Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Grudnia 18 2024 05:21:10 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
moja pani od literat...
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny10:15:56
Otherwoman 1 week
Michal 4 weeks
mrOTHER 5 weeks
Lion 6 weeks
Lincoln12 weeks
Flaku14 weeks
Isabelle16 weeks
chlaaron33 weeks
Diego36 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Centrum wyspy
Strona 46 z 55 << < 43 44 45 46 47 48 49 > >>
Autor RE: Centrum wyspy.
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 21:44
Kiedy usłyszałam Catherine, podniosłam się szybko do pozycji stojącej.
- Ja mam piłę. - zwróciłam się do niej. - Zabrałam Shadowowi. Jest w chatce... Cieszę się, że w końcu ktoś zabrał się za budowanie tratwy. - mówiąc to, uśmiechnęłam się do niej lekko.
- To co, mam przynieść tą piłę?

Are you, are you
Coming to the tree
Where they strung up a man they say murdered three
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met up at midnight in the hanging tree

Moc: Uzdrawianie
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 21:48
- Jasne, że przynieść. - poleciłam, kiwając głową. Spojrzałam na Beatrice, która miała wątpliwości co do liczby osób. - W sumie to chyba nie ma dużego znaczenia. Nie dzielmy skóry na niedźwiedziu. Jak zbudujemy tratwę, zaczniemy się zastanawiać, kto się na niej znajdzie. - powiedziałam i wzdrygnęłam się na myśl, że może tam trafić nawet Stark.

Wyślij Prywatną Wiadomość
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 21:51
Skinęłam głową i pobiegłam szybko do chatki. Niewiele osób tam teraz siedziało. Zostawiłam piłę tuż przy szkodach. Szkoda, że nie w bardziej widocznym miejscu, pomyślałam z ironią. Wróciłam dźwigając ją w ręce.
- To kto się na tym zna? Nie chcemy chyba, żeby drzewo spadło komuś na głowę. - powiedziałam, patrząc po twarzach dziewczyn.

Are you, are you
Coming to the tree
Where they strung up a man they say murdered three
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met up at midnight in the hanging tree

Moc: Uzdrawianie
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 21:54
- Po co komu piła na wyspie? - Powiedziałam do siebie, bo Iv zniknęła za drzwiami chatki. Nie miałam ochoty przebywać w towarzystwie tylu ludzi, zwłaszcza, że nie znałam ich aż za dobrze. Ale nie miałam zamiaru odpuścić sobie frajdy z budowania tratwy. Siedziałam dalej na ganku z pozostałymi osobami.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 21:58
Niestety w domku nie było ani piły, ani siekiery. Nic czym moglibyście zbudować tratwę.

Siedziałam w kącie chatki słuchając ich dyskusji. Nie wtrącałam się, bo po co? W głowie ciągle miałam obraz ''zlikwidować jednostkę''. Nie mogłam wyrzucić tego ze swoich myśli, w końcu żeby o wszystkim zapomnieć z plecaka wyciągnęłam baletki i zaczęłam rozmyślać o tym, co by było, gdybym tutaj nie trafiła- uśmiechnęłam się na samą myśl.

Edytowane przez April dnia 11-05-2011 22:17
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 11-05-2011 22:25
Tymczasem Stark zobaczył, że Isabella siedziała w wannie z... Victorem tak jak w jednej ze scen 4 odcinka Gry o tron smiley Kiedy kobieta zobaczyła swojego brata, w jej ślicznych oczach pojawiło się przerażenie. Wiedziała, że teraz się zdenerwuje...

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 22:28
Siedziałam z uśmiechem na twarzy, co musiało kretyńsko wyglądać, ciągle byłam w swoim świecie, aż wyrwał mnie z niego Johhny, spojrzałam na niego.
- Jasne, że nie, siadaj - odpowiedziałam chowając natychmiast baletki, które wciąż trzymałam w dłoni do torby, oparłam się o niego. - Czy to prawda, że oni chcą zbudować tratwę? Tutaj, to raczej nie ma sensu, nie mamy dostępu do morza.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 22:40
- Wszystko w porządku, ale czasami się po prostu w tym wszystkim gubię, chyba wiesz co mam na myśli? Przeraża mnie myśl o tym, że mogą po prostu wcisnąć sobie guzik i mogą nas tym zabić, a równocześnie, to może być zwykłe kłamstwo. Szczerze? To wolałabym już mieć stu procentową pewność, że mam to cholerstwo wszczepione, niż żyć w niepewności. Nie jestem typem kobiety, która to wszystko ogarnia, nawet nie potrafię posługiwać się bronią, a co dopiero przetrwać na wyspie, ale ty mnie chyba rozumiesz? - spytałam półszeptem opierając głowę o jego ramię. W tym momencie miałam ich wszystkich gdzieś.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 22:44
Nikola tymczasem znalazł pająka. Był to bardzo dziwny pająk gdyż zamiast 6 par odnóży miał ich aż 9. Dziwne - pomyślał Nikola pozwalając pająkowi uciec z powrotem do dżungli. Podążał więc dalej plażą mając nadzieję, że coś się wreszcie stanie.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 22:51
Miałam nieodpartą ochotę na gorącą kąpiel, ale nie mogłam pójść nad jezioro, gdyż się już ściemniało. Nie miałam też ochoty korzystać z wanny po Victorze i Isabelli, w dodatku, że pewnie do nich zaraz miał dołączyć się sam Stark. Miałam tylko jedno wyjście - jutro. Miałam ochotę spędzić tam cały dzień...
Tymczasem weszłam do chatki, położyłam się na podłodze podkładając pod głowę starą poduszkę z kanapy i smacznie zasnęłam.

/dobranoc.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 23:00
Zamknęłam oczy na moment dosłownie odpływając, gdy czułam jego dotyk. Pomyślałam o Carlosu, o którym właściwie niewiele wiedziałam, więc pewnie nie obraziłby się za to? To też miałam gdzieś, nie było go tutaj.
- Właśnie obawiam się, że mogło mu się coś stać, kiedy się spotkaliśmy mówił, że musi szybko wracać, bo jak zauważą jego nieobecność to będzie z nim źle. Martwię się o niego, ale wiem, że gdyby mógł to by tutaj przybył. - odparłam delikatnie wzruszając ramionami.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 23:03
Nikola szedł jak to robił w poprzednich kilkudziesięciu godzinach gdy nagle w krzakach niedaleko plaży coś usłyszał. Powoli zaczął się więc zbliżać do tego miejsca trzymając ramę do roweru dla obrony gdyby z krzaków wyskoczył jakiś dzik czy inne monstrum. Gdy jednak Nikola zbliżył się dość dobrze do owego miejsca ujrzał tylko dziecko. Była to ta mała dziewczynka z chatki. Nikola tylko rozdziabił twarz nie wiedząc co powiedzieć na ten widok.

Fernanda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 23:19
Dziewczyna dłubała sobie w ziemi patykiem, gdy nagle zauważyła mężczyznę. Posłała mu nienawistne spojrzenie. Wcale nie wyglądała na taką, z którą się da dogadać. Ściągnęła swój malutki plecaczek i wyciągnęła z niego nóż.
- Czego chcesz? Nie dostaniesz mnie żywcem.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 23:22
- To dobry pomysł, ale boję się, że po tej całej sprawie mogą zmienić zdanie co do ciebie, a wtedy mogliby cię zabić, oni są zdolni do wszystkiego, widziałam to na własne oczy. - odparłam przypominając sobie to wszystko, co wydarzyło się do tej pory. - Ale szczerze wolałabym już iść do nich, niż siedzieć w jednym pomieszczeniu z Johnatanem.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 23:24
- Ja? - zawołał nerwowo Nikola widząc jak mała dziewczynka wyciąga z plecaka nóż - A tak sobie spacerowałem. - zagaił rozmowę Nikola szybko przerzucając temat - A ty co tu robisz?

Fernanda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 23:28
- Czekam na kogoś, czekam na tatusia. - odparła wciąż trzymając mocno nóż w swoich małych rączkach. - Gdzie są pozostali, tutaj z Tobą?
Spytała rozglądając się. W razie potrzeby kogoś mogłaby znowu dźgnąć, a potem uciec.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 23:32
Nie, jestem tu sam - odparł spokojnie Nikola - A kim jest twój tatuś? Chyba nie powinien zostawiać córki na tak długo? Nie sądzisz? - odparł Nikola mając nadzieję że dziewczynka będzie tak myśleć że zapomni o nożu.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 23:36
- Dziękuję, wolę trzymać się od niego z daleka, ale skoro mówisz, że jesteś w stanie go wykorzystać to mogę ci w tym pomóc. - odparłam i poczułam jak mężczyzna przytula mnie mocniej. Pomimo tego, że nie był typem rambo czułam się bezpiecznie. Nie zważając na innych pocałowałam go w policzek. - Naprawdę dziękuję za wszystko. Za to, że mnie wtedy obroniłeś przed Johnatanem i za to, że jesteś tu teraz ze mną.

Fernanda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 23:45
- Powiedział, że musi coś pilnego załatwić. Wiem już gdzie jest moja mamusia, pójdziesz tam ze mną? - zapytała chowając nóż. Liczyła na pomoc mężczyzny.
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 11-05-2011 23:52
Isabella miała omamy, gdyż sama była w wannie. Musiała sobie wyobrazić, że jest z Victoremsmiley. Od razu się dołączyłem, wcześniej oczywiście rozbierając się. Victora nie było w łazience!smiley
-Ciepła woda siostrzyczko...

Edytowane przez Furfon dnia 11-05-2011 23:58
Strona 46 z 55 << < 43 44 45 46 47 48 49 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Archiwum