Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 17 2025 16:49:24 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 6
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny21:16:57
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Centrum wyspy
Strona 41 z 55 << < 38 39 40 41 42 43 44 > >>
Autor RE: Centrum wyspy.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 21:07
Beatrice z uwagą wpatrywała się w komputer. To dziwne, ale czuła się jak pod wpływem narkotyku; chciała zostać sama, najlepiej w swojej pracowni na poddaszu, włączyć Sia-My love i zacząć tańczyć. Co z tego, że przy tańczeniu wywracała by się częściej niż faktycznie "tańczyła" przecież nie miała takiego talentu jak Becky, ale miała ochotę na coś takiego, oczywiście nie było to spowodowane tym co właśnie usłyszeli z laptopa, jasne, że nie.. Właściwie sama nie wiedziała czym to było spowodowane.. Tak czy siak rozpierała ją energia i niesamowita euforia. Szastały nią emocje i coraz to nowsze doznania. Odgarnęła włosy za uszy i wróciła do otaczającego ją świata - Czy to.. Czy ten mikroprocesor który mamy wszczepiony w tym miejscu - wskazała palcem lewej ręki na nadgarstek prawej - .. to może u nas coś wywoływać? Chodzi mi o to, czy oni.. mogą sprawiać nam ból? - spytała całkowicie poważnie. Oczywiście wiedziała, że gada jak głupia i w zasadzie nawet sama nie rozumiała swoich słów. Nie wiedziała jak działa mikroprocesor, do czego służy, z czym się łączy; co mogła o tym wiedzieć artystka??

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Edytowane przez jazeera dnia 10-05-2011 21:08
Wyślij Prywatną Wiadomość
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 21:09
Gapiłem się nieobecnym wzrokiem w ekran do czasu, aż nie pojawiły się opcje szukania według nazwiska, grupy krwi itp. Czy oni naprawdę mieli nasze dane ? Nie mogliśmy tego sprawdzić gdyż po chwili obraz na ekranie zmienił sie. Nie wiedziałem co się dzieje, nie byłem informatykiem. Czekałem aż Johnny powie coś konkretnego bo jak na razie nie zrozumiałem jeszcze nic z tego co przed chwilą powiedział.

... Wyślij Prywatną Wiadomość
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 21:13
Jennifer patrzyła po ludziach, oczekując ich reakcji.
-Podejrzewam, że bólu nie mogą nam sprawiać. Oni "tylko" wiedzą o nas wszystko. - odpowiedziała Beatrice. Bardzo chciała wierzyć w swoje słowa.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 21:15
Wskaźnik kierowany niewidzialną ręką, przesunął się po ekranie i zatrzymał na ikonie ''lokalizacja''. Niemal usłyszeli dwukrotne kliknięcie i pojawiło się nowe okno. Tym razem był to nakaz wprowadzenia numeru kontrolnego. Zobaczyli wynik stukania w klawiaturę:
- 666 169 289 984 588 117
Przez chwilę na ekranie widniał komunikat: ''szuka'', potem ukazała się wiadomość '' obiekt znaleziony''. Ktoś kliknął w napis na ekranie i pojawił się biały tekst:
Imię i nazwisko: Rebecca Bonventre Soprano.
Imiona rodziców: Loredana, Giuseppe.
Waga: 50 kg.
Wzrost: 168 cm.
Grupa krwi: AB.
Znak zodiaku: Lew.
Kolor włosów: brązowe.
Kolor oczu: zielony.
Znaki szczególne: Brak.
Blizny: Brak.

Dodatkowe dane: próbka sekwensji DNA, charakterystyka siatkówki, dane biometryczne, dane medyczne, adres zamieszkania, informacje dodatkowe.
Pod tym wszystkim były opcje: ''śledź obiekt wybiórczo i w sekwencjach'', ''historia śledzienia'' i monitoruj ''obiekt''

Patrzyłam uważnie na to wszystko, aż się zakrzytusiłam.
- SPÓJRZCIE TAM JEST NAPISANE ''ZLIKWIDOWAĆ OBIEKT''! - wykrzyknęłam pokazując na opcję.

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 10-05-2011 21:15
Gdy osoby rozmawiały o bólu, Martin przypomniał sobie nagranie, w którym kobieta mówiła o czekającym ich bóóóóólu i cieeeerpieniu, i mimowolnie się uśmiechnął. A wręcz lekko zaśmiał. - Dobra, ludzie. Nie ma lipy! Trzeba coś robić. Wczoraj zostaliśmy ostrzelani więc może na początek zmienimy schronienie bo tu na pewno nie jest bezpiecznie. - zaproponował, nie chcąc siedzieć bezczynnie i wpatrywać się w swój nadgarstek. Jednak grupa była w większości wpatrzona w ekran komputera, na którym wyskoczyły informacje o Rebecce, którą była chyba ta osoba, która im o tym mikroprocesorze opowiadała.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?

Edytowane przez Lincoln dnia 10-05-2011 21:16
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 21:22
Cholera, wszystko zaczynało mnie denerwować. Najpierw bomba, ostrzelanie, teraz chipy a na dokładkę moje cholerne pragnienia. Heroiny? No proszę Cię, Melody przestań o tym myśleć! - Trzeba coś wymyśleć, żeby uratować nasze dupska. - Powiedziałam z wysiłkiem. Mówienie w takiej sytuacji nie było łatwe a co dopiero siedzenie i udawanie, że wszystko jest OK. - Przepraszam was, ale muszę wyjść. - Grzmotem wstałam z miejsca i wystrzeliłam w stronę drzwi błyskawicznie wychodząc na pustą polanę.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 21:26
Nagle na ekranie wyskoczyły dane o Johhnym.
Imię i nazwisko: Johhny Noddle
Imiona rodziców: Filippa John
Waga: 76 kg
Wzrost: 183 cm
Grupa krwi: 0 RH+
Znak zodiaku: Lew
Kolor włosów: szatyn
Kolor oczu: Piwne
Znaki szczególne: brak
Blizny: brak, tylko odcisk na kciuku
Niestety wy nie mogliście zaznaczyć interesujących was opcji, mogliście jedynie obserwować. Kolejna osoba:
Imię i nazwisko: James Jared Hawke
Imiona rodziców: Caroline i Martin
Waga: 70 kg
Wzrost: 178 cm
Grupa krwi: AB
Znak zodiaku: Rak
Kolor włosów: Blond
Kolor oczu: Niebieskie
Znaki szczególne: brak
Blizny: brak
Tym razem kursor myszki, którym ktoś sterował zatrzymał się i kliknął 'śledź obiekt wybiórczo'

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 10-05-2011 21:29
Celades wciąż siedząc na krześle nachylił się i oparł łokcie na kolanach, głowę trzymając między dłońmi. Wpatrywał się w monitor z coraz większym zainteresowaniem i patrzył na przerażoną twarz Rebecci, która była według tych informacji osobą do wyeliminowania. W międzyczasie z chatki wybiegła Melody, której organizm za sprawą braku heroiny został doprowadzony do skraju wytrzymałości. Celades wyszedł z chatki za nią gdyż domyślał się jaki problem ma rudowłosa. - Wiem dlaczego się tak zachowujesz. - powiedział, stojąc za jej plecami. Powiedział to wprost gdyż nie chciał dodatkowo zmuszać kobiety do kłamania na temat swojego stanu.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 21:29
- Nie wiem co o tym myśleć.. - powiedziała robiąc krok w stronę wyświetlacza. Czy faktycznie, jeśli ktoś kliknąłby przycisk "Zlikwidować obiekt" dana osoba by umarła? W każdym razie, Beatrice miała nadzieję, że nikt nie będzie tego sprawdzał, chociaż, mogliby sprawdzić na Johnatanie. Dane ciągle się zmieniały, przedstawiając kolejno spadochroniarzy. Włoszka przyłożyła dłoń do ust wgapiając się w laptopa - Komputerowcu, nie da się tego jakoś zlikwidować? Usunąć dane, ten program..

-Penelope Widmore

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 21:34
-Widzę, że rodzinka gra sobie w pasjansa. - powiedziałem głośno, widząc jak prawie wszyscy są zgromadzeni przy komputerze, właśnie wparowałem do domu, siostra od razu szybko ruszyła do góry, by odpocząć i się ogarnąć. Ja miałem zamiar wkurwiać ich moją obecnością. Przez te tłumy nie widziałem, co jest na ekranie laptopa. -Wy w ogóle znacie zasady tej gry? Oszukiwać nie można, kara wtedy jest, ja już dopilnuje...

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 21:35
Wiedziałam, że któryś z udających przejęcie wybiegnie za mną. Nie było przed tym ratunku, chyba, że bieg do dżungli, ale na to nie miałam ochoty. - To wszystko przez brak mojej... - Heroiny... - ...Rodziny. - Skłamałam wycierając łzy z policzka. Odwróciłam się do Celades'a. - Nic nie rozumiesz. - Poddałam się.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 21:37
- Oni na pewno mają kopię! To nie są idioci jak widać! - wykrzyknęłam, wciąż myślałam o tym ''usunąć obiekt''- Mogą sobie po prostu kliknąć i mnie usunąć! Ciekawe, co się wtedy ze mną stanie?! To jest chore! CHORE!

Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 21:40
-Że co k**wa ?! - krzyknąłem na widok tego co pojawiło się przed chwilą na monitorze. To niemożliwe, oni nie mogą mieć moich danych ! I co to znaczy do cholery śledź obiekt wybiórczo ?! Gwałtownie podskoczyło mi ciśnienie, nie mogłem się teraz na niczym skoncentrować. Musiałem się teraz położyć. Nie chciałem wiedzieć co może pojawić się jeszcze na monitorze.
-Idę spać, dobranoc - rzuciłem do ludzi. Wiedziałem, że nie będę mógł spać tej nocy...

... Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 21:46
- Nie mają już tego? Wykasowałeś to? Więc jakim trafem oni tym sterują i przesuwają listy z naszymi danymi? - wskazała palcem na wyświetlacz - Nie martw się Becky.. Coś z tym zrobimy..

-Penelope Widmore

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 21:51
-Kto chce suczkę usunąć? - spytałem się, niezbyt rozumiałem co się dzieje, bo dopiero od chwili byłem w domku. Chyba jednak ich nie doceniłem, robili coś pożytecznego, pierwszy raz w życiu. Zacząłem kierować się bliżej laptopa, by się razem z nimi przyjrzeć co robią...

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 10-05-2011 21:52
- Na pewno rodziny? - zapytał Martin, podchodząc bliżej Melody. Gdy stał już całkiem blisko niej, złapał ją za rękę pewnie, ale i też nie mocno. - Widziałem jak przyglądałaś się dłoni gdy Rebecca mówiła o mikroprocesorze i szybko ją zakryłaś by inni tego nie widzieli. - powiedział, mówiąc o ranach po igłach. - Kiedy ostatni raz brałaś? - zapytał poważnie.

grzechuuu
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 21:54
"Usunąć obiekt"? No pięknie. - Burknąłem cicho, choć kilka znajomych, jak i nieznanych twarzy zwróciło się w moją stronę. Wolałem chyba leżeć na plaży nie wiedząc o tym, na pewno czułbym się wtedy dużo pewniej. Spoglądałem na przerażoną Becky chcąc dodać jej trochę otuchy, jednak nie potrafiłem. Mało tego sam byłem równie, jeśli nie bardziej wystraszony. - Czyli co? Będziemy biegać po wyspie jak pieski słuchając każdego ich polecenia i łaskawie czekając na spuszczenie ze smyczy? - zaśmiałem się ironicznie, chociaż sytuacja była nadzwyczaj poważna i w dodatku ja również siedziałem w tym gównie. - Nie można jakoś tego wyłączyć, usunąć?

So we saved the world together for a while, and that was lovely
http://www.zagubieni24.pl/ Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 21:55
- Ciekawe co z tym zrobimy?! Zaraz sobie najadą kursorem i mnie po prostu usunął! Czy to jest normalne?! Ja się pytam, czy to jest kurwa normalne! - wykrzyknęłam, po raz pierwszy od bardzo dawna zdarzyło się użyć wulgaryzmu. Spojrzałam na Starka, teraz mnie zdenerwował, wyciągnęłam pistolet. - Nie mów do mnie suczka!

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 22:01
Wyrwałam swoją pokłutą rękę z jego dłoni i spojrzałam w dół. - Jakieś trzy tygodnie temu. - Powiedziałam cicho unikając jego wzroku. Łzy dalej ciekły mi po policzku. Próbowałam się uspokoić, ale mój płacz przerodził się w szlochanie. Znów płakałam, a miałam być dzielna. Ukryłam twarz w dłoniach żałując każdego dnia bez heroiny. - Chcesz mi pomóc? - Spytałam patrząc na niego oczami pełnymi łez. - Może i chcesz, ale nie możesz. Nikt z was nie może mi pomóc... - Cicho wyszlochałam znów kryjąc twarz w dłoniach.

Edytowane przez chlaaron dnia 10-05-2011 22:05
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 10-05-2011 22:07
- Jeżeli sama nie będziesz chciała pomocy to na siłę na pewno nikt Ci nie będzie w stanie pomóc. - powiedział do zapłakanej kobiety. Było mu jej coraz bardziej żal. - Jeżeli wytrzymałaś 3 tygodnie to przejdziesz ten najgorszy okres. Tylko spójrz mi w oczy i powiedz, że tego chcesz. Bo chcesz, prawda? - zapytał i zaczął czekać na odpowiedź Melody.

Strona 41 z 55 << < 38 39 40 41 42 43 44 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum