data urodzenia: 1746
pochodzenie: francja
opis: Louise pochodzi z wysoko postawionej rodziny, ojciec jest markizem. Ona sama jest dobrze wychowaną dziewczyną która opływa w luksusach. Jest w trakcie podróży na statku w stronę Wielkiej Brytanii gdzie ma zapoznać się z jakimś hrabią za którego ma w najbliższej przyszłości wyjść. Warto dodać, że Emma Lefevre jest kuzynką Lou.
oczywiście zaakceptowana postać
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
Wujcio Google mi ją polecił.. Modelka czy nie.. ale blondynka! Ja nigdy nie dotknęłabym blondynki, takie to poświęcenie z mojej strony
A Shakira.. Wymiata
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
data urodzenia: ma 36 lat
pochodzenie: anglia
opis: Sykes uciekł z sierocińca w wieku piętnastu lat, wychowała go ulica. Żyje dzięki kradzieżom, ostatnio chcąc ukraść złotą biżuterię pewnego markiza dopadły go straże. Obecnie przesiaduje w celi i czeka na wyrok.
może być Sykes
Edytowane przez Lion dnia 26-06-2011 16:16
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.