Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 16 2025 14:03:24 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 11
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny01:07:22
Otherwoman 1 week
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Kotlina niezgody
Strona 25 z 70 << < 22 23 24 25 26 27 28 > >>
Autor RE: Kotlina Niezgody
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 27-05-2011 21:08
Usiadłem obok Jamesa i Melody, tworząc w ten sposób trójkąt. To była jedyna forma trójkąta jaką byłem w tym momencie w stanie zaakceptować. Butelka wylądowała na środku i do Jamesa należało rozpoczęcie gry. Patrzyłem podejrzliwym wzrokiem na towarzyszy, zastanawiając się jak to się zakończy, mając nadzieję, że będę wygranym tego wieczoru.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-05-2011 21:09
-No dobra - powiedziałem i zakrecilem butelka. Wypadlo na Melody - Prawda czy wyzwanie ? / sry, za brak polskich znakow ale pisze z telefonu /
... Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-05-2011 21:12
Zwierciłam James'a wzrokiem i spojrzałam na niego zagadkowo. Co tam się kryje pod tą czaszką? - Wyzwanie. - Powiedziałam. - Ale bez świństw. - Zaznaczyłam z uśmiechem grożąc mu palcem.
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-05-2011 21:20
-No okeej. To cos na rozgrzewke ci dam - powiedzialem i zatarlem rece - Udawaj gasnienice smiley
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 27-05-2011 21:22
Gdy tylko James rzucił wyzwanie, zrobiłem duże oczy. Nie spodziewałem się, że wymyśli coś tak absurdalnego, ale po chwili zaśmiałem się. - No Melody, dawaj! - powiedziałem z entuzjazmem, nie kryjąc uśmiechu.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-05-2011 21:27
Spojrzałam na niego wzrokiem pt. "are you fucking kidding me?" i zaczęłam się śmiać. - Serio? - Spytałam w przerwie od śmiechu. Kaszlnęłam. - No dobra, jak mus to mus. - Zaczęłam udawać gąsienicę czołgając się po podłodze tak, jak one to robią. - Może być? - Zaśmiałam się. Usiadłam z powrotem na swoim miejscu i spojrzałam na mężczyzn, którzy się ze mnie śmiali. Zakręciłam butelkę nie odzywając się do nich. Wypadło na Martina. Spojrzałam na niego pożądliwie. - Prawda czy wyzwanie?
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 27-05-2011 21:30
Na moment uśmiech nie zszedł mi z ust. Trzeba było przyznać, że Melody świetnie udawała gąsienicę w czym na pewno pomagał fakt, że trochę procentów w krwi już miała. Po tym jak usiadła na swoim miejscu, moim zdaniem lekko zawstydzona, zakręciła butelką i oczywiście padło na mnie. Skrzywiłem się na widok szyjki wycelowanej we mnie i odpowiedziałem - Niech będzie prawda. - Miałem lekkie obawy co takiego będę musiał powiedzieć.

Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-05-2011 21:32
Myslalem, ze padne patrzac na to co robi Melody -Zaliczam! - krzyknalem i napilem sie wodki. Mel zakrecila butelka,i,wypadlo na.Martina - Uwazaj, teraz ci pojedzie - powiedzialem do mezczyzny.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-05-2011 21:39
Pomyślałam chwilę teatralnie pocierając brodę. Postanowiłam pojechać z grubej rury. Spojrzałam na Martina i spytałam: - Martinie, czy pocałowałbyś tego tutaj obecnego James'a? - Spytałam. Jeśli powiedziałby "tak" to już wiedziałam co zadać mu jako wyzwanie. Zaśmiałam się lekko i spojrzałam na minę James'a.
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-05-2011 21:42
-Lol, nie ! Nie zgadzaj sie ! - Krzyknalem przerazony wizja tego co sie moze za chwile zdarzyc.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 27-05-2011 21:48
Takiego pytania się na pewno nie spodziewałem. Na moment spoważniałem - Czy ja wyglądam na geja? - pomyślałem i szybko odpowiedziałem na pytanie. - Nie, Jamesa bym nie pocałował. Wybacz stary jeżeli miałeś nadzieję na inną odpowiedź z mojej strony. - uśmiechnąłem się i klepnąłem mężczyznę przyjacielsko po ramieniu. - Mam nadzieję, że odpowiedź zaliczona? - zapytałem i zakręciłem butelką tak, że wypadła na Jamesa. - O, jak fajnie. Prawda czy wyzwanie? - zapytałem.

Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-05-2011 21:50
- Prawda - odpowiedzialem. Wolalem juz zdradzic wszystkie swoje sekrety niz dostac takie zadanie o jakim myslala Mel.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-05-2011 21:50
- Nie ma sprawy, zaliczona. - Powiedziałam z uśmiechem. Zależało mi na odpowiedzi, nie zważając na to jaka miała być. Chociaż ślinienie się dwóch mężczyzn, w dodatku tak przystojnych mogło być bardzo podniecające. Odgoniłam tę myśl i skupiłam się na grze.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 27-05-2011 22:05
Zacząłem się zastanawiać o co zapytać. Praktycznie go nie znałem więc nic nie przychodziło mi do głowy. Po kilkunastu sekundach namysłu, zadałem pytanie - Pociąga Cię Melody? - byłem ciekaw odpowiedzi mężczyzny i reakcji Mel.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-05-2011 22:08
Spojrzałam na James'a czekając jego odpowiedzi. Zważając na to, że miał już swoją drugą połówkę byłam tego ciekawa. Oparłam się na łokciach podtrzymując głowę i spojrzałam na Martina z błagalną miną. Coś ty znowu wymyślił - pomyślałam.
Edytowane przez chlaaron dnia 27-05-2011 22:09
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-05-2011 22:10
- Oczywiscie,ze tak ! - odpowiedzialem. Tak naprawde powiedzialem to aby zobaczyc reakcje Melody. Chociaz dziewczyna byla hot to i tak bylem z Jenn. Zakrecilem butelka. Wypadlo na Martina - Prawda czy wyzwanie ? - Spytalem
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-05-2011 22:11
Nagle na łodzi spostrzegliście pożar! Jesteście w bliżej dużej wyspy, nie macie wyjścia, musicie do niej płynąć! Niestety o wznieconym pożarze dowiedzieliście się w straszny sposób- spostrzegliście podpalonego Johna i Martina

Cele:
- Szybko płyńcie w kierunku dużej wyspy!

/Żegnamy lolsonmaga i niestety Lincolna. smiley/

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 27-05-2011 22:18
- Przepraszam Was na chwilę. - zakomunikowałem i szybko wybiegłem z pokoju Melody. Musiało to dziwnie wyglądać, ale po tym jak James powiedział, że podoba mu się Melody, serce podeszło mi do gardła. Potrzebowałem zaczerpnąć świeżego powietrza i odetchnąć. Wybiegłem na pokład, na którym szalał ogień. Zauważyłem w płomieniach ognia jakiegoś mężczyznę i ruszyłem mu na pomoc. Niestety...

/Dzięki wszystkim za grę. Dzięki za przygotowanie tej edycji April i agusia smiley Tak się złożyło, że przez większość edycji musiałem zajmować się czymś innym, co spowodowało praktycznie niezauważalność aktywność w MP. Powodzenia w dalszej grze smiley

Edytowane przez Lincoln dnia 27-05-2011 22:29
MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-05-2011 22:29
Johnny siedział pod pokojem Melody, czekając aż Martin, James i Melody skończą. Nagle Martin wybiegł z pokoju. Johnny pomyślał, że już skończyli. Wszedł do pokoju i zapytał:
- Co mu się stało, że tak wybiegł z pokoju?

Edytowane przez MietowyJohnathan dnia 27-05-2011 22:30
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 27-05-2011 22:35
Zaniepokoiłam się. Wybiegłam za Martinem i... nie trudno było zauważyć dymu i dużej ilości ognia. Statek płonął i trzeba było się ewakuować. - Szybko! Płyńcie na tamtą wyspę! - Zawołałam do wszystkich pasażerów wskazując na wielką wyspę niedaleko nas. Zaczęłam wyglądać Martina wśród kłębów dymu. - Martin! Martin! - Wydzierałam się przechodząc z trudem wśród płomieni.
Strona 25 z 70 << < 22 23 24 25 26 27 28 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum