Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 07:44:59 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 5
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny11:22:55
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14,5:Piraci - Archiwum | Ocean Przygody
Strona 6 z 29 << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Autor RE: Port Royal
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:17
- To zaszczyt pana poznać panie Norrington. - Podałam bladziutką dłoń komodorowi Norringtonowi, by mógł ją pocałować po czym spojrzałam na jego twarz. Bardzo rozsądnie zrobił, że przyszedł przeprosić za tamtego człowieka - Zgadzam się z panem. Nie mogę uwierzyć, że ten mężczyzna miał czelność tutaj wejść, a do tego pana okraść. Mam nadzieję, że zostanie porządnie ukarany.. - uśmiechnęłam się delikatnie po czym upiłam łyk wina.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Wyślij Prywatną Wiadomość
Sam
Użytkownik

Postać:
Sam

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:18
-Co zrobiłem? - zapytał totalnie zaskoczony Sam, jeszcze bardziej się zdziwił, gdy zobaczył Roberta w rynsztoku. Nie był świadomy tego, że to przez niego on tam trafił. -Ja głodny jestem a ty w rynsztoku się kąpiesz? Ty nie masz domu! Nie masz jedzenia! Jesteś dewiantem! - oskarżył chłopak Blacka, czuł się oszukany przez ten pełen dewiantów świat. Jego Pan miał rację. Trzymaj się z dala od dewiantów bo dostaniesz laską w głowę tak mówił, uderzył go jeszcze wtedy w głowę, by dodać efektu swojej wypowiedzi.
Robert Black
Użytkownik

Postać:
Robert Black

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:21
- Jesteś okrutny!
Black bał się o swoje życie, ale nagle w rynsztoku wyczuł ręką coś miękkiego i włochatego. Z obrzydzeniem i strachem podniósł martwego szczura i cisnął nim w Sama.
- Smacznego!
Chłopak wstał i ze łzami w oczach czekał na rękację mężczyzny.

Edmund
Użytkownik

Postać:
Sykes

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:22
- Taak, wygląda smakowicie co? - puściłem oczko do szaleńca po czym wróciłem do nawoływania psa, ten jednak niestety nie reagował, cholera!

/zet wumsmiley/
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:23
- Tak, z pewnością zostanie ukarany... - powiedział kobiecie. Zaproponował jej, żeby usiedli i tak zrobili. - Cieszę się, że przyjęła pani moje zaproszenie. Podróż przez Atlantyk chyba nie była problemem? - spytał, również zamaczając usta w winie i poprawiając kapelusz.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:25
To było doprawdy niewiarygodne, że mój ukochany braciszek znowu gdzieś zniknął. Na próżno było przeszukiwanie całego Port Royal. Zawsze tak się działo, kiedy choćby na minutkę spuściłam go z oka. W dodatku podczas poszukiwań zaczepił mnie jakiś właściciel zapyziałej spelunki, prosząc o zwrot pieniędzy. Znowu się zapożyczał. Nie patrzyłam nawet na dziwne informacje, obklejone w całym mieście. Podobno odbywał się jakiś bankiet, organizowany przez Norringtona, na który wstęp mieli tylko ci z wyższych sfer. Ponieważ samotne szukanie Jamesa nieco mnie znużyło, ruszyłam w stronę jakichś podejrzanych ludzi. Dwóch dzieciaków : jeden był gruby, a drugi miał dziwnie ulizane włosy, no i dwójka dorosłych. Może okażą się rozsądni, w co szczerze wątpiłam. - Witam. - skłoniłam lekko głowę na powitanie. - Przepraszam, że przeszkadzam, ale czy nie widzieliście może niewysokiego bruneta, dziwnie ubranego? Może ktoś wspominał tutaj o stadionach na euro i książkach pisanych przez J.K Rowling? - doskonale zdawałam sobie sprawę z tego, że wychodzę na głupią, ale przecież brat sam z opresji nie wyjdzie.
Voldi
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:33
Voldi wypuścił z pyska klucze, zostawiając je obok dziewczyny, która chyba była w szoku po jackface'e Jacka. Ruszył w stronę Sykasa, merdając wesoło ogonem, zaczął szczekać gdy obok przyjaznej twarzy faceta zobaczył mordę Jacka.
Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:36
- J.K Rowling? Mówisz o tej starej, spróchniałej babulince co to okupuje pobliską tawernę i opowiada wszystkim o jakiejś magicznej różdżce?- spytałam zaskoczona, wychodząc zza rogu. W ręce trzymałam 5 ogłoszeń o dobrze płatnej pracy, których w mieście były całe setki. Miałam zamiar wszystkie je pozdzierać. Wtedy będą większe szansę, że mnie wybiorą. To był chytry plan... ale jakże dobry plan. Uśmiechnęłam się pod nosem, ewidentnie zadowolona ze swojego planu.

' target='_blank'>

Edytowane przez Muminka dnia 29-06-2011 21:37
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:40
Spojrzałam zdziwiona na blondynkę, która właśnie wyszła zza rogu. - Eeee... z tego co pamiętam to J.K Rowling faktycznie jest powiązana z jakimiś różdżkami, ale nie. Chodzi o mojego brata, Jamesa! Opowiada innym różne historie i poprzez to jest w tym mieście rozpoznawany. Chyba - dodałam mrukliwym tonem. Moją uwagę przykuły dziwne karteczki, które trzymała w ręku kobieta. - Hej, a co Ty tam masz? - spytałam, czujnie marszcząc brwi.
Hayden Abreem
Użytkownik

Postać:
Hayden Abreem

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:42
Siedziałem wpatrując się jak zaczarowany, przez Dumbledore'a, w Miśka.
Wtem wyczułem silne wibracje mocy. To moja siostra. Zbliżała się. Szukała mnie. Była na mnie zła.
~~ Laura... , zawołałem ją w myślach. Wiedziałem jednak, że mnie nie usłyszy. Jej umysł był zamknięty, a moc nie wyzwolona. Podeszlem więc do okna i wydarłem sie na całe gardło.
- Laaaaaauuuuurrrraaaa!
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:45
Usiadłam posłusznie na srebrnym krześle obok Norringtona i spojrzałam na mężczyznę- Jak mogłabym odmówić? Francuskie statki są bardzo wygodne, dlatego podróż była przyjemna miło, że pan pyta. Miałam okazję zachwycać się pięknem oceanu..- napiłam się wina, od którego powolutku dostawałam rumieńców na bladych policzkach - Gratuluję stopnia Komodora, zasłużył pan na to.

-Penelope Widmore

Muminka
Użytkownik

Postać:
Unnur Þorbjörg Gunnarsdóttir

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:49
- Co co jest?!- pisnęłam, kręcąc się dookoła własnej osi- to to jest?- spytałam udając totalne zaskoczenie, jednocześnie gniotłam karteczki z tyłu za plecami- to takie zwykłe wiesz... yyy... serwetki... wchłaniają wilgoć w tym wilgotnym jak rozmrożona papaja mieście. Tak! Dokładnie!- krzyknęłam na koniec triumfalnie, uważając, że pięknie wybrnęłam z sytuacji.
- Jestem Phoebe- chciałam podać rękę, ale obie chowałam z tyłu za plecami więc skinęłam głową.

' target='_blank'>
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:50
Zauważył rumieńce na policzkach kobiety. Uśmiechnął się, ale tylko w myślach.
- Tak, dziękuję. Co do zachwytu nad pięknem oceanu... Chciałbym teraz wyjawić faktyczny powód zapraszania panny tutaj. Mógłbym? - spytał.
Victor
Użytkownik

Postać:
Victor

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:50
Victor wypatrzył komodora i pokuśtykał w jego stronę. Komodorze. Kiedy ogłosi pan tę ważną wiadomosć? - zapytał bez żadnych wstępów. Nie mógł się doczekać, gdy dostanie wreszcie swoją koronę. Hm...? - przysunął swoją twarz do twarzy Norringotna. Zrobił taki ruch, jakby chciał go uderzyć laską, lecz w porę spostrzegł się, że przecież nie rozmawia z Samem, tylko komdorem.

Edytowane przez Victor dnia 29-06-2011 21:51
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:55
edit :
Jakoś nie bardzo dowierzałam tej całej Phoebe, bo skąd mogła mieć takie serwetki? Pozostawiłam to jednak jej własnemu sumieniu. - Laura. - rzuciłam w jej stronę. W tym samym momencie doszedł mnie dziwnie stłumiony krzyk, który brzmiał nieco jak "Aurghaaaa". Ja jednak znałam swojego brata i jego wrzaski na tyle dobrze, że w promieniu kilometra usłyszałabym ten głos. - To on... Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaames!! - krzyknęłam, puszczając się biegiem w stronę źródła głosu - Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy! - krzyknęłam w stronę dziwnej Phoebe. Byłam już dobrze wyszkolona w biegu, gdyż nieraz musiałam gonić uciekającego Jamesa. Zahamowałam gwałtownie pod obskurnymi murami więzienia. - O nie... - jęknęłam cicho, wznosząc wzrok ku górze. Przez mały otwór, poprzedzielany kratami, wystawała ręka i kawałek twarz mojego brata. - W co ty żeś się wpakował?!
Hayden Abreem
Użytkownik

Postać:
Hayden Abreem

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 21:55
- Laura! - krzyknąłem zadowolony. - Nie wiem co tu robię. Obudziłem się w celi. Powiedzieli mi, że jestem jakimś schizofrenikiem! Cóż za bzdury! - prychnąłem. - Lauro! Uratujesz mnie, siostrzyczko?
William Turner
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 22:00
Udało się. Podważona krata z brzękiem spadła na podłogę. Nie mająca oparacia deska od ławki przekręciła się i uderzyła Willa w czoło, niczym nadepnięte grabie. Nieco oszołomiony zamrugał powiekami. Zostałem napadnięty! - wykrzynął i sięgnął po szablę, lecz trafił na próżnię. Została skonfiskowana razem z resztą jego rzeczy.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 22:01
- Ależ proszę- wprost nie mogłam doczekać się odpowiedzi komodora. Ciekawa byłam po co takiego zaprosił to towarzystwo, wtem przeszkodził nam jakiś blondyn. Miał włosy podobne do moich i również ładne, delikatne rysy twarzy..

-Penelope Widmore

Lion
Użytkownik

Postać:
shimano

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 22:04
//jazeera, ty zawsze piszesz ".." zamiast "..." ?smiley//

Nagle napatoczył się jakiś gościu.
- Właśnie miałem to zrobić - powiedział James niemiłym tonem. - Więc chciałem zaprosić was na rejs moim nowym statkiem, HMS Dauntless. Za jakieś dwa dni wyruszymy, nie wiem ile potrwa, możemy opłynąć wyspę. Co wy na to? - spytał. Muszą się zgodzić...
Hayden Abreem
Użytkownik

Postać:
Hayden Abreem

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-06-2011 22:05
Wtem bliźniak abrozyjnego gościa podważył kraty.
- Siostro, czekaj tam na mnie! - krzyknąłem i razem z Bliźniakiem wybiegłem z celi. Najpierw, przed ucieczką, uwolniłem rzecz jasna moja ukochaną i pobawiłem się z Miśkiem. Następnie wybiegłem z więzienia i wypadłem na ulicę prosto w ramiona siostruni.
Strona 6 z 29 << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum