Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 01 2024 01:12:53 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 4
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
muzyka
Ostatnio widziałem, ...
Alernatywna historia...
Co byś zrobił, gdyby...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Otherwoman 3 weeks
Lincoln 5 weeks
Flaku 7 weeks
Isabelle 9 weeks
Michal18 weeks
chlaaron26 weeks
mrOTHER29 weeks
Diego29 weeks
shimano35 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Centrum wyspy
Strona 40 z 55 << < 37 38 39 40 41 42 43 > >>
Autor RE: Centrum wyspy.
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 10-05-2011 20:28
Słowa zarośniętego mężczyzny o śmierci Susan, Celades przyjął bardzo neutralnie. Kompletnie jej nie znał więc jej śmierć była dla niego nieistotna. - Dobra robota z tymi owocami. - zdążył pochwalić Dakotę gdy zagadał do niego spotkany jakiś czas temu dziwak, który chyba nim rzeczywiście był, biorąc pod uwagę słowa Melody. - No cześć. - odparł mu. - Ty też ze spadochroniarzy? - zapytał.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Wyślij Prywatną Wiadomość
MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 20:31
- Nie, przyjechałem tu samochodem. - odpowiedział Martinowi Johnny, po czym założył nogę na nogę i powiedział:
- Chyba się jeszcze nie znamy? Jestem Johnny Chicken. - powiedział i podał Martinowi rękę.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 20:32
- No więc jest kwestia, którą chciałam poruszyć z obecnym tutaj Johhnym. - powiedziałam spoglądając na mężczyznę, ktory rozłożył swój laptop. Teraz wszyscy zgromadzeni mogli usłyszeć to co my. Program od nowa się włączył, znowu pojawił się czarny ekran i głos kobiety...
W ciele każdego z was został umieszczony mikroprocesor. Procedura ta odbyła się absolutnie bezboleśnie i pozbawiona była jakiegokolwiek ryzyka. Każdy mikroukład ma przyporządkowany numer identyfikacyjny i będzie zawierał informacje niezbędne do zidentyfikowania danej osoby. Dane zawarte w mikroukładach można odczytać tylko za pomocą specjalnych czytników. Cały procesor jest zabezpieczony i chroniony przez najnowsze algorytmy kodujące. Zabieg polega na wstrzyknięciu procesora za pomocą strzykawki, pod skórę na grzbiecie prawej dłoni. Sam procesor wykonany jest z materiałów stabilnych i obojętnych dla organizmu. Na celu ma to waszą obronę.

Kiedy kobieta skończyła mówić spojrzałam na nich.
- Jest jeszcze dalsza część, ale jej nie słyszałam.

Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 20:32
-Ivette... wiesz, że to do niczego nie prowadzi. Możemy się w końcu przestać kłócić ? Wiem, że 90 procent tych kłótni to moja wina i żałuję tego. Nie moglibyśmy się wreszcie pogodzić ? Nie mogłoby być tak jak za dawnych lat ? No dobra, może nie tak jak za dawnych lat - przyszły mi właśnie teraz różne głupie rzeczy jakie dawniej robiliśmy.

-Cicho teraz ! - powiedziałem i zacząłem słuchać tego co ma do powiedzenia Rebbeca.

Edytowane przez Mr Nothing dnia 10-05-2011 20:33
... Wyślij Prywatną Wiadomość
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 20:36
Ian był w szoku, ale chciał wiedzieć więcej.
- To puśćcie, dalej. Musimy wiedzieć co jeszcze jest w tym nagraniu.
Pastor automatycznie wpatrywał się w swoją rękę, wykręcał nadgarstek i głaskał dłoń. Zastanawiał się co miało na celu umieszczenie w nich mikroprocesorów? Czyżby tylko śledzenie? A może to zmyła? Może bawią się nami i nic nam nie wszczepili?

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 10-05-2011 20:36
- Witaj Johnny. Jestem Martin. - powiedział i z dużą nieufnością podał mu dłoń, po czym ją uścisnął w geście przywitania. W międzyczasie z laptopa płynęły jakieś słowa o mikroprocesorze. Celades spojrzał na swoją dłoń, dokładnie się jej przyglądając. - Ogarnia to ktoś? - zapytał z miną wyrażającą totalnie nierozumienie tematu.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 20:37
Obdarzając Dżoooony'ego nieufnym spojrzeniem, rozdzieliłam między siebie, Mel i Martina, pokazane wczśniej owoce i spałaszowałam korę cynamonową.
- Mniam... - mruknęłam rozkoszując się smakiem. Nareszcie coś innego niż papaja lub mango.
- Hej Dżooooony. - powiedzialam rozmarzona, kiedy Bekcy puściła nagranie. Mój entuzjazm natychmiast uleciał. Zerknełam an moją prawą dłoń, lecz wydawala się normalna. Zresztą skąd mogłam wiedziec? Przecież igdy wcześniej nie przyglądałam się bardzo uwaznie moim dłoniom.

Edytowane przez Carmelka dnia 10-05-2011 20:39
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 20:39
Po wysłuchaniu słów Jareda zrobiłam taką minę : smiley. Po chwili moją uwagę całkowicie odwróciła Rebecca, która w końcu postanowiła podzielić się z nami zdobytymi informacjami. Wraz z kolejnymi słowami kobiety z laptopa, moje oczy rozszerzały się coraz bardziej.
- Ja nie bardzo. - mruknęłam do Martina. - Przecież to może być zwykłe kłamstwo, podpucha! Może wysłuchamy tej dalszej części?

Are you, are you
Coming to the tree
Where they strung up a man they say murdered three
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met up at midnight in the hanging tree

Moc: Uzdrawianie
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 10-05-2011 20:41
- Ja pierwszej części nie rozumiem, a co dopiero dowiadywać się jeszcze czegoś. Ale jak uważacie. - powiedział i przechylił się na krześle lekko do tyłu.

Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 20:42
- Puszczaj dalej, Becky. - powiedzialma glośno.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 20:48
Tak jak wszyscy pierwszym odruchem było sprawdzenie prawego nadgarstka, ale za późno przypomniałam sobie, że nic nie będzie widać spośród tak wielu blizn i krostek, które niemiłosiernie pulsowały. Miałam nadzieję tylko, że żadne z siedzących obok mnie osób nie zwróciło na to uwagi. Spuściłam natychmiast rękaw i spojrzałam na Johnego, który miał zamiar puścić następny fragment...

If you don't take drugs probably you have other addictions.

Edytowane przez chlaaron dnia 10-05-2011 20:49
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 20:49
Jennifer odsłuchała przekazu z kamienną twarzą. Nie wiedziała, czy wierzyć w to, czy nie. Ciarki przeszły jej po plecach. Mieć w sobie coś... coś obcego, pomyślała. Lepsze to, niż motyw z Obcy, ósmy pasażer lotu... Niestety przekonała się, że na tej wyspie jest dosłownie wszystko, czego potrzeba, by zaskoczyć rozbitków. Jenn sppojrzała na Melody. Zachowała się troszku dziwnie, jakby obawiała się czegoś. Ale kto nie obawiał się niczego na tej wyspie?

Edytowane przez Nicka dnia 10-05-2011 20:51
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 20:51
- Witaj, O Wileki Najlepszy Komuterowacu w Stanach. - mruknełam z drwią, po czym wywróciłam oczami. - Dawajcie dalej no głupie nagranie.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 20:52
Na prawym górnym rogu widniał napis NIDS, ORD.
Pod spodem jasna czcionka informowała: Poziom 5. Po obu stronach znajdowały się opcje, które mogła wybrać osoba korzystająca z programu. Nagle pojawiły się różne opcje:
'Szukaj: według nazwiska, według grupy krwi, według kodu genetycznego, numeru procesora' i tak dalej.
Po chwili pojawiła się kolejna ikonka, na którą ktoś kliknął(nikt z was). Pojawiło się nowe okno z pustymi polami do wprowadzenia numeru dostępu i hasła. Po kolei wyskakiwały czarne kroki, najpierw na górze, potem w polu hasła. Wyglądało to jak film... Obraz znowu się zmienił. Tym razem na szarym tle widniała tylko jedna ikona i wyskoczył napis:
Poziom 6

Edytowane przez April dnia 10-05-2011 20:57
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 10-05-2011 20:53
- A może nam jednak kolega informatyk wytłumaczy o co chodzi z tymi mikroprocesorami, hmm? - zaproponował Martin, kołysząc się na krześle.

Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 20:54
-WHAT THE FUCK?! smiley - wyrwało się z krtani Jennifer. Szumy w głowie już jej przeszły, a ona sama nie czuła się nigdy bardziej trzeźwa, oraz, żeby jej umysl był tak jasny, jak teraz.

MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 20:57
Johnny gapił się na to co pojawiało się na ekranie
- Rozumiem, że dzięki tym mikroprocesorom mają o nas dokładne informacje. Ale jak mamy to interpretować? Po co im nasze dane?

Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 20:59
-Może... może chcą nam zrójnować życie, stworzyć nasze klony, tudzież dręczyć z jakiegoś niezrozumiałego powodu psychicznie. Może jest jakaś rzecz, która łączy nas wszystkich? - zapytała Jenn, która powoli zaczynała wpadać w histerię. Brak hery, czy morfiny naprawdę dawał jej w kośc.

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 10-05-2011 21:03
Celades zareagował jedynie podniesieniem wysoko brwi. Nic z tego nie rozumiał, jednak nie chciał dać tego po sobie poznać. Pokiwał twierdząco głową i ukradkiem spojrzał na towarzyszy, chcąc zobaczyć czy tylko dla niego to wszystko jest czarną magią.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 21:05
Powiedziałem jej, że idziemy ostatni raz do chatki. Dość takiego biernego siedzenia, czas działać. Zabieramy najpotrzebniejsze rzeczy i staramy się wydostać z tego miejsca, wcześniej oczywiście skorzystamy z łazienki, z której od dawna nie korzystano...

Strona 40 z 55 << < 37 38 39 40 41 42 43 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Flaku
08/08/2024 14:22
sraka

Umbastyczny
08/07/2024 19:28
jeszcze nie, ale widziałem, że dodałaś i na pewno przeczytam smiley

Otherwoman
08/07/2024 18:31
czytałeś ten niedołężny rozdział? smiley

Otherwoman
06/07/2024 19:17
ok, to pomyślę, jakby to miało wyglądać smiley Jak masz jakieś pomysły, to też możesz się podzielić smiley

Umbastyczny
06/07/2024 14:12
Spróbować można smiley

Archiwum