Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 01 2024 03:38:57 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
Książki
muzyka
Ostatnio widziałem, ...
Alernatywna historia...
Co byś zrobił, gdyby...

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny 1 day
Otherwoman 3 weeks
Lincoln 5 weeks
Flaku 7 weeks
Isabelle 9 weeks
Michal18 weeks
chlaaron26 weeks
mrOTHER29 weeks
Diego29 weeks
shimano35 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Centrum wyspy
Strona 53 z 55 << < 50 51 52 53 54 55 >
Autor RE: Centrum wyspy.
Fernanda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:02
- Nie! Mamo! Wróć, proszę! Mamusiu, wracaj do mnie, proszę błagam! - wykrzyknęła dziewczynka ciągnąć nieżywą kobietę za dłoń. - Nie zabierajcie mi mamusi!! To ktoś od ciebie ją zabił! Pójdę tam i zabiję ich wszystkich!
Wyślij Prywatną Wiadomość
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 12-05-2011 23:06
Nie wiedziałem co odpowiedzieć Beatrice. Zaproponowałem inne miejsce, ale sam nie miałem pomysłu co by nim mogło być. Każde miejsce na tej wyspie było w pewnym sensie niebezpieczne. - Charakteryzatornia? - zapytałem zaskoczony. - Nie mam pojęcia co to jest. - powiedziałem, licząc, że Włoszka coś więcej powie na jej temat.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:07
Spokojnie - wołał Nikola starając się odciągnąć się dziewczynkę od ciała kobiety. - Zemsta w niczym nie pomoże. A poza tym nie ma pewności że to ktoś z chatki zabił twoją matkę. Idźmy do twojego ojca - starał się łagodzić sytuację Nikola.

Fernanda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:12
Czarnowłosa wciąż przytulała się do ciała kobiety, które właściwie miało nieprzyjemny zapach... było tutaj już od jakiegoś czasu. Nagle sama wstała i spojrzała na mężczyznę.
- Jak nazywa się ten, co chciał do mnie strzelić?
martwy
Użytkownik

Postać:
Joachim Nott

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:14
-Jest całkiem w porządku. Mogę Ci złamać żebra, jeśli chcesz, i za trzy tygodnie będziesz mogła sama sobie odpowiedzieć na to pytanie.- widząc jej karcący wzrok, rozłożyłem bezradnie ramiona. -No dobra, już nie będę...

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:14
Ale o kogo chodzi? - spytał Nikola nie pamiętając kompletnie o kogo chodzi. Może to dlatego że miał sklerozę i był trochę stary a może też dlatego że nie czytał wszystkich postów ale Nikola na prawdę nie miał pojęcia o kogo chodzi dziewczynce.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:16
Widziałam, że próbuje mnie unikać, przegryzłam wargę. Sama nie miałam ochoty, ale musiałam. Weź się w garść Becky, szybko pójdzie.
- Słuchaj... chciałam cię w sumie przeprosić. Zachowałam się jak totalna kretynka, która dała się trochę ponieść, mam nadzieję, że mi wybaczysz, bo pewnie tam gdzieś czeka na ciebie twoja dziewczyna, więc rozumiem, że mogłeś się poczuć trochę niezręcznie. Mi też nie jest łatwo... także przepraszam. - powiedziałam to na jednym tchu.

Edytowane przez April dnia 12-05-2011 23:17
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:18
- Tylko ciekawe, kto je potem zoperuje. - mrugnęłam do niego porozumiewawczo. Jego droczenie się stało się dla mnie urocze. Uśmiechnęłam się, pokazując, że nie gniewam się, a wręcz przeciwnie. - Idziemy dalej zwiedzać, czy wracamy?

Fernanda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:19
- Ten... co się ciągle opierdala Stark, muszę znać imię. - odparła patrząc na niego. Niczego nie była tak pewna, jak tego, że to on zrobił.
martwy
Użytkownik

Postać:
Joachim Nott

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:22
-Ściemnia się, wracajmy już.- powiedziałem, patrząc w niebo, na którym lśnić zaczęły już pierwsze gwiazdki. Nagle mnie olśniło. -Po co nam charakteryzatornia czy ten zbutwiały domek, skoro Lexie wybudowała nam taki solidny szałas?? Jest tak duży, że mógłby pomieścić każdego, kto chciałby z nami iść!

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:26
- Heej, spokojnie! - odpowiedziałam szybko widząc zapał Notta. - Nie wiem, czy ktokolwiek będzie chciał. Oni wszyscy mimo śmierci Susan, czy tego Starka czują się tu bezpieczniej. To kompletnie bez sensu, ale tak jest.

adi1991
Użytkownik

Postać:
Wojciech Janusz

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:27
Ten pajac Johnatan? - odparł Nikola - Przecież on jest w chatce z dala od tego miejsca. Nie możemy tam wrócić. Zaprowadź nas do swoich ludzi. Do swego taty. On pomoże Tobie pomścić matkę. Sama tego nie dokonasz - Nikola miał nadzieję że grając na emocjach tego dziecka znajdzie wreszcie się wśród normalnych ludzi.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:29
Podrapałam się po głowie -Hmm.. Podobno znaleźli tam nawet narządy w słoikach- powiedziałam co wiedziałam. Tym raczej nie przekonam Martina abyśmy wszyscy przenieśli się do charakteryzatorni. Zresztą to i tak był tylko pomysł.. - Za dużo myślę o ratowaniu nas z tej wyspy.. Starczy tego..- westchnęłam opuszczając głowę. Weszłam do chatki i usiadłam na fotelu, zastanawiałam się nad tym wszystkim...

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

martwy
Użytkownik

Postać:
Joachim Nott

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:31
-To ja pójdę.- powiedziałem natychmiast. -W sumie, po co mi ludzie, przecież dam sobie radę sam. No, chyba, że idziesz ze mną?- wyszczerzyłem się do niej znów. Tego wieczora pobiłem chyba rekord wyszczerzeń się w ciągu dnia; już dawno nie czułem się tak dobrze, jak w towarzystwie dziewczyny.

April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:33
- Skoro nie przeszkadzało ci ta sytuacja, to mam nadzieję, że nie będziesz miał nic przeciwko temu, jeżeli... - spytałam robiąc kilka kroków do przodu. Ciągle patrzyłam w jego oczy z uśmiechem. Nie wiedziałam kompletnie, co mnie podkusiło! Becky, uspokój się, jesteś mężatką, jesteś mężatką! Nie mów tego, nie mów, ty masz męża i córkę! - Zrobię to jeszcze raz?

panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:36
- No ja tam nie wiem, czego się po Tobie spodziewać... - powiedziałam powoli, uśmiechając się łagodnie. Potem przeniosłam wzrok w górę. Czyste, ciemnogranatowe niebo ozdabiały gwiazdy. - Patrz, księżyc! - szepnęłam niczym małe dziecko, które właśnie dostało nową zabawkę.

Fernanda
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:37
- Może jestem mała, ale nie głupia. Te zwłoki się już trochę rozkładają, wiem, że nikt ode mnie tego nie zrobił, czyli zrobił to ten Stark! Zabiję tą gnidę! Będzie umierał w cierpieniu! Obiecuję! - wykrzyknęła tupiąc nóżką.
martwy
Użytkownik

Postać:
Joachim Nott

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:42
Owszem, widziałem księżyc. Ale tym razem nie patrzyłem w górę, tylko prosto przed siebie: w oczy Catherine, w których ten wielki rogalik się odbijał. Jej oczy lśniły teraz nowym blaskiem, czymś tak ślicznym, że nie sposób było się nie uśmiechnąć. Zrobiłem to, wykrzywiając lekko głowę w bok. Staliśmy teraz tak blisko siebie, że przy większym podmuchu wiatru jej włosy muskały moje policzka, wprowadzając za każdym razem ciało w lekkie, acz przyjemne drganie. Za piękna była to chwila, by psuć ją słowami; zbyt radosna, by się martwić.

Edytowane przez martwy dnia 12-05-2011 23:48
Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 12-05-2011 23:49
Informacja o znalezionych narządach w słoikach skutecznie odebrała Martinowi chęć na odwiedzenie tego miejsca. Poza tym robiło się coraz ciemniej, a to nie była pora na oddalanie się od grupy. - Dobrze, że się troszczysz o nasze bezpieczeństwo. - powiedziałem do Beatrice i po chwilę weszliśmy do chatki. Sam skierowałem się do łazienki. Wcześniej nie wiedziałem o jej istnieniu, a miałem wielką ochotę na normalną kąpiel.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
April
Użytkownik

Postać:
Christopher Jones

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 12-05-2011 23:52
Byłam trochę zaskoczona jego reakcją, nie sądziłam, że jest do tego zdolny. Na mojej twarzy pojawił się uśmiech, który przerwał pocałunek. Ustami parującymi głodem z precyzją w każdy jego nerw wplatałam kolejne iskry pożądania. Językiem coraz śmielej rozchylałam jego wargi. Cała dygotałam. Czułam, że źle robiłam, ale właściwie, co miałam do stracenia? Miałam nadzieję, że nikt nam nie przeszkodzi... W sumie nie wiem, czego chciałam.

Edytowane przez April dnia 12-05-2011 23:53
Strona 53 z 55 << < 50 51 52 53 54 55 >
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Flaku
08/08/2024 14:22
sraka

Umbastyczny
08/07/2024 19:28
jeszcze nie, ale widziałem, że dodałaś i na pewno przeczytam smiley

Otherwoman
08/07/2024 18:31
czytałeś ten niedołężny rozdział? smiley

Otherwoman
06/07/2024 19:17
ok, to pomyślę, jakby to miało wyglądać smiley Jak masz jakieś pomysły, to też możesz się podzielić smiley

Umbastyczny
06/07/2024 14:12
Spróbować można smiley

Archiwum