Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 27 2024 23:02:18 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 2
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Michal 2 weeks
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 3 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 9 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego33 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Centrum wyspy
Strona 18 z 55 << < 15 16 17 18 19 20 21 > >>
Autor RE: Centrum wyspy.
Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 00:52
- Pomyśl zatem jak mógłbym pomóc, a gotów jestem to wykonać w zamian za uwolnienie mnie z tego lądu. Jest tyle ludzi znoszących bóóóóóóól i cierrrrpienie, którym mógłbym pomóc. Mam nawet kartę kredytową przy sobie, ale tutaj mój majątek na nic się zda.
(Cierrrrpienie to akurat od mojego byłego polonisty też trochę zaczerpnięte bo nas dręczył martyrologiczną wymową tego słowasmiley. Będę potem, idę się wykąpać...)

A ten kto przetrwa, zostanie Mistrzem...

Edytowane przez Diego dnia 08-05-2011 00:53
Wyślij Prywatną Wiadomość
Sam
Użytkownik

Postać:
Sam

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 00:55
Dziewczyna z marzeń. Sam zawsze był głodny, z chęcią wszystko był gotów zjeść. Chwycił banana i włożył go do ust, nawet go nie obrał z skórki, gdyż nie wiedział, że tak trzeba.
-Pychaaaaa - rzekł ponownie z pełnymi ustami, dziwne smakowało to jedzenie jego zdaniem, lecz nie miał zamiaru grymasić. Victor i tak mu nie da nic, więc trzeba jeść. Karta kredytowa? A co to? -spytał się Sam, znów ten człowiek użył nieznanego dla niego słowa.
Edytowane przez Sam dnia 08-05-2011 00:57
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 08-05-2011 00:55
- Jestem Cillian - zwróciłem się w kierunku faceta. Szczerze mówiąc to każdy z nich wydawał mi się nieco szurnięty, ale starałem się tym nie przejmować. Nagle pojawiła się ładna, młoda dziewczyna i przedstawiła się jako Sonia, po czym chciała poczęstować Wiktora bananem. Zacząłem przyglądać się jej i z wrażenia przez chwilę nie wiedziałem co się dzieje.

Edytowane przez Flaku dnia 08-05-2011 00:59
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 01:05
- Eee... - wyjąkała widząc jak Sam pożera banana razem ze skórką. Chciała mu powiedzieć, że owoc powinno się obierać, jednak chłopak wciągnął go w rekordowym tempie. Wydawał się być niespełna rozumu. Może za dużo czasu spędził na tej wyspie i to spowodowało, że stał się upośledzony? Czy wszyscy ludzie z północy tacy są? Zerknęła na Cilliana. Wydawał się całkiem normalny.

Edytowane przez Amelia dnia 08-05-2011 01:07
Victor
Użytkownik

Postać:
Victor

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 01:15
Victor myślał i myślał (czynność nieznana Samowi) aż wreszcie wymyśłił przebiegły plan godny najlepszego stratega. Tu w pobliżu jest tunel, który prowadzi do zamkowych lochów. - powiedział. Miał na myśli ten, do którego weszli Starkowie ze schowka na szotki. Pójdziesz tam i przekonasz ich, by otowrzyli bramy. Znają cię, więc nie wywęszą podstępu. - ciągnłą dalej Victor. Przez "bramy" miał oczywiście na myśłi drzwi, które zamknęli za sobą na noc. A wtedy my wtargniemy i przjmiemy rządy. - dokończył i uśmiechnął się:

Edytowane przez Victor dnia 08-05-2011 01:15
Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 08-05-2011 01:21
Stałem tak i gapiłem się na Sonie jakby świat dookoła w ogóle dla mnie nie istniał. Gdy tylko dziewczyna spojrzała na mnie od razu oderwałem wzrok i zacząłem się nerwowo rozglądać. Moje oczy tym razem skupiły się na tym upośledzonym dzieciaku, który zjadał banana z takim zaangażowaniem jakby pierwszy raz widział owoc, albo nie jadł kilka dni.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 01:34
- Ale dajesz słowo, że jeśli tylko będę chciał to pomożesz mi opuścić wyspę? Jeśli tak, to mknę wykonać powierzoną mi misję - Jean ciekaw był co wyniknie z całej tej farsy.

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 01:34
Po tym, jak tylko spojrzała na Cilliana, ten szybko odwrócił wzrok i zaczął się przyglądać chłopcu. Sonia speszyła się lekko i również spojrzała w kierunku dzieciaka - Jest po prostu niedołężny. - skomentowała jego upośledzone zachowanie - O jakim zamku on mówi? - spytała po chwili, wskazując głową na Victora.

Victor
Użytkownik

Postać:
Victor

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 01:39
Słowo Victora! - powiedział. Był pewien, że nie będzie chciał. Kiedy obejmie tron, powierzy mu najlepsze stanowisko, z ktorego Jean nie zrezygnuje. Usłyszał komentarz Soni. Niewiasto, ten zamek! - wskazał na rozpadająca się chałupę. Może nie wygląda najokazalej, ale kiedy podniose podadtki... - zaczął kombinować.

Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 01:46
- Ta rudera? - zdziwiła się szczerze Sonia. Nie wiedziała, dlaczego Jean postanowił zaufać Victorowi, przecież ten facet był równie nieokrzesany jak Sam. A może nawet jeszcze bardziej, skoro mówi o podatkach w miejscu, gdzie nawet pieniądze nie istnieją. Przysunęła się bliżej Cilliana, gdyż ten wydawał jej się normalny, przynajmniej takie wrażenie sprawiał.

Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 01:56
Jean może i ryzykował, ale sytuacja między obozami była zbyt napięta. Viktor wydawał się niegroźny, a mógł wnieść nieco humoru. A kto wie, może i mógł rzeczywiście coś pomóc?
- Zatem przygotuj się na uroczysty wjazd do swej posiadłości. Jak tylko zobaczysz odrzwia otwarte, przybywaj! - po tych słowach Jean udał się tunelem do chałupy, po czym mówiąc słowa "Duszno się tutaj zrobiło...", otworzył drzwi. Większość osób spała, w końcu było już dobrze po północy, o ile liczył się tutaj jakikolwiek czas.

//Dobranoc smiley

Edytowane przez Diego dnia 08-05-2011 01:57
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 08:42
Nagle ocknął się Nikola. Słysząc ten jakże przebiegły i ciekawy plan Victora pomyślał sobie tylko: Wreszcie ktoś kto umie myśleć i wie co tutaj na wyspie robi. Po tych rozmyślaniach Nikola nie wiedząc co powiedzieć zwrócił się do Victora:

- Może papaję mój drogi? Są bardzo pożywne a przecież by przeprowadzić taki podstęp trzeba mieć siły i oczyszczony z toksyn umysł.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 09:14
Obudziły mnie jasne promienie słońca wpadające przez okno. Uśmiechnęłam się i przeciągnęłam leniwie. Czas mijał, a Starka jak nie było, tak nie ma. Im dłużej nie będziemy mieli z nim do czynienia, tym lepiej. Odgarnęłam włosy do tyłu i popatrzyłam na śpiących ludzi. Nie słyszałam krzyków, więc dalej nikt nie ginął. Może wreszcie będzie bezpiecznie... Zsunęłam się z fotela, po czym poszłam po sucharka.

Sam
Użytkownik

Postać:
Sam

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 10:10
Sam słuchał rozmowy wszystkich z otwartą gębą. Minęły już dobre kilka minut, nikt go nie bił ani się z niego nie śmiał. Po prostu cudowne minuty w jego nędznym, niedołężnym życiu. Sonia coraz bardziej mu się podobała, zesłany anioł z niebosa, by umilić życie biednemu Samowi. Opluł swoją dłoń i próbował na żelować swoje włosy, jego rozumek uznał, że tylko tak ta niewiasta na niego zwróci uwagę. Już nawet zrobił krok w jej stronę, gdy poczuł zapach jedzenia i usłyszał słowa Nikoli.
-Ja jestem głodny. - cicho powiedział, patrzył chciwie na Nikolę, nie widział by trzymał papaję w dłoni. Sam bardzo się zdziwił, że jego Pan jeszcze nie zauważył, że ma rozdarte spodnie.Nie pisnął ani jednego słowa o tym, już i tak zbyt dużo oberwał kijem.
Edytowane przez Sam dnia 08-05-2011 10:12
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 10:27
Jennifer obudziła się. Spojrzenie skierowała na okno, przez które wydobywały się ciepłe promienie wschodzącego słońca. Rozejrzała się po pokoju: nigdzie nie było Stark'a. Jednak na wszelki wypadek zlustrowała całe swoje ciało w poszukiwaniu ewentualnych ran. Odetchnęła głęboko, kiedy wynik poszukiwań był negatywny. Podeszła do stołs64; i wzięła sobie sucharka. Miała nadzieję, że swoim chrupaiem nie obudzi innych. Spojrzała na Cathy, która również się obudziła. Nic nie powiedziała. Czekała no to, co się wydarzy.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 10:40
Nikola spojrzał z góry na Sama mówiącego że jest głodny i po chwili wbrew wszelkiej logice rzucił Samowi papaję ale miał mimo to nadzieję, że ten osobnik nie będzie się do niego specjalnie zbliżał.

Sam
Użytkownik

Postać:
Sam

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 10:45
Sam chwycił owoc, nie przyjrzał mu się dokładniej, co pewnie przyniesie mu uboczne skutki za kilka dni, gdyż ta papaja była zepsuta. Chłopak przecież nie mógł mieć pojęcia, że w środku jest robak. Ugryzł kawałek , akurat ten z robakiem, który walczył dzielnie o swoje życie, bo nie miał ochoty trafić do żołądka Sama i tam skończyć swój żywot. Sam szczerze uśmiechnął się do Nikoli, na jego przednich żółto-czarnych zębach było widać małego robaka...
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 11:29
Ian obudził się na podłodze. Widocznie zasnął tam. Zobaczył, że niektórzy już nie śpią, ale nie chcąc zbudzić pozostałych uklęknął na dwa kolana i odmówił poranną modlitwę, a potem zjadł dwa ostatnie jabłka ze swojego plecaka. Potrzebuję nowych zapasów, chyba, że mają je w domku. Z rozmowy i z wszystkich wydarzeń dnia poprzedniego pastor wywnioskował, że miał "szczęście" trafiając do grupy południowej, gdyż w północnej szerzyła się patologia, a część ludzi była wyjątkowo aspołeczna.
- To co robimy dalej? Skoro już jesteśmy razem to może powinniśmy połączyć siły i wspólnie spróbować wydostać się z tej przeklętej wyspy?

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 11:44
Johnny także się obudził rano, ale nie wiedział za bardzo co robić, więc tak jak Jennifer wziął sucharka (który nie był taki zły) i usiadł pod ścianą mając nadzieję, że wkrótce wydarzy się coś ciekawego...

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 08-05-2011 11:59
Obudziły mnie rozmowy pozostałych mieszkańców chatki. Z uśmiechem na ustach otworzyłam oczy i w pierwszej chwili przeraziłam się nowymi twarzami, ale później przypomniałam sobie, że doszli do nas nowi. Wszyscy zajadali się sucharkami. - Witajcie. Jak tam noc? - Spytałam przeciągając się. Również wzięłam jednego suchara i schrupałam ze smakiem. Doleciało do mnie pytanie pastora. - Po to się chyba spotkaliśmy. - Powiedziałam przełykając kawałek. - Ale jak chcecie się wydostać z tej przeklętej wyspy?!

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Strona 18 z 55 << < 15 16 17 18 19 20 21 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum