Autor |
RE: Morze Karaibskie |
Ala
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/ala[1378].jpg)
Postać: Mary Carraway
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 28-07-2011 20:26 |
|
|
Na twarzy rudowłosej pojawiła się emotka .
- Cały czas cię oszukiwał? - zapytała, a z niedowierzania przestał jej się plątać język. - Trzeba być skończonym idiotą, żeby oszukiwać własna siostrę. - dodała, w momencie, w którym podszedł do nich czarnoskóry. - Ekhym.. To jest Laura, to Louise. A to Denzil. - przedstawiła ich sobie. |
|
Autor |
Ocelot
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 28-07-2011 20:30 |
|
|
kto wie...![smiley](../images/smiley/shock.gif)
Forlan złapał za tyłek Stokrotki.
-O lol. |
|
Autor |
chlaaron
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2011 20:39 |
|
|
Nawet nie spoglądając na Seana pierwsze kroki skierowałam do którejkolwiek z kajut. Chciałam przespać się i wreszcie mieć spokój. W mojej głowie szumiało od nadmiaru wrażeń. Myślałam o tym, jak mogłam zostać tak potraktowana przez Denzila i Justine. Jak mogli mnie tak potraktować?! Wydawało mi się to skandaliczne, dodając do tego, że Sean nijak nie zareagował. Po drodze pod pokłam wzięłam z jednej ze skrzynek butelkę rumu i jak to zwykle w życiu bywa poszłam do kajuty się uchlać. |
|
Autor |
Elias Donne
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/elias[1345].png)
Postać: Elias Donne
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2011 20:49 |
|
|
Andzia nie wiedziala co na to napisac, dlatego Elias zwyczajnie podszedl do Elenore obdarzyl ja Eliasowym usciskiem. - Przepraszam, ja... nie zdawalem sobie sprawy... - powiedzial cicho.
Teraz to naprawde Carmelka mi kazala!![smiley](../images/smiley/shock.gif) |
|
Autor |
Andzia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/andzia[83].png)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2011 20:53 |
|
|
- Tak, oszukal mnie. Nie wiem, dlaczego to robil... - pokrecilam glowa z niedowierzaniem. Spojrzalam uwaznie na Denzila, ktorego przedstawila mi Eliot. Wydawal sie calkiem porzadnym czlowiekiem, chociaz kto tam wiedzial... Raptem zauwazylam Jacka shitmana, przechadzajacego sie po pokladzie. Mezczyzna stanowczo czegos szukal. - Heej, Juulian, juuuhuu! Czego tak szukasz? - spytalam, bezwiednie machajac do niego butelka rumu i rozlewajac ja na glowe Denzila. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/ed13[37].jpg)
Mistrz Gry
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 28-07-2011 20:56 |
|
|
- Rose... - chciałem coś jej powiedzieć, ale Rose nie zwróciła na mnie uwagi i udała się bezpośrednio do kajuty. Było mi głupio. Dlaczego tak biernie się zachowywałem wtedy gdy powinienem zdecydowanie reagować? Żeby wyglądało to tak, że mi nie zależy? Nie rozumiałem siebie i swojego zachowania. Ruszyłem za kobietą, ale po pewnym czasie się zatrzymałem, zdając sobie sprawę, że może lepiej będzie pozwolić dać jej od siebie odpocząć. Oparłem się plecami i głową o ścianę, czekając na jakąś błyskotliwą myśl.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|
Autor |
Stokrotka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/pamela[1131].jpg)
Postać: Linda Mallory
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2011 20:57 |
|
|
Stokrotka tylko czekała na ten ruch. Odwróciła się i spoliczkowała Chusa. - Ty obleśny zboczku! Ręce precz! - krzyknęła, pogroziła palcem i odwróciła się na pięcie. Ruszyła pewnym, szybkim krokiem pod pokład. Przy tym jej biust lekko się poruszał, jednak Stokrotka nie zwracała na to uwagi. Była za bardzo zdenerwowana. |
|
Autor |
Carmelka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/camp25[737].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2011 21:00 |
|
|
Ja Ci nic nie kazałam Andziu ![smiley](../images/smiley/grin.gif)
Stałam w Eliasowych objęciach, bardzo starając się powstrzymać, gdyż część mojego umysłu nadal na niego wściekła, bardzo chciała mu przywalić Margaretowo-Elenorowym sierpowym.
- Widziałam, ze mnie znajdziesz, ale teraz muszę wszystko przemyśleć. - powiedziawszy to, wyplątałam się z jego uscisku i uciekłam na dolny pokład, gzie usiadłam po drugiej stronie skrzyni z rumem, przy której leżał też nieprzytomny James, i tak jak on upiłam się do nieprzytomności.
Edytowane przez Carmelka dnia 29-07-2011 11:15 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/zrzut-ekranu-2019-05-22-o-14-1[70].png)
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2011 21:03 |
|
|
Wypiąłem dumnie pierś, a następnie skłoniłem szarmancko głowę. - Miło mi. - powiedziałem i zamyśliłem się na moment ściskając mocniej, ale nie boleśnie jej rękę. - Dalej nie rozumiem, po co się upiłaś. Wcześniej znałaś umiar. - dodałem, patrząc na nią z troską. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3347809[44].gif)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2011 21:15 |
|
|
- Ciekawość matką głupich. Chciałam zobaczyć, jak to jest. - odpowiedziała, potykając się o nierówną podłogę. Ból coraz bardziej pulsował jej w głowie, okropnie się czuła. - A Ty się na mnie wkurzyłeś, bo poszedłeś sobie. Dlaczego? |
|
Autor |
panda
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/zrzut-ekranu-2019-05-22-o-14-1[70].png)
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2011 21:27 |
|
|
- Ja się wkurzyłem? Wydawało Ci się... - bo przecież nie przyznałbym się do prawdy. - Ale trochę żałuję, że sobie wtedy poszedłem. Może teraz czułabyś się lepiej. |
|
Autor |
Arctic
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3347809[44].gif)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2011 21:29 |
|
|
- Widzisz, do jakiego stanu mnie doprowadziłeś? - odpowiedziała, spoglądając w jego oczy. Uśmiechnęła się słodko i opuściła wzrok. - To nie Twoja wina. Kiedyś musiało to się wydarzyć. Mam nauczkę. |
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/alf[49].png)
Postać: Żyd
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 28-07-2011 22:21 |
|
|
Jones po chwili zwątpienia znów wrócił do "działania". Nie mógł przecież okazywać swojej słabości w obecności załogi. Nadal wierzył w to, że będzie kapitanem tego statku. Musiał tylko coś wymyślić, żeby przechytrzyć i zdetronizować Sparrowa. Wstał więc na nogi i od razu powróciła mu pewność siebie. - Sparrow... - powiedział z przekąsem w stronę Jacka, po czym podszedł do niego. Oburzyły go słowa pirata, w których zasugerował, że Davy miałby myć pokład. To było wyjątkowe poniżenie jego osoby, co bardzo nie spodobało się Jonesowi. - Za niedługo ty będziesz latał ze szmatą... To tylko kwestia czasu... - szepnął mu na ucho, po czym uśmiechnął się szyderczo.
Edytowane przez Flaku dnia 28-07-2011 22:23 |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/55[18].jpg)
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2011 22:26 |
|
|
Bernard tymczasem czytał pamiętnik niejakiego Muslery. Gość myślał, że gra w coś o nazwie football i jest w tym całkiem dobry. Do tego niby prawie wygrał jakieś mistrzostwa świata i zakończył sukcesem Copa America - Czego to ludzie nie wymyślą - pomyślał Bernard po czym wstał, zamknął kajutę i ruszył na pokład porozglądać się.
|
|
Autor |
Marion
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2011 22:43 |
|
|
Marion w ostatniej chwili weszła z powrotem na statek, zanim ten odpłynął. Była zazdrosna o Chusa, gdy zobaczyła jak zaczął obmacywać jakąś blond zdzirę. Ruszyła więc pewnym krokiem w jego stronę. - Witaj mój tygrysku... Może pójdziemy na dół? - zapytała. W końcu miała przewagę. Była naga.
Edytowane przez Marion dnia 28-07-2011 22:46 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/izstl1[48].png)
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2011 22:50 |
|
|
Louise sobie usiadła przy barierce i zaczęła głęboko oddychać. Miała nadzieję, że minie jej złe samopoczucie.
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Mr Black
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/2uiabur[1352].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 28-07-2011 22:54 |
|
|
Tymczasem Grześ przechadzał się po statku w towarzystwie swojej laski i przypadkowo natknął się na "starego pryka". - Siema... Co tam masz? - zapytał Rasiak, wyrywając z ręki Bernarda pamiętnik, po czym próbował go czytać, jednak oczywiście Grześ nie posiadał takich umiejętności. - Eee... Co to za obrazki? - zapytał zdziwiony.
![](http://i.wp.pl/a/f/jpeg/20524/rasiak_470.jpeg)
/Lol... załóżmy, że pryk wziął ten pamiętnik ze sobą xD
Edytowane przez Mr Black dnia 28-07-2011 22:55 |
|
Autor |
adi1991
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/55[18].jpg)
Postać: Wojciech Janusz
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-07-2011 00:12 |
|
|
Bernard gdy ujrzał tego pokrakę Rasiaka strwożył się bardzo ale po chwili widząc, ze Grzegorza interesuje tylko pamiętnik powiedział:
- To pamiętnik niejakiego Muslery. Mówi o jakiejś dziwnej grze o nazwie football. Może Ci pomoże czegoś się nauczyć - Choć wydaje mi się, że jesteś na to zbyt głupi - dodał Bernard w myślach po czym uciekł szybko przed Rasiakiem na pokład zostawiając go sam na sam z pamiętnikiem.
|
|
Autor |
Mr Black
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/2uiabur[1352].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 29-07-2011 01:17 |
|
|
- Football? - zapytał retorycznie Grześ. Gdzieś już słyszał to słowo, albo nie słyszał, tylko z czymś mu się kojarzyło. Jednak nie wiedział z czym, albo nie pamiętał to co wiedział lub po prostu nie wiedział tego czego nie wiedział. W każdym bądź razie słowo to wzbudziło ciekawość Grzesia. Nie minęło nawet kilka sekund, a Bernarda już nie było. Rasiak obejrzał się tylko, po czym usiadł w kącie i zaczął przeglądać owy pamiętnik. |
|
Autor |
Lincoln
Mistrz Gry
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/ed13[37].jpg)
Mistrz Gry
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 29-07-2011 12:54 |
|
|
Po kilku lekkich uderzeniach głową o ścianę, podjąłem decyzję. Bez pukania wszedłem do kajuty Rose i bez słowa usiadłem na łóżku. Nie wiedziałem jak zacząć. - Rose, musimy porozmawiać... - w końcu wydusiłem z siebie.
4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
|
|