Data urodzenia: nieznana...
Pochodzenie: nieznane...
Opis: Postrach oceanów. Krążą na jego temat przerażające legendy. Nieustraszony kapitan, który dąży do swoich celów bez względu na ofiary. Nikt nie wie, gdzie obecnie się znajduje. Do tego warto dodać, że jest dewiantem
2. Maria
Juliette Binoche
Pochodzenie:Londyn
Opis:Tajemnicza hrabina Maria, która ma ogromne wpływy na dworze Króla Anglii. Ma wobec kogoś dług do spłacenia...
3. Lord Cutler Beckett
Tom Hollander
Opis: Lord admirał Królewskiej Marynarki Wojennej, obecnie z całą swoją flotą toczy wojnę z Francją. Człowiek bezwzględny, ambitny. Za swój osobisty cel postawił zniszczenie piratów, gdy tylko skończy się wojna z żabojadami zacznie do niego dążyć...
4. Jack
Matthew Fox
Opis: Margines społeczny w Port Royal, zostawiony przez rodzinę w dzieciństwie, żywił się wszystkim co tylko można było zjeść. Obecnie jest żebrakiem w Port Royal.
5.Hodor
Kristian Nairn
Opis: potężny osiłek, służy od dzieciństwa na statku Waldera Frey'a. Nie zna żadnego słowa oprócz Hodor. Mimo swojej siły nie jest w stanie nikogo skrzywdzić, jest prostodusznym i dobrym człowiekiem.
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.