Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Marca 13 2025 10:33:40 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 week
Otherwoman 1 week
mrOTHER 6 weeks
sayid jarrah 9 weeks
Michal17 weeks
Lion18 weeks
Lincoln24 weeks
Flaku26 weeks
Isabelle28 weeks
chlaaron45 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Kotlina niezgody
Strona 28 z 70 << < 25 26 27 28 29 30 31 > >>
Autor RE: Kotlina Niezgody
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-05-2011 23:03
Weszłam do chatki za Cath. Naśladowałam ją jej ruchami, co musiało wyglądać dość dziwnie lub zabawnie. - Byliście tu już wcześniej? - Spytałam cicho Cath. Jej ruchy i rozeznanie terenu wskazywały na to, że znała to miejsce.
Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-05-2011 23:13
Obojętność stopniowo przeradzała się w coraz większą nienawiść. Teraz już szłam szybciej, pobielone ściany prawie drapałam. Potem stanęłam w progu garderoby. Pustka działała na mnie niczym płachta na byka. - Nawet cholerne ubrania! - warknęłam, po czym uderzyłam kilka razy we framugę drzwi. Z całej siły pragnęłam się rozpłakać, ale nawet to mi się nie udało. Osunęłam się po ścianie i skryłam twarz w dłoniach.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-05-2011 23:19
Zachowanie Catherine było wystarczającą odpowiedzią na zadane pytanie. Usiadłam na przeciwko niej i odkryłam jej twarz biorąc jej dłonie do własnych poharatanych. Ah, no tak. Zapomniałam, że wcześniej bawiłam się w masochistkę. Głupia, głupia, głupia, głupia, głupia... - O, nie płaczesz. - Powiedziałam spojrzawszy na jej twarz. - Jakie cholerne ubrania?
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 29-05-2011 23:26
Zamiast na Melody spojrzałam w okno. Westchnęłam kolejny raz tego dnia. - Pamiętasz, jak do Was pierwszy raz przyszliśmy? Wspominaliśmy, że na Południu jest laboratorium i charakteryzatornia... No i właśnie tu trafiliśmy. - odparłam, po czym wstałam i otrzepałam się z kurzu. - Musimy sprawdzić, czy nasz dawny obóz jeszcze istnieje i co się tam teraz dzieje.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-05-2011 15:11
- Okej, możemy iść. - Powiedziałam bez przekonania. Skoro tutaj nic nie zostawili to moim zdaniem tam też nic nie będzie. Ale warto się upewnić. Wstałam, otrzepałam się z kurzu, ale nie miałam zamiaru przemawiać do pozostałych, więc ruszyłam zostawiając Cath dalej w głębi pokoju. Zatrzymałam się dopiero w drzwiach i powiedziałam głośno tak, by wszyscy słyszeli. - Idziesz? - I czekałam na chętnych do pieszej wycieczki.
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-05-2011 17:14
Bez entuzjazmu powlokłam się za Catherine i Melody. Nie chciałam znów odkrywać nowych budynków, chodzić po nich, zakwaterowywać się. Jednak doszedłszy na miejsce, okazało się, że budynek wcale nie był mi taki obcy. No tak, charakteryzatornia... Na mojej twarzy pojawił się blady uśmiech. Teraz przynajmniej mogliśmy zabrać ubrania i gdzieś się schronić. Kiedy przekroczyłam prób domku, wciągnęłam ze świstem powietrze. Skakałam wzrokiem od jednego pustego kąta w drugi, po białych ścianach.
- Co się tu działo? Ktoś to wszystko po prostu zabrał? - spytałam, marszcząc brwi. Jeszcze niedawno były tu szafy, porozwalane po podłodze ubrania. Teraz wiało tu pustkami, a ja zastanawiałam się dlaczego.
- Ja pójdę. - zgłosiłam się nagle do wycieczki zaraz za Melody i Catherine. - Kto wie, może ktoś od nas przeżył i też tam jest. To jedyne miejsce, które bardzo dobrze znamy i jeśli mielibyśmy oczekiwać kogoś z obozu to chyba właśnie tam. A przynajmniej z naszego obozu. - dodałam.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-05-2011 17:20
Kiedy wszyscy ruszyli do nowego domku, ja andal siedzialam na plaży i płakałam. Po dłużyszym czasie uznałam jednak, że śmierć nie przyjdzie po mnie jeśli będę na nią czekać, więc rusyzłam za resztą. Byli oni w jakimś przklętym domku, w którym południowcy już kiedyś mieszkali. Nie wchodziłam do środka. Stalam przy drzwiach i tylko zaglądalam do pokoju. Nie miałam nastroju ne odkrywanie.

Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-05-2011 17:34
Nie czekając już na odpowiedź innych, wyszłam przed domek, i o mało nie wpadłam na Dakotę. - Przestraszyłaś mnie. - mruknęłam. - Nie wchodź, nie ma tam nic ciekawego. W zasadzie kiedyś było tam mnóstwo ciuchów, ale teraz jest pusto. Biel aż razi po oczach. Planujemy wyruszyć do naszego dawnego obozu. Idziesz z nami? - zauważyłam, że Dakota ma policzki spuchnięte od łez. Pewnie mocno przeżyła śmierć Martina. To przecież ona uratowała mu życie w dżungli. W tej chwili nie mogliśmy zrobić mu nawet pogrzebu, jego ciało leżało zapewne zwęglone na dnie oceanu. Potrząsnęłam głową, by wyrzucić z niej tę myśl i spojrzałam wyczekująco na Dakotę.
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-05-2011 17:39
- Nawet nei mam zamiaru tam wchodzić. - odpowidziałam Iv łamiacym się głosem. - Moge iść do waszego obozu. Ciekawe czy spotkam tam kogos z mojego... - mruknęłam. Nie mialam ochoty na nic, ale jak już wcześniej pisalam śmierć nie przydzie sama.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-05-2011 17:41
Wyszłam na plener i czekałam na gotowość pozostałych. - Idziecie, czy nie? - Warknęłam. - W czasie drogi też można gadać. - Powiedziałam. Do ich obozu była pewnie długa droga, więc nie było czasu do namysłów i pogaduszek. Pozbierałam brudny owoc leżący na ziemi i zjadłam. Był w połowie zgnity, ale nawet tego nie zauważyłam.
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-05-2011 17:58
- Idę, już idę. - mruknęłam i ruszylam za Melody.
- Hej, Mel. Jak ty sobie z tym radzisz? - spytałam cicho, kiedy szłyśmy przez las.

// Wracam za godzinę.

MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-05-2011 18:01
- Mogę się przyłączyć? - zapytał Johnny widząc, że dziewoje gdzieś idą.

Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-05-2011 18:55
Ruszyłam za dziewczynami i widząc, że chcą porozmawiać ze sobą o tym, co się stało, dałam im spokój. Poza tym wolałam nie odzywać się do Melody, która ostatnimi czasy cały czas na mnie warczała. Można i tak... Usłyszawszy pytanie Johnny'ego, prychnęłam cicho. - Niee, wiesz, zostań tutaj i czekaj aż wrócimy. To chyba jasne. - wywróciłam oczami. Ten człowiek nieraz naprawdę mnie zadziwiał.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-05-2011 19:50
- Z czym jak sobie radzę? - Udałam głupią. Nie miałam zamiaru spowiadać się z moich uczuć jakiejś młodej smarkuli, która to niewiele wie o prawdziwym życiu. Spojrzałam na nią głupim wzrokiem tak, jakbym nie rozumiała jej pytania. - A coś się stało? - Zapytałam ironicznie.
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-05-2011 20:50
Wywróciłam oczami, widząc, że Mel włączyła swój mechanizm obronny, który opierał się na byciu chamskim do granic możliwości.
- Nie, nic. - odparłam i wycofałam się do Iv. Nie miałam zamiaru znosic jej chumorków w takiej chwili.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-05-2011 21:10
Trochę głupio mi się zrobiło bo w sumie to bardzo ją lubiłam, zawdzięczałam jej dużo a teraz zgrywałam chamską, rozpieszczoną dziunię. Podeszłam do Dakoty. - Słuchaj, przepraszam, ale już nie wytrzymuję tego wsdzystkiego. - Powiedziałam szczerze. Musiała to słyszeć także Ivette, ale się tym nie przejmowałam. Pewnie itak mnie nie lubiła. - Za dużo tego wszystkiego, co nie? - Spytałam ją. - A ty co taka przybita? Coś Cię trapi? - Spytałam z wymuszoną troską.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-05-2011 21:15
Nagle usłyszeliście krzyk z megafonu:
-Mamy dzieci. Zamordujemy je, jeśli nie oddacie nam dwójki Waszych!

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-05-2011 21:25
Wsłuchiwałam się w głos z megafonu, który pieprzył o oddaniu dwójki naszych za życie dzieciaków?! Rozejrzałam się dookoła, żeby dostrzec źródło dźwięku. - Chodź pogadać Wielki Niewidoczny! - Zawołałam w odpowiedzi. - Mamy dość Waszych gierek!
Ryan
Użytkownik

Postać:
Ryan McDonald

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-05-2011 21:44
Zza drzewa wyłonił się znany Wam już, z wyglądu sympatyczny grubas. W ręku trzymał karabin i celował nim w głowę Mariah.
-Dość tych żałosnych gierek, dzieciątka. Psujecie nam całą zabawę w przemowaniu kontroli nad tymi ludźmi.- syknął do dzieci, a potem zwrócił się do Was:
-Dwie, młode duszyczki. Możecie je uratować, oddając nam dwie stare duszyczki. Uczciwa wymiana?
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 30-05-2011 21:48
Wpatrywałam się tępo w dziadka, który ni stąd ni zowąd wyszedł zza krzaków. Nie mógł tak po prostu zabić dwójki dzieci. - Opuść tą atrapę i pogadajmy po dobroci, co? - Syknęłam do Ryana. - Po co Ci nasi ludzie? Nie masz kogo zabijać?
Strona 28 z 70 << < 25 26 27 28 29 30 31 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/03/2025 20:35
smiley

Otherwoman
01/03/2025 20:17
Kurcze, o jednej książce zapomniałam smiley Ale to utro dopisze, bo już kompa wyłączyłam...

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley