Imię i nazwisko: Tia Langloof
Data urodzenia: 15 sierpnia 1743
Pochodzenie: Boston
Córka znanego i szanowanego ministra. Ona sama nie lubi byc w centrum uwagi i nigdy nie wiadomo gdzie w danej chwili przebywa. Nie jest zadowolona z zawodu, samotnie wychowującego ja ojca. Doświadczona przez życie jest twarda i nieustępliwa. Niekiedy swoją postawą odstrasza ludzi. Ciągnie ją do wysp tropikalnych i planuje podróż zupełnie oderwaną od codziennego życia. Lubi bowiem iśc na żywioł i dlatego też stale ma kłopoty. Co do jej nie przemyślanych decyzji... po prostu żyje chwilą. Tak więc wyrusza statkiem swego ojca gdzieś w stronę Karaibów, nieznanych jej wysp.
NPC
Jackson Rathbone
Imię i nazwisko: Joshua Kohler
Data urodzenia: 18 września 1740
Pochodzenie: Obrzeża Bostonu
Pochodzi z biednej rodziny, ale zostaje wykupiony przez jednego z ministrów. Ma za zadanie pilnowac i strzec jego córki podczas jej wypraw. Ona natomiast nigdy nie zostaje w jednym miejscu długo więc chłopak może zwiedzic świat. Z czasem gdy dorastają Tia urzeka młodego żeglarza swą urodą jak i nieprzewidywalnością. Los mu sprzyja i zostaje kapitanem okrętu wiozącego młodą damę w kolejną podróż.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.