś przydatnego po kątach. Skoro był to statek urugwajskich przemytników musiało tu być wiele ciekawych rzeczy.. Zaczęłam otwierać stare szuflady i wyciągać z nich różności -Zobacz! -wskazałam wyciągając korale. Znałam się na takich błyskotkach, a te.. Były dużo warte. Uśmiechnęłam się do siebie i założyłam bursztynowe korale, podeszłam do rudowłosej i posłałam jej ciepły uśmiech -odwróć się, założę Ci.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 17:42
- Nie martw się. Będę Cię bronić. - odpowiedziała z zawadiackim uśmiechem. Zaczęła otwierać kolejne skrzynie, szukając czegoś dla siebie. Wyciągnęła zgrabną szablę, zrobioną proporcjonalnie do ręki Juanity. Dziewczyna machnęła nią kilka razy na próbę. Uśmiechnęła się do siebie. - To będzie idealne. A Ty znalazłeś coś?
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 17:45
Powoli podniosłam głowę. Po krótkiej wymianie zdań z Jacobem jakoś nie czułam się dobrze. On wiedział, co się święci. Przez cały ten czas zdążył się czegoś nauczyć. Kiedy jednak Sykes pojawił się na horyzoncie, coś znowu drgnęło. Jego słowa dotarły do mnie dopiero po chwili, tak samo jak po kilku sekundach zauważyłam jego wyciągniętą rękę. Powoli wsunęłam swoją dłoń w jego, podnosząc wzrok. - Idę, idę. - westchnęłam, spuszczając wzrok.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 29-07-2011 17:47
Spuściłem wzrok gdzieś w kąt kajuty. - Sam nie wiem, Rose. Wszystko ostatnio jest takie dziwne. Im częściej ze sobą jesteśmy, tym mniej rozmawiamy. A powinno być jakoś inaczej... - mówiłem z trudem składając wyrazy w zdania. - Wyobrażasz sobie co będzie za miesiąc albo dwa? Jak dopłyniemy do jakiegoś portu?

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 17:52
- Spadaj, sam potrafię to zrobić. Dzięki temu jeszcze żyję. - prychnąłem i zacząłem przebierać w broni. Wybrałem trochę bardziej masywną, choć nieco krótszą broń. Do tego wziąłem jeden pistolet i schowałem go za pasek spodni. - Gotowa? Wypadałoby jeszcze wziąć jakiś prowiant na drogę.
Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 17:52
-Coś jest nie tak? -zauważyłem, że była jakaś przybita. Chwyciłem ją za dłoń i podciągnąłem do siebie -Elise, coś się stało? Źle się czujesz? O co chodzi? -zaczynałem się martwić. Może trochę przesadzałem, ale czułem się odpowiedzialny za pannę King, traktowałem ją nie jak dobrą znajomą, nie też jak przyjaciółkę.. Raczej jak kobietę mego serca.. Przygryzłem dolną wargę i odgarnąłem kosmyk jej włosów zasłaniający wielkie brązowe oko.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 17:55
Zamyśliłam się wpatrując się w niego. To było zrozumiałe. Mnie wystarczała sama jego obecność; To, że jest przy mnie, ze mną. - Dobrze więc. Będzie jak chcesz. - Powiedziałam z trudem wydobywając głos z wnętrza. Wzięłam porządny łyk rumu i spojrzałam na Seana. - Jeśli tak będzie Ci lepiej...
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 18:00
Juanita zaczęła się zastanawiać, co zrobić ze swoją długą suknią. Bieganie i walka będzie utrudnione ze szmatami na nogach. Musiała coś z tym zrobić. Wzięła wielki nóż i oderwała kawał sukni, urywając materiał tuż nad kolanem. - Tak lepiej. Siostra się chyba nie obrazi za tą suknię - powiedziała, widząc wzrok Jacoba. - Chodźmy. Znajdziemy coś na górze do jedzenia.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 29-07-2011 18:02
Spojrzałem na Rose. - To nie mi ma być lepiej. Po prostu... zastanawiam się czy nie lepiej będzie jak czas pokaże co się dalej będzie działo. Przecież nie musimy się unikać. - powiedziałem i wyciągnąłem rękę by złapać ją za dłoń. Obawiałem się tego uczucia.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 18:09
Tymczasem do wyspy dopłynęła jedna z szalup na której to był Bernard. Szybko się z niej ulotnił i już po chwili zaczął kopać dół na plaży w nadziei, że znajdzie zaraz jakiś wielki skarb. Pierwszą rzeczą do jakiej się jednak dokopał była woda i poza muszelkami nic ciekawego Bernard nie znalazł. Nie patrząc na innych ruszył z łopatą między drzewa dżungli.

Elise
Użytkownik

Postać:
Elise King

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 18:14
Dreszcz przeszedł przez moje ciało. Zaczerwieniłam się lekko. Zawsze od adoratorów trzymałam się z daleka i takie sytuacje było mi obce. Szeroko otwartymi oczyma patrzyłam na dłoń mężczyzny poprawiającego mi włosy. - Sykes, jestem Ci wdzięczna, za to co dla mnie robisz, ale... - i co? Idę sobie? Gdzie niby? - Stop. Inaczej. - przewróciłam oczyma. - Widziałam się z Jacobem.
Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 18:20
- Twoim bratem.. -zmarszczyłem brwi. Nie podobał mi się jej ton, to oznaczało tylko jedno; kłopoty. Bałem się, że zaraz powie "Wybacz Sykes, ale nie możemy już ze sobą spędzać więcej czasu." obserwowałem jej każdy ruch - i co w związku z tym?

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 18:22
- Do jedzenia, mhm... - mruknąłem, nie odrywając wzroku od jej zgrabnych nóg. Kiedy patrzyła, udawałem, że mój wzrok utkwiony jest w suficie. Potem były schody. - Panie przodem! - zawołałem od razu i puściłem ją pierwszą, ciekawe czemu... Na moje nieszczęście zaraz potem pojawiły się przed nami drzwi kuchni. Weszliśmy do środka. Porwałem pierwszy lepszy plecak i zacząłem pakować bez słowa do niego jedzenie.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 18:30
- Skoro nie będzie Ci lepiej to dlaczego chcesz to zrobić? - Spytałam patrząc na jego wyciągniętą dłoń jakby z obrzydzeniem. Nie wiedziałam jak się mam zachować, co oznaczają jego słowa, jakie ma intencje. - Zresztą... - Ciągnęłam. - To, że ze sobą spaliśmy nie oznacza, że musimy trzymać się razem. - Szepnęłam patrząc gdzieś w kąt i biorąc ostatniego łyka rumu.
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 29-07-2011 18:34
Davy nawet nie zrozumiał słów Conana. Na pierwszy rzut oka można było się zorientować, że coś z nim nie tak. Jones nie czekając na nic opuścił szalupę i chwilę później rozglądał się już po nieznanym terenie.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 18:39
Denzil zastanawiał się kiedy i z czym wrócą dziewczyny. Czekając na to oglądał swoje paznokcie i nucił pirackie przyśpiewki.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Conan Balboa
Użytkownik

Postać:
Conan Balboa

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 18:40
Conan również wyszedł z szalupy i na nieszczęście Jonesa, Balboa ciągle za nim dreptał.
- Yyyyy... twarz! Gluty! Zwisa coś! Co to?
Strona 66 z 135 << < 63 64 65 66 67 68 69 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Flaku
08/08/2024 14:22
sraka

Umbastyczny
08/07/2024 19:28
jeszcze nie, ale widziałem, że dodałaś i na pewno przeczytam smiley

Otherwoman
08/07/2024 18:31
czytałeś ten niedołężny rozdział? smiley

Otherwoman
06/07/2024 19:17
ok, to pomyślę, jakby to miało wyglądać smiley Jak masz jakieś pomysły, to też możesz się podzielić smiley

Umbastyczny
06/07/2024 14:12
Spróbować można smiley

Archiwum