Mistrz Przetrwania

Strona Główna ::  Forum ::  Szukaj
Listopada 24 2024 05:38:11 

Nawigacja

Menu główne
Strona Główna
Forum
Szukaj

Mistrz Przetrwania
Podsumowanie MP
Co to jest?
Zasady
Rozbitkowie Online
Gości Online: 3
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych Użytkowników: 550
Najnowszy Użytkownik: ofysa
Wątki na Forum

Najnowsze Tematy
moja pani od literat...
Książki
hrh
lol
Rwać czy nie rwać?

Najciekawsze Tematy
Wyspa [9992]
Obóz Tamtych [6587]
Zabawa w telepatię [5441]
HAWKINS [3604]
ZLOsT [3580]
Last Seen Users
Umbastyczny09:16:07
Michal 1 week
Otherwoman 2 weeks
mrOTHER 2 weeks
Lion 3 weeks
Lincoln 8 weeks
Flaku11 weeks
Isabelle13 weeks
chlaaron30 weeks
Diego32 weeks
Wyszukiwarka

Zobacz Temat
Mistrz Przetrwania | Mistrz Przetrwania 14 - Archiwum | Centrum wyspy
Strona 1 z 55 1 2 3 4 > >>
Autor Centrum wyspy.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-05-2011 21:34

Plaża południowa:

Szliście jeszcze przed siebie, jakiś czas, prowadzeni ślepo przez Joachima. Wreszcie stanęliście na skraju świeżo zaoranej polany.
-Stójcie! To może być pułapka...- szepnął ktoś z tyłu. Polana była szeroka na jakieś sto metrów, a długa tak, że nie widzieliście jej końca zarówno z jednej, jak i z drugiej strony. Na drugim końcu polany, troszkę dalej, zauważyliście chatkę.
-HEEEEEJ!- krzyknął Joachim. -Jest tam kto?!?!

---

Plaża północna:

Tych z Was, którzy jeszcze nie spali, obudził krzyk; dochodził jednak z tak daleka, że nie słyszeliście dokładnie słów. Wyszliście szybko przed chatkę. Kilkanaście metrów dalej znajdowało się pole, na które do teraz wielu z Was zwyczajnie nie zwróciło uwagi. Tuż za nią stała grupa ludzi, którzy z groźnymi minami na twarzach wymachiwali do Was pięściami.

---

Plaża południowa:

Stanley na widok ludzi przyciągnął do siebie Mariah. Dziewczynka wybuchnęła płaczem i wskazała na grupę malutkim, drżącym paluszkiem.
-To są Ci ludzie! To oni zamordowali naszego tatusia!

---

Plaża północna:

Tuż za Wami z chatki słabym krokiem wymaszerowała Becky. Na widok ludzi stojących kilkaset metrów dalej jęknęła przeciągle i zsunęła się w dół. Gdyby nie Beatrice, która złapała ją w porę, dziewczyna wylądowałaby na ziemi. Becky kiwnęła głową.
-T...to oni. Oni mnie torturowali...

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Centrum wyspy.
Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-05-2011 21:38
Ian był przygotowany na tą sytuację, ale nie wiedział jak zareagować. W końcu spotkał grupę północną, tych złych ludzi. Morderców. I co miał niby zrobić? Czekał na ich ruch. To oni rozdają karty.
- Spokojnie. Nie dajmy im się. Jeśli chcą się nami zabawić to niech sami po nas przyjdą.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-05-2011 21:39
Serce waliło mi młotem. Joachim przekroczył granicę terytorium i wiedziałam, że teraz już nie ma powrotu. Szybkie, płytkie oddechy naszej grupy przerywały ciszę. Niektórzy naszykowali broń, ja obserwowałam. Nagle usłyszałam ten znajomy głos, tak miły dla mojego ucha. Do niedawna. Teraz jednak zobaczyłam kompletnie inne słowa, kompletnie inną minę i to puste, przeszywające mnie na wskrość spojrzenie... I jedyne, na co mogłam się zdobyć, to imię Becky wypowiedziane bezgłośnie w jej kierunku.

Edytowane przez panda dnia 06-05-2011 21:41
Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-05-2011 21:41
-Chcesz tą? - zapytałem się ponownie siostry, siedzieliśmy zamknięci na pierwszym piętrze domku. Właśnie wyciągnąłem dłoń ku kanapce z serem żółtym, który bardzo lubiłem.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-05-2011 21:47
/idzicie po tego Linca, bo sami nie damy rady smiley/

Beatrice trzymała mocno Becky która opadła na jej ramiona, krzycząc jeszcze przed tym, że to Ci ludzie ją torturowali. Włoszka przygryzła dolną wargę po czym obserwowała innych - Co kurwa zrobiliście mojej siostrze? - wybuchnęła w końcu, lustrując z nienawiścią tamtych. Jej temperament nie pozwalał siedzieć cicho w tym momencie.

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

MietowyJohnathan
Użytkownik

Postać:
Gary Harrison

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-05-2011 21:49
Johnny wyciągnął łopatę przed siebie jak rycerz dżedaj i oczekiwał na atak. Właściwie to ci ludzie nie wyglądali na morderców - bardziej na ludzi, którzy wyprowadzają owce na pastwisko. No, ale skoro dwójka 10-latków nosi przy sobie broń, to oni pewnie zrobili miniaturowy zderzacz hadronów w tej chatce.

Umbastyczny
Użytkownik

Postać:
Cynthia Hickey

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-05-2011 21:50
Kobieta zaskoczyła Iana. Pastor po chwili dopiero rozpoznał Becky, tak nagle zniknęła. Na szczęście ona żyje.
- Świetny żart Was się trzyma psychole! Przejdźcie do rzeczy, a nie udawajcie poszkodowanych. I uwolnijcie Becky! Co ona Wam zrobiła?
Davies chciał pomóc uwięzionej kobiecie. A co jeśli ona jest szpiegiem? Głowa wielebnego znowu przepełniła się teoriami spiskowymi.

A może w Ravenclawie
Zamieszkać Wam wypadnie
Tam płonie kij w odbycie,
Tam pedziem będziesz snadnie.
zagubieni24 Wyślij Prywatną Wiadomość
Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-05-2011 21:50
Wyjrzałem przez okno, zobaczyłem idącego Noddle'a. Nie miałem pojęcia gdzie ten świr się wybiera. Rozejrzałem się po pokoju, znalazłem małą piłkę, którą rzuciłem w jego stronę. Spadła obok niego.
-A ty gdzie?! Do domu się wybierasz?! - krzyknąłem głośno, okno było od strony, gdzie nie było widać nowej gromadki ludzi, więc nie miałem pojęcia, że ktoś przybył...

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 06-05-2011 21:51
- Da... Dakota? - zapytał Martin, mrużąc oczy by wyraźniej przyjrzeć się twarzy osoby, która do niego zagadała.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-05-2011 21:52
Zacisnęłam mocno pięści i wystąpiłam do przodu. - My nic jej nie zrobiliśmy. - odpowiedziałam stanowczo, wyraźnie akcentując każde słowo. Lustrowałam siostrę Becky spojrzeniem przez moment, po czym dodałam, wskazując na filigranową blondynkę, która czuła się coraz gorzej: - Lepiej powiedzcie, jak mogliście skrzywdzić Josie!

chlaaron
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-05-2011 21:56
- Czy mi się wydaje czy słyszę jakieś głosy? - Spytałam po chwili w ogóle nie przejmując się tym, że znalazłyśmy faceta. Puściłam rękę Dakoty i pobiegłam w stronę dobywających się głosów. - Chodźcie, szybko! - Po chwili trafiłam na polanę. Z daleka rozpoznałam Histeryczkę trzymającą siostrę i resztę "naszych". Naprzeciwko nich stała obca mi grupa nie wyglądająca na przyjaźnie nastawioną. Stanęłam koło Beatrice. - Co to za dziwaki? - Spytałam przejęta. Nadal miałam łzy w oczach, ale przestały cieknąć.

If you don't take drugs probably you have other addictions.
agusia
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-05-2011 21:56
Gdy Catherine wystąpiła do przodu, usłyszeliście wybuch i dziewczynę odrzuciło do tyłu. Na szczęście nic jej się nie stało. Pole jest zaminowane!

CELE:
-znajdźcie jakiś sposób, by odminować pole.

140 osób ginie rocznie od uderzenia papajem.
zagubieni.org Wyślij Prywatną Wiadomość
panda
Użytkownik

Postać:
Cherrrie Swanson

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-05-2011 21:59
W jednej chwili poczułam, jak jakaś ogromna siła pcha mnie gdzieś daleko. Nie mogłam się jej oprzeć, nawet nie zdążyłam mrugnąć. Wybuch rzucił mnie mocno na ziemię nieopodal. Uderzyłam z całej siły w podłoże i straciłam przytomność na moment. Kiedy się obudziłam, byłam w szoku. Otworzyłam oczy i jęknęłam z bólu.

jazeera
Użytkownik

Postać:
Uchechi Anonaba

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-05-2011 22:00
- Krwawiącą? - zmrużyła brwi wpatrując się w Josephine - nic jej nie zrobiliśmy! Odłączyła się od nas jakiś czas temu!! - krzyknęła w stronę obcych - widzicie to? - wskazała na siniaki Becky - Jak powstały?! Może sama je sobie zrobiła, z nudów hm?? - w tym samym czasie też podbiegła do niej Melody, brunetka odetchnęła z ulgą. Dobrze, że był przy niej ktoś kogo znała - Mel, to te świrusy chciały wyciąć narządy mojej siostrze.
EDIT: - O ku**a - skomentowała widząc ogromny wybuch przed brunetką do której przed chwilą krzyczała - To nie ja przysięgam!

all we really need to survive is one person who truly loves us
-Penelope Widmore

Edytowane przez jazeera dnia 06-05-2011 22:02
Carmelka
Użytkownik

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-05-2011 22:02
Podeszłam do Martina i podalam mu mango.
- Martin, wszytsko w porządku? - zapytałam. - Nie najlepiej wyglądasz. Chodź tdo obozu. - powieziałam i poprowadziłam go w stronę chatki.

Flaku
Użytkownik

Postać:
Żyd

Dodane dnia 06-05-2011 22:09
Nagle usłyszałem jakieś krzyki. Szybko wybiegłem z chatki i w oddali zobaczyłem grupę ludzi, którzy krzyczeli w kierunku nas i wymachiwali rękoma. - Co to kurwa? - pomyślałem. Przed chatką były jeszcze ta ranna dziewczyna i jej siostra. Spojrzałem na nich. Kobieta zaczęła ich oskarżać o jakieś tortury, a oni z kolei zaprzeczali. Zupełnie nie wiedziałem o co chodzi, ale najgorsze dopiero miało się zdarzyć. Chwilę później coś wybuchło i jakaś kobieta po drugiej stronie upadła na ziemię.

Edytowane przez Flaku dnia 06-05-2011 22:14
Zagubieni24.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Amelia
Użytkownik

Postać:
Ruby

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-05-2011 22:15
To mają być Ci ludzie z północy? - Sonia zmarszczyła brwi. Spodziewała się walki, a tym czasem nic takiego nie nastąpiło. Gdy Cathy zrobiła o jeden krok za dużo, wybuchła mina i dziewczynę odrzuciło do tyłu. - Nic Ci nie jest? - spytała podbiegając do niej. Zaczęła odruchowo otrzepywać jej ubranie z kurzu, jakby to było teraz najważniejsze...

Lincoln
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Dodane dnia 06-05-2011 22:15
- Boże... To naprawdę Ty? - pytał z niedowierzaniem Martin, dotykając Dakotę by upewnić się, że ona naprawdę tutaj jest. Z trudem podniósł się lecz był tak obolały, że nie był w stanie całkiem się wyprostować. Wziął w rękę podane przez dziewczynę mango i w mgnieniu oka zjadł je. - Wciąż tu wszyscy jesteście? - zapytał.

4 lata temu było spoko, nie znał mnie nikt, a i tak przez czasu brak chciałem by tydzień miał 8 dni.
Jako 15-latek nie złożyłem wyjaśnień, gdy wziąłem za majka to już miałem lat 16.
Miałem swój numer 23, jak Sparrow, ale Walter nie Jack, #Fingerling.
Stąd się wzięło moje zamiłowanie do treści brat. A umrę pewnie całkiem młodo, mając nie wiem 42?
martwy
Użytkownik

Postać:
Joachim Nott

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-05-2011 22:18
-Cathy!- syknąłem i szybko rzuciłem się w jej kierunku. Ukląkłem obok niej i złapałem ją za rękę. -Wszystko w porządku?
Dziewczyna dochodziła do siebie, a ponadto podbiegła do niej Sonia. Odwróciłem się w kierunku dzieci.
-I co teraz, gówniarze?!

Furfon
Użytkownik

Postać:
Helena

Mistrz Przetrwania

Dodane dnia 06-05-2011 22:24
By zwrócić uwagę Noddle'a, strzeliłem pistoletem. Myślałem, że on to usłyszy, niestety nie widziałem, że miał słuchawki założone...

Strona 1 z 55 1 2 3 4 > >>
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w Shoutboksie.

mrOTHER
06/11/2024 20:44
smiley

Umbastyczny
02/11/2024 18:52
Lją smiley

Otherwoman
02/11/2024 18:31
może dołączysz do naszego klubu książkowego? smiley

Lion
02/11/2024 17:57
widze ze oprocz tego flaku sie zesraku 3 miesiace temu dobra wszystkie najwazniejsze info nadrobione do zoba w 2047

Lion
02/11/2024 17:56
wlasnie tak myslalem ze tu wejde i zastane mumie other i umby

Otherwoman
05/10/2024 13:07
Wolałabym nie smiley gorzej, jak to znak, że trafię na bezludną wyspę smiley

Umbastyczny
04/10/2024 19:15
smiley może to znak, że w Twoim życiu pojawi się Michael?

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Creepy

Otherwoman
04/10/2024 11:29
Dziś opowiadam mojej mamie o tym jak wczoraj pomagałam ratować rannego gołębia i w tym momencie gołąb pierdutnął o szybę tak, że został na niej rozmazany ślad...

Otherwoman
04/10/2024 11:26
Kurcze, miałam dziś sytuację iście lostowa. Akurat wczoraj oglądałam odcinek Special, gdzie Walt gadał o ptakach i wtedy ptak rozbił się o szybę.

Otherwoman
01/10/2024 20:54
Ok czekam

Umbastyczny
01/10/2024 20:15
Chyba dopiero jutro wrzucę post książkowy.

Umbastyczny
23/09/2024 20:12
smiley

Otherwoman
23/09/2024 17:16
najlepszego z okazji rocznicy Lost smiley

Umbastyczny
22/09/2024 22:21
smiley

Otherwoman
21/09/2024 18:52
siemka, Umba smiley

Otherwoman
30/08/2024 18:50
smiley

Umbastyczny
28/08/2024 21:43
Właśnie wróciłem :3 Generalnie super, widoki niesamowite, jutro albo w piątek może wrzucę krótką relację

Otherwoman
27/08/2024 17:31
dawno tu nie zaglądałam smiley Jak wyjazd do Norwegii, Umba?

Umbastyczny
10/08/2024 22:12
<3

Archiwum