Pochodzenie: Anglia, w jej żyłach płynie błękitna krew
OPIS: New age girl. Wywodzi się z arystokratycznej rodziny mimo tego matka była dealerem narkotyków i się zabiła, ojczym poszedł do więzienia. Zatem Phoebe mieszkała na ulicy, dopóki alfons nie napluł jej w twarz, przez co dostała zapalenia wątroby, ale pozbierała się i teraz jest znaną znachorką w całym hrabstwie. Phoebe ma siostrę bliźniaczkę Urszulę, z którą nie rozmawia przez aferę z termosem Judy Jetson. Phoebe jest również utalentowana artystycznie. Śpiewa i gra na gitarze. Jest autorką wielu cudownych aczkolwiek niedocenianych piosenek. W jej repertuarze można znaleźć utwór "Zamęt w kufrze magika", jest 13 piosenek o samobójstwie matki oraz jedna o bałwanku (Zrobiłam bałwana z węglikiem w oczach, co stał na jednej nodze skąd mogłam wiedzieć, że moja mama leży martwa w kuchni na podłodze). Bohater jej hitu "Smelly Cat", to nie wzruszająca postać. Ten kot po prostu śmierdział. Phoebe wychowywała się jakiś czas z babcią, która była taksiarką dyliżansu. Podczas jednej ze wspólnych przejażdżek babcia zmarła za kierownicą. Od tej pory Phoebe stała się piratem drogowym w dyliżansie.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.