Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 01 2024 00:47:18 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 6
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
muzyka
Ostatnio widziałem, ...
Alernatywna historia...
Co byś zrobił, gdyby...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Otherwoman 3 weeks
Lincoln 5 weeks
Flaku 7 weeks
Isabelle 9 weeks
Michal18 weeks
chlaaron26 weeks
mrOTHER29 weeks
Diego29 weeks
shimano35 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Centrum wyspy
Strona 13 z 55 << < 10 11 12 13 14 15 16 > >>
Autor RE: Centrum wyspy.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 20:43
- Musi ktoś przy nim być, żeby wytłumaczyć to wszystko kiedy odzyska przytomność- stwierdziła przyglądając się zmęczonej twarzy Celadesa. Chwilę później znów spojrzała na Dekotę - A Rodion? Może go widziałaś..?- Beatrice przygryzła dolną wargę. Miał przecież pójść po leki do jakieś stacji medycznej i zaraz wrócić..

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Wyślij Prywatną Wiadomość
Mr Nothing
Użytkownik

Postać:
Adam Jensen

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 20:47
Stark oszczędził Jennifer więc nie było powodu by interweniować. Po chwili dziewczyna podeszła do niego.
-Nie mam pojęcia - odpowiedział na jej pytanie - Wiem tylko tyle, że nie zostanę tu na zawsze. Nie z nim - wskazał na Johnatan'a - Jeśli on nie pójdzie gdzieś z tą swoją siostrą to wybywam stąd jak najszybciej. Nie mam zamiaru bać się o swoje życie przez 24 godziny. Nie wiadomo co ten psychol ma w tej swojej głowie. Sama widziałaś co zrobił Ian'owi.

... Wyślij Prywatną Wiadomość
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 20:47
- Nie. A nie wrócił? - spytałam zaniepokojona. - On często znikał na parę dni, po czym pojawiał się niespodziewanie i znów znikał. Mam nadzieję, że żyje... Ale skoro Martin przeżył sam w dzungli tydzień to Rodion przeżyje sam kilka dni. Chyba...

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 20:49
- To to jeszcze nie wszyscy? - spytałam, unosząc brwi. - Mam nadzieję, że ten Rodion jest mniej narwany od Starka... Właśnie, jak to z nim jest? Często wchodzi wam w drogę? Nie boicie się go?

Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 20:50
Jennifer doczekawszy się odpowiedzi od James'a, usadowiła się wygodnie w jednym z foteli i zaczęła przysłuchiwać sie rozmowom innych. Wyłączyła sie z tego świata i pomyślała o ludziach, których miała na codzień. O Williamie, swoim zespole, oczywiście Micku i mamie. Wzięła do ręki medalion i otworzyła go. Brazowe oczy lekko przymrużone od śmmiechu patrzyły wesoło na świat, posyłając radosne iskierki. Było to zdjęcie, zanim jej mama poznała swego pijącego męża; źródło późniejszych kłopotów.

//Na razie lecę. Dobranoc smiley

Edytowane przez Nicka dnia 07-05-2011 20:51
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 20:51
Beatrice spuściła głowę słysząc, że Jane nie wie nic na temat Rodiona. Miała rację, on często znikał, a później się pojawiał. Mimo wszystko, wolała kiedy był tutaj - z nimi, kiedy można było na niego liczyć i schować się za jego boskim ciałem kiedy to Stark zaczynał kozaczyć - Taa, też mam taką nadzieję.. - szepnęła. - Nie ma z nami jeszcze oprócz Rodiona -Mike'a, Johhnego i Nikoli. - powiedziała w stronę Cathy po czym podeszła do blatu kuchennego, otworzyła półkę i wzięła do ręki stare sucharki, otworzyła je i postawiła na stole. Wzięła jednego i przygryzając usiadła na podłodze.

/Dobra, ja też spadam, będę po czwartej smiley/

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Edytowane przez jazeera dnia 07-05-2011 20:56
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 20:52
- To ciota. Jak tylko znajdę sposobnosć by go udusić zrobię to. Zabił moją przyjaciółkę. - odparłam Catherine. - Jak nauczysz się nie wchodzić mu w drogę, to zobaczysz, że da się go znieść... A o Rodiona się nie martw, Bea. Niedługo wróci. - poklepałam włoszę w ramię.

Edytowane przez Carmelka dnia 07-05-2011 20:54
Victor
Użytkownik

Postać:
Victor

Mistrz Przetrwania

Bardziej prawdopodobna była oczywiście ta druga opcja. Victor był bardziej szurnięty niż Rousseau po 16 latach uciekania przed Innymi. Spado... spadony... spa... - próbował powtózyć sobie pod nosem to nowe słowo, które poznał. A mniejsza z tym. - pomyślal. Tak między nami... - szepnął Cillainowi do ucha. Możesz być moim pierwszym nieusuwalnym rzecznikiem. - uśmiechnął się zachęcająco. Chciał przekabacić kogoś na swoją stronę i zaprowadzić tutaj nowe porządki. W końcu po 15 latach przemawiania do pustych krzeseł i Sama (Victor podejrzewał, że krzesła rozumiały nawet więcej od młodego chłopaka) mógłby sprawować władzę nad ludźmi, do czego był przecież stworzony.

Edytowane przez Otherwoman dnia 07-05-2011 21:10
MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Johnny zaczął myśleć (a to naprawdę bardzo rzadko się zdarza). Czy nie można byłoby zbudować po prostu wielkiej łodzi, aby uciec z tej wyspy? Kłopotem jest odległość od jakiegoś innego lądu. Do tego pogoda, która w każdej chwili może się popsuć...
Zamyślony Johnny uderzył za mocno strunę, w rezultacie czego niezmieniana od 7 lat struna pękła rozcinając Johnny'emu palec.
- Świetnie. - mruknął Johnny.
Banjo można już wyrzucić. No, chyba, że w pobliżu znajduje się sklep muzyczny. Z braku lepszych pomysłów wstał i podszedł do Dakoty rozmawiającej z Beatrice.
- Czy od tego się umiera? - zapytał z uśmiechem. Właściwie w swoim domu w Torquay przy każdym skaleczeniu od razu biegł po wodę utlenioną bojąc się jakiegoś zakażenia, ale nie chcąc wyjść na idiotę zapytał tak, jakby to był tylko żart.

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 20:56
- Tak, Johnny. W bóóóólu i cierpieniu. - odparłam, uśmiechając się szeroko. - Jak dobrze, że u nas faceci są całkowicie nieszkodliwi i nie ma takich wyjątków, jak u was. Mogę jednego? - spytałam, wskazując na sucharki.

Edytowane przez panda dnia 07-05-2011 20:59
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 21:03
Nie pytajac Beatrice, poczęstowałam się ciasteczkiem. Kiedy Cath powiedziała o nieszkodliwych facetch, od razu przypomnialam sobie Bena. On uratował mi życie. A ja mogłam uratować jego, gdybym tylko wtedy zabiła Williama. Wytarłam łzy, które mimowolnie spłynęły mi po policzku i zajęłam się przeżuwaniem sucharka.

Edytowane przez Carmelka dnia 07-05-2011 21:06
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 21:04
Przysłuchiwałam się rozmowie kobiet, po czym wyszłam na zewnątrz. Obserwowałam człowieka imieniem Tim. Podeszłam do niego. - Cześć. - Uśmiechnęłam się. - Mogę się dosiąść? - Spytałam z uśmiechem.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 21:07
O Boże! - powiedział Johnny na widok płaczącej Dakoty - Te sucharki są aż tak niedobre?

Edytowane przez MietowyJohnathan dnia 07-05-2011 21:07
Sam
Użytkownik

Postać:
Sam

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 21:07
Sam czuł się szczęśliwy. Ciliian zwrócił się do niego, bez atakowania go! W ogóle Sam cały był podniecony, mógł swobodnie klękać i słuchać ich, nie musiał stać 10 metrów dalej. Jego pan był dla nowego przybysza łaskawy, zaoferował mu posadę nieusuwalną, a biedny Sam na takiej zasadzie przecież nie służył. Rozpłakał się z tego powodu, chciał zwrócić swoją uwagę i chociaż dostać kijem, bo czuł się teraz mniej szczęśliwy.
Edytowane przez Furfon dnia 07-05-2011 21:10
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 21:11
- Hej, wszystko okej? - spytałam Dakoty. Wzięłam sucharka do ust. Po kilku dniach na samych owocach wreszcie jadłam coś innego.

Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Samotność nie trwała długo. Przyszła jakaś dziewczyna. Super.
- Jeśli nie widzisz nigdzie kartki z napisem "zajęte" to siadaj - odpowiedziałem obojętnym głosem. Waliło mnie to, czy ktoś tu siedzi, czy nie.

Fear of a name increases fear of a thing itself.
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Nagle wybuchnęłam śmiechem, słysząc wypowiedź goscia, który do złudzenia przypominał głównego bohatera serialu "Hotel Zacisze".
- Nie. Są swietne, ale przypomniałam sobie coś. - powiedziałam, dusząc się ze śmiechu. - Jestem Dakota a ty?
Zerknełma na Cath.
- Wszystko Ok. Wspomnaiłma goscia który uratował mi życie i sie rozczuliłam.

Edytowane przez Carmelka dnia 07-05-2011 21:13
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 21:15
-Zaskoczyła mnie, już postaram się o zemstę. Co sądzisz o tych nowych? Bo dla mnie są hołotą, motłoch po prostu. Wymordować to bydło, nawet nie nadają się, by nam służyć. - powiedziałem, kierowaliśmy się daleko od chatki, by znalezc dla siebie miejsce.

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 21:15
Mężczyzna nie był zbytnio zadowolony z mojego towarzystwa, ale trudno... Każdy ma swoje humorki. Usiadłam obok niego. - Jestem Melody. - Powiedziałam przyjaznym głosem i spojrzałam mu w oczy. Może wcale nie okaże się gburem. No cóż... Nie przekonam się póki nie spróbuję. - A ty?

If you don't take drugs probably you have other addictions.
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 21:17
Uśmiechnęłam się na myśl o ratowaniu życia. Joachim jak zwykle był nieobecny, ale pamiętałam jego obietnicę. Może nawet wzięłam ją za bardzo do serca? - Właśnie... Słyszałam, że Stark zabił kilku ludzi. Ilu dokładnie ich było i za co?

Strona 13 z 55 << < 10 11 12 13 14 15 16 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Flaku
08/08/2024 14:22
sraka

Umbastyczny
08/07/2024 19:28
jeszcze nie, ale widziałem, że dodałaś i na pewno przeczytam smiley

Otherwoman
08/07/2024 18:31
czytałeś ten niedołężny rozdział? smiley

Otherwoman
06/07/2024 19:17
ok, to pomyślę, jakby to miało wyglądać smiley Jak masz jakieś pomysły, to też możesz się podzielić smiley

Umbastyczny
06/07/2024 14:12
Spróbować można smiley

Archiwum