młody zawadiaka
dopiero uczy się pirackiego "rzemiosła"
czasem trochę porywczy i lekkomyślny
służy Walterowi Freyowi na Outlaws' Revenge
NPC:
1. Walter Frey
Aktor: David Bradley
Opis:
Stary kulawy dziadyga, trochę przygłuchy i bardzo skąpy. Woli chodzić w starych łachach i jeść spleśniały chleb, niż wydać choć miedziaka. Jest starym kapitanem, ale już od lat nie nadaje się do dowodzenia załogą. Jest zrzędliwy i upierdliwy, w dodatku ciągle mu się wydaje, ze wszyscy chcą go zdradzić, ukraść jego pieniądze i robią mu za plecami.
2. Victor
Aktor: Harry Lloyd
Niektórzy poznali już tego pana. Ma swój świat, maniery lorda i zdaje się, że zostanie wkrótce zakładnikiem.
3. Lily zwana przez niektórych "Krwawą Lily"
Aktorka: Helena Bohnam Carter
Opis:
Dziewczyna, która w wieku piętnastu lat uciekła z domu i w męskim zaciągnęła się na statek, a po zaatakowaniu go przez piratów, postanowiła przystać do nich. Po latach, ku swojemu niezadowoleniu dowiedziała się, że jest córką Freya. Nie ma jednak tego złego, coby na dobre nie wyszło, gdyż jako córka kapitana, ma pewne przywileje.
4. William Turner "Naczelny sztywniak"
Aktor: Orlando Bloom
Każdy wie, kim jest ten jegomość. Służy on w kompanii, pragnie walczyć z piratami i wszystkich zaprowadzić na stryczek. Niestety (na szczęście) jest żółtodziobem, potrafi walczyć tylko uczciwie i jest naiwny, przez co został pokonany nawet przez papugę Cottona. Mimo licznych porażek, nie spocznie on, dopóki nie pośle do wszystkich diabłów przynajmniej jednego pirata.
We are all evil in some form or another, are we not?
Otherwoman 04/10/2024 11:29 Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...
Otherwoman 04/10/2024 11:26 Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.