Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 17 2025 17:39:41 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 9
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny22:07:14
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 60 z 135 << < 57 58 59 60 61 62 63 > >>
Autor RE: Morze Karaibskie
Julian
Użytkownik

Postać:
Julian

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 16:46
Julian z tego wszystkiego zaczął płakać.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 16:53
Denzil postanowił wykorzystać sytuację i rzucił się w stronę Rose. Złapał ją za piersi i przytrzymywał.
- Ja ją przytrzymam, musimy je rozdzielić, niech ktoś łapie małą.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Justine Friday
Użytkownik

Postać:
Justine Friday

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 16:54
Justine odwróciła się na pięcie. Nie chciała patrzeć na kogoś tak wstrętnego jak Rose. Podeszła więc do Juliana i wytarła mu łzy i przytuliła go do siebie.
- Biedny chłopczyku, nie płacz.

Julian
Użytkownik

Postać:
Julian

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 17:05
Julian objął rączkami szyję Justine. - A zaśpiewasz mi coś? - zapytał przez łzy z nadzieją w głosie.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 17:10
- Spierdalaj zboczony czarnuchu! - Krzyknęłam odpychając jego ręce. Spojrzałam mu w twarz i walnęłam pięścią w policzek.
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 17:16
Rose posunęła się za daleko: nazwała Denzila czarnuchem.
- Przecież Cię tylko odciągałem, żebyś jej nie skrzywdziła, a Ty... Nie wierzę, że nazwałaś mnie tak jak tych brudasów.
Gdyby tylko Light nie była kobietą, rekiny bawiłyby się jej martwym ciałem.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Justine Friday
Użytkownik

Postać:
Justine Friday

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 17:18
Justine również objęła Juliana rękami. Wtedy zauważyła co Rose zrobiła Denzilowi i miała nadzieję, że mężczyzna ją za to pobiję, ale okazał się mięczakiem lub dżentelmenem....
- Zaśpiewam Ci Julianku, niech inni też posłuchają mego anielskiego głosu.

Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 17:58
Alhokol zamroczył mi umysł i sprawił, że cholernie kręciło mi się w głowie, ale mimo to potrafiłam skupić się na wychylającej się przez barierkę francuzce. - Lou... Louise! Yy... myślę, że to może być trochę za dużo, jak na ciebie. Ale wiesz, wymiotuj, śmiało! Na przykład na tego Urugwajczyka, tam na dole. - chwiejącą się dłonią wskazałam pływającego w wodzie mężczyznę.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 18:02
Spojrzałam na Laurę jak na wariatkę, no cóż tak się zachowywała. Wskazała mi Urugwajczyka na którego mam wymiotować (olol).. -Chyvba.. -złapałam się za brzuch i wykrzywiłam spoglądając na blondyneczkę -juyż mi leeepiej, o tak.. Zdecydowandie.. Lepaiej... -rzuciłam mrużąc oczy -ale to słooońce głośno razi, nie?

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Hayden Abreem
Użytkownik

Postać:
Hayden Abreem

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 19:26
Wziąłem od siostry butelkę rumu i pociągnąłem spory łyk. Wtedy to z dziewczętami zaczęły się dziać dziwne rzeczy, więc przerażony, że ktoś mógł dosypać czegoś do tego rumu, wyrzuciłem butelkę za burtę. Obserwowałem jak leci nad głowami Urugwajczyków, i w końcu uderza jednego prostu w tył głowy. Poszkodowany zanurkował pod wodę i już nie wypłynął. Przeżegnałem się szybko i rozejrzałem się po moich towarzyszkach. Jedna piękniejsza od drugiej, pomyślałem. Laura rzecz jasna była moją siostrą, więc jej nie brałem pod uwagę. Zresztą i tak była ładniejsza od Louise i Eliot razem wziętych. W przypływie zainteresowania, zacząłem oceniać, która z pań ma więcej wad, a która więcej zalet. Po chwili dodałem do rankingu równie piękną Juanitę, która poznałem w celi w Port Royal.
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 20:02
- Oo tak, bardzo głośno! - dla potwierdzenia tych słów, zakryłam sobie dłonią oczy w obronie przed jasnym światłem słonecznym. - No to jak ci lepiej, to dobrze, dobrze... Hej, James, co Ty wyprawiasz?! - krzyknęłam, wyciągając oskarżycielsko palec w stronę brata. Właśnie byłam świadkiem wyrzucenia przez niego butelki z rumem do morza. Skandal!
Elias Donne
Użytkownik

Postać:
Elias Donne

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 20:13
Elias wywrocil oczami, slyszac te mongolskie teorie na swoj temat. - Jesli juz jestes tak ciekawa, to szukam dla siebie kajuty i bynajmniej nie z powodow ktore tutaj podalas. - oznajmil beznamietnym tonem. - Skonczmy te dziecinade. Bo ja juz naprawde nie mam pojecia o co ci chodzi. Chcesz pomscic to, co zrobilem twojej siostrze? Dlaczego wiec zwyczajnie tego nie zrobisz? No i po co ta cala agresja? Nie mozemy po prostu... jakos dojsc do porozumienia? - uniosl wysoko brwi, przygladajac sie jej pytajaco.

// przepraszam za brak polskich znakow. Moja klawiatura znowu szwankujesmiley
z24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Hayden Abreem
Użytkownik

Postać:
Hayden Abreem

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 20:19
Spojrzałem zdezorientowany na siostrę.
- Sama popatrz co ten rum z wami zrobił! - odparłem, pokazując teatralnie ręką Louise i Eliot. - Zresztą i ty jesteś opita prawie do nieprzytomności. Jedzie od ciebie alkoholem na kilometr. Radziłbym ci sen i porządną kąpiel, siostrzyczko. I lepiej już nie pij. - mówiąc to, wyrwałem jej butelkę i roztrzaskałem z hukiem o pokład.
Vivianne
Użytkownik

Postać:
Vivianne Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 20:24
- Poszli sie opic... znowu. - stwierdzilam, popijajac sobie sok winogronowy, znaleziony przez Jaspera. Po tym co zdarzylo sie wczoraj wolalam nie dotykac nawet butelki z rumem, a co dopiero ja oproznic. - Hej? Moze pojdziemy na gorny poklad? Nie po to, zeby robic to co oni... po prostu... wyjsc na swieze powietrze. - usmiechnelam sie nieco nerwowo. Mialam nadzieje spotkac na gorze Sparrowa, choc Jasper niekoniecznie musial o tym wiedziec.

Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 20:29
- JAMES!!! Co ty wyprawiasz?! - wrzasnelam, zblizajac sie do brata, co jakis czas sie zataczajac. Na mojej twarzy wymalowana byla furia, ktora wlasnie mialam zamiar rozladowac poprzez zlojenie tylka Jamesowi. - A wiesz co? Nie! Wezme sobie... - chwycilam w obie dlonie kolejna butelke rumu .. TO i bede pila! - na potwierdzenie tych slow upilam kolejny potezny lyk trunku.
Edytowane przez Andzia dnia 26-07-2011 20:29
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 20:43
Spiorunowałam go wzrokiem, po czym zerknęłam za siebie. Elias wydał mi się w tym momencie dziwnie spokojny.
- Czasami czyjeś krzywdy bolą nas mocniej, gdy są także i nasze. - mruknęłam cicho i odwróciłam się do niego tyłem. - Długo cię szukałam. Ale okazuje się, że jesteś ślepy, Liasie. - dodałam jeszcze na odchodnym nawet na niego nie patrząc. Ruszyłam wolno na górny pokład. Moja złość ulotniła się równie szybko jak pojawiła się wtedy na Tortudze. Teraz pozostał tylko głęboki żal. Elias widocznie dorósł. Nie był już taki jak kiedyś. Skłonny do zabaw w prześladowania, romanse i różnorakie intrygi. Chociaż co do tego drugiego nie miałam pewności. Czułam, że muszę wszystko jeszcze raz przemyśleć.

Ginewra
Użytkownik

Postać:
Ginewra Bloom

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 20:50
Skinąłem niechętnie głową i wziąwszy jeszcze po jednej butelce soku dla mnie i Vivanne, otworzyłem przed nią drzwi na korytarz. Wyszliśmy na górny pokład, gdzie od razu poczułem na swojej twarzy mocny powiew wiatru. W dodatku pięknie mierzwił on włosy mojej towarzyszce. Rozejrzałem się po pokładzie i zobaczyłem ponownie tę grupkę, która wcześniej wtargnęła do kuchni i zjadła moja papugę. Dziewczęta były jeszcze bardziej nawalone, delikatnie mówiąc, niż wcześniej, a chłopak słusznie próbował zabrać im trunek. Zaśmiałem się i podszedłem do barierki na sterburcie.

Moc: Wampir
Hayden Abreem
Użytkownik

Postać:
Hayden Abreem

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 20:54
Zrezygnowany wywróciłem tylko oczami i oparłem się o barierkę obok Louise.
- Powiedz mi proszę, że ty nie będziesz tyle piła, co moja ukochana siostrzyczka Laura. - zagadnąłem z łobuzerskim uśmiechem. Nie zdawałem sobie sprawy, że w dole trwa orgia Urugwajczyków.
Ala
Użytkownik

Postać:
Mary Carraway

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 21:30
Rudowłosej butelka wypadła z ręki, rozbijając się o pokład. Zakręciło jej się w głowie i gdyby nie to, że stała podpierając się o burtę przewróciłaby się.
- Nieee dobrze mi. - wybełkotała. Zachwiała się po raz kolejny, ale utrzymała równowagę, potrącając lekko Laurę.
Hayden Abreem
Użytkownik

Postać:
Hayden Abreem

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 26-07-2011 21:58
Widząc, ze coś złego, dzieje się z Eliot, natychmiast do niej podbiegłem. Złapałem ją akurat w chwili, gdy potknęła się o stopę Laury i gdyby nie ja, runęłaby na ziemie.
- Powinnaś się położyć. Co ty na to, El? - zapytałem troskliwie, po czym posłałem siostrze spojrzenie znaczące : A nie mówiłem?
Strona 60 z 135 << < 57 58 59 60 61 62 63 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum