Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Lutego 17 2025 17:03:27 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 6
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
Seriale
Filmy/Klub Filmowy ":o"
TOP 5
moja pani od literat...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny21:30:59
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
sayid jarrah 6 weeks
Michal13 weeks
Lion15 weeks
Lincoln20 weeks
Flaku23 weeks
Isabelle25 weeks
chlaaron42 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Centrum wyspy
Strona 35 z 55 << < 32 33 34 35 36 37 38 > >>
Autor RE: Centrum wyspy.
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 21:28
Facet dziwnie się zachowywał. Świdrował Dakotę wzrokiem. Spojrzałam na nią, a ona robiła to samo. Zabawne...
- No nie powiedziałabym. Jedna z waszych przecież nie żyje. - Czyżby mężczyzna o tym nie wiedział, czy zgrywał totalnego ignoranta. - Właśnie.. Dziwna akcja z tą całą bombą. - Skomentowałam, po czym spojrzałam na siostry, a później znów na Iana. - Przecież na początku jej tam nie było... Ktoś ją musiał podłożyć...- Wywnioskowałam i czekałam na komentarz mężczyzny.

// okresy zsynchronizowały -- dooobre smiley
dobranoc Miętowy smiley //

If you don't take drugs probably you have other addictions.

Edytowane przez chlaaron dnia 09-05-2011 21:28
Wyślij Prywatną Wiadomość
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 21:29
Spojrzałam na siostrę, tym razem miałam już dobrą ostrość, zobaczyłam też Johhny'ego. Brakowało tylko tego jebanego skurwysyna Stark'a do szczęścia. Denerwował mnie ten pajac, działał mi źle na mój układ nerwowy. Jak dobrze, że miałam jeszcze broń... pierwsze co wpadło mi do głowy, że jak go zobaczę to strzelę mu w kolano, za to wszystko.
- Już nic nie mówię, muszę wrócić do Juanity - wyszeptałam całując siostrę w czubek głowy, po czym rzuciłam do mężczyzny - Jak miło cię widzieć.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 21:31
- Kto nie żyje? Kiedy? Co? Jak?
Mężczyzna nie czekał na odpowiedź. Nie chciał też rozmawiać o żadnych bombach. Musiał po prostu wiedzieć. Wybiegł z chatki i ruszył pędem w stronę cmentarza. Miał gdzie Victora i Sama - inni są ważniejsi. W końcu dogonił Catherine i Joachima. Z oddali zobaczył czyjeś zwłoki - to ciało Susan. Ian w bóóólu doszedł do nich i bez słowa zaczął pomagać. Tym razem nie płakał.

// do jutra smiley

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 21:34
Wywaliłem bieliznę Nikoli, która niezbyt przyjemnie pachniała. Nigdy więcej czegoś takiego nie będę miał w dłoniach.... Ruszyłem biegiem za moją siostrą, ciągle tylko uciekała, jakby się bała, że jej zrobię coś nieprzyjemnego...

Edytowane przez Furfon dnia 09-05-2011 21:35
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 21:35
Zaczęło mnie denerwować, że wszyscy, z którymi rozmawiałam sobie poszli, ale nie odstępowałam i czuwałam dalej. Rozumiałam ludzi, musieli zostawić na parę godzin swoje kukiełki, by móc uzupełnić swoje potrzeby.
Siedziałam obok Dakoty i jadłam mango.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 21:36
Objęłam się ramionami. Czy tylko mi zrobiło się zimno? - Nie wiem... - westchnęłam, unikając jego wzroku. Wstydziłam się. - Niektórzy wydają się tacy normalni... Nie chcę wierzyć, że są aż tak perfidni. Po tylu dniach myślałam, że może jednak jest nadzieja na ucieczkę, skoro jest nas więcej...

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 21:37
Uśmiechnęła się delikatnie po czym złapała siostrę za dłonie pomagając jej tym samym zmienić pozycję na siedzącą. Widząc, że Becky zaczęła rozmowę z komputerowcem Beatrice zostawiła ich by sobie porozmawiali. Odwróciła się i ruszyła w kierunku dworu, starała się iść starannie jednak nawet to nie pomogło, potknęła się o schodek przy wejściu, w ostatniej chwili złapała się jednak futryny i nie zrobiła pośmiewiska na całą chatkę. Jak gdyby nigdy nic kontynuowała swój marsz mając nadzieję, że nikt nie widział jej małego wypadku. Usiadła przy drzewie.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

martwy
Użytkownik

Postać:
Joachim Nott

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 21:42
-Im nas więcej, tym gorzej. Coraz mniej się dogadujemy. Zakład, że niedługo znów zdzielą mnie łopatą przez głowę?

W tym samym momencie podszedł do nas pastor. Bez słowa wspólnie kontynuowaliśmy kopanie dołu. Każda kupka ziemi, zrzucona na bok, była przepełniona niesprawiedliwością. Dziewczyna tak młoda, silna, w jednej chwili zwyczajnie... Wybuchła w powietrze. Być może robiliśmy to godzinę, może dwie; skończyliśmy wreszcie.
-Na trzy.- powiedziałem do Iana i złapałem dziewczynę za powykręcane nogi. On zrobił to samo z rękami i już moment później osoba, z którą jeszcze niedawno rozmawialiśmy, leżała na dnie grobu.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 21:46
Usłyszałam przyciszony i równocześnie przyjemny głos mężczyzny, na początku się uśmiechnęłam, a gdy usłyszałam, co ma mi do przekazania przestraszyłam się, ale równocześnie wiązałam z tym spore nadzieje. Z trudem wstałam, opierając się o starą kanapę i dołączyłam do Johhny'ego.
- Jak myślisz, co to jest? - spytałam opierając twarz na dłoniach wpatrując się w niego. Pracował i widać, że mu zależało, zresztą mi też, a może to nasza przepustka do wolności?

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 22:02
Siedziała po turecku przy drzewie i przesypywała ziemię z jednej do drugiej ręki. Kilka osób się zmyło, kilka przybyło, a Rodiona jak nie było tak nie ma. W zasadzie.. Tak tylko myślała o Iwanowiczu, nie jak o kimś wyjątkowym, o nie, po prostu.. Porozmawiałaby z nim. Wysypała piasek z dłoni i przeczesała dłonią włosy, zupełnie nie pojmowała tego, dlaczego myśli o mężczyźnie i wmawia sobie, że nic dla niej nie znaczy.. Bo w zasadzie to.. Nie, jasne, że nic nie znaczy, pewnie, że nie... Odruchowo już odgarnęła włosy za uszy i otworzyła plecak, wyciągnęła swój ukochany szkicownik i zastanawiała się co takiego może naszkicować..

-Penelope Widmore

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 22:18
Nikola tymczasem zagłębiał się coraz głębiej i głębiej w bagno(dosłownie i w przenośni). Szedł za bagiennym człowiekiem i miał nadzieję że wkrótce opuści to dziwne miejsce. W końcu znalazł się w miejscu suchym i przytulnym. Był to mały domek zbudowany z drewnianych pali. W środku Nikola dostał nowe ubranie dzięki czemu wreszcie nie czuł się nieswojo. Po chwili jednak ujrzał człowieka z bagna z tacą z jedzeniem. Nikola zabierając się za nie usłyszał pytanie mężczyzny:

- A więc nie wiesz gdzie jest wiadro?

Nikola spojrzał dziwnie na człowieka po czym odpowiedział:

- Nie, nie wiem, ale o co właściwie ci chodzi?
- To szyfr. Od dwunastu lat czekam aż ktoś się tutaj zjawi i wybawi mnie z tego miejsca. Dawno temu zostałem tutaj zesłany przez żołnierzy którzy powiedzieli: Pilnuj bagna. Po czym odeszli a ja zostałem sam. Na stole był tylko w którym napisane było: "Szukaj właściciela wiadra. On zna odpowiedzi". A więc szukam go ale niestety ty nim nie jesteś. Odejdź więc i daj mi żyć dalej nadzieją że kiedyś znajdę właściciela wiadra.

Po tych słowach Nikola postanowił odejść. Dostał tylko na pożegnanie od człowieka z bagna swój plecak, który zgubił w dżungli oraz małe zapasy żywności. Gdy odchodził miał tylko nadzieję że ten człowiek znajdzie w końcu swoje wiadro i człowieka z nim.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 22:20
- Dziwne... - odparłam nie rozumiejąc kompletnie nic z tego co mówi, jedyne, co podnosiło mnie na duchu to fakt, że się na tym zna. Dobrze, że mamy kogoś takiego. - Wierzę, że ci się uda...
Przerwała, gdyż nagle przed nimi pojawił się czarny ekran, a na nim przewijał się biały napis ''Witajcie'' i przycisk 'dalej'.
Spojrzałam na niego, miałam dość zdziwioną minę.
- E... co to jest w ogóle?

Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 09-05-2011 22:20
Isabella biegła i co chwilę oglądała się za siebie, czy brat za nią nadąża. Od dawna wiedziała, że była od niego szybsza. W pewnym momencie jednak, kiedy ponownie odwróciła się, jej stopa zaczepiła o korzeń i kobieta upadła na ziemię. Wykrzywiła usta z bólu. Skóra na rękach była pościerana.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Rodion
Użytkownik

Postać:
Rodion Iwanowicz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 22:27
Boski Rodion, który dokończył swoją misję postanowił wrócić do chatki. Jednak zapomniał drogi i długo się błąkał, nagle wyszedł zza dżungli i natrafił na Beatrice. Spojrzał na nią, po czym zaczął się czaić.
- Co robisz tutaj sama? - spytał zaskakując ją całkowicie.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 22:34
Ekran wciąż był czarny, ale nagle z głośników dobiegł donośny, ale delikatny kobiecy głos, który niestety usłyszeli wszyscy będący w tym pomieszczeniu, nikt się tego nie spodziewał...

W ciele każdego z was został umieszczony mikroprocesor. Procedura ta odbyła się absolutnie bezboleśnie i pozbawiona była jakiegokolwiek ryzyka. Każdy mikroukład ma przyporządkowany numer identyfikacyjny i będzie zawierał informacje niezbędne do zidentyfikowania danej osoby. Dane zawarte w mikroukładach można odczytać tylko za pomocą specjalnych czytników. Cały procesor jest zabezpieczony i chroniony przez najnowsze algorytmy kodujące. Zabieg polega na wstrzyknięciu procesora za pomocą strzykawki, pod skórę na grzbiecie prawej dłoni. Sam procesor wykonany jest z materiałów stabilnych i obojętnych dla organizmu. Na celu ma to waszą obronę.

Cele:
- Zastanówcie się nad tym, czy to prawda, czy też czysty blef.
- Później możecie obejrzeć dalszą cześć.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 22:39
Ciemnowłosa przerzucała kartkami szkicownika; na pierwszej stronie widniała kapucynka, na drugiej baza wojskowa, na trzeciej chatka a na czwartej dopiero powstawała twarz. Skupiona szkicowała z pamięci i rysowała koło które z czasem coraz bardziej przypominało czyjąś głowę, Beatrice drgnęła słysząc obok siebie pewien głos.. Odchyliła głowę i spojrzała na.. Boskiego Rodiona, momentalnie przycisnęła szkicownik do brzucha, by Iwanowicz nie widział jej rysunku - Jaa.. - zaczęła zastanawiając się co powiedzieć- lepiej Ty powiedz gdzie tak długo byłeś. Miałeś pójść do tej całej stacji medycznej i zaraz wrócić... Długo Cię nie było - burknęła lustrując mężczyznę, w promieniach słońca wyglądał jeszcze przystojniej..

-Penelope Widmore

Rodion
Użytkownik

Postać:
Rodion Iwanowicz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 22:43
Boski, cudowny, seksowny, niesamowity, uroczy Rodion (smiley) Spojrzał na kobietę, usiadł obok niej i zaglądał jej przez ramię.
- Właśnie miałem problem, bo się zgubiłem i nie mogłem odnaleźć drogi... - odparł patrząc na jej piękne, duże oczy.
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 22:47
Gdy usłyszałam, co ta urocza kobieta miała nam do przekazania otworzyłam szeroko oczy i usta ze zdziwieniem.
- Że co? Chciałabym to usłyszeć jeszcze raz, bo chyba źle usłyszałam. Że co nam zrobili? W ogóle jakie dane? Czy to jest możliwe?! - spytałam oglądając moją prawą dłoń, wyglądała normalnie. Ta wyspa coraz bardziej mnie przerażała. - Ale po co oni to zrobili?! Czy oni w taki sposób mogą odkryć, gdzie jesteśmy?

Victor
Użytkownik

Postać:
Victor

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 09-05-2011 22:50
Victor zignorował słowa o spiskach, gdyż jego uwage przykuły puste butelki po winie. Zaczął w panice przeglądać wszystkie po kolei. Przychylał je nawet do góry dnem, by mieć pewność, że nie zostało tam ani kropli. Zaglądał do środka, przystawiając oko do szyjki. Wszystkie te zabiegi utwierdziły go w jednym. Wino zniknęło. Sam! - wrzasnął i złapał za swoja laskę. Gdzie wino???!!! - zamachnął się i uderzył chłopaka w policzek tak, że została mu czerwona pręga.

Edytowane przez Victor dnia 09-05-2011 22:51
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 09-05-2011 22:57
Schodziłem właśnie po schodach z góry kiedy usłyszałem tą dziwną informację przekazywaną przez jakąś kobietę. - Mikroprocesor? Że co? - pomyślałem, po czym od razu spojrzałem na moją prawą dłoń. Oglądałem ją już wielokrotnie. Wyglądała w porządku. Wydawało mi się to bardzo dziwne i nie miałem pojęcia co mam o tym myśleć. - Skąd to macie? - zapytałem głośno, szybkim krokiem podchodząc do Johnny'ego, który trzymał laptopa. - To jakiś żart? - byłem wyraźnie poirytowany.

Edytowane przez Flaku dnia 09-05-2011 23:01
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 35 z 55 << < 32 33 34 35 36 37 38 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Umbastyczny
01/02/2025 14:04
jasne rozumiem, bardzo mi przykro

Otherwoman
01/02/2025 10:05
postaram się dziś coś napisać, jak wrócę z pracy, ale nie na sto procent, bo jeszcze sporo rzeczy trzeba ogarnąć...

Otherwoman
01/02/2025 10:01
ja potem coś napiszę, bo wczoraj zmarła moja babcia i miałam raczej ciężki dzień...

Otherwoman
01/02/2025 10:00
kontynuujmy klub smiley

Otherwoman
01/02/2025 09:58
jestem smiley

Umbastyczny
01/02/2025 09:10
Arletam! Przybywaj!

Umbastyczny
29/01/2025 05:57
smiley

mrOTHER
28/01/2025 21:42
smiley

Otherwoman
08/01/2025 15:50
smiley

Umbastyczny
05/01/2025 19:50
smiley

sayid jarrah
04/01/2025 21:02
ok

Otherwoman
27/12/2024 20:13
56 gości online aha

Umbastyczny
25/12/2024 10:32
smiley

Otherwoman
24/12/2024 18:20
smiley

Umbastyczny
30/11/2024 09:22
smiley

Otherwoman
29/11/2024 20:00
coś długo mnie nie było smiley

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Archiwum