Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 01 2024 00:40:01 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
muzyka
Ostatnio widziałem, ...
Alernatywna historia...
Co byś zrobił, gdyby...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Otherwoman 3 weeks
Lincoln 5 weeks
Flaku 7 weeks
Isabelle 9 weeks
Michal18 weeks
chlaaron26 weeks
mrOTHER29 weeks
Diego29 weeks
shimano35 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Centrum wyspy
Strona 15 z 55 << < 12 13 14 15 16 17 18 > >>
Autor RE: Centrum wyspy.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 21:56
- No fajnie, tylko że jakimś cudem są ludzie, którzy przeżyli. Dakota mówi, że można go ignorować i wtedy nie jest agresywny, więc może warto spróbować? Proponuję okres próby, jedna doba. Jeśli okaże się, że sytuacja nam nie sprzyja, wrócimy. Co Wy na to?

Wyślij Prywatną Wiadomość
Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 21:57
- Skoro już wszyscy siedzimy razem, chciałem się z Wami czymś podzielić - Jean wyciągnął fotografię. - Ktoś mi wsunął to zdjęcie w kieszeń prawdopodobnie wieczór przed tym jak się tutaj obudziłem. Napisał, że tą dziewczynę porwano na wyspę i prosi żeby ją uratować. Nikt jej nie widział? - Jean pokazał wszystkim fotografię.

A ten kto przetrwa, zostanie Mistrzem...
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 21:59
- Nie licząc laboratorium z trupami i drewnianego szałasu, to by było chyba na tyle. Miło jest wrócić do cywilizacji. - odpowiedziałem. Trochę się zawiodłem na tym, że nie ma tutaj alkoholu, ale w duchu spodziewałem się takiej odpowiedzi. Robiło się ciemno.
- Pani wybaczy, ale chyba skorzystam z usług waszego hotelu. Jakby co, jestem w apartamencie numer 666. Dobrej nocy. A tak przy okazji, to dzięki za rozmowę. Miło było. - powiedziałem na pożegnanie i podniosłem się z ziemi. Ruszyłem w stronę budynku. Choć nie wyglądało, to byłem padnięty. Znalazłem dogodne miejsce do spania i zasnąłem jakby nigdy nic, by jutro obudzić się nowo narodzony.

/ Ja spadam. Sorki chlaaron, że tak uciekłem smiley Dobranoc i miłej gry smiley

Fear of a name increases fear of a thing itself.

Edytowane przez Arctic dnia 07-05-2011 22:00
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 21:59
- Zgoda, powiem więcej - niech będzie doba od jego powrotu. Postaram się zachowywać jakby nie istniał, więc jeśli coś zacznie się dziać to do niego pretensje.
Ian podrapał się po czole, gdzie miał zaczerwieniony ślad w kształcie błyskawicy. Przejrzał się w lustrze i uśmiechnął sam do siebie.
- Potter jak malowany. Aha, i po tej dobie, a przed wymarszem planuję coś z nim zrobić.
Pastor powiedział to tajemniczym tonem i z tajemniczym wyrazem twarzy.
- Myślę, że Stark byłby o wiele potulniejszy bez broni.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 22:07
/ nic nie szkodzi smiley /

- Dobrej nocy. - Zawołałam za Timem, po czym mężczyzna zniknął w chatce.
Siedziałam jeszcze chwilę wsłuchując się w podmuch wiatru. Może tak pójść na nocną wyprawę do stacji? - Myślałam, ale z zdrowego rozsądku dogrzebałam odmowę. Nie mogłam iść. Było ciemno, i zostali Ci Trzeci, których jakoś nie chciałam spotkać. Odegnałam tę myśl i weszłam do pomieszczenia, w którym roiło się od ludzi. Usiadłam obok nieprzytomnego Martina i słuchałam konwersacji pozostałych.

If you don't take drugs probably you have other addictions.

Edytowane przez chlaaron dnia 07-05-2011 22:23
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 22:08
O Stonka! - krzyknął nagle Nikola uciekając szybko do swojego domu. Zawsze bał się tych zwierząt dlatego że zjadały one ziemniaki ale nigdy tak właściwie nie zastanawiał czemu się boi tych zwierząt. Ani one duże, ani specjalnie drapieżne. Ale zjadają ziemniaki - pomyślał Nikola chowając się za drzwiami swojego domu. A jeśli zjedzą moje owoce?! - krzyknął znów Nikola patrząc z niepokojem na kupkę melonów w kącie. Trzeba znaleźć nowe jedzenie - pomyślał znów spokojnie Nikola po czym wyszedł z domku uważając na stonki szukając nowego pożywienia...

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 07-05-2011 22:11
Nieco zakłopotany odepchnąłem lekko chłopaka, który właśnie na mnie spadł. - Nie musisz go tak bić. - powiedziałem w kierunku Wiktora. - Naprawdę nie ma stąd ucieczki? Co ty w ogóle tu robisz? Ktoś jest z tobą... siedzisz tu sam? - wypytywałem zaciekawiony.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 22:16
Nikt nie zainteresował się dziewczynką ze zdjęcia. Jeanowi w końcu puściły nerwy. Zmienił się, ale nie na tyle żeby nie być porywczym, kiedy coś go zdenerwowało.
- Widzę, że obszedł was los tego dziecka. Zamiast mnie wysłuchać rozpatrujecie jak się nie pozabijać między sobą. Świetnie - po tych słowach wyszedł na spacer, rozejrzeć się. Zobaczył, że jakiś młody człowiek z drugiego obozu rozmawia z kimś totalnie nieznajomym.
- Oni tam się kiszą a tu proszę - mruknął i podszedł bliżej.
- Ekhm, co tutaj się dzieje?- zapytał, wciąż trzymając fotografię w dłoni.

Edytowane przez Diego dnia 07-05-2011 22:18
Victor
Użytkownik

Postać:
Victor

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 22:18
Twarz Victora nagle spochmurniała. Jakim prawem ten obcy mu mówi, co ma robić! On nie wie, z kim rozmawia. Postanowił jednak na razie nie zwracać obcego przeciw sobie. Nie ma ucieczki. - powiedział pewnym głosem. A nawet, jak była, to dawno zniszczyłem wszystkie łodzie. Victor zrobiła minę:

Chciał zatrzymać wszystkich na miejscu i nimi rządzić.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 22:19
- Okej, w takim razie pozostaje nam tylko czekać. - westchnęłam i odgarnęłam włosy za ucho. Chyba najgorsze mieliśmy za sobą. A przynajmniej taką miałam nadzieję. Usadowiłam się na jakimś fotelu, skuliłam się i zaczęłam patrzeć tępo w widok za oknem. Dzień, prócz tego wybuchu, mogliśmy zaliczyć do udanych. Nikt nikogo nie zabił, psycholi od narządów, jak się okazało, nie spotkaliśmy, za to poznaliśmy towarzyszy niewoli. Przymknęłam oczy i po chwili spałam już jak suseł.

Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 22:21
Jean podchodząc usłyszał ostatnie słowa nieznajomego.
- Witaj, jestem Jean. Niby dlaczego miałbyś spalić łodzie? Nie chcesz stąd uciec?

Sam
Użytkownik

Postać:
Sam

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 22:23
Sam jęknął, gdy usłyszał słowa Jean'a. Jak on mógł się tak zwracać do Victora! Chłopak zdawał sobie sprawę, że jego pan zaraz go zajebie kijem, by ulżyć po słowach tamtej dwójki. Zaczął cicho szlochać nad swoim losem.
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 22:23
Nikola tymczasem biegł i biegł uciekając od stada stonek mając nadzieję na znalezienie nowego pożywienia. W końcu po kilkunastu minutach biegu trafił na pastwisko. Na tym pastwisku pośrodku rosło drzewo. A co mi tam - pomyślał Nikola przechodząc obok wypasających się owiec i kóz by zobaczyć co to za drzewo rośnie w centrum pastwiska.

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 07-05-2011 22:24
- Zniszczyłeś powiadasz? - powiedziałem lekko poirytowany. - Nie wiem co zamierzasz... ale muszę już iść - rzekłem, po czym niezwłocznie ruszyłem w kierunku chatki. Chciałem sprawdzić, co u moich "starych znajomych". - Miło było cię poznać.

Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Victor
Użytkownik

Postać:
Victor

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 22:25
Victor spojrzał na nowego:

Jean...? - powtórzy za nim, żeby zapamiętać imię. Tak więc Jean. Nie chciałbyś zostac moim namiestnikiem? - zapytał bez zbędnych wstępów. Byłbyś najważniejsza osoba na tej wyspie zaraz pomnie. - chciał go skusić obietnicą stanowiska.

Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 22:26
- Nie masz po co tam iść, knują aż śmierdzi - parsknął Jean, zwracając się do Cilliana. Jednak bardzo go interesowali nowi osobnicy. Ich wygląd był... urzekający.
- Czy doczekam się odpowiedzi? - odezwał się dobitnym i stanowczym głosem.

Victor
Użytkownik

Postać:
Victor

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 22:33
Victorovi nie podobał się ten ton. Jeszcze mu pokażę.... - zacisnął lekko pięść. Wtrącę go lochu! Tylko musze jakiś wybudować. - myślał sobie swoim szalonym umysłem. Zastanawiał się też, czy by nie uderzyć Sama.
Spojrzał na Jeana i uśmiechnął się sztywno. Nie chcę, by inni stąd uciekli. - wytłumaczył mu i zaśmiał się jak szaleniec.

Edytowane przez Victor dnia 07-05-2011 22:35
Diego
Użytkownik

Postać:
Joel Rothschild

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 22:36
Valjeanowi zaczynało coś świtać, ale podszedł bliżej i drążył dalej:
- Ale niszcząc łodzie, sam też tutaj zostaniesz z nami wszystkimi. Chyba nie chcesz tutaj utknąć do końca życia? Nie masz rodziny, przyjaciół poza tym dziwnym miejscem?

Sam
Użytkownik

Postać:
Sam

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 22:37
Sam spojrzał na swojego pana, myśl o lochach go wystraszyła. Na pewno by tam często przebywał, gdyż Victor nie ma litości dla niego. Nikt nigdy nie lubił Sama, widząc chatkę pełną ludzi pomyślał, że może tam jest ktoś, kto jest jego bratnią duszą. Zaczął marzyć o tym, ślina mu ciekła z ust...
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 22:37
Nie działo się nic ciekawego, konwersacja ucichła a ja myślałam o stacji medycznej. Gdybym wtedy poszła z Rodionem a nie opieprzała się tutaj w chatce to dawno bym tam była i teraz wyłączyłabym wszystkie moje uczucia, moje pragnienie. Żebym ja wygasła.
Oparłam głowę o ramię Martina i myślałam o Andy'm. Co by było, gdyby nie zginął? Zaczynałam traktować go jako kogoś innego, jako kogoś, komu mogłam zaufać; mogłam szczerze porozmawiać. Nawet nie zdążyłam ziewnąć, kiedy zdałam sobie sprawę, że śnię. Śnię o wspaniałych rzeczach, o których nawet nie myślałam. Wyciągnęłam ramiona i uścisnęłam go, i, och, pocałowałam. I znów uścisk i pocałunek, i kolejny uścisk, i taniec dookoła niego, a potem następne uściski i pocałunki. Och, cudowny sen...

//dobranoc smiley

If you don't take drugs probably you have other addictions.
Strona 15 z 55 << < 12 13 14 15 16 17 18 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Flaku
08/08/2024 14:22
sraka

Umbastyczny
08/07/2024 19:28
jeszcze nie, ale widziałem, że dodałaś i na pewno przeczytam smiley

Otherwoman
08/07/2024 18:31
czytałeś ten niedołężny rozdział? smiley

Otherwoman
06/07/2024 19:17
ok, to pomyślę, jakby to miało wyglądać smiley Jak masz jakieś pomysły, to też możesz się podzielić smiley

Umbastyczny
06/07/2024 14:12
Spróbować można smiley

Archiwum