Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 01 2024 01:30:02 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
muzyka
Ostatnio widziałem, ...
Alernatywna historia...
Co byś zrobił, gdyby...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Otherwoman 3 weeks
Lincoln 5 weeks
Flaku 7 weeks
Isabelle 9 weeks
Michal18 weeks
chlaaron26 weeks
mrOTHER29 weeks
Diego29 weeks
shimano35 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Centrum wyspy
Strona 10 z 55 << < 7 8 9 10 11 12 13 > >>
Autor RE: Centrum wyspy.
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 19:48
- Wszystko w porządku. Popiecze i przestanie.
Mężczyzna uśmiechnął się lekko do kobiety. Cieszył się, że nie zauważyła co robi z wodą, bo zadawałaby zbędne pytania, a potem próbowałaby powstrzymać.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 19:49
-Byś się przedstawiła suko, a nie mi tutaj groziła. Jak mam ciebie za kilka dni zaliczyć, to już teraz chciałbym znać twoje imię. Wiesz kim jestem, Johnatan Stark. Tak, Stark z tych Starków, na pewno słyszałaś o nich - powiedziałem, ponownie powtórzyłem moje nazwisko, bo to był mój powód do dumy. Nie każdy jest Starkiem, wiele kobiet była gotowa dać mi dupy, by tylko chwalić się, że była ze Starkiem. Razem z nią i moją milczącą siostrą byliśmy już w domku. Byłem ciekawy, kiedy kobiety czyli Lexie zacznie mnie błagać, by zostać w domu

Wyślij Prywatną Wiadomość
Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 19:50
Jennifer nie mogła uwierzyć w brutalen zachowanie Stark'a. Ten cżłowiek tak ją wkurwiał bardzo, bardzo, ale to BARDZO irytował, że postanowiła mimo
wszystko pomścić Ian'a, który przeciez był dobrym człowiekiem. Dlaczego złym nigdy nie dostaje się po dupie?!
Jenn podeszła jak najbliżej Stark'a; niemlaże poczuła bijący od niego odór głupoty. Zaczęła gładzić go po dłoni, w której trzymał pistolet. Teraz! pomyslała. W jednej chwili wyrwała mu broń z ręki i z całej swej mocy wyprostowała nogę zakończoną glanem. Trafiła prosto między nogi Stark'a.

Victor
Użytkownik

Postać:
Victor

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 19:51
W tym momencie z krzaków wyszedł obcy mężczyzna. Podpierał się czarna lśniąca laską i lekko kulał na jedną nogę niczym Dr House. Tuż za nim truchtał chłopak, którego wyraz twarzy stanowił świadectwo błędów ewolucji. Victor, bo tak miał na imię blondwłosy nieznajomy, zatrzymał się w pewnym oddaleniu. Zmrużył oczy. Co wy tu wszyscy robicie na moim terenie? - odezwał się. Sam, dlaczego tego nie dopilnowałeś? - zwrócił się do swojego towarzysza i zdzielił go laską przez plecy.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 19:52
Kiedy brunetka zszywała ranę Becky, Beatrice odwróciła głowę. Wymioty czy omdlenia nie były w tym momencie potrzebne. Kiedy skończyła i założyła opatrunek, Włoszka uśmiechnęła się delikatnie po czym odgarnęła włosy za ucho, co poniekąd stało się już jej nawykiem - Dzięki, jestem Twoją dłużniczką... Mam na imię Beatrice. - odparła chowając ręce do kieszeni - Pewnie przez pojawienie się na wyspie doszło Ci wielu pacjentów, hm?

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 19:52
- Tak, to na prawdę ja. - odparłam z uśmiechem Martinowi. - Chodź. 2h drogi stąd jest chatka, w której mamy tymczasowy obóz. Będziesz mógł tam odpocząć. - dodałam, zarzucając sobie jego rękę na ramię i pomagając mu wstać. Szedł chwiejnym, słabym krokiem, wieć co chwilę musiałam przystawać by odsapnąć. Po drodze trafiliśmy na strumień, gdzie napełniłam kokwody i gdzie zrobiliśmy postój. Martin zjadł jeszcze dwie podarowane mu przeze mnie papaje i ruszyliśmy dalej. Po 3h doszliśmy do polanki z chatką. Przed nia byli jednak nowi ludzie i ten ciota Stark. Nowi nie wyglądali przyjaźnie.
- Co tu się k%#$a dzieje?! - wrzasnęłam, patrząc na całe zamieszanie. - Mel. Kim oni są?!

Edytowane przez Carmelka dnia 07-05-2011 19:52
Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 19:54
W duchu odetchnęłam z ulgą. Już myślałam, że Ian będzie biegał za Starkiem, próbując go nawracać.
- Raczej się nie odłączy. Wydaję mi się, że bawi go to wszystko. - powiedziałam posępnie, próbując z całej siły nie przyglądać się świrowi i Lexie. Kiedy podeszła do nas Melody, Ian zaczął mruczeć coś nad wodą.
- Po cholerę ci... to znaczy, po co ci woda święcona? - spytałam nieco łagodniejszym tonem. Nadal nie rozumiałam, co Ian zamierza. Moją uwagę odwróciła Jenn która właśnie zdzieliła Starka glanem w krocze. Zdusiłam śmiech, zasłaniając ręką usta.

Are you, are you
Coming to the tree
Where they strung up a man they say murdered three
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met up at midnight in the hanging tree

Moc: Uzdrawianie
zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Sam
Użytkownik

Postać:
Sam

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 19:55
-Panie! Ja nie wiem, to nie moja wina! - zaczął błagać Sam, cały spocony ostatnią wędrówką. Nie chciał oberwać laską za to, lecz niestety tak się stało. Zawył z bólu, upadł prosto twarzą w błoto.
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 19:56
Ian chciał już odpowiedzieć Ivette, ale zobaczył co zrobiła Jennifer. Pastorowi nie było jednak do śmiechu. Wiedział, że facet będzie chciał się zemścić, że może skrzywdzić kobietę. Postąpiła odważnie, ale trochę lekkomyślnie.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 19:56
- Tak, mam za sobą operację i kilka pojedynczych, drobnych przypadków. To po prostu moja praca. - odpowiedziałam, ale w tym samym momencie pojawiła się bardzo młoda dziewczyna. - Kto to? - spytałam Beatrice, mierząc blondynkę wzrokiem.

Victor
Użytkownik

Postać:
Victor

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 19:57
Victor spojrzał z dezaprobatą na Sama. Jak już skończysz swoją kąpiel, zajmij sie tymi najeźdźcami. - wskazał laską na grupe ludzi przy chatce.

MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 19:57
Johnny widząc, że nic w chatce się nie dzieje, postanowił zaryzykować i wyjść na świeże powietrze. Kiedy wyszedł z tunelu zobaczył Jennifer, która kopnęła Johnatana prosto w jego męskość. Dobrze mu tak.
Ian miał na czole ślad po cygarze, przez co wyglądał jak te hinduski z czerwonymi kropkami na czołach. Johnny usiadł na kamieniu przyglądał się wszystkiemu.

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 19:58
Zawyłem z bólu, gdy dostałem z glana w jaja. Miałem rację gdy do niej celowałem, teraz żałowałem, że tego nie zrobiłem. Obiecałem sobie zemstę, jak tylko przestanę się zwijać z bóóóóóólu i cierpienia, niczym z tego obiecywanego nagrania....

Nicka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Jennifer po chwili zorientowała się, co dokładnie uczyniła. Z satysfakcją popatrzyła na Stark'a, który tak ją irytował: teraz leżał na ziemi trzymając się rękoma za swoją męskośc.
-Na imię mi Jenn - przedstawiła się uroczym głosikiem, po czym zwiała do chatki. Broń trzymała w ręku. Niestety wierzyła w karmę: była pewna, że to co dała do niej wróci. Przynajmniej nie jestem facetem. Postanowiła wyjść na dwór. Dostrzegła Johnny'ego, którego poczucie humoru doceniała. Przysiadła się do niego.
-Nad czym dumasz?

Edytowane przez Nicka dnia 07-05-2011 20:00
Arctic
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

A więc tak to wygląda dzikie plemię z północy. Trzymałem się z boku grupy. Jakoś nie kwapiło mi się do rozmowy z innymi. Sam nie wiedziałem, czy im ufać. Ufać czy nie ? Zaufanie to ważna rzecz, z którą lepiej uważać. Usiadłem przed chatką, wpatrując się w pole minowe. Zapaliłem papierosa. Próbowałem robić kółka z dymu, choć wcale mi to nie wychodziło. Nie zwracałem uwagi na "północniaków". Z nudów zacząłem się zastanawiać, czy naprawdę co roku ginie 140 osób od uderzenia kokosem.

Fear of a name increases fear of a thing itself.

Edytowane przez Arctic dnia 07-05-2011 19:59
chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 19:59
Wyszłam przed chatkę, bo nie chciałam oglądać tej całej hołoty. Zobaczyłam Dakotę targającą Martina. - O Boże, Dakota. - Podbiegłam do dwójki i zarzuciłam sobie drugą rękę Martina za szyję. - Wnieśmy go do środka, później Ci wszystko opowiem. - Powiedziałam kierując się w stronę drzwi wejściowych.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 20:00
- Nie, nie, nie, nie.. - szeptała do siebie robiąc facepalma - Ta dziewczyna nie wie co robi.. - skomentowała zachowanie Jennifer, w tym samym momencie Cathy wskazała na Dakotę - To jedna z naszych dziewczyn, no proszę.. Jest z nią Martin.. Słuchaj widzę, że źle wygląda, obejrzysz go? Tydzień go nie było z nami..

/ za dużo tego, Furf teraz była fabuła dla obu grup żeby się poznały i dogadały, dojdźcie później z tym Victorem i Samem, może?/

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Edytowane przez jazeera dnia 07-05-2011 20:04
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 20:02
Posłałam Mel wdzięczne spojrzenie. W środku było jeszcze więcej nowych. Moją twarz wykrzywił grymas niezadowolenia. Ja dla nich jedzenia zbierac nie będę. Usadowiłyśmy Martina na jednym ze starych foteli, po czym opadłam zmęczona na podłogę.
- Co tu się dzieje, Mel?

Andzia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 07-05-2011 20:03
Kiedy zobaczyłam jak poważnie całą sytuację potraktował Ian, sama nieco się przestraszyłam.
- To chyba nie było najlepsze posunięcie. - stwierdziłam sprytnie, mimowolnie kierując swój wzrok na nowo przybyłą, Dakotę. Wyglądała na bardzo młodą, miała nie więcej niż 17 lat. Boże, to chore, żeby na tą wyspę trafiali tak młodzi ludzie...
- Chodźmy stąd lepiej. - mruknęłam do Iana, patrząc na Starka, w którego oczach dostrzegłam szaleńczy błysk. Lepiej było teraz unikać go jak ognia.

Are you, are you
Coming to the tree
Where they strung up a man they say murdered three
Strange things did happen here
No stranger would it be
If we met up at midnight in the hanging tree

Moc: Uzdrawianie

Edytowane przez Andzia dnia 07-05-2011 20:04
Otherwoman
Administrator

Postać:
Trey

Administrator

Dodane dnia 07-05-2011 20:04
Isabella która szła z zakrytymi oczami przez przypadek wpadła na Jennifer i wytrąciła jej z dłoni pistolet. Oj, nieładnie. - powiedziała. Chyba nie powinnaś tego nosić. Kopnęła broń w stronę leżącego brata.

We are all evil in some form or another, are we not?
GG: 7594540 zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 10 z 55 << < 7 8 9 10 11 12 13 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Flaku
08/08/2024 14:22
sraka

Umbastyczny
08/07/2024 19:28
jeszcze nie, ale widziałem, że dodałaś i na pewno przeczytam smiley

Otherwoman
08/07/2024 18:31
czytałeś ten niedołężny rozdział? smiley

Otherwoman
06/07/2024 19:17
ok, to pomyślę, jakby to miało wyglądać smiley Jak masz jakieś pomysły, to też możesz się podzielić smiley

Umbastyczny
06/07/2024 14:12
Spróbować można smiley

Archiwum