Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 27 2024 23:15:41 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 2
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Michal 2 weeks
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 3 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 9 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego33 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Centrum wyspy
Strona 36 z 55 << < 33 34 35 36 37 38 39 > >>
Autor RE: Centrum wyspy.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 22:58
- Okej, wierzę ci, ale odpowiedz mi tylko na jedno pytanie, wtedy dam ci spokój, obiecuję. - powiedziałam i spojrzałam prosto w jego oczy. Bałam się, znowu? Teraz to widzę strach zawitał do mojego normalnego życia. Moment, normalnego? Czy to ważne? Teraz obawiam się czegoś codziennie. - Po co to zrobili? Myślisz, że nas po czymś takim wypuszczą, bo mi się wydaje, że nie. Czuję się jak królik doświadczalny.
Do naszego ''wesołego grona'' przywitał Cillian, ciekawa byłam, co Johhny odpowie, czy przyzna się, że ukradł to z bazy wojskowej?

Edytowane przez April dnia 09-05-2011 23:00
Wyślij Prywatną Wiadomość
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 22:59
- Brakowało tu Ciebie.- powiedziała zamiast "brakowało mi Ciebie" zresztą, tak na prawdę jej wcale go nie brakowało... Odwzajemniła spojrzenie prosto w oczy, jednak szybko się speszyła i odwróciła wzrok - Umarła pewna dziewczyna - powiedziała ot tak by podtrzymać rozmowę i by pozbyć się tej krępującej ciszy. Usiadła naprzeciw boskiego Rodiona i spojrzała na szkicownik, złapała mocniej ołówek po czym spojrzała na mężczyznę - Mogę?- spytała chcąc dostać pozwolenie na dalsze szkicowanie.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Rodion
Użytkownik

Postać:
Rodion Iwanowicz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 23:04
Kapitalny, boski, cudowny Rodionek spojrzał na Beatrice, lekko przechylając głowę. Uśmiechnął się, jego niebieskie oczy błyszczały.
- Oczywiście, założę się o to, że mistrzowsko rysujesz. - odparł wpatrując się w jej ruchy dłoni. Uważnie ją obserwował, a gdy kobieta podniosła wzrok robił to samo. Ich spojrzenia ciągle się spotykały.
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 23:08
-Warto było? - spytałem się jej, bezbronna leżała na ziemi a ja nad nią stałem. Chwilę tylko się śmiałem, szybko wyciągnąłem w jej kierunku rękę, nie mogłem pozwolić, by się zachowywała jak tamta hołota z domku, głównie ta, która przybyła z południa. Ona była Starkiem, moją siostrzyczką. - Co się z nami ostatnio dzieje? Wiesz, że ja zrobię dla ciebie wszystko...

Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 23:10
-Wino? - Jean nie wierzył własnym uszom. - Królestwo się sypie, a ciebie panie brak wina martwi? To pewnie ONI je wypili potajemnie. Kimkolwiek są - westchnął.
- Cóż, jeśli będziesz mnie potrzebował panie, będę na dole.
Jean udał się do sali, gdzie byli pozostali. Wkrótce zorientował się, że zginęła Susan i w jaki sposób. Kolejna śmierć... A farsa z Victorem nic nie dała, poza tym że są jacyś "Inni".
- Ludzie, przecież oni nas wybiją tutaj jak kaczki! - Valjean rozłożył ręce. - Najpierw ostrzał, potem bomba! Powinniśmy się stąd jak najszybciej wynieść.

A ten kto przetrwa, zostanie Mistrzem...
Sam
Użytkownik

Postać:
Sam

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 23:13
Sam zaczął kwiczeć jak świnia z bólu, jego ojciec ciągle mówił, że wyglądem przypomina te zwierzęta. Nie miał odwagi, by się przyznać do swojego uczynku, miał zamiar udawać kretyna, którym w rzeczywistość był. Szkoda tylko, że nie ma nikogo, kto go będzie bronił...
-Panie, mam kiepski wzrok więc skąd mam wiedzieć gdzie jest wino? - odpowiedział, podrapał się po głowie, wpadł na pomysł, co może zrobić by nie odczuwać bólu po uderzeniach Victora. -Piwnica! Tam są Pańskie zapasy mistrzu!
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 23:15
- Słusznie, masz rację, ale ciekawe kto to zrobi? Jakoś nie widzę chętnych, aby rozkroić jakiegoś trupa. - na samą myśl zrobiło mi się niedobrze. Spojrzałam jeszcze raz na swoją prawą dłoń. Kompletnie mi się to nie podobało. - Zresztą nieważne, na dzisiaj nie chcę tego dalej oglądać, aż się boję, co tam może jeszcze być!

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 23:26
Kącik jej ust uniósł się ku górze, starała się skupić na oczach Rodiona i dokładnie przenieść je na papier; było jednak ciężko zwłaszcza, że mężczyzna spoglądał na nią w tym samym czasie kiedy ona przyglądała się gałkom ocznym mężczyzny - Rodion.. Może opowiesz coś o sobie?- zaproponowała chcąc zająć przystojnego Iwanowicza czymś innym.

-Penelope Widmore

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 23:39
Gdy Johhny wypowiedział nazwisko, które w ogóle nie miałam ochoty słuchać, po moim ciele przeszedł zimny dreszcz. Był on spowodowany kilkoma rzeczami- tym, co mi zrobił, tym, że mnie drażnił jak nikt inny na tej wyspie, tym, że był palantem, idiotą, frajerem(smiley) i wszystkim co najgorsze, ale także tym, że miałam ochotę go postrzelić... nie zabić, bo na to bym się nie odważyła. W sumie, to nawet nie wiedziałam jak załadować pistolet, ale obecnie nie było to ważne.
- Masz rację, to może być on i trzeba go pilnować, może on tylko udaje, że jest w tym gównie tak jak my, tak naprawdę może on stać za tym wszystkim. - wyszeptałam mężczyźnie do ucha. Raczej wolałam żeby nikt więcej nie słyszał jak obrażam Johnatana, mogło to by się źle skończyć, dla mnie oczywiście. - W ogóle, to gdzie on teraz jest? Może wykonuje jakiś kolejny krok w tą stronę? On jest podejrzany i to bardzo.

Edytowane przez April dnia 09-05-2011 23:40
Rodion
Użytkownik

Postać:
Rodion Iwanowicz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 23:43
Seksowny blondyn spojrzał na brunetkę i głośno westchnął.
- Nie ma co opowiadać o mnie, kiedy są ciekawsze tematy do rozmowy, na przykład Ty i twoja przeszłość, na pewno była barwna, tak jak twoje tęczówki. - odparł i uśmiechnął się w jej stronę. Nie mógł się doczekać tego, aż Beatrice skończy swoje dzieło.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 00:06
Dlaczego tak szybko zmienił temat? Przecież spytała tylko o jego przeszłość, a może aż? Może dla niesamowitego Rodiona to temat tabu, o którym nie chce rozmawiać z nic nie znaczącymi dla niego osobami? Z pewnością. Beatrice poczuła wstyd kiedy to czarujący mężczyzna spytał o jej przeszłość, miała powiedzieć o swoim pobycie za kratkami, o ciężkim dzieciństwie? Podobnie jak Ana-Lucia(poronienie), Beatrice doświadczyła w swoim życiu pewnego momentu który zmienił całkowicie jej życie właśnie wtedy obie przysięgły sobie, że nigdy więcej nie dopuszczą do tego by cokolwiek jeszcze raz miało zepsuć im szczęśliwą sielankę. Stały się twarde i bezwzględne. Przywlekły bariery obronne które miały chronić je przed złymi uczuciami panującymi na tym świecie. Ance się to w pewnym stopniu udało, potrafiła to kontrolować zaś Beatrice niezbyt, była zbyt słaba na nie okazywanie emocji.
Włoszka głośno westchnęła, po czym położyła dłoń na policzku Rodiona by zmienić położenie jego głowy; boski Rosjanin zbyt mocno przechylił głowę na bok - Tak lepiej...- uśmiechnęła się delikatnie.

-Penelope Widmore

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 00:07
Znalazłem odpowiednie miejsce dla nas, gdzie mogliśmy spokojnie przenocować, bez tamtej wesołej gromadki, która się uważała za wspaniałą rodzinkę. Musiałem tylko wrócić po jedną rzecz, która akurat nam była potrzebna, bez niej będzie nam mniej przyjemniej. Z ogromną niechęcią skierowałem kroki ku tej chatce, która jakoś się jeszcze trzymała...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 00:12
- To ja już nie wiem, ale wolałabym żeby ten świr nie zbliżał się do mnie, w sumie dobrze, że go nie ma, przynajmniej nie przeszkadza. - odpowiedziałam zawieszając na jego szyji swoje ręce, oparłam głowę o jego. - W każdym bądź razie musimy o tym nagraniu wszystkim powiedzieć i obejrzeć to do końca.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 00:32
Wszyscy z tej rodzinki spali już. Wszyscy oprócz suczki, która niedawno co się wybudziła.
-Trochę czasu minęło. Miałem rację, trzeba było zamordować tamtą dziewczynkę. Jak się czujesz? -zadałem pytanie, tak naprawdę miałem wyjebane jak się czuje, ważne, że znów mogę ją wkurwiać, jak wcześniej.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 00:37
- Szkoda, że nie pomyślałeś o tym zanim dźgnęła mnie tym nożem. - odparłam robiąc kilka kroków do tyłu, wolałam jednak być w bezpiecznej odległości, oczywiście potknęłam się prawie o biurko. - Teraz już dobrze, doszłam do siebie. Ładna pogoda, prawda?

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 00:39
-Zaiste,ładna pogoda... Idiotko, jest noc a chmury zasłaniają gwiazdy, po co kurwa wyskakujesz mi z pogodą? Myślisz, że nie pamiętam co jesteś mi winna? Stark nie zapomina. Masz dług, będziesz musiała go spłacić... - powiedziałem, wziąłem 2 poduszki i koc, bo po to właśnie tutaj ruszyłem swoje dupsko. Byłem ciekawy co ta biedaczka teraz zrobi...

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 00:43
Wszystko migało mi przed oczami, jedną dłonią trzymałam pistolet. Miałam okropną ochotę go postrzelić, niech cierpi skurwiel. Nie byłam jednak nawet w stanie jej wyciągnąć z tylnej kieszeni.
- Nie boję się ciebie wcale Stark! - wykrzyknęłam, a głos mi zadrżał, co dało całkiem odwrotny efekt, do wypowiadanych słów.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 00:45
- Mam nadzieję, że Ci się spodoba.. - mruknęła dokańczając palcem cienie przy dołeczkach. Szkicowanie czy malowanie zawsze ją odprężało, w nerwowych sytuacjach często sięgała po pędzel i bawiła się na płótnie stwarzając coraz to nowsze i abstrakcyjniejsze obrazy. Brunetka podsunęła Rodionowi szkicownik by ocenił rysunek, przy tak kiepskim świetle nie stać ją było na nic lepszego, jednak była z siebie zadowolona.

/czy tylko mnie irytuje określenie Becky "suczką"? smiley tak czy siak trzymaj się siostro/

//nie tylko Ciebie.
aga

-Penelope Widmore

Edytowane przez agusia dnia 10-05-2011 18:04
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 00:53
-To dobrze, że się nie boisz. Nie powinnaś się bać, jeśli masz w tym tygodniu się ze mną bzykać. Czwartek pasuje? Bo wcześniejsze dni mam już zarezerwowane. Twoją siostrę namówię na trójkącik, jak nie to na pewno moją, ona zawsze jest chętna... - powiedziałem, teraz ją na pewno wkurwiłem. Ona i Lexie, tę dwójkę dziewczyn lubiłem denerwować.

Edytowane przez Furfon dnia 10-05-2011 00:55
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 10-05-2011 00:58
Jego słowa na początku do mnie nie dochodziły, że co? Że jak? Mocno ścisnęłam swój pistolet, jeszcze niewiele brakowało, a bym go wyciągnęła. Postanowiłam jednak zachować pozorny spokój.
- Tak, na pewno, zaczynasz mówić głupoty. Ani ja, ani moja siostra nie będzie z tobą spała. Uważaj Stark, bo trafiłeś na włoską krew. Nie jesteśmy jakimiś...
Urwała, bo uznała, że nie ma sensu kończyć, i tak się domyśli.

Edytowane przez April dnia 10-05-2011 01:00
Strona 36 z 55 << < 33 34 35 36 37 38 39 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum