Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 17 2025 17:37:18 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny22:04:51
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 64 z 135 << < 61 62 63 64 65 66 67 > >>
Autor RE: Morze Karaibskie
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2011 20:26
Na twarzy rudowłosej pojawiła się emotka smiley.
- Cały czas cię oszukiwał? - zapytała, a z niedowierzania przestał jej się plątać język. - Trzeba być skończonym idiotą, żeby oszukiwać własna siostrę. - dodała, w momencie, w którym podszedł do nich czarnoskóry. - Ekhym.. To jest Laura, to Louise. A to Denzil. - przedstawiła ich sobie.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Ocelot
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2011 20:30
kto wie...smiley

Forlan złapał za tyłek Stokrotki.
-O lol.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2011 20:39
Nawet nie spoglądając na Seana pierwsze kroki skierowałam do którejkolwiek z kajut. Chciałam przespać się i wreszcie mieć spokój. W mojej głowie szumiało od nadmiaru wrażeń. Myślałam o tym, jak mogłam zostać tak potraktowana przez Denzila i Justine. Jak mogli mnie tak potraktować?! Wydawało mi się to skandaliczne, dodając do tego, że Sean nijak nie zareagował. Po drodze pod pokłam wzięłam z jednej ze skrzynek butelkę rumu i jak to zwykle w życiu bywa poszłam do kajuty się uchlać.
Elias Donne
Użytkownik

Postać:
Elias Donne

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2011 20:49
Andzia nie wiedziala co na to napisac, dlatego Elias zwyczajnie podszedl do Elenore obdarzyl ja Eliasowym usciskiem. - Przepraszam, ja... nie zdawalem sobie sprawy... - powiedzial cicho.

Teraz to naprawde Carmelka mi kazala!smiley
z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2011 20:53
- Tak, oszukal mnie. Nie wiem, dlaczego to robil... - pokrecilam glowa z niedowierzaniem. Spojrzalam uwaznie na Denzila, ktorego przedstawila mi Eliot. Wydawal sie calkiem porzadnym czlowiekiem, chociaz kto tam wiedzial... Raptem zauwazylam Jacka shitmana, przechadzajacego sie po pokladzie. Mezczyzna stanowczo czegos szukal. - Heej, Juulian, juuuhuu! Czego tak szukasz? - spytalam, bezwiednie machajac do niego butelka rumu i rozlewajac ja na glowe Denzila.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 28-07-2011 20:56
- Rose... - chciałem coś jej powiedzieć, ale Rose nie zwróciła na mnie uwagi i udała się bezpośrednio do kajuty. Było mi głupio. Dlaczego tak biernie się zachowywałem wtedy gdy powinienem zdecydowanie reagować? Żeby wyglądało to tak, że mi nie zależy? Nie rozumiałem siebie i swojego zachowania. Ruszyłem za kobietą, ale po pewnym czasie się zatrzymałem, zdając sobie sprawę, że może lepiej będzie pozwolić dać jej od siebie odpocząć. Oparłem się plecami i głową o ścianę, czekając na jakąś błyskotliwą myśl.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Stokrotka
Użytkownik

Postać:
Linda Mallory

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2011 20:57
Stokrotka tylko czekała na ten ruch. Odwróciła się i spoliczkowała Chusa. - Ty obleśny zboczku! Ręce precz! - krzyknęła, pogroziła palcem i odwróciła się na pięcie. Ruszyła pewnym, szybkim krokiem pod pokład. Przy tym jej biust lekko się poruszał, jednak Stokrotka nie zwracała na to uwagi. Była za bardzo zdenerwowana.
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2011 21:00
smiley Ja Ci nic nie kazałam Andziu smiley

Stałam w Eliasowych objęciach, bardzo starając się powstrzymać, gdyż część mojego umysłu nadal na niego wściekła, bardzo chciała mu przywalić Margaretowo-Elenorowym sierpowym.
- Widziałam, ze mnie znajdziesz, ale teraz muszę wszystko przemyśleć. - powiedziawszy to, wyplątałam się z jego uscisku i uciekłam na dolny pokład, gzie usiadłam po drugiej stronie skrzyni z rumem, przy której leżał też nieprzytomny James, i tak jak on upiłam się do nieprzytomności.

Edytowane przez Carmelka dnia 29-07-2011 11:15
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2011 21:03
Wypiąłem dumnie pierś, a następnie skłoniłem szarmancko głowę. - Miło mi. - powiedziałem i zamyśliłem się na moment ściskając mocniej, ale nie boleśnie jej rękę. - Dalej nie rozumiem, po co się upiłaś. Wcześniej znałaś umiar. - dodałem, patrząc na nią z troską.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2011 21:15
- Ciekawość matką głupich. Chciałam zobaczyć, jak to jest. - odpowiedziała, potykając się o nierówną podłogę. Ból coraz bardziej pulsował jej w głowie, okropnie się czuła. - A Ty się na mnie wkurzyłeś, bo poszedłeś sobie. Dlaczego?
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2011 21:27
- Ja się wkurzyłem? Wydawało Ci się... - bo przecież nie przyznałbym się do prawdy. - Ale trochę żałuję, że sobie wtedy poszedłem. Może teraz czułabyś się lepiej.
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2011 21:29
- Widzisz, do jakiego stanu mnie doprowadziłeś? - odpowiedziała, spoglądając w jego oczy. Uśmiechnęła się słodko i opuściła wzrok. - To nie Twoja wina. Kiedyś musiało to się wydarzyć. Mam nauczkę.
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 28-07-2011 22:21
Jones po chwili zwątpienia znów wrócił do "działania". Nie mógł przecież okazywać swojej słabości w obecności załogi. Nadal wierzył w to, że będzie kapitanem tego statku. Musiał tylko coś wymyślić, żeby przechytrzyć i zdetronizować Sparrowa. Wstał więc na nogi i od razu powróciła mu pewność siebie. - Sparrow... - powiedział z przekąsem w stronę Jacka, po czym podszedł do niego. Oburzyły go słowa pirata, w których zasugerował, że Davy miałby myć pokład. To było wyjątkowe poniżenie jego osoby, co bardzo nie spodobało się Jonesowi. - Za niedługo ty będziesz latał ze szmatą... To tylko kwestia czasu... - szepnął mu na ucho, po czym uśmiechnął się szyderczo.

Edytowane przez Flaku dnia 28-07-2011 22:23
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2011 22:26
Bernard tymczasem czytał pamiętnik niejakiego Muslery. Gość myślał, że gra w coś o nazwie football i jest w tym całkiem dobry. Do tego niby prawie wygrał jakieś mistrzostwa świata i zakończył sukcesem Copa America - Czego to ludzie nie wymyślą - pomyślał Bernard po czym wstał, zamknął kajutę i ruszył na pokład porozglądać się.

Marion
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2011 22:43
Marion w ostatniej chwili weszła z powrotem na statek, zanim ten odpłynął. Była zazdrosna o Chusa, gdy zobaczyła jak zaczął obmacywać jakąś blond zdzirę. Ruszyła więc pewnym krokiem w jego stronę. - Witaj mój tygrysku... Może pójdziemy na dół? - zapytała. W końcu miała przewagę. Była naga.
Edytowane przez Marion dnia 28-07-2011 22:46
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2011 22:50
Louise sobie usiadła przy barierce i zaczęła głęboko oddychać. Miała nadzieję, że minie jej złe samopoczucie.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Mr Black
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 28-07-2011 22:54
Tymczasem Grześ przechadzał się po statku w towarzystwie swojej laski i przypadkowo natknął się na "starego pryka". - Siema... Co tam masz? - zapytał Rasiak, wyrywając z ręki Bernarda pamiętnik, po czym próbował go czytać, jednak oczywiście Grześ nie posiadał takich umiejętności. - Eee... Co to za obrazki? - zapytał zdziwiony.

/Lol... załóżmy, że pryk wziął ten pamiętnik ze sobą xD
Edytowane przez Mr Black dnia 28-07-2011 22:55
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 00:12
Bernard gdy ujrzał tego pokrakę Rasiaka strwożył się bardzo ale po chwili widząc, ze Grzegorza interesuje tylko pamiętnik powiedział:

- To pamiętnik niejakiego Muslery. Mówi o jakiejś dziwnej grze o nazwie football. Może Ci pomoże czegoś się nauczyć - Choć wydaje mi się, że jesteś na to zbyt głupi - dodał Bernard w myślach po czym uciekł szybko przed Rasiakiem na pokład zostawiając go sam na sam z pamiętnikiem.

Mr Black
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-07-2011 01:17
- Football? - zapytał retorycznie Grześ. Gdzieś już słyszał to słowo, albo nie słyszał, tylko z czymś mu się kojarzyło. Jednak nie wiedział z czym, albo nie pamiętał to co wiedział lub po prostu nie wiedział tego czego nie wiedział. W każdym bądź razie słowo to wzbudziło ciekawość Grzesia. Nie minęło nawet kilka sekund, a Bernarda już nie było. Rasiak obejrzał się tylko, po czym usiadł w kącie i zaczął przeglądać owy pamiętnik.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 29-07-2011 12:54
Po kilku lekkich uderzeniach głową o ścianę, podjąłem decyzję. Bez pukania wszedłem do kajuty Rose i bez słowa usiadłem na łóżku. Nie wiedziałem jak zacząć. - Rose, musimy porozmawiać... - w końcu wydusiłem z siebie.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Strona 64 z 135 << < 61 62 63 64 65 66 67 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum