Opis: Możliwe, że go znacie. Może mignął Wam przed oczyma młody mężczyzna o zawadiackim uśmiechu i uwodzicielskim spojrzeniu. Bez znaczenia, czy to była zabawa w chłopskiej karczmie, przemarsz wojska przez miasto, albo koncert orkiestry J. Haydna. To na pewno on. Jake'a znają wszyscy. Głównie z tego, że jest jednym z tych, którzy biorą z życia ile tylko się da. Jako syn angielskiego lorda prawie nic, a już szczególnie pieniądze nie są w stanie go zatrzymać. Dlatego próbował swoich sił w wojsku u boku Jej Królewskiej Mości, podburzał i przekupował na sejmikach polską szlachtę dla zabawy, reprezentował ojca na najważniejszych spotkaniach psując jego reputację, podróżował gdzie tylko się dało, strzelał do obcych ludzi, a nawet grał na wiolonczeli z młodziutkim Mozartem. Zaciągnął się na statek z nudów, przesiadując w gospodzie i pijąc piwo doszedł do wniosku, że tego jeszcze nie robił. Jedynym, na co Jake zwraca uwagę, jest jego młodsza siostra, Elise.
oczywiście akceptuje
Edytowane przez Furfon dnia 28-06-2011 14:14
Opis: Od zawsze w cieniu brata. Mimo tego że to ona ratowała go ze wszystkich kłopotów, to jej się dostawało. W każdej prawie chwili życia brata ona stoi gdzieś obok, w kącie, zamyślona i jakby w innym świecie. Kiedy się na nią patrzy, sprawia wrażenie, jakby unosiła się kilka centymetrów nad ziemią. Ma wiecznie nieobecny wzrok, rzadko się odzywa, a jeśli już, to ciężko ją zrozumieć. Tylko jeśli chodzi o brata robi się twarda, silna i bezwzględna. Wie, że przytyki Jake'a biorą się z tego, że jemu na niej zależy i potrafi to wykorzystać.
ciekawe postacie, brat i siostra, hm... co mi to przypomina? aktora kojarzę z pewnego filmu, za którym nie przepadam (może niektórzy wiedzą o co chodzi) ale nie jest zły, przecież ja wzięłam Ash Green która też Tam grała
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.