Autor |
RE: Centrum wyspy. |
Victor
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/Viserys-game-of-thrones-21169073-100-100[78].png)
Postać: Victor
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 08-05-2011 14:50 |
|
|
Cep Stark. - powtórzył Victor dla lepszego zapamiętania. Myślę, że przede wszystkim przydadzą nam się żołnierze, którymi mógłbyś dowodzić. - uśmiechnął się. Johnatan z pewnością będzie szczęśliwy, gdy dowie się, że ma spełniać rozkazy Nikoli. Victor zawołał w stronę rodzeństwa. Hej, ser Cepie Stark! - pomyślał, że określenie "cep" miało być imieniem Johnatana...
![](http://i52.tinypic.com/2u90g01.gif) |
|
Autor |
Nicka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/josh[469].jpg)
Mistrz Przetrwania
![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif) ![](../infusions/wob_rank_system/images/1a.gif)
|
Dodane dnia 08-05-2011 14:51 |
|
|
Jennifer spojrzała na Cathy.
-Po pierwsze, na tej wyspie mamy duużo czasu - nie goni nas. Po drugie, ten teatrzyk może być pożyteczny, zaś po trzecie; mozna się tu jakoś rozerwac. Niekoniecznie trzeba robić z siebie uniżonych debili. Możemy być z tym psycholem na równi.
Edytowane przez Nicka dnia 08-05-2011 14:51 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/izstl1[48].png)
Postać: Uchechi Anonaba
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2011 15:01 |
|
|
Beatrice zaśmiała się głośno słysząc Firestone - Wybaczcie, ale ja akurat chcę wydostać się z tej wyspy, więc wolałabym robić coś co przybliży choć odrobinę mnie do ucieczki z tego miejsca. A myślę, że zabawa w teatrzyk mi w tym nie pomoże. Głupota! - skomentowała całe to zamieszanie - idę się przejść, Cathy idziesz ze mną? Czy może wolisz spytać Króla z jakiej dynastii pochodzi?
all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore
Edytowane przez jazeera dnia 08-05-2011 15:01 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/zrzut-ekranu-2019-05-22-o-14-1[70].png)
Postać: Cherrrie Swanson
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2011 15:03 |
|
|
- Ja nie zamierzam nawet na niego patrzeć. - odburknęłam. - Idę z Beatrice. - dodałam, po czym zarzuciłam plecak na ramię i udałam się w stronę drzwi. Nie będę uniżała się przed tamtym człowiekiem. Już wystarczająco dużo ludzi robi mi łaskę, że jeszcze żyję. Wyszłyśmy przed budynek. - Jakby nie było innych problemów, jeszcze króla sprowadzają. - prychnęłam niczym starsza pani pod polskim kościołem.
Edytowane przez panda dnia 08-05-2011 15:06 |
|
Autor |
Nicka
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/josh[469].jpg)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2011 15:11 |
|
|
Jennifer popatrzyła na dotychczas miłą Beatrice i Catherine. Nie, to nie, pomyślała. stwierdziła również, że w normalnych warunkach postąpiłaby podobnie, lecz cos w niej się zmieniło. No tak, zaczyna mi odwalac. Kurde, czemu tak szybko? Jennifer na dobra sprawe nie miała zamiaru czynnie uczestniczyć w przedstawieniu - po prostu nie miała nic przeciw niemu.
|
|
Autor |
Otherwoman
Administrator
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/helena_bonham_carter_in_harry_potter_and_the_half-blood_prince_6[14].png)
Postać: Trey
Administrator
![](../infusions/wob_rank_system/images/admin_star.gif)
|
Dodane dnia 08-05-2011 15:15 |
|
|
Isabella usłyszała wołanie Victora. No dalej, ser Cepie Starku. Idziemy. - zadrwiła z brata i poprowadziła go do grupki "szturmującej zamek".
![](https://i.ibb.co/YWVwpGw/belcia.jpg)
We are all evil in some form or another, are we not?
|
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2011 15:18 |
|
|
Obie z Catherine wyszły z chatki, przed którą zauważyły wysokiego blondyna faktycznie ubranego jak z innej epoki, był z nim też Nikola i jakiś niski dzieciak z czerwonymi paskami na rękach prawdopodobnie od jakiegoś kija czy bicza - A więc to są Ci przebierańcy? - spytała przyglądając się ludziom, z boku jednak zauważyła Starków, chciała pokazać Cathy siostrę Johnatana, stwierdziła jednak, że opowie o niej później, zresztą Joyce pewnie sama się zorientuje, że to jego siostra. Przecież oboje wyglądają jak psychopaci.. - Ktoś sobie chyba robi głupi kawał - stwierdziła.
-Penelope Widmore
Edytowane przez jazeera dnia 08-05-2011 15:22 |
|
Autor |
Victor
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/Viserys-game-of-thrones-21169073-100-100[78].png)
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2011 15:19 |
|
|
Kiedy dwie kobiety wyszły na zewnątrz, Victor wykrzyknął radośnie: Wróg otworzył bramy! Poddają się! - z radości przyłożył Samowi laską. Witajcie, oto wasz szczęśliwy dzień! - zwrócił się do Starków. Mianuję was moimi przybocznymi gwardzistami. Nawet nie zauważył, że Isabella jest damą. A teraz.... czas wkroczyć do sali tronowej.
![](http://i52.tinypic.com/2u90g01.gif)
Edytowane przez Victor dnia 08-05-2011 15:21 |
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2011 15:24 |
|
|
Parsknęłam śmiechem na widok króla i jego świty. - No nie mogę.... - powiedziałam, nie mogąc opanować chichotu. Szłyśmy cały czas dalej, żeby nie narażać się Starkowi. Kiedy straciłam ich z oczu, spoważniałam. - Co to za kobieta przy Starku? Nie widziałam jej wcześniej.
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/alf[49].png)
Postać: Żyd
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 08-05-2011 15:28 |
|
|
Przyglądałem się poczynaniom Wiktora stojąc nieopodal. Co raz bardziej utwierdzałem się w przekonaniu, że koleś jest zdrowo świrnięty. Byłem tylko ciekaw jak potoczą się dalsze wydarzenia, bo sytuacja była niebywale komiczna. - Boże... gdzie on się uchował? - mruknąłem pod nosem z ironicznym uśmiechem na twarzy.
Edytowane przez Flaku dnia 08-05-2011 15:29 |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2011 15:33 |
|
|
- To właśnie jego siostra.. Co prawda, nie jest tak niebezpieczna jak on, ale ma na niego duży wpływ - mruknęła przypominając sobie jej jedyną rozmowę z Isabellą - do tego.. Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że czują do siebie pewien pociąg.. No wiesz, ale nie taki jak siostra powinna mieć do brata... To tylko z moich obserwacji, po prostu on patrzy na nią w taki sposób jakby chciał ją.. Przelecieć? Tak to chyba dobre słowo..- powiedziała brązowookiej - Nie chcę mieć z tymi ludźmi nic wspólnego.. A co do tego króla, to ja już nie wiem, czy to my jesteśmy takie gburowate bez poczucia humoru, czy im naprawdę odwaliło?
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
Victor
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2011 15:33 |
|
|
Victor ruszył w stronę chaty przez pole minowe. Za nim z niepewna miną szli Starkowie, Sam i prawdopodobnie Nikola. Victor wolał się nie odwracać, by nie wylecieć w powietrze. Nagle zatrzymał się na samym środku. Pole minowe, hehe - powiedział wskazując palcem pod nogi. Kiedyś Sam wszedł na jedną i od tamtej pory cofnął się w rozwoju. - powiedział niebywale zadowolony z siebie. A może od zawsze taki był... - zastanowił się. Stawiajcie nogi dokładnie tam, gdzie ja. Znam drogę. Ruszył przed siebie, a za nim Sam, ktory miał trochę problemów, by dopasować swoje krótkie serdelkowate nogi w te miejsca, gdzie stanął Victor.
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2011 15:38 |
|
|
- A ona? Jakoś wzbrania się przed 'zalotami' brata? Wiesz, są różne przypadki... Tyle nas trafiło na wyspę, że może trafili nam się psychopaci nie tylko wśród tych, którzy nas przetrzymują, ale i wśród naszych... Bądź co bądź, ci pierwsi mają naprawdę z nas niezły ubaw. - westchnęłam, odwracając się do pozostałych. Spojrzałam na nich zirytowana po czym dodałam: - Chyba wszystko naraz.
|
|
Autor |
Flaku
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/alf[49].png)
Postać: Żyd
![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png) ![](../infusions/wob_rank_system/images/gw.png)
|
Dodane dnia 08-05-2011 15:39 |
|
|
/To my cały czas byliśmy po drugiej stronie pola? Nie wiedziałem xD/
Ruszyłem za Wiktorem przez pole. Miałem nadzieję, że na pewno wie jak omijać miny. - Co konkretnie zamierzasz zrobić? - zapytałem z przekąsem młodzieńca. Nie potrafiłem wyobrazić sobie jego szturmu na "zamek", a wręcz nie mogłem się już doczekać.
Edytowane przez Flaku dnia 08-05-2011 15:48 |
|
Autor |
Amelia
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/3334[47].png)
Postać: Ruby
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2011 15:44 |
|
|
Sonia ruszyła za Victorem i resztą osób, sama nie wiedziała dlaczego idzie za tymi wariatami...
![](http://i265.photobucket.com/albums/ii205/lassie_faire/GIF%20central/Harry%20Potter/harryspit.gif) |
|
Autor |
Victor
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2011 15:51 |
|
|
Victor wkroczył do sali tronowej wraz ze swoją świtą. Oczekiwał, że wszyscy zebrani padną na kolana tak jak przystoi w takich sytuacjach. Po środku stał drewniany tron. Victor ruszył w jego kierunku, stukając o podłogę swoją laską która w pewnym momencie utknęła między drewnianymi belkami. Przez chwilę się z nią mocował, aż wreszcie udało mu się ją wyciągnąć. Lekko się zatoczył, lecz zaraz przybrał ponownie dostojną postawę i zasiadł na drewnianym krześle.
|
Autor |
Diego
Użytkownik
![Avatar Użytkownika](../images/avatars/avek[3].jpg)
Postać: Joel Rothschild
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2011 15:54 |
|
|
Jean podszedł do Victora.
- To ja panie, twój namiestnik. Jak widzisz, przygotowałem poddanych na twe przybycie. Co teraz?
A ten kto przetrwa, zostanie Mistrzem... |
|
Autor |
jazeera
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2011 15:55 |
|
|
- Raczej się wzbrania... Eh, nawet nie chcę o tym myśleć, mam brata i nie wyobrażam sobie by on zaproponował mi coś takiego... - Bonventre skrzyżowała ręce na piersiach po czym spojrzała na wprost siebie - Martwię się, że się stąd nie wydostaniemy. To bardzo dziwne, gdzie narodowe wojska, straż pożarna i policja? Zaginęła grupa ludzi a oni się tym nawet nie interesują.. Chyba, że to jakaś głębsza sprawa, no tak, wiemy, że jest na tej wyspie baza wojskowa i jakieś tajne eksperymenty.. Sama już nie wiem, mam tego wszystkiego dość.
-Penelope Widmore
|
|
Autor |
panda
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2011 16:03 |
|
|
- Ja jestem ciekawa, gdzie w takim razie są granice okrucieństwa tamtych. Uwierz mi, w laboratorium widziałam tak okropne rzeczy... Jak pomyślę, że mogą to samo zrobić komuś, komu przez ten krótki czas zaufałam i kogo polubiłam... - wzdrygnęłam się, dreszcz przeszedł moje ciało. - Bea, oni nie znajdą tego miejsca. Tłumaczyłam to już Twojej siostrze. Widzisz to drzewo? - wskazałam palcem. - To rośnie tylko w kapryśnym klimacie umiarkowanym. A ten krzak? Pochodzi z Australii, jest prawnie chroniony. Jak mogą nas znaleźć, skoro my sami nie możemy wywnioskować, gdzie jesteśmy?
|
|
Autor |
Victor
Użytkownik
Mistrz Przetrwania
|
Dodane dnia 08-05-2011 16:04 |
|
|
Każ go aresztować! - wskazał na Noodle'a. Obraził króla. Victor popatrzył zadowolony po swojej małej gromadce poddanych. Nareszcie po 15 latach tłuczenia laską Sama, ktoś traktował go tak jak na to zasługiwał. Potrzebuję korony! - krzyknął do chłopaka. Dziś wieczór zamierzam wydać ucztę na cześć króla, a jutro turniej. - powiedział zadowolony sam z siebie. Wiedział, że ludzie najedzeni beda bardziej skłonni do współpracy. W ten sposób rozpoczęły się rządy króla Victora I.
![](http://i52.tinypic.com/2u90g01.gif)
Edytowane przez Victor dnia 08-05-2011 16:10 |
|