Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 01 2024 00:29:30 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 4
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
muzyka
Ostatnio widziałem, ...
Alernatywna historia...
Co byś zrobił, gdyby...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Otherwoman 3 weeks
Lincoln 5 weeks
Flaku 7 weeks
Isabelle 9 weeks
Michal18 weeks
chlaaron26 weeks
mrOTHER29 weeks
Diego29 weeks
shimano35 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 6 z 135 << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Autor RE: Morze Karaibskie
William Turner
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-07-2011 20:35
Will zostawił Rasiaka, gdy zobaczył Davy'ego Jonesa. Zaszedł go od tyłu i przystawił szpadę do ucha. Boisz się śmierci? - zacytował mackowatego.

Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-07-2011 21:19
Większość oficerów została zabita przez piratów, dlatego ja, Eliot i reszta mieliśmy ogromne szczęście, że nadal pozostawaliśmy żywi. Razem z dziewczyną szukałyśmy jakiegoś bezpiecznego miejsca do ukrycia. Przed oczami nadal miałam scenę, w której Eliot, popchnięta wpadła do wody. To wszystko przez tego pirata(ale jakiego przystojnegosmiley), który chciał wziąć nas w niewolę. - Uważam, że to nie ma sensu... Może po prostu wróćmy na pokład? - zaproponowałam i nie czekając na jej odpowiedź ruszyłam w stronę walczących piratów i członków załogi HMS Dauntless.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Vivianne
Użytkownik

Postać:
Vivianne Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-07-2011 21:29
Choć na drugim statku trwała zacięta walka, ja nie miałam ochoty brać w tym udziału. Mając nadzieję, że kapitan tego nie zauważy, przemykałam gdzieś jak cicha myszka po pokładzie 'Outlaws Revenge. Nagle moją uwagę przykuł jakiś dziwny mężczyzna (Victor), zamykający się w jednej z cel. Początkowo zaskoczył mnie jego kolor włosów. Mój był zupełnie identyczny, co do tego nie było żadnych wątpliwości. Przyglądałam się mu jeszcze przez chwilę w zamyśleniu, nim otworzyłam usta. - Przepraszam... co pan robi? - dziwiło mnie to, że sam zamyka się w celi. Prawdopodobnie był szaleńcem z brytyjskiego statku.

Victor
Użytkownik

Postać:
Victor

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-07-2011 21:45
Jak to co? Porwaliście mnie! - Victor pokazał dziewczynie kajdany. Jestem królem, a wy mnie porwaliście! - zaczął mówić, jak opętany, robiąc przy tym taką minę:

Vivianne
Użytkownik

Postać:
Vivianne Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-07-2011 21:54
Uniosłam wysoko brwi. Ten facet rzeczywiście był szaleńcem i gadał od rzeczy. - Mhmm, no dobrze... Na twoim miejscu wolałabym stąd uciec, tutaj nie czeka cię królewskie życie. - dodałam szeptem, uśmiechając się współczująco. - Chyba powiem kapitanowi, że mamy króla... - mruknęłam pod nosem, pewna, że mnie usłyszał.

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-07-2011 22:25
Norrington zdjął z siebie Davy'ego Jonesa i go zabił i kazał wypierdalać i zagrał z nim w szachy i klepnął go w tyłek i powiedział do niego:
- Odejdź, Mackowaty - i wycelował w niego szablę.
Victor
Użytkownik

Postać:
Victor

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-07-2011 22:25
O ta! Tak mu powiedz. - Victor oczywiście usłyszał. Zaczął chodzić po celi. Kiedy zaczną spisywać historię moich rządów, zaczną od dzisiaj. - uśmiechnął się pod nosem i spojrzał na Vivianne tak:

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 06-07-2011 22:33
Nagle Davy zorientował się, że został zaatakowany z dwóch stron. O ile mógł się spodziewać odwetu ze strony Jamesa, o tyle obecność Turnera była nade zaskakująca. - Nie macie szans... - powtórzył się z ironicznym uśmieszkiem na twarzy. Czekał na ruch z ich strony.

Edytowane przez Flaku dnia 06-07-2011 22:34
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-07-2011 22:43
Rose tymczasem przyglądała się trójce mężczyzn. Jeden z nich wydawał jej się strasznie seksowny i gdyby nie okoliczności, z pewnością podeszłaby do niego i użyła swojego uroku, by okręcić Go sobie wokół palca.
- Mmmmm... - Mruknęła oblizując górną wargę.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Walder Frey
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-07-2011 23:00
W chwili, gdy Rose oblizywała usta, stanął przed nią Frey. Sądził, że to na jego widok, w końcu nie od dziś wiadomo, jakim był pogromcą dziewic w swoim czasie. He he - zaśmiał się obleśnie i klepnął dziewczynę w tyłek.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-07-2011 23:12
- O, paskudo! - Wykrzyknęłam, zmierzyłam starucha wzrokiem i odeszłam parę centymetrów dalej mierząc starca wzrokiem. - Czyżby pan nie miał nic innego do roboty? - Spytałam lekceważąc Go i na niego nie patrząc.
Miałabym ślinić się do jakiegoś starego dewianta? O nie, ani mi się śni!
Dalej wgapiałam się w trójkę mężczyzn.

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-07-2011 23:40
Selena w końcu doszła do steru na statku Sztywniaków. Niestety nie chciał drgnąć w żadną stronę, był czymś zablokowany. Selena wiedziała co robić, wystarczy przygrzmocić w niego czymś ciężkim, na przykład kowadłem. Wadliwy ster zdarzył jej się już wcześniej, gdy pływała po Bałtyku. Przeklinając pod nosem Niemców (potrafiła rozpoznać, że ten statek to ich dzieło, oni zawsze musieli coś zepsuć) udała się pod podkład w poszukiwaniu odpowiedniego przedmiotu.

Edytowane przez Amelia dnia 06-07-2011 23:42
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-07-2011 23:40
James Norrington zamachnął szablą i pozbawił Jonesa paru macek.
- Wynocha stworze!
Walder Frey
Użytkownik

Postać:
NPC

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-07-2011 23:45
Stary Frey bezwstydnie dale gapił się na dziewczynę. Nie wierzył, by dziewczyna pogardzała samym kapitanem. Będzie musiał zaprosić ja do swojej kajuty i poczęstować spleśniałym serem. A może nawet taraz uda mu się ją poderwać. Podszedł do Rose i wyciągnął w jej stronę kanapkę, uśmiechając się lubieżnie.

Krzesuo
Użytkownik

Postać:
Alvaro Silla

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-07-2011 23:52
Gdy "król" uciekł, Krzesło się ucieszył. Poinformował Mercera, że idzie szorować podłogi, tak naprawdę pobiegł do swojego pokoju, w końcu będzie mógł się ogolić. Gdy doprowadzi się do porządku, nikt nie oskarży go o bycie dewiantem a Mercer nawet skreśli do z listy. Alvaro był tak podekscytowany, że pędził jak burza przez korytarz.
Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-07-2011 23:58
Uciekając ze swojej celi wpadłem na najpiękniejszą kobietę na świecie. Okazała się zakonnicą o latynoskiej urodzie ale.. cóż z tego! Habit mi w niczym nie przeszkadzał. Cmoknąłem ją w gorące usta smiley i pobiegłem dalej..

Mr Black
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-07-2011 00:08
Tymczasem Grześ został sam. Nie było już ani prykowatego Bernarda, ani tego drugiego pedała. Rasiak poszedł dalej. Jego cel był niezmienny: znaleźć właściciela laski. Grześ lubił mieć cel. Właściwie prawie nigdy go nie miał, więc to był w pewnym sensie jego intelektualny postęp. Lepsze jest mieć cel niż szwendać się bez celu. Nie minęło kilka minut, a Rasiak znalazł w końcu "pedziowatego blodaska". Siedział on w celi, ale Rasiaka wcale to nie dziwiło. W końcu siedzenie w celi to całkiem fajna sprawa, przynajmniej dla niego. Obok niego stała jeszcze jakaś dziewka, ale to nie było w tym momencie istotne. - Witaj! - rzekł Grześ. - Przyszedłem oddać Ci twoją laskę - powiedział ze szczerym uśmiechem na twarzy. Rasiak lubił robić dobre uczynki, a ten za takowy uważał.
Edytowane przez Mr Black dnia 07-07-2011 00:09
Victor
Użytkownik

Postać:
Victor

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-07-2011 00:31
Victor spojrzał na Rasiaka:

Pomyślał, ze to koniec. Przysłali tutaj tego zboka, żeby go torturować. Poddaje się! Wszystko powiem, tylko zabierzcie TO stąd! Dla Victora Rasiak nie był nawet godzien miana człowieka. A już na pewno nie był on Anglikiem.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-07-2011 11:04
Bernard tymczasem nadal siedział na armacie i obserwował ten cały rozgardiasz wokół niego. Działo się wiele ale jak Bernard zauważył był on ze względu na swój wiek nie warty uwagi i to mu pasowało gdyż nawet mu się już nie chciało walczyć z piratami. Siedział więc spokojny na armacie i rozmyślał nad losem swoim oraz tych ludzi, których piraci zabiorą na swój statek.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-07-2011 11:46
Spojrzałam na kanapkę, którą nawet nie chcę wiedzieć gdzie trzymał ten starzec. Obrzydliwa była z każdej strony. Trąciłam ją ręką, odwróciłam się i odeszłam już nie centymetr dalej lecz parę metrów.
Nie patrząc na Frey'a stanęłam obok steru i dalej obserwowałam przystojnego mężczyznę.

Strona 6 z 135 << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Flaku
08/08/2024 14:22
sraka

Umbastyczny
08/07/2024 19:28
jeszcze nie, ale widziałem, że dodałaś i na pewno przeczytam smiley

Otherwoman
08/07/2024 18:31
czytałeś ten niedołężny rozdział? smiley

Otherwoman
06/07/2024 19:17
ok, to pomyślę, jakby to miało wyglądać smiley Jak masz jakieś pomysły, to też możesz się podzielić smiley

Umbastyczny
06/07/2024 14:12
Spróbować można smiley

Archiwum